ben evi boyatalı 15-20 gun oldu boya kokusu falan yok ya o gune kadar boya kokusumu kalır :26:
ya canım bende evi boyatcaktım. ama bebeğe zararlı diye duvar kağıdı yaptırmaya karar verdim. çünkü 1 ayda kokusu geçmiyor. tanıdığım biri boyattı evinide. hala kokuyor ya. bence sende vazgeç. çünkü hoş olmayan şeyler duydum. söyleyip moralini bozmayayım. bende duyunca üzülmüştüm çünkü.
evet cnm göstermiyorum kilomu...bizde almadık henüz bide bi ara ben hadi hadi olmuştumda çok şimdi eşim dio bu ayın sonunda alalım..ben diorum şubat sonunda alırız:)))
19 mayıs cmt e gelio....bizde cmt iş günü sayılmıo sanırsam..ama yinede bi denerim..saol cnm:))
cnm eklerim tabi..bana özelden msj yaz ismini soyismini eklim...yada sen beni ekle face den yazdım ismimi, ben seni gruba eklerim..
haklısın canım biliyorum yaptıgımın yersiz oldugunu ama şuan bole dusunebiliyorum o an gel de tut kendini göz yaşlarım sicim gibi gidiyordu neye alındıgımı bu kadar bende hala cözmus degilim ... gercekten cok sanslıyım eş konusunda ve bunun gercek anlamda farkındayım o benim yaşama sebebim annem babamdan cok seviyorum dusun cunku ben erken yasta evlendım suanki şimle ama birbirimizi cok severek evlendik ben annemlerin evinden cıktıgımda 18 me yeni basmıstım dusun allah yuzume guldu eşim cok iyi cıktı bu konuda gercekten sanslııyım ne yaparsam yapayım her zaman arkamda durdu her zaman arkamı topladı eşim halda deişmedi ilk gun nasılsa suan da ole
bende bunu hep en az 2 ay önceden boyanmalı die biliyorum...daha var 2 ayımız...
cnm ya bana ismini msj at kk dan...yada solmaz yaşar aytaç olarak ekle face den...
sagol cnm paylaşım için
dün iş çıkışı kayınvalidemle çarşıya gittik, bana bişeyler alcakmışız, her girdiğimiz mağazada büyük beden arıyoruz diyip duruyo zaten o ayrı bi geriyo insanı bi yerdede erkek gömleğine bakıyo bana Allahım yaa sinir oldum hiç bişey almadan geldim,, ki ben daha hiç üst olarak hamile kıyafeti almadım, öyle iri bi hamile değilim sadece göbeğim var, bu zamana kadar hep mavi jeansten alta doğru genişleyen gömleklerden aldım onları giyiyorum,çokta hoş duruyo, erkek gömleği bakıyo ya kadın töbe töbe........................
saol cnm benim beyim de izin vermez ama ben ondan habersiz ekliyom
dün iş çıkışı kayınvalidemle çarşıya gittik, bana bişeyler alcakmışız, her girdiğimiz mağazada büyük beden arıyoruz diyip duruyo zaten o ayrı bi geriyo insanı bi yerdede erkek gömleğine bakıyo bana Allahım yaa sinir oldum hiç bişey almadan geldim,, ki ben daha hiç üst olarak hamile kıyafeti almadım, öyle iri bi hamile değilim sadece göbeğim var, bu zamana kadar hep mavi jeansten alta doğru genişleyen gömleklerden aldım onları giyiyorum,çokta hoş duruyo, erkek gömleği bakıyo ya kadın töbe töbe........................
pis gıcıkerkek gömleği ne ya..iyicene hasta eder bunlar insanı..şööle göğsünü gere gere dese ya hamile kızıma bakıyoruz..
yaa ben bulur görür diye tırsıyorum biraz..ama bi gözümü karartırım belki..du bakalım aslında yorumlarınızı merak ediyorum..asansördeki kadınla aynı fikirde olanı yırtabilirim yanlız
Kafam çok karıştı bu konuda duvar kağıdı mı boya mı benim de 2 ayım var önümüzdeki hafta boyasak geçmez mi ki acaba? Bazı arkadaşlar da duvar kağıdı ile uğraşılmaz yapması bir dert çıkarması bir dert diyor bilemedim şimdi :S
Beni de eşim engelliyor biraz daha bekleyelim bak şu var bu var bu haftasonu annemle eminönüne gideceğiz en azından çıt çıtlı badilerle alt alayım bir de havlu takımı.
Lolllpop emin ol ikiniz de bence çok şanslısınız.normalde hamile olunmadığında bile yaşanıyor kaldı ki hamileyiz. Sonuçta kim yuvasında huzursuz olmak ister? Önemli olan uzlaşmak ya da tatlıya bağlamak sonucu. Siz de bunu başardığınıza göre ne mutlu size. Eş çok önemli yeri geliyor dost, arkadaş, anne baba bile olabiliyor bana önceden eş her şeyin oluyor ailenin bile önüne geçiyor derlerdi inanmazdım insan yaşayınca daha iyi anlıyor. Rabbim yokluklarını göstermesin...
ya benim içime kurt düştü işte sizin içinize de düşürmeyeyim. güle güle kullanın inşallah iyi günlerde. ben zaten istemiyordum boyatmak evim temiz aslında. sadece renk değişikliği için yaptırcaktım. bide kayınvalidem uğraşcaktı. hem maddi olarakda sarsılcaktık. sonuçta şimdi banyo ve wcde yapılıyor. benim işime geldi aslında boyatmamak.
akılları bi yerlerine kaçtı bence bunların gelinler hamile kalıncadün iş çıkışı kayınvalidemle çarşıya gittik, bana bişeyler alcakmışız, her girdiğimiz mağazada büyük beden arıyoruz diyip duruyo zaten o ayrı bi geriyo insanı bi yerdede erkek gömleğine bakıyo bana Allahım yaa sinir oldum hiç bişey almadan geldim,, ki ben daha hiç üst olarak hamile kıyafeti almadım, öyle iri bi hamile değilim sadece göbeğim var, bu zamana kadar hep mavi jeansten alta doğru genişleyen gömleklerden aldım onları giyiyorum,çokta hoş duruyo, erkek gömleği bakıyo ya kadın töbe töbe........................
ekledim cnm...faceden eklıyorum senı msj atamıyorum
Kafam çok karıştı bu konuda duvar kağıdı mı boya mı benim de 2 ayım var önümüzdeki hafta boyasak geçmez mi ki acaba? Bazı arkadaşlar da duvar kağıdı ile uğraşılmaz yapması bir dert çıkarması bir dert diyor bilemedim şimdi :S
Beni de eşim engelliyor biraz daha bekleyelim bak şu var bu var bu haftasonu annemle eminönüne gideceğiz en azından çıt çıtlı badilerle alt alayım bir de havlu takımı.
Lolllpop emin ol ikiniz de bence çok şanslısınız.normalde hamile olunmadığında bile yaşanıyor kaldı ki hamileyiz. Sonuçta kim yuvasında huzursuz olmak ister? Önemli olan uzlaşmak ya da tatlıya bağlamak sonucu. Siz de bunu başardığınıza göre ne mutlu size. Eş çok önemli yeri geliyor dost, arkadaş, anne baba bile olabiliyor bana önceden eş her şeyin oluyor ailenin bile önüne geçiyor derlerdi inanmazdım insan yaşayınca daha iyi anlıyor. Rabbim yokluklarını göstermesin...
o kadar engelledim kendimi
ama göbiş ekliycem size
eklee zeynep im cok merak ediyorum ne zamandır bekliyooz senin göbegiiD:
günaydınn.lloypop arkadaşım senin verdiğin listeyi uygulayacağım
bugün resmen diyette il günüm.sabah kahvaltımı yaptım ama doymadım sanırım.napalım herşey bebişler için şu şekeri bi düşürsem
kızlar benim mide yanmam yine başladı bugünü kusmadan kapatmak istiyorum, gidip yatayım beceremezsem bana tuvalet yolu görünür sonra da gelir nurda gece nöbetini devralırım
prnss CNM BİRAZ ÖNCE YAZDIM ARAYA KAYNADI SANIRIM..FACE ÜYELİĞİ İÇİN BANA FACEDEKİ İSMİNİ YAZARSAN ÖZELDEN MSJ LA BEN EKLEYEBİLİRİM SENİ..YADA SEN BENİ EKLE FACE DEN ÖYLE GRUBA EKLİM.....SOLMAZ YAŞAR AYTAÇ...
akılları bi yerlerine kaçtı bence bunların gelinler hamile kalınca
ekledim cnm...
cnm bi seni ekleyemedim face den..zahmet olmazsa sen beni eklermsin..
bide duvar kağıdı çok zor iş..biz çok az bi yerini kapladık ama eşim çok yoruldu ve 2 satte falan yaptı..yani tüm oda tüm ev yapılacaksa kesinlikle profesyonel bi yardım alınmalı ve maliyetlide..
kızlar benim mide yanmam yine başladı bugünü kusmadan kapatmak istiyorum, gidip yatayım beceremezsem bana tuvalet yolu görünür sonra da gelir nurda gece nöbetini devralırım
işke benim 11 kilo almış devasa halim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-46.html#post22610449
akvaryumdaki balıklar bilem benden korkuyor
işke benim 11 kilo almış devasa halim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-46.html#post22610449
akvaryumdaki balıklar bilem benden korkuyor
kayınvalideyle çarşıya gitmek onu bi tek nişan öncesi yaptım bi daha mı tövbee kuzu nerde oturuyosun bilmiyorum ama ebrumaternityden alsana netten ben ordan çok aldım ya da lcw ikisi de güsel ve çok ucuz
canım Konyadayım ben, ya şu an öle bi ihtiyacım yokki bişey almak istiyomuşta ondan yoksa ben zaten buluyorum kendime kıyafet.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?