2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben evi boyatalı 15-20 gun oldu boya kokusu falan yok ya o gune kadar boya kokusumu kalır :26:

ya benim içime kurt düştü işte sizin içinize de düşürmeyeyim. güle güle kullanın inşallah iyi günlerde. ben zaten istemiyordum boyatmak evim temiz aslında. sadece renk değişikliği için yaptırcaktım. bide kayınvalidem uğraşcaktı. hem maddi olarakda sarsılcaktık. sonuçta şimdi banyo ve wcde yapılıyor. benim işime geldi aslında boyatmamak.

bende bunu hep en az 2 ay önceden boyanmalı die biliyorum...daha var 2 ayımız...

cnm ya bana ismini msj at kk dan...yada solmaz yaşar aytaç olarak ekle face den...

Kafam çok karıştı bu konuda duvar kağıdı mı boya mı benim de 2 ayım var önümüzdeki hafta boyasak geçmez mi ki acaba? Bazı arkadaşlar da duvar kağıdı ile uğraşılmaz yapması bir dert çıkarması bir dert diyor bilemedim şimdi :S

Beni de eşim engelliyor biraz daha bekleyelim bak şu var bu var bu haftasonu annemle eminönüne gideceğiz en azından çıt çıtlı badilerle alt alayım bir de havlu takımı.

Lolllpop emin ol ikiniz de bence çok şanslısınız. normalde hamile olunmadığında bile yaşanıyor kaldı ki hamileyiz. Sonuçta kim yuvasında huzursuz olmak ister? Önemli olan uzlaşmak ya da tatlıya bağlamak sonucu. Siz de bunu başardığınıza göre ne mutlu size. Eş çok önemli yeri geliyor dost, arkadaş, anne baba bile olabiliyor bana önceden eş her şeyin oluyor ailenin bile önüne geçiyor derlerdi inanmazdım insan yaşayınca daha iyi anlıyor. Rabbim yokluklarını göstermesin...

pis gıcık erkek gömleği ne ya..iyicene hasta eder bunlar insanı..şööle göğsünü gere gere dese ya hamile kızıma bakıyoruz..

saol cnm benim beyim de izin vermez ama ben ondan habersiz ekliyom

yaa ben bulur görür diye tırsıyorum biraz..ama bi gözümü karartırım belki..du bakalım aslında yorumlarınızı merak ediyorum..asansördeki kadınla aynı fikirde olanı yırtabilirim yanlız

günaydınn.lloypop arkadaşım senin verdiğin listeyi uygulayacağım
bugün resmen diyette il günüm.sabah kahvaltımı yaptım ama doymadım sanırım.napalım herşey bebişler için şu şekeri bi düşürsem

Son düzenleme:

Alemler yaa insan bir yandan sinirleniyor bir yandan gülüyor yaptıklarına.

Ben de ne zamandır eklicem eve gidince topiğe bile giremiyorum yemekten sonra iptalim en kısa zamanda ben de ekleyeceğim inşallah yorumlarınızı bekliyor olacağım arkadaşlarım

amin canım allah herkesi eşiyle ve olan veya gelecek olan bebekleriyle yuvalarında huzurla mutlulukla saglıkla uzun omurlerle yaşamayı nasip etsin insan daha baska ne ister zaten

anladım canım madem evin temiz bencede gerek yok yaptırma ...

deli kadın gelde sinir olma ya bnm annemin bi lafı vardır bole biri bişi anlattımı şey der ''diyemedin mi!! erkek bedeni giyecek kadar henuz degilim...

akılları bi yerlerine kaçtı bence bunların gelinler hamile kalınca
faceden eklıyorum senı msj atamıyorum
ekledim cnm...

cnm bi seni ekleyemedim face den..zahmet olmazsa sen beni eklermsin..
bide duvar kağıdı çok zor iş..biz çok az bi yerini kapladık ama eşim çok yoruldu ve 2 satte falan yaptı..yani tüm oda tüm ev yapılacaksa kesinlikle profesyonel bi yardım alınmalı ve maliyetlide..

kızlar benim mide yanmam yine başladı bugünü kusmadan kapatmak istiyorum, gidip yatayım beceremezsem bana tuvalet yolu görünür sonra da gelir nurda gece nöbetini devralırım

Hadi bakalım Bensibel hayırlı uğurlu olsun güveniyoruz sana
Diyet yapanlar mevcut kilolarından da verebiliyor mu acaba?

Tamam canımcım aldım ismini şirkette face yasak evden eklerim hemen. Haklısın hem maliyetli hem de zahmetli en iyi boya yapmak.

kızlar benim mide yanmam yine başladı bugünü kusmadan kapatmak istiyorum, gidip yatayım beceremezsem bana tuvalet yolu görünür sonra da gelir nurda gece nöbetini devralırım

Canım benim ya çok geçmiş olsun çok çektim o mide bulantısı ve kusmaktan hamilelikte beni yoran en büyük sıkıntım o oldu. Bol bol dinlen inşallah kusmazsın doktorunla konuştun mu ne diyor? seni rahatlatacak bir şeyler var mıdır acaba?

kayınvalideyle çarşıya gitmek onu bi tek nişan öncesi yaptım bi daha mı tövbee kuzu nerde oturuyosun bilmiyorum ama ebrumaternityden alsana netten ben ordan çok aldım ya da lcw ikisi de güsel ve çok ucuz

canım Konyadayım ben, ya şu an öle bi ihtiyacım yokki bişey almak istiyomuşta ondan yoksa ben zaten buluyorum kendime kıyafet.....

canım Konyadayım ben, ya şu an öle bi ihtiyacım yokki bişey almak istiyomuşta ondan yoksa ben zaten buluyorum kendime kıyafet.....

yaklaşımı uyuzca ama bişey almak sitiyomuş o da iyi bizimkiler arayıp sormuyo bile beni bıak kociş dio ki çocuk için de onlardan bişey bklemeyelim ben de dedim seni bilmem ama benim ailemden beklentim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…