işke benim 11 kilo almış devasa halim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-46.html#post22610449
akvaryumdaki balıklar bilem benden korkuyor
zeynooooo o sehpanın üstündeki kutu ne kutusu canım:)))
çikolata???
tatlı????
lokum????
Güldürdün beni zeynep
Maşallah bence öyle abartılacak hiçbir şey yok
yavrimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim o göbegiiiiiiiiiiiii maşallah çok tatlı gorunuyorsun canım
Off cnm ya bende aynıyım merak etme 12 kilo almış biri olarakyalnız değilsin yani
zeynooooo o sehpanın üstündeki kutu ne kutusu canım:)))
çikolata???
tatlı????
lokum????
Off cnm ya bende aynıyım merak etme 12 kilo almış biri olarakyalnız değilsin yani
canımmmmmmmmmmmmmmmmm
bide koymuş göbenin yanına suç aleti gibibak nerden neyi gormus ya ahhahahaahah hamile kadın iştee baska ne gorur ki
yarasın zeynebim...bi taneyide vermeyeydi eyiydi ya neyse:))ıııı
şeyyyy
diyetten önceydi yaaa
eklerdi
içinden sadece kocama 1 tane verebilmiştim
kuzu kaç kilo olduğun değil ne kadar gösterdiğin önemli petuşla aramızda 10 kilo fln var şu anda ama hiç de ben 10 kilo eksik gibi görünmüyrm yani mesela
kuzu kaç kilo olduğun değil ne kadar gösterdiğin önemli petuşla aramızda 10 kilo fln var şu anda ama hiç de ben 10 kilo eksik gibi görünmüyrm yani mesela
valla utanarak koydum göbişimi ama moral verdiniz bana ya
ayy moral verdin bana canım yaaa
bende 15 aldım ben ne napayım artık takmıyorum ama baslarım valla bole işe hamileyim napayım hormonlardan alıyorumbende her boku hormonlara atıyorum
canım sakın takma kafaya cok tatlı gorunuyorsun herseyden once hamilesin yaaw zaten ödem de biraz ole daha cok şiş gibi gosteriyor... benım parmakları gorsenız davul gibi ya nedense hayvan parmagı gibi :S:SS:
Canım ya saçmala hamileyiz biz...
Çok ta şeker olmuşsun. Ama canım ekler istedi............
canım sakın takma kafaya cok tatlı gorunuyorsun herseyden once hamilesin yaaw zaten ödem de biraz ole daha cok şiş gibi gosteriyor... benım parmakları gorsenız davul gibi ya nedense hayvan parmagı gibi :S:SS:
Ne demek 29 haftaya girdim bana geçen hafta biri yer verdi o kadar şaşırdım ki yeni farkedilmeye başladı sanırım adamcağız bir de kusura bakmayın farketmedim dedi dedim ne demek ne demek lütfen
Sonuçta hamişiz ne güzel karnımızı, kıçımız başımız şişse de çok şükür kucağımıza aldıktan sonra her şey istediğimiz gibi olacak... Benim alyansım parmağımdan düşüyor mecburen orta parmağıma takmaya başladım bende mi bir terslik var anlamadım kituzlu çok yemiyorum çok su tüketiyorum onun yararı sanırım
Bu arada e bebek e mail attım fuara davetiye gönderir misiniz diye.
Ücretini siz ödeyecek şekilde göndeririz dedi.
Allah'ım yaa ben ücretsiz istedim, kapıdan alırım yani kendim parasını vericek olduktan sonra.
Ne diimmmm alıcam artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?