2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Off cnm ya bende aynıyım merak etme 12 kilo almış biri olarak yalnız değilsin yani

bende 15 aldım ben ne napayım artık takmıyorum ama baslarım valla bole işe hamileyim napayım hormonlardan alıyorum bende her boku hormonlara atıyorum

Off cnm ya bende aynıyım merak etme 12 kilo almış biri olarak yalnız değilsin yani

kuzu kaç kilo olduğun değil ne kadar gösterdiğin önemli petuşla aramızda 10 kilo fln var şu anda ama hiç de ben 10 kilo eksik gibi görünmüyrm yani mesela

bak nerden neyi gormus ya ahhahahaahah hamile kadın iştee baska ne gorur ki
bide koymuş göbenin yanına suç aleti gibi
ıııı
şeyyyy
diyetten önceydi yaaa
eklerdi
içinden sadece kocama 1 tane verebilmiştim
yarasın zeynebim...bi taneyide vermeyeydi eyiydi ya neyse:))
bende 2 gündür yemeği 2 şer tabak yiyom walla.
kopun inceldiği yerden gari....
kuzu kaç kilo olduğun değil ne kadar gösterdiğin önemli petuşla aramızda 10 kilo fln var şu anda ama hiç de ben 10 kilo eksik gibi görünmüyrm yani mesela

etimmm sıkıı:)))

cnm tabikisi boy kemik falan etken ama bende göbek aynı zeynep gibi

ayy moral verdin bana canım yaaa

bende 15 aldım ben ne napayım artık takmıyorum ama baslarım valla bole işe hamileyim napayım hormonlardan alıyorum bende her boku hormonlara atıyorum

canım sakın takma kafaya cok tatlı gorunuyorsun herseyden once hamilesin yaaw zaten ödem de biraz ole daha cok şiş gibi gosteriyor... benım parmakları gorsenız davul gibi ya nedense hayvan parmagı gibi :S:SS:

Ne demek 29 haftaya girdim bana geçen hafta biri yer verdi o kadar şaşırdım ki yeni farkedilmeye başladı sanırım adamcağız bir de kusura bakmayın farketmedim dedi dedim ne demek ne demek lütfen
Sonuçta hamişiz ne güzel karnımızı, kıçımız başımız şişse de çok şükür kucağımıza aldıktan sonra her şey istediğimiz gibi olacak... Benim alyansım parmağımdan düşüyor mecburen orta parmağıma takmaya başladım bende mi bir terslik var anlamadım ki tuzlu çok yemiyorum çok su tüketiyorum onun yararı sanırım

Bu arada e bebek e mail attım fuara davetiye gönderir misiniz diye.
Ücretini siz ödeyecek şekilde göndeririz dedi.

Allah'ım yaa ben ücretsiz istedim, kapıdan alırım yani kendim parasını vericek olduktan sonra.
Ne diimmmm alıcam artık..

yok anam sonumu iyi görmüyom bu kadar yenir mi yaff biri beni durdursun dün sabah çorabımı kocişe giydirttim adam yatakta yatıyordu birden gözleri pörtledi sonra elinin ucuyla giydiriverdi

kızlar dün göbegimi cekerken bi kac açıdan cektim suanki cektigimi zeynepim ve kumsalım icin gonderiyorum D: cok komık yaaa ,resmen yarım dünya bide o beyazın bi tiplemesi varyaa elinde hamburger olan ona benzettim kendimi

bu da normal insan olan halim

canım sakın takma kafaya cok tatlı gorunuyorsun herseyden once hamilesin yaaw zaten ödem de biraz ole daha cok şiş gibi gosteriyor... benım parmakları gorsenız davul gibi ya nedense hayvan parmagı gibi :S:SS:

yaa benimkilerde öyle
hatta sıkınca iyice pazı yapmış gibi duruyor parmaklar

aynen canım hayatımda tuz yemedim yemiyorum da ymeklerede koymam eşimde sevmiyoo ama ona ragmen ellerim cok sisiyoo benım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…