prnss CNM BİRAZ ÖNCE YAZDIM ARAYA KAYNADI SANIRIM..FACE ÜYELİĞİ İÇİN BANA FACEDEKİ İSMİNİ YAZARSAN ÖZELDEN MSJ LA BEN EKLEYEBİLİRİM SENİ..YADA SEN BENİ EKLE FACE DEN ÖYLE GRUBA EKLİM.....SOLMAZ YAŞAR AYTAÇ...
Günaydın hepinize!!!
Maşallah 29. haftaya da girdik çoğu gitti azı kaldı. Dediğin gibi maşallah hem az kilo almışsın yalnız bence kilonu göstermiyorsun da. Beşik yatak falan hala almadık biz ısrarla şu fuarı bekliyoruz. Duvarları bile boyamadık hem diyorum ki yaparız az kaldı bir yandan da telaş ediyorum
Lolllypopcum hormonlar işte kimimiz her şeye gülüyoruz bazen kimimiz ağlıyor kimimiz sinirleniyor ya da alınıyor böyle bir günmüş demekki şu anda bunun farkında olman bile aslında yapmak istemediğin anlamına gelir bundan sonra daha kontrol altına almaya çalışırsın kendini eşinin şu durumda bile sana anlayışlı davranıyor olması da çok güzel bence şanslı olduğunun bir kez daha farkına var ne kendin ne de eşin üzülsün değil mi?
prnss CNM BİRAZ ÖNCE YAZDIM ARAYA KAYNADI SANIRIM..FACE ÜYELİĞİ İÇİN BANA FACEDEKİ İSMİNİ YAZARSAN ÖZELDEN MSJ LA BEN EKLEYEBİLİRİM SENİ..YADA SEN BENİ EKLE FACE DEN ÖYLE GRUBA EKLİM.....SOLMAZ YAŞAR AYTAÇ...
canım kıayfeti denk geldikçe alıoz ya...bende ucunu kaybetmiştim..
geçen aldıklarımı tek tek yazdım...
eksikler pat die çıktı ortaya...fazla aldıklarımda tabi:)))
10 tane kolsuz çıtçıtlı body almışım mesela 1 tane eldiven var??????
sonra 3 ün altında olanları 3 e tamamladım...üstünde olanlarıda almak yok die söz verdim kendime..
evet cnm göstermiyorum kilomu...bizde almadık henüz bide bi ara ben hadi hadi olmuştumda çok şimdi eşim dio bu ayın sonunda alalım..ben diorum şubat sonunda alırız:)))Günaydın hepinize!!!
Maşallah 29. haftaya da girdik çoğu gitti azı kaldı. Dediğin gibi maşallah hem az kilo almışsın yalnız bence kilonu göstermiyorsun da. Beşik yatak falan hala almadık biz ısrarla şu fuarı bekliyoruz. Duvarları bile boyamadık hem diyorum ki yaparız az kaldı bir yandan da telaş ediyorum
Lolllypopcum hormonlar işte kimimiz her şeye gülüyoruz bazen kimimiz ağlıyor kimimiz sinirleniyor ya da alınıyor böyle bir günmüş demekki şu anda bunun farkında olman bile aslında yapmak istemediğin anlamına gelir bundan sonra daha kontrol altına almaya çalışırsın kendini eşinin şu durumda bile sana anlayışlı davranıyor olması da çok güzel bence şanslı olduğunun bir kez daha farkına var ne kendin ne de eşin üzülsün değil mi?
19 mayıs cmt e gelio....bizde cmt iş günü sayılmıo sanırsam..ama yinede bi denerim..saol cnm:))yok canım eklencek. hatırlat ama sen yine. 19 mayıs ta var sanırım onu unuttun.
şu karın olayı fena ya herkesin farklı sonuçta. rahmi geniş olabilir yada bizim kadar dikkat etmiyodur yemesine içmesine. öyle diyenlere ben bebeğime iyi bakıyorumda ondan büyük karnım diyorum.
Petuşum beni de ekler misin?
ya canım bende evi boyatcaktım. ama bebeğe zararlı diye duvar kağıdı yaptırmaya karar verdim. çünkü 1 ayda kokusu geçmiyor. tanıdığım biri boyattı evinide. hala kokuyor ya. bence sende vazgeç. çünkü hoş olmayan şeyler duydum. söyleyip moralini bozmayayım. bende duyunca üzülmüştüm çünkü.
evet cnm göstermiyorum kilomu...bizde almadık henüz bide bi ara ben hadi hadi olmuştumda çok şimdi eşim dio bu ayın sonunda alalım..ben diorum şubat sonunda alırız:)))
19 mayıs cmt e gelio....bizde cmt iş günü sayılmıo sanırsam..ama yinede bi denerim..saol cnm:))
cnm eklerim tabi..bana özelden msj yaz ismini soyismini eklim...yada sen beni ekle face den yazdım ismimi, ben seni gruba eklerim..
Günaydın hepinize!!!
nasıl ya ne oluyomuşki, bizde karı koca evin heryerinde sigara içtiğimiz için vaktiyle şubatta bütün evi boyatcaz sigaranın mikrobu gitsin diye..........hem bizim doğum nisanda şubatta boyatcaz 2 ay olcak arada...bak şimdi kafam karıştı..
ya canım bende evi boyatcaktım. ama bebeğe zararlı diye duvar kağıdı yaptırmaya karar verdim. çünkü 1 ayda kokusu geçmiyor. tanıdığım biri boyattı evinide. hala kokuyor ya. bence sende vazgeç. çünkü hoş olmayan şeyler duydum. söyleyip moralini bozmayayım. bende duyunca üzülmüştüm çünkü.
tüm alışveriş sitelerini gezdim hiç bebiş için bişy yokkk,offff .dün aldıklarıma baktım kıyafetlere.yetmezz çok eksik var.al al bitmiyo sanki
bende bunu hep en az 2 ay önceden boyanmalı die biliyorum...daha var 2 ayımız...nasıl ya ne oluyomuşki, bizde karı koca evin heryerinde sigara içtiğimiz için vaktiyle şubatta bütün evi boyatcaz sigaranın mikrobu gitsin diye..........hem bizim doğum nisanda şubatta boyatcaz 2 ay olcak arada...bak şimdi kafam karıştı..
hangi isimle eklıcez faceden kacırmısın ben orayı :)
rapormu izinmi?
yani benim doğum izninde olduğum dönemde 1 mayıs ve 23 nisan denk gelio...o 2 günü 13 haftamın bitimine ekleyemiyormuyum?
saol cnm...
öyle patavatsız insanlara deli oluom ya..
bizim işyerindeki mutfak görevlisi kadında öyle sürekli benim göbem 9 aylıkken bu kadar yoktu, patlıcak gibisin, nasıl yürücen, nasıl gidcen gelcen....sananeeeeeeeeeeeee
yanlışlıkla göbüşlere yazmışım dur buraya da yapıştırayım
petuya ve kumsal
kızlar maşallah sizene tatlı olmuşsunuz ya..
ben resim ekleyemiyom beyim kızıyo..bu günlerde herkes anaa çok büyüdün diyo..
tip kadının biri de asansörde ay sanki fazlaca şişmişsin dedi yanımda yeni anne bi arkadaşım vard kadının üstüne cengaver gibi atladı valla sen ne diyosun hamileyle böyle mi konuşulur moralini bozuyosun falan diye..ben fazla sallamamıştım ama kadın süper bozuldu he he
bende bunu hep en az 2 ay önceden boyanmalı die biliyorum...daha var 2 ayımız...
cnm ya bana ismini msj at kk dan...yada solmaz yaşar aytaç olarak ekle face den...
dün iş çıkışı kayınvalidemle çarşıya gittik, bana bişeyler alcakmışız, her girdiğimiz mağazada büyük beden arıyoruz diyip duruyo zaten o ayrı bi geriyo insanı bi yerdede erkek gömleğine bakıyo bana Allahım yaa sinir oldum hiç bişey almadan geldim,, ki ben daha hiç üst olarak hamile kıyafeti almadım, öyle iri bi hamile değilim sadece göbeğim var, bu zamana kadar hep mavi jeansten alta doğru genişleyen gömleklerden aldım onları giyiyorum,çokta hoş duruyo, erkek gömleği bakıyo ya kadın töbe töbe........................
herkese mrb kızlar gebelikle ilgili aklınıza takılan hertürlü soruyo özel doğum diye internete giriyorsunuz ve sorunuzu soruyorsunuz aynı gün veya ertesi gün dr cevaplıyor isterseniz bi o siteye girin ben aklıma takılan herşeyi dr soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?