gayte normal kuzu ben de böyle 1 kase pilav yanında biraz makarna fln var sandım da patlıcan azcık fazladan kaçmış ama o da küçücük 2 dilimcik di mi :))))
çok güzelmiş canım güle güle kullanın inş.::) bende bakıyorum netten beşik vs. göründüğü gibi çıkar mı diye çekincelerim cesaret edemiyorum...
merhaba arkadaşlar bende her gün burayı takip edip pek yazmayan biriyim.arkadaşları takip ediyordum sadece.bilginiz olsun benim yaşadığım sıkıntıyı sizler yaşamazsınız inş...dün akşam eşim mesai kaldı.yeğenim geldi evi temizlemey.herşey çok güzeldi hamileliğimin başından beri.kan pıhtılaşmasıyla her gün iğne oluyordum sadece.hamileliğim bounca ne bulantı ne başka bir sıkıntım olmadı çok şükür.biraz bel ağrısı dışında.neyse dün akşam eşimle tel.de konuştuk.çıkışta onuda yeğenimle birlikte alıp alışverişe gidicektik.tel.i kapattım.lavabıya gittim.( bu arada banyo kapısını kilitlemeyi bırak tam kapatmam bile) ellerimi yıkarken birden elim ayaım boşaldı bayılcak gibi oldum aniden mideme bir yumruk yemiş gibi derken sırtıma bir yumruk tonlarca ağırlık konmuş gibi yeğenim elektrik süpürgesi açık çığlımı duymadı.sesim çıkmıyor nefes alamıyorum kapısını açtım zorla el işareti yaptım gel diye kendimi yatağa attım.ağlama krizi nefes alamıyorum.yeğenimde başladı ağlamaya ben çırpınıyorum miden sırtım diye.hemen bei giydirdi.yan komşuma haber ver diyebildim emekleyerek kapının önüne çıktım.komşum hemen devlet hastenesine yetiştirdi ama ben nefes alamadıkça onlar hepsi panik.devlet beni hamile olduğum için almadı...kadın doğum hast.ne gitmek gerek dediler dedim kendi özel hasteneme götürün ambulans hamle taşımaz.neyse taksiyle kendi doktorumun hastensine gittik.bu arada doktorumu aradım hemen gel diye.acil dekıvranıyorum ben bişey yapın diye.midem midem deyince gastrit dediler.serum takıldı ben kıvranmaya devam.derken kendi doktorum geldi.beni hemen ultrosana aldı.bebeği kontrol etti.iyi dedi.sonra kendi doktorum hemen teşhis koydu.safra kesemde taş.organlar yer değiştirince safra ağrısını mideyle karıştırdı hepsi.neyseki doktorum.kıvranıyorum deyince tahmin etmiş.yarın oltrosanda safra incelenicek genel cerrah ve doktorum ne yapacaklarına karar vericekler.yani bunun gibi birşey dilerim yaşamazsınız.ama aklınızda bulunsun arkadaşlar.ne yazık ki bi arkadaşım daha yaşamış hamilelikte 1 hafta sürünmüş.anlamamaışlar.çok şanslıyım hemen doktorum buldu.allah hepimizin yardımcısı olsun...ağrım yok şuan ama inanın dayak yemiş gibiyim hala...kendime gelemedim
kkelebek canım hiçte takma kafana çünkü bende daha hiç bişey almadım, 1 tane eşim beşiktaş nevresim takımı aldı, 1 tanede ben az önce morhipoda indirim varmış 1 tane nevresim takımı aldım bu kadar yani dahada bişey almadık bu ayda almıycaz şubatta yapcaz alışverişini, sende buna mı üzülüyon, dr.a gidince bebeklerimizin sağlıklı haberini alıyoz ya ohhh çok şükür önemli olan o....
aldığım nevresim takımıda bu ;;;;Eki Görüntüle 325166
saol canım , öyle beşik falan bende alamam netten ama bu nevresim takımı bide days in colors ya bildiğimiz marka onun için aldım, yoksa bende mutlaka görerek almam lazım :))))
canım kaç liraya aldın nevresim takımını çok ciciymiş ya.. güle güle kullansın bebiş..
selam güzel anne adayları
ne zamandır giremiyordum hepinizi öpüyorum
bebişleriniz nasıl siz nasılsınız keyfiniz nasıl
biz iyiyiz şükür
8 kilo aldık bu halimi de seviyorum
kendimi beğeniyorum koca göbeğimle
ama dün akşamdan beri huzursuzum mutsuzum
sanki çok kötü bi şey olmuş da mutsuz olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
sebepsiz diyorum ama sanırım sebebini biliyorum
biz daha bebeğimiz için alışveriş yapmadık
bir iki tulum hariç hiçbi şeyi yok oğlumun
dün bebişlerimize ne aldık forumuna baktıkça
içimde ukte kalan rüyalarıma giren o alışverişe çıkamadığım için
üzüldüm üzüldüm
üstüne bi de foruma girip
doğum hediyesi mevzusunu okuyunca daha da bi kötü oldum
çünkü ben hediye isteyemem
istesem de söyleyemem
bizim borçlarımız var
oğlumuza alışverişe bile nasıl çıkacaz bilmiyorum
merhaba arkadaşlar bende her gün burayı takip edip pek yazmayan biriyim.arkadaşları takip ediyordum sadece.bilginiz olsun benim yaşadığım sıkıntıyı sizler yaşamazsınız inş...dün akşam eşim mesai kaldı.yeğenim geldi evi temizlemey.herşey çok güzeldi hamileliğimin başından beri.kan pıhtılaşmasıyla her gün iğne oluyordum sadece.hamileliğim bounca ne bulantı ne başka bir sıkıntım olmadı çok şükür.biraz bel ağrısı dışında.neyse dün akşam eşimle tel.de konuştuk.çıkışta onuda yeğenimle birlikte alıp alışverişe gidicektik.tel.i kapattım.lavabıya gittim.( bu arada banyo kapısını kilitlemeyi bırak tam kapatmam bile) ellerimi yıkarken birden elim ayaım boşaldı bayılcak gibi oldum aniden mideme bir yumruk yemiş gibi derken sırtıma bir yumruk tonlarca ağırlık konmuş gibi yeğenim elektrik süpürgesi açık çığlımı duymadı.sesim çıkmıyor nefes alamıyorum kapısını açtım zorla el işareti yaptım gel diye kendimi yatağa attım.ağlama krizi nefes alamıyorum.yeğenimde başladı ağlamaya ben çırpınıyorum miden sırtım diye.hemen bei giydirdi.yan komşuma haber ver diyebildim emekleyerek kapının önüne çıktım.komşum hemen devlet hastenesine yetiştirdi ama ben nefes alamadıkça onlar hepsi panik.devlet beni hamile olduğum için almadı...kadın doğum hast.ne gitmek gerek dediler dedim kendi özel hasteneme götürün ambulans hamle taşımaz.neyse taksiyle kendi doktorumun hastensine gittik.bu arada doktorumu aradım hemen gel diye.acil dekıvranıyorum ben bişey yapın diye.midem midem deyince gastrit dediler.serum takıldı ben kıvranmaya devam.derken kendi doktorum geldi.beni hemen ultrosana aldı.bebeği kontrol etti.iyi dedi.sonra kendi doktorum hemen teşhis koydu.safra kesemde taş.organlar yer değiştirince safra ağrısını mideyle karıştırdı hepsi.neyseki doktorum.kıvranıyorum deyince tahmin etmiş.yarın oltrosanda safra incelenicek genel cerrah ve doktorum ne yapacaklarına karar vericekler.yani bunun gibi birşey dilerim yaşamazsınız.ama aklınızda bulunsun arkadaşlar.ne yazık ki bi arkadaşım daha yaşamış hamilelikte 1 hafta sürünmüş.anlamamaışlar.çok şanslıyım hemen doktorum buldu.allah hepimizin yardımcısı olsun...ağrım yok şuan ama inanın dayak yemiş gibiyim hala...kendime gelemedim
Allahın def ettiği yerde otursaydınız o zaman görürdüm sizi bizim giysimizden tut bulaşık makinamız bile netten geliyo
güle güle kullansın çok cici
ne kadara aldın üçlü takım herhalde
cnm yazdıklarını yeni okudum..böyle konuşma sakın..arkadaşların dediği gibi bebeklerimiz kısmetiyle gelecek inşallah.içini ferah tut sen.inan maddi olarak bizde çok zor durumdayız.evlendiğimiz günden bu yana eşimin ailesi iflas etti o yüzden borç üstüne borç..her ay eşim bu ay rahatız diyo ama nerde bir telefon açıyorlar maaşın yarısı oraya gidiyo nerdeyse...bebeğimize daha hiç birşey almadık.annem örgü örüyo birkaçda zıbın almış o kadar.geçende ben senin gibi üzülünce eşim bebek arabasını uygun fiyata bulmuştuk onu aldı ben sevineyim diye...bazen üzülüyorum o kadar çalışıyorum bebeğimin hiçbirşeyi istediğim gibi olmayacak diye.ama ne yapayım hayırlısıyla doğsun sağlığımız yerinde olsunda ben onun herşeyini yapmaya çalışırım.
Allahın def ettiği yerde otursaydınız o zaman görürdüm sizi bizim giysimizden tut bulaşık makinamız bile netten geliyo
canım hiç canını sıkma....çalıştıktan sonra ve hesabını yaptıktan sonra hepsi zamanla olur inş.selam güzel anne adayları
ne zamandır giremiyordum hepinizi öpüyorum
bebişleriniz nasıl siz nasılsınız keyfiniz nasıl
biz iyiyiz şükür
8 kilo aldık bu halimi de seviyorum
kendimi beğeniyorum koca göbeğimle
ama dün akşamdan beri huzursuzum mutsuzum
sanki çok kötü bi şey olmuş da mutsuz olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
sebepsiz diyorum ama sanırım sebebini biliyorum
biz daha bebeğimiz için alışveriş yapmadık
bir iki tulum hariç hiçbi şeyi yok oğlumun
dün bebişlerimize ne aldık forumuna baktıkça
içimde ukte kalan rüyalarıma giren o alışverişe çıkamadığım için
üzüldüm üzüldüm
üstüne bi de foruma girip
doğum hediyesi mevzusunu okuyunca daha da bi kötü oldum
çünkü ben hediye isteyemem
istesem de söyleyemem
bizim borçlarımız var
oğlumuza alışverişe bile nasıl çıkacaz bilmiyorum
bende hep 65 kilo doğmuşum gibi gelio:))annemmmmmm
ne kaaa güzelmişisin beaa
ben hiç hayatımda bu kadar zayıf olmadım
kızlar bizim topiğin face grubu var mı?
hürremciler bizde böle olmayalım :)))))))Eki Görüntüle 325187
yaaa limagodan cotton box dan bende 2 tane aldım nevresim takımı ama çok içime sinmedi.ben netten aldım nevresim takımlarını.. days n colors da aldım cotton box da
ve ikisinden de memnunum.. fiyatları nette çok daha uygundu.. kaçırmak istemedim pişman da olmadım..
kızlar bizim topiğin face grubu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?