2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gayte normal kuzu ben de böyle 1 kase pilav yanında biraz makarna fln var sandım da patlıcan azcık fazladan kaçmış ama o da küçücük 2 dilimcik di mi :))))

tabi tabi napim gözüm kaldı ya bu arada ben sağ göğsümde hafif uyuşukluk hissediyorum sanki taşıyamıyorum of delircem rahatsız ediyor beni neden böle ki ya :26:

çok güzelmiş canım güle güle kullanın inş.::) bende bakıyorum netten beşik vs. göründüğü gibi çıkar mı diye çekincelerim cesaret edemiyorum...

saol canım , öyle beşik falan bende alamam netten ama bu nevresim takımı bide days in colors ya bildiğimiz marka onun için aldım, yoksa bende mutlaka görerek almam lazım :))))

çok geçmiş olsun

güle güle kullansın çok cici
ne kadara aldın üçlü takım herhalde

saol canım , öyle beşik falan bende alamam netten ama bu nevresim takımı bide days in colors ya bildiğimiz marka onun için aldım, yoksa bende mutlaka görerek almam lazım :))))

Allahın def ettiği yerde otursaydınız o zaman görürdüm sizi bizim giysimizden tut bulaşık makinamız bile netten geliyo

cnm yazdıklarını yeni okudum..böyle konuşma sakın..arkadaşların dediği gibi bebeklerimiz kısmetiyle gelecek inşallah.içini ferah tut sen.inan maddi olarak bizde çok zor durumdayız.evlendiğimiz günden bu yana eşimin ailesi iflas etti o yüzden borç üstüne borç..her ay eşim bu ay rahatız diyo ama nerde bir telefon açıyorlar maaşın yarısı oraya gidiyo nerdeyse...bebeğimize daha hiç birşey almadık.annem örgü örüyo birkaçda zıbın almış o kadar.geçende ben senin gibi üzülünce eşim bebek arabasını uygun fiyata bulmuştuk onu aldı ben sevineyim diye...bazen üzülüyorum o kadar çalışıyorum bebeğimin hiçbirşeyi istediğim gibi olmayacak diye.ama ne yapayım hayırlısıyla doğsun sağlığımız yerinde olsunda ben onun herşeyini yapmaya çalışırım.

cnm çok çok geçmiş olsun....bizleride uyardığın iyi oldu.aklımızda olsun insanlık hali ne olur ne olmaz...

Geçmiş olsun canım neyseki teşhis konulmuş ve bebeğinle ilgisi yok. Doktorlar en doğru kararı verecektir. Allah bebeğini korusun.

ya anlamıyorum bunları ben de çocuğuna mı güvendin sen sinir oluyorum ya hem bi de diyosun maaşın yarısı yok devenin bale pabucu ben sırf bu yüzden artık maaşımı hiç vermiyom eşime herşeyi de ona aldırıyom diyo çocuğumun ve senin ihtyaçlarını mecburum karşılamaya şu anda hiç parası kalmadığı için artık gönderemiyo

Allahın def ettiği yerde otursaydınız o zaman görürdüm sizi bizim giysimizden tut bulaşık makinamız bile netten geliyo

hımmmm valla canım öle biyerde otursaydık bizde mecburen netten yapardık alışverişi, ama sen edirne yazıyo, niye öle diyon ilçede falanmısın.....

ben netten aldım nevresim takımlarını.. days n colors da aldım cotton box da
ve ikisinden de memnunum.. fiyatları nette çok daha uygundu.. kaçırmak istemedim pişman da olmadım..

canım hiç canını sıkma....çalıştıktan sonra ve hesabını yaptıktan sonra hepsi zamanla olur inş.
bizde 1,5 yıllık evliyiz..evlenirken ne eşim ne ben ailelerimizden 1 kr almadan full borçla evlednik..
1,5 yılda o borç ödendide ev bile alındı ödenmeye başlandı yani..
şimdide alacak olsan neler neler var ama 50 liraysa 20 liralık olanı alıyorum vs. vs..
yani çalışıosan ve kendini biliosan allah hepsini verio inş..
sıkma hiç canını...
annemmmmmm
ne kaaa güzelmişisin beaa
ben hiç hayatımda bu kadar zayıf olmadım
bende hep 65 kilo doğmuşum gibi gelio:))
hiç 65 in aşağısını hatırlamıom..

büyük geçmiş olsun canım

ben netten aldım nevresim takımlarını.. days n colors da aldım cotton box da
ve ikisinden de memnunum.. fiyatları nette çok daha uygundu.. kaçırmak istemedim pişman da olmadım..
yaaa limagodan cotton box dan bende 2 tane aldım nevresim takımı ama çok içime sinmedi.
%100 pamuk yazıo ama şöyle tok tok durmuo..sık değil dokuması azda sert....çok memnun kalmadım
kızlar bizim topiğin face grubu var mı?

var cnm..bana özelden msj at ismini ben ekleerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…