kızlar dün göbegimi cekerken bi kac açıdan cektim suanki cektigimi zeynepim ve kumsalım icin gonderiyorumD : cok komık yaaa ,resmen yarım dünya bide o beyazın bi tiplemesi varyaa elinde hamburger olan ona benzettim kendimi
Eki Görüntüle 325105
bu da normal insan olan halim
Eki Görüntüle 325106
ne kadarmış bilet?
yaa benimkilerde öyle
hatta sıkınca iyice pazı yapmış gibi duruyor parmaklar
hüsmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))
kızlar dün göbegimi cekerken bi kac açıdan cektim suanki cektigimi zeynepim ve kumsalım icin gonderiyorumD : cok komık yaaa ,resmen yarım dünya bide o beyazın bi tiplemesi varyaa elinde hamburger olan ona benzettim kendimi
Eki Görüntüle 325105
Eki Görüntüle 325106
haa o demi ismi ahahahahaha aynı yaaaaaaaaaaaaaaaaaD :
ben daha yazdığını okumadan ilk o aklıma geldi zaten ya...keşke eline bi ekmek alıpta çekileydin...çok güldüm..delüüü
hiç bişey yok kuzu kilo fln yok top gibi bi bebek var o kaar
kızlar benim göbegim acıyor ya neden ki :26: gobek deligimin yakınlarına dogru yerler bide iki bacagımın arası cok fena agrıyoor oraya yakın bolge sakıncalı bi durum deildir demi ?
Eki Görüntüle 325105
Eki Görüntüle 325106
kızlar benim göbegim acıyor ya neden ki :26: gobek deligimin yakınlarına dogru yerler bide iki bacagımın arası cok fena agrıyoor oraya yakın bolge sakıncalı bi durum deildir demi ?
kızlar göbekler çok tatlı ya..maşallah hepinize..benim daha şu hamile halimle çekilmiş doğru düzgün resmim yok.annem kızıyo hatıra kalır çekinsenize diye ama eşim aline makineyi alınca hep benim abuk sabuk resimlerimi çekiyo
şişkinlik de kişiye bağlı heral ben baya tuzlu yerim tuzsuz hiç alamam tadını yemeklerin ama benim alyansım hala büyük geliyo ne biliyim ya herşey değişik kişiye bağlı kimi çok yiyo hiç kio yok kimi eskisi gibi yiyo çok alıyo ne biliyim ben eskisinden çok yemiyorum çok aşırı almadım ama yani extra bişeyler yememeye göre çok geliyo bana bi tek annemler gelince 1 hafta çok yedim o kdr yani ama neyse ki henüz kilo aralığını aşmış değilim buna da şükür
annem geldiği zaman diyo ye biz almayız die annem çünkü 3 hamileliinde en fazla 10 kilo almış ki abim 5 kilo doğmuş yani sonra giderken bi baktı ki bi haftada 2 kilo almış
hafif bi kasılma flndır ya bekle biraz geçer bence
aşşağıdan çekince hüsmen gibi olmuş :)
ama çok tatlı bence ..
o iki bacak arasındaki ağrı beni 3 gündür öldürüyor ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?