2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya canım bende evi boyatcaktım. ama bebeğe zararlı diye duvar kağıdı yaptırmaya karar verdim. çünkü 1 ayda kokusu geçmiyor. tanıdığım biri boyattı evinide. hala kokuyor ya. bence sende vazgeç. çünkü hoş olmayan şeyler duydum. söyleyip moralini bozmayayım. bende duyunca üzülmüştüm çünkü.

aaa tmm cnm az bi işim vardı şimdi atıyom

bende yazdım bi sürü eksik çıktı.iç çamaşırı , battaniye ,eldiven bendede çok eksik.ben toptan alışverişte halledwyim bari.bölük pörçük olunca anlayamıyom ne aldığımı.izmir burdan 3 saat.o yol resmen gözümde büyüyo.10 gün sonra falan gideriz inş.

evet cnm göstermiyorum kilomu...bizde almadık henüz bide bi ara ben hadi hadi olmuştumda çok şimdi eşim dio bu ayın sonunda alalım..ben diorum şubat sonunda alırız:)))
19 mayıs cmt e gelio....bizde cmt iş günü sayılmıo sanırsam..ama yinede bi denerim..saol cnm:))
Petuşum beni de ekler misin?

cnm eklerim tabi..bana özelden msj yaz ismini soyismini eklim...yada sen beni ekle face den yazdım ismimi, ben seni gruba eklerim..

nasıl ya ne oluyomuşki, bizde karı koca evin heryerinde sigara içtiğimiz için vaktiyle şubatta bütün evi boyatcaz sigaranın mikrobu gitsin diye..........hem bizim doğum nisanda şubatta boyatcaz 2 ay olcak arada...bak şimdi kafam karıştı..

hangi isimle eklıcez faceden kacırmısın ben orayı :)

kızlar evdeyseniz şimdi değilseniz sonra doktorum programını izleyin çok güzel bebekler hakkında

haklısın canım biliyorum yaptıgımın yersiz oldugunu ama şuan bole dusunebiliyorum o an gel de tut kendini göz yaşlarım sicim gibi gidiyordu neye alındıgımı bu kadar bende hala cözmus degilim ... gercekten cok sanslıyım eş konusunda ve bunun gercek anlamda farkındayım o benim yaşama sebebim annem babamdan cok seviyorum dusun cunku ben erken yasta evlendım suanki şimle ama birbirimizi cok severek evlendik ben annemlerin evinden cıktıgımda 18 me yeni basmıstım dusun allah yuzume guldu eşim cok iyi cıktı bu konuda gercekten sanslııyım ne yaparsam yapayım her zaman arkamda durdu her zaman arkamı topladı eşim halda deişmedi ilk gun nasılsa suan da ole

sigaradan daha sağlıklı olduğu kesin ama

ben evi boyatalı 15-20 gun oldu boya kokusu falan yok ya o gune kadar boya kokusumu kalır :26:

bende bunu hep en az 2 ay önceden boyanmalı die biliyorum...daha var 2 ayımız...
hangi isimle eklıcez faceden kacırmısın ben orayı :)

cnm ya bana ismini msj at kk dan...yada solmaz yaşar aytaç olarak ekle face den...

dün iş çıkışı kayınvalidemle çarşıya gittik, bana bişeyler alcakmışız, her girdiğimiz mağazada büyük beden arıyoruz diyip duruyo zaten o ayrı bi geriyo insanı bi yerdede erkek gömleğine bakıyo bana Allahım yaa sinir oldum hiç bişey almadan geldim,, ki ben daha hiç üst olarak hamile kıyafeti almadım, öyle iri bi hamile değilim sadece göbeğim var, bu zamana kadar hep mavi jeansten alta doğru genişleyen gömleklerden aldım onları giyiyorum,çokta hoş duruyo, erkek gömleği bakıyo ya kadın töbe töbe........................

saol cnm benim beyim de izin vermez ama ben ondan habersiz ekliyom

herkese mrb kızlar gebelikle ilgili aklınıza takılan hertürlü soruyo özel doğum diye internete giriyorsunuz ve sorunuzu soruyorsunuz aynı gün veya ertesi gün dr cevaplıyor isterseniz bi o siteye girin ben aklıma takılan herşeyi dr soruyorum

kayınvalideyle çarşıya gitmek onu bi tek nişan öncesi yaptım bi daha mı tövbee kuzu nerde oturuyosun bilmiyorum ama ebrumaternityden alsana netten ben ordan çok aldım ya da lcw ikisi de güsel ve çok ucuz

sagol cnm paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…