2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
KUMSALIM aynen dedigin gibi bünye yaa bu al sana önce sonra fotomu yaptım 15 kılo nereye aldıgımı daha rahat gorcen simdi D:

Eki Görüntüle 325111

hani ya kuzu gögüsler ve göbik var bitek nerde 15 kilo inan ki 15 demesen 7-8 flndır en fazla derim kuzuuu sen en azından böyle uzunca zaman geçirmişsin ben yıllarca hep 38 bdn hayaliini kurdum ama ne yapsam olmadı spor diyet bi ara bi mideden rahatsızlandım onun bahanesine üst 38 oldu alt 40 4 yıldır da korumaya çalışıyom ben bikaç gün dikkat etmeyim hemen alıyom sonra hemen diyet onun için benim hiç almamam lazım senin bünyede var böyle olmak şartlar normale dönünce dönersin eski haline ki dönemesen bile 10 dahi alsan yine çok olmaz yani bu kilonun üzerine

canım kıyamam bizde daha iğne copu almadık yalnız deilsin daha hiç bişi almayan bi kac kisi daha var yani allah yardımcınız olur canım o bebek kısmetıyle gelır sen uzme kendını .. hediye isine gelince herkes kesesine gore tabiki eşine bişiler almak ıster ama suan durumunuz yoksada hıc uzulme onemlı olan bebegının saglıkla dunya gelmesı ve onu kucagına almak dunyada alabilecegin tum hediyelere bedeldir diye dusunuyorum ben varsın olmasın hediye eksık kalsın ama bebeklerimiz saglıklı olsun.. şuan alamasada borclarınız bittikten sonra esin mutlaka kucuk bişide olsa alabilir canım yada bir cicek bile yeterli olabilir opuyorum seni sıkma canını bole konusarak bızı de bebegınıde uzmee

Canım allah büyüktür olacak inşallah,
bak bende bir iğne almadım ve bende kara kara düşünüyorum
eşim naket para ayarlayacakta eminönüne gidicez hala..
fırsat olmuyo ki gelen nakit oraya buraya gidiyor
hadi biraz borçlanalım sonra öderiz desek
patronum beni çıkartmayı düşünüyor
bende bunları düşününce içim daralıyor ama bebek için üzülmemeye çalışıyorum
Rabbim çıkartıcak bizi inşallah....

sagol canım moral verdin ama gercekten ben olyken bole olunca birden bana aşırı geldi tabi beni tanıyanlarada ama dedigin gibi 15 kılo almama ragmen genede cok gostermıyorum normalde 15 kılo alıp gercekten aşırı şişko olmam gerekırdı belkıde kılo eşit dagıldıgı ıcın vucudumda belli etmıyoo kendini ... umarım dogumdan sonra o halıme donerim .. ee bak ıste sen daima balık etlıydım dıyorsun ondan sana cok koymaz ki zaten sen gercekten almamıssın ve yeminle gayet hoş duruyorsun hıc kılo almıs gibi deılsın kollar bacaklar yuz kalca bana gore tabii buu

annemmmmmm
ne kaaa güzelmişisin beaa
ben hiç hayatımda bu kadar zayıf olmadım

sagol zeynepim
aslında cok zayıf deılım ben kılo olarak orada 53 -54 arasıydım ama dedigim gibi ben tartıda agır basıyorum sanırım her goren ınanmıyordu o kıloda olduguma daha az sanıyorlardı yapım dar ondan sanırım ama birden 15 kılo alınca hayvan gibi oldum o yuzden ılk baslarda bu benı bunalıma sokmustu ama suan gercekten takmıyorum artık bıraktım herseyı oluruna tek onemsedıgm bebegım onemlı olan o saglıklı olsun kilolarımızı veririz..

Ohh yemeğimizi de yidik geldik oğluşumla bana bi alkış 1 dilim kepek ekmeği yedim

sıkma canını kuzuuu plansız mı oldu ben 2 yıl çok dikkat ettim dedim bunca borçla mümkün deil gerçekten borç öderken insana en ufak şeyleri dahi almak çok zor geliyo gerçekten ama çocuk nihayetinde kısmetiyle rızkıyla gelir hediyeler gelir etraftan bir sürü ailelelerden gelir bişeyler ama anlıyorm cnm için gidiyo alamıyosun takmamaya çalış cnm

günaydın kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ben çok korkuyorum kızlar karnım aşağı doğru iniyo sanki ve baskı yapıyo gece 4 e kadar gözümü kırpmadım ağrıdan sancıdan belim kaburgalarım batıyo inş. erken doğum falan olmaz ya en azından bi 8 ayı bitirsem sizlerde de oluyo mu bu durumlar?

yok kuzu ya abrtma hemennn her kasılma doğurma demek mi sen deee

o konuda panik içindeyim ama bide ben daha doktoruma da gitmedim ondan cok merak ediyorumbi gitsem orsem hersey yolunda dese rahatlıcam ya kumsalım pazartesi randevum inş hayırlı haberler verir bana yaaa

kısmetiyle geldiği doğru ben işe girdim eşimin maaşı zamlandı
ama yeni evliyiz borçlarımız var gelen gidiyo
tabii ki en önemlisi bebeğimizin sağlıklı doğması
vakit az kaldıkça doğum yaklaştıkça
daha hastane çantasını bile hazırlayamadığım için
kara kara düşünüyorum
eşimin kendi başına doğum hediyesi almayı akıl edeceğini hiç sanmıyorum
borçlarımız varken ben de duyuramam
çiçek alsa da yeter bana
çok büyük şeyler isteyen biri değilim zaten

inşallah canım inşallah
970 liraya alınan bebek arabalarını gördükçe içim karardı benim
ben toplamda o kadar para harcayamam
biraz da bebek için hazırlıklı olmak gerekiyor
biz evlendik hemen hamile kaldım
borçluyduk zaten
Allah yardımcın olsun senin de
patronun çıkartmasa bile yakında çıkmak zorunda kalacaksın

canım içim bi tuhaf oldu ya bu kadar acıklı yaklaşma duruma bende aynı durumlarda sayılırım doğru dürüst bende bişey almadım yeni evliyiz takılarımız gitti borçlarımız çok derdimizi bilen yok inan bende o kadar sıkıntılıyım ki bazen çok bunalıyorum herşeyin en iyisini yapmalıyım oğluşuma diyorum ama bazen de diyorum bu kadar isyankar olmamalıyım oğluşum sağlıklı olsun da mutlaka herşey yapılıcak o da bir birey artık ekmeğimiz suyumuz nasılsa bebeklerimizin ihtiyaçları aynı şekilde borç mutlaka biticek Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın sağlıklı olsunlar da önemli değil mesela bebek arabasını da şimdi alıcağımıza doğduktan sonra alırız sanki doğar doğmaz gezmeye mi çıkıcak yavrucaklar:)

bildiğin gibi değil
rüyalarıma giriyor
rüyamda alışveriş yapıyorum mutlu uyanıyorum
bu ayki maaşa inşallah alacağız bi şeyler
bebek arabası mama sandalyesi filan almayacağım
annem onları hemen kullanamazsın kullanacağın zaman gelince çıkar bi haftasonu alırsın
çok zor bi şey mi dedi
bana da mantıklı geldi
eşimin tarafından bebeğe bile hediye geleceğini hiç sanmıyorum
bebeğimizin olmasını istemedikleri için
annemler de fazla bi şey yapamazlar
babam karyolasını yapacak annem de bi şeyler örüyo

canım ya bende aynen senin gibi oluyorum bazen kara kara düşünüyorum. bebeğime bi kaç giysiden başka bişey almadım daha. acaba diyorum herşeyini alabilecek miyim. paramız yetecek mi falan. bizde yeni bitirdik borcumuzu hemen hamile kaldım sonra. kenarda hiçbir birikmiş yok doğum paramı bile nasıl veririm diyorum bir taraftan doğum için altın atıyorum kenara bir taraftan bebeğin ihtiyaçlarını düşünüyorum. böyle meseleler biz hanımları çok düşündürüyor. ama onlar kısmetiyle gelecek inşallah. rabbim bizi sıkıntıya sokmaz merak etme. bak onlar gelecek evde bi neşe bi bereket bi güzellik. sabırsızlanıyorum şu günler geçsin koklayalım artık bebişimizi...

bu kadar acıklı yaklaşmıyordum ama
dün alınanlara bakarken eşim de yanımdaydı
birden tutamadım kendimi ağlamaya başladım
eşim neden ağlıyorsun dedi
çalan parçaya dedim
ki parçayı da hiç sevmem
ona da söyleyip sıkıntıya sokmak istemedim
ben de senin gibi düşünüyorum
bebek arabasını mama sandalyesini sonra alacam
odasını da sonra
karyola yeter
tabii sağlıklı olsunlar da gerisi boş ama
insan bu tatlı telaşeleri en güzel şekilde yaşamak istiyo

canım bizde bi takım ihtiyaçlarını aldık ama 3-5 zıbınla olacak şeyler değil daha almamız gereken bizimde çok şey var ama bekliyoruz işte.
bebek arabamızı henüz almadık vede almayacağız şimdilik. bebek bi doğsun 3-4 aylık ondan sonra almayı planlıyoruz..çünkü bebek arabasına gelene kadar daha çok ihtiyacı var onlar tamamlamamız gerek. mesela şifonyer almamız lazım ben bebek odası yapmayacağım.onun için bebeğimin eşyalarını koymak için bi şifonyere çok ihtiyacımız var. ama onuda alamadık. onun içinde bekliyoruz. Allah bi kapı açar artık. açmazsada sağlıkları yerinde olsunda inşallah. zamanla en güzellerini yaparız..kafana takma canım..Allah bize sağlık güç kuvvet versin bizler çalışalımda herşeyi yaparız inşallahh

e tamam kuzu geriye ilk 6 ay için bi tek penyeler fln kalmış ben markafoniden hastane çıkışı 5li olanları fln 12-15 civarına aldım civşlde 10a bile var alırsın 5 tane takım sonra 10 tane fln alttan çıtçıtlı bikaç da çorap fln işte tamam bi de benim gibi taksit yaptırırsın bebek arabası da çok lazım olursa alırsın netten uygun fiyata bi şeyler kuzu bu kadar takma kafaya bana arabayı alt komşu verdi mesela belki de böyle bişeyler denk gelir bazı şeyleri de abimden alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…