2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar benim göbegim acıyor ya neden ki :26: gobek deligimin yakınlarına dogru yerler bide iki bacagımın arası cok fena agrıyoor oraya yakın bolge sakıncalı bi durum deildir demi ?

ben daha yazdığını okumadan ilk o aklıma geldi zaten ya...keşke eline bi ekmek alıpta çekileydin...çok güldüm..delüüü

ahahaahahahahaha yarıldım valla gulmekten evet yaaa aklıma gelmedi ki hiç o pozları cekerken ne zaman pcye aktardım sonra aa dedim aynıı D: tüüh valla yaa bidahakine ole cekerim tamam D: hem daha cok şişmiş olurum

şişkinlik de kişiye bağlı heral ben baya tuzlu yerim tuzsuz hiç alamam tadını yemeklerin ama benim alyansım hala büyük geliyo ne biliyim ya herşey değişik kişiye bağlı kimi çok yiyo hiç kio yok kimi eskisi gibi yiyo çok alıyo ne biliyim ben eskisinden çok yemiyorum çok aşırı almadım ama yani extra bişeyler yememeye göre çok geliyo bana bi tek annemler gelince 1 hafta çok yedim o kdr yani ama neyse ki henüz kilo aralığını aşmış değilim buna da şükür
annem geldiği zaman diyo ye biz almayız die annem çünkü 3 hamileliinde en fazla 10 kilo almış ki abim 5 kilo doğmuş yani sonra giderken bi baktı ki bi haftada 2 kilo almış

kızlar göbekler çok tatlı ya..maşallah hepinize..benim daha şu hamile halimle çekilmiş doğru düzgün resmim yok.annem kızıyo hatıra kalır çekinsenize diye ama eşim aline makineyi alınca hep benim abuk sabuk resimlerimi çekiyo

canım ya aynı acıyı yaşıoz seninle...
benimde hep kendi kendimi çektiğim göbek resimlerim var...
bu hafta sonu günüm vardı..gelecek arkadaşlardan biri güzel bi makian aldı kursa falan girri ona dedim sen bi saat erken gel herifimle beni az bi çek bakalım..ok leştik...allam ben o kadar yoruldumki pzr gününe kadar fön falan çektirmeyi istiodum zor güne yiycek hazırladım...patladı yani...ama aklımda yani artistik bi çalışma yapcam bencede hatıra yani..olamlı

KUMSALIM aynen dedigin gibi bünye yaa bu al sana önce sonra fotomu yaptım 15 kılo nereye aldıgımı daha rahat gorcen simdi D:

selam güzel anne adayları
ne zamandır giremiyordum hepinizi öpüyorum
bebişleriniz nasıl siz nasılsınız keyfiniz nasıl
biz iyiyiz şükür
8 kilo aldık bu halimi de seviyorum
kendimi beğeniyorum koca göbeğimle
ama dün akşamdan beri huzursuzum mutsuzum
sanki çok kötü bi şey olmuş da mutsuz olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
sebepsiz diyorum ama sanırım sebebini biliyorum

biz daha bebeğimiz için alışveriş yapmadık
bir iki tulum hariç hiçbi şeyi yok oğlumun
dün bebişlerimize ne aldık forumuna baktıkça
içimde ukte kalan rüyalarıma giren o alışverişe çıkamadığım için
üzüldüm üzüldüm
üstüne bi de foruma girip
doğum hediyesi mevzusunu okuyunca daha da bi kötü oldum
çünkü ben hediye isteyemem
istesem de söyleyemem
bizim borçlarımız var
oğlumuza alışverişe bile nasıl çıkacaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…