canım ya bende aynen senin gibi oluyorum bazen kara kara düşünüyorum. bebeğime bi kaç giysiden başka bişey almadım daha. acaba diyorum herşeyini alabilecek miyim. paramız yetecek mi falan. bizde yeni bitirdik borcumuzu hemen hamile kaldım sonra. kenarda hiçbir birikmiş yok doğum paramı bile nasıl veririm diyorum bir taraftan doğum için altın atıyorum kenara bir taraftan bebeğin ihtiyaçlarını düşünüyorum. böyle meseleler biz hanımları çok düşündürüyor. ama onlar kısmetiyle gelecek inşallah. rabbim bizi sıkıntıya sokmaz merak etme. bak onlar gelecek evde bi neşe bi bereket bi güzellik. sabırsızlanıyorum şu günler geçsin koklayalım artık bebişimizi...
canım bizde bi takım ihtiyaçlarını aldık ama 3-5 zıbınla olacak şeyler değil daha almamız gereken bizimde çok şey var ama bekliyoruz işte.
bebek arabamızı henüz almadık vede almayacağız şimdilik. bebek bi doğsun 3-4 aylık ondan sonra almayı planlıyoruz..çünkü bebek arabasına gelene kadar daha çok ihtiyacı var onlar tamamlamamız gerek. mesela şifonyer almamız lazım ben bebek odası yapmayacağım.onun için bebeğimin eşyalarını koymak için bi şifonyere çok ihtiyacımız var. ama onuda alamadık. onun içinde bekliyoruz. Allah bi kapı açar artık. açmazsada sağlıkları yerinde olsunda inşallah. zamanla en güzellerini yaparız..kafana takma canım..Allah bize sağlık güç kuvvet versin bizler çalışalımda herşeyi yaparız inşallahh
bu kadar acıklı yaklaşmıyordum ama
dün alınanlara bakarken eşim de yanımdaydı
birden tutamadım kendimi ağlamaya başladım
eşim neden ağlıyorsun dedi
çalan parçaya dedim
ki parçayı da hiç sevmem
ona da söyleyip sıkıntıya sokmak istemedim
ben de senin gibi düşünüyorum
bebek arabasını mama sandalyesini sonra alacam
odasını da sonra
karyola yeter
tabii sağlıklı olsunlar da gerisi boş ama
insan bu tatlı telaşeleri en güzel şekilde yaşamak istiyo
canım ya bende aynen senin gibi oluyorum bazen kara kara düşünüyorum. bebeğime bi kaç giysiden başka bişey almadım daha. acaba diyorum herşeyini alabilecek miyim. paramız yetecek mi falan. bizde yeni bitirdik borcumuzu hemen hamile kaldım sonra. kenarda hiçbir birikmiş yok doğum paramı bile nasıl veririm diyorum bir taraftan doğum için altın atıyorum kenara bir taraftan bebeğin ihtiyaçlarını düşünüyorum. böyle meseleler biz hanımları çok düşündürüyor. ama onlar kısmetiyle gelecek inşallah. rabbim bizi sıkıntıya sokmaz merak etme. bak onlar gelecek evde bi neşe bi bereket bi güzellik. sabırsızlanıyorum şu günler geçsin koklayalım artık bebişimizi...
canım bizde bi takım ihtiyaçlarını aldık ama 3-5 zıbınla olacak şeyler değil daha almamız gereken bizimde çok şey var ama bekliyoruz işte.
bebek arabamızı henüz almadık vede almayacağız şimdilik. bebek bi doğsun 3-4 aylık ondan sonra almayı planlıyoruz..çünkü bebek arabasına gelene kadar daha çok ihtiyacı var onlar tamamlamamız gerek. mesela şifonyer almamız lazım ben bebek odası yapmayacağım.onun için bebeğimin eşyalarını koymak için bi şifonyere çok ihtiyacımız var. ama onuda alamadık. onun içinde bekliyoruz. Allah bi kapı açar artık. açmazsada sağlıkları yerinde olsunda inşallah. zamanla en güzellerini yaparız..kafana takma canım..Allah bize sağlık güç kuvvet versin bizler çalışalımda herşeyi yaparız inşallahh
e tamam kuzu geriye ilk 6 ay için bi tek penyeler fln kalmış ben markafoniden hastane çıkışı 5li olanları fln 12-15 civarına aldım civşlde 10a bile var alırsın 5 tane takım sonra 10 tane fln alttan çıtçıtlı bikaç da çorap fln işte tamam bi de benim gibi taksit yaptırırsın bebek arabası da çok lazım olursa alırsın netten uygun fiyata bi şeyler kuzu bu kadar takma kafaya bana arabayı alt komşu verdi mesela belki de böyle bişeyler denk gelir bazı şeyleri de abimden alcam
Ohh yemeğimizi de yidik geldik oğluşumla bana bi alkış 1 dilim kepek ekmeği yedim
evet tatlım bi arkadaşımda demişti orayı.. oradan bakıcaz bizde..kuzuu ben büyüyene kadar mobilyasını gittigidiyordan alcam kısa süreli kullanılacak ne gerek var daha fazlasına bak orda beişk şifonyer takımları var çok uyguna ya hem yatğı yatak takımı hepsi var bizim maddi durum şu anda çok iyi ama gerek yok yani sen de öyle yap
valla foruma her girdiğimde herkes bi dolu alışveriş yapmış
odasını almış duvarları boyamış şekerlerini bile almış görüyordum
ben bi tek ben varım hiçbi şeyi olmayan sanıyordum
o yüzden de oğluşuma üzülüyordum içteniçe
herkesin her şeysi var
bi tek oğlumun yok gibi geliyordu
annem de erkenden alınması iyi değildir diye aldırtmadı zaten başlardadoğru düşünmüşsün bizde tayinciyiz ben oda bile almicam oğluma karyolasını alıcam pusetini falan.. şükür ki halimize çoğu insana göre lüks olan şeyleri dileyebiliyoruz kaç bebeğin mama sandalyesi arabası var ki belki beşiği olmayan bile var.. hem ben bu kadar erken almayı da doğru bulmuyorum bikaç tulum aldım hastane çıkışını portbebe setini alıcam, o kadar beşiği de ayırtıcam doğuma yakın getirticem...
doğum masraflarını kenara attıklarınla karşılarsın sonra bebeğin ihtiyaçlarını da taksitle alırsın bebek doğduktan sonra ödemeye devam edersin kuzu ne olcek sanki
selam güzel anne adayları
ne zamandır giremiyordum hepinizi öpüyorum
bebişleriniz nasıl siz nasılsınız keyfiniz nasıl
biz iyiyiz şükür
8 kilo aldık bu halimi de seviyorum
kendimi beğeniyorum koca göbeğimle
ama dün akşamdan beri huzursuzum mutsuzum
sanki çok kötü bi şey olmuş da mutsuz olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
sebepsiz diyorum ama sanırım sebebini biliyorum
biz daha bebeğimiz için alışveriş yapmadık
bir iki tulum hariç hiçbi şeyi yok oğlumun
dün bebişlerimize ne aldık forumuna baktıkça
içimde ukte kalan rüyalarıma giren o alışverişe çıkamadığım için
üzüldüm üzüldüm
üstüne bi de foruma girip
doğum hediyesi mevzusunu okuyunca daha da bi kötü oldum
çünkü ben hediye isteyemem
istesem de söyleyemem
bizim borçlarımız var
oğlumuza alışverişe bile nasıl çıkacaz bilmiyorum
doğum masraflarını kenara attıklarınla karşılarsın sonra bebeğin ihtiyaçlarını da taksitle alırsın bebek doğduktan sonra ödemeye devam edersin kuzu ne olcek sanki
günaydın kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ben çok korkuyorum kızlar karnım aşağı doğru iniyo sanki ve baskı yapıyo gece 4 e kadar gözümü kırpmadım ağrıdan sancıdan belim kaburgalarım batıyo inş. erken doğum falan olmaz ya en azından bi 8 ayı bitirsemsizlerde de oluyo mu bu durumlar?
canım senin yaşadıgın korkuları bende yaşıyorum benimde gece tam göbegimin alt kısmında sancım oluyor aynen bende korkuyorum şuan 27+1haftalık hamileyim hayırlısıyla tamamlayıp dogum yapsaydık
yanında ne yedin cnm bi tek ekmekle bitmiyo bu iş
canım bende hiçbirşey almadım ve 8. ayımın yarısını tamamlayınca almayı düşünüyorum benim bebegiminde hiçbişeyi yok ve aslında bi haftasonu bile haledilebilir alınacak şeyler belli alınır en önemlisi rabbim sağlıklı sıhhatli dogumlar bebekler nasip etsin dogupta çıplak kalan varmı canım bunun için üzüldügünü degmez
kkelebek canım hiçte takma kafana çünkü bende daha hiç bişey almadım, 1 tane eşim beşiktaş nevresim takımı aldı, 1 tanede ben az önce morhipoda indirim varmış 1 tane nevresim takımı aldım bu kadar yani dahada bişey almadık bu ayda almıycaz şubatta yapcaz alışverişini, sende buna mı üzülüyon, dr.a gidince bebeklerimizin sağlıklı haberini alıyoz ya ohhh çok şükür önemli olan o....
aldığım nevresim takımıda bu ;;;;Eki Görüntüle 325166
tmm tmm kaçış yok hemen yakalıyon :18: fırında tavuk,salata, yoğurt , 2 kaşık pilav bide bide 2 dilim patıcan kızartma çok küçüktü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?