2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bizim doğum masrafı olmayacak Allahtan olsa bile az olacak
hastanemiz anlaşmalı muayenelerim bile çok uygun
biz de yeni evliyiz ve borçlarımız bitmeden hamile kaldım
kısmetiyle geleceğine çok inanaıyorum da
hevesim var çıkayım ellerim kollarım dolu dolu geleyim
herşeyciği olsun istiyorum

kuzuu ben büyüyene kadar mobilyasını gittigidiyordan alcam kısa süreli kullanılacak ne gerek var daha fazlasına bak orda beişk şifonyer takımları var çok uyguna ya hem yatğı yatak takımı hepsi var bizim maddi durum şu anda çok iyi ama gerek yok yani sen de öyle yap

doğru düşünmüşsün bizde tayinciyiz ben oda bile almicam oğluma karyolasını alıcam pusetini falan.. şükür ki halimize çoğu insana göre lüks olan şeyleri dileyebiliyoruz kaç bebeğin mama sandalyesi arabası var ki belki beşiği olmayan bile var.. hem ben bu kadar erken almayı da doğru bulmuyorum bikaç tulum aldım hastane çıkışını portbebe setini alıcam, o kadar beşiği de ayırtıcam doğuma yakın getirticem...

doğum masraflarını kenara attıklarınla karşılarsın sonra bebeğin ihtiyaçlarını da taksitle alırsın bebek doğduktan sonra ödemeye devam edersin kuzu ne olcek sanki

valla foruma her girdiğimde herkes bi dolu alışveriş yapmış
odasını almış duvarları boyamış şekerlerini bile almış görüyordum
ben bi tek ben varım hiçbi şeyi olmayan sanıyordum
o yüzden de oğluşuma üzülüyordum içteniçe
herkesin her şeysi var
bi tek oğlumun yok gibi geliyordu

kızlar nabersiniz bakalımmm ,
geçmişi okumadan hemen yazayım dedim yoksa dalıyorum gidiyor ..
herkes iyidir inşallah bebişlerde de problem yoktur umarımm..
konu alışverişe gelmiş bende annişkomla bikaç bişey aldım daha başlamadık almaya en gerekli olanlardan hastane çıkışı ve bikaç zıbın çorap ve çantamızı aldık o kadann

evet tatlım bi arkadaşımda demişti orayı.. oradan bakıcaz bizde..

ha bide şekeri var bak onu unutmuşum.. bizim oda hazır değil henüz :)

annem de erkenden alınması iyi değildir diye aldırtmadı zaten başlarda
bu ay alırsak aslında tam vaktinde almış olacağım

doğum masraflarını kenara attıklarınla karşılarsın sonra bebeğin ihtiyaçlarını da taksitle alırsın bebek doğduktan sonra ödemeye devam edersin kuzu ne olcek sanki

inşallah canım.
ben almayan hiçbişeyi olmayan bi tek ben kaldım sanıyordum
ondan karalar bağlamıştım
hem alınacak ne var ki
tulum zıbın battaniye hastane çıkışı çanta puset küvet bornoz nevresim takımı
göğüs pompası emzirme sütyeni biberon emzik vs
bunlar en fazla ne kadar tutar ki

canım bende hiçbirşey almadım ve 8. ayımın yarısını tamamlayınca almayı düşünüyorum benim bebegiminde hiçbişeyi yok ve aslında bi haftasonu bile haledilebilir alınacak şeyler belli alınır en önemlisi rabbim sağlıklı sıhhatli dogumlar bebekler nasip etsin dogupta çıplak kalan varmı canım bunun için üzüldügünü degmez

evet bende öyle yapıcam. zaten taksit hiç bitmiyor ki. ömür boyu ödeyeceğiz herhalde bu taksitleri. ah ah hep eşimin yüzünden çalıştırmadı beni evde otur dedi oturdum bende sözünü dinleyip. neyse ya allahıma bin şükür bizden çok kötü durumda olanlar var. allah yardımcı olsun herkese bu zamanda.

canım senin yaşadıgın korkuları bende yaşıyorum benimde gece tam göbegimin alt kısmında sancım oluyor aynen bende korkuyorum şuan 27+1haftalık hamileyim hayırlısıyla tamamlayıp dogum yapsaydık

kkelebek canım hiçte takma kafana çünkü bende daha hiç bişey almadım, 1 tane eşim beşiktaş nevresim takımı aldı, 1 tanede ben az önce morhipoda indirim varmış 1 tane nevresim takımı aldım bu kadar yani dahada bişey almadık bu ayda almıycaz şubatta yapcaz alışverişini, sende buna mı üzülüyon, dr.a gidince bebeklerimizin sağlıklı haberini alıyoz ya ohhh çok şükür önemli olan o....

aldığım nevresim takımıda bu ;;;;

canım senin yaşadıgın korkuları bende yaşıyorum benimde gece tam göbegimin alt kısmında sancım oluyor aynen bende korkuyorum şuan 27+1haftalık hamileyim hayırlısıyla tamamlayıp dogum yapsaydık

inş. canım ya... erken doğum belirtilerini okumaya başladım artık, insan hangi durumda hastaneye gitmeli yaşamadan anlamıyor adet sancısı gibi oluyo bazen sanki bişey gelicek gibi hissediyorum

doğru söylüyorsun ama insanoğlu işte gördükçe hevesleniyo olmayınca içi gidiyo

çok güzelmiş canım güle güle kullanın inş.::) bende bakıyorum netten beşik vs. göründüğü gibi çıkar mı diye çekincelerim cesaret edemiyorum...

merhaba arkadaşlar bende her gün burayı takip edip pek yazmayan biriyim.arkadaşları takip ediyordum sadece.bilginiz olsun benim yaşadığım sıkıntıyı sizler yaşamazsınız inş...dün akşam eşim mesai kaldı.yeğenim geldi evi temizlemey.herşey çok güzeldi hamileliğimin başından beri.kan pıhtılaşmasıyla her gün iğne oluyordum sadece.hamileliğim bounca ne bulantı ne başka bir sıkıntım olmadı çok şükür.biraz bel ağrısı dışında.neyse dün akşam eşimle tel.de konuştuk.çıkışta onuda yeğenimle birlikte alıp alışverişe gidicektik.tel.i kapattım.lavabıya gittim.( bu arada banyo kapısını kilitlemeyi bırak tam kapatmam bile) ellerimi yıkarken birden elim ayaım boşaldı bayılcak gibi oldum aniden mideme bir yumruk yemiş gibi derken sırtıma bir yumruk tonlarca ağırlık konmuş gibi yeğenim elektrik süpürgesi açık çığlımı duymadı.sesim çıkmıyor nefes alamıyorum kapısını açtım zorla el işareti yaptım gel diye kendimi yatağa attım.ağlama krizi nefes alamıyorum.yeğenimde başladı ağlamaya ben çırpınıyorum miden sırtım diye.hemen bei giydirdi.yan komşuma haber ver diyebildim emekleyerek kapının önüne çıktım.komşum hemen devlet hastenesine yetiştirdi ama ben nefes alamadıkça onlar hepsi panik.devlet beni hamile olduğum için almadı...kadın doğum hast.ne gitmek gerek dediler dedim kendi özel hasteneme götürün ambulans hamle taşımaz.neyse taksiyle kendi doktorumun hastensine gittik.bu arada doktorumu aradım hemen gel diye.acil dekıvranıyorum ben bişey yapın diye.midem midem deyince gastrit dediler.serum takıldı ben kıvranmaya devam.derken kendi doktorum geldi.beni hemen ultrosana aldı.bebeği kontrol etti.iyi dedi.sonra kendi doktorum hemen teşhis koydu.safra kesemde taş.organlar yer değiştirince safra ağrısını mideyle karıştırdı hepsi.neyseki doktorum.kıvranıyorum deyince tahmin etmiş.yarın oltrosanda safra incelenicek genel cerrah ve doktorum ne yapacaklarına karar vericekler.yani bunun gibi birşey dilerim yaşamazsınız.ama aklınızda bulunsun arkadaşlar.ne yazık ki bi arkadaşım daha yaşamış hamilelikte 1 hafta sürünmüş.anlamamaışlar.çok şanslıyım hemen doktorum buldu.allah hepimizin yardımcısı olsun...ağrım yok şuan ama inanın dayak yemiş gibiyim hala...kendime gelemedim

canım kaç liraya aldın nevresim takımını çok ciciymiş ya.. güle güle kullansın bebiş..

Son düzenleme:
tmm tmm kaçış yok hemen yakalıyon :18: fırında tavuk,salata, yoğurt , 2 kaşık pilav bide bide 2 dilim patıcan kızartma çok küçüktü ama

gayte normal kuzu ben de böyle 1 kase pilav yanında biraz makarna fln var sandım da patlıcan azcık fazladan kaçmış ama o da küçücük 2 dilimcik di mi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…