2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya kızlar sağ göğsümde uyuşukluk oluyor ya nedendir anlamadım normal mi bu ya işyerindeyim rahatsız ediyor beni

ah cnm ah..ben anlatsam roman olur resmen.ama artık düşünüpde üzmüyorum kendimi..ilk zamanlar kendimi enayi gibi hissediyordum resmen ama artık umursamıyorum ne yapayım sonuçta eşimin ailesi atsa atılmaz satsa satılmaz...

kuzucum yıkayınca yumuşar o.. amannn oluversin o da öyyle gari.. ben beğendim hem..:44:

canm seni çok ii anlıyorum bende 2-3 ay önce aynı senin gibi oldum hemde gece uykumdan uyandırdı o lanet ağrı beni ve hala daha çekiyorum yediklerime dikkat etmezsem genel cerrahada gittim ameliyattan başka çaresi yok dedi doktorumda bu şekilde idare edeceksin ameliyat için erken doğum riski olduğu için olamazsın dedi her gece korka korka yatıyorum sabah olunca bu geceyide atlattım die seviniyorum çokkk geçmiş olsun cnm

güzel annişler acıbademin doğuma hazırlık kursuna kayıt yaptıran var mı? ben cumartesı gunu gıdıcem acıbadem fulyaya sırf meraktan hosuma gıderse devam edicem

kısa bir sorum var fikirlerinizi belirtseniz sevinirim. benim doktorum gereksiz uygulamalardan kaçınan işinin ehli biri. ona çok güveniyorum. fakat cinsiyet konusunda bir yanılgısı oldu:)ben de arkadaşımın tavsiyesine uydum ve başka bir doktora giderek kızımın olacağını kesin olarak öğrendim. ikinci doktor da her şey yolunda görünüyor dedi Allah'a şükür fakat mutlaka renkli doppler çekilmesi gerektiğini söyledi.Ayrıca tetanoz aşısı da olmanız lazım dedi. ben de doktoruma sordum tetanozu, o da kesinlikle gereksiz yaptırma dedi. renkli doppleri sormadım. bu arada hastane uygun fiyatlı bir yer olmasına rağmen renkli doppler için ssklı 140 tl dedi ve bana çok pahalı geldi. şimdi doktoruma da bir daha sormaya çekiniyorum bu sefer başkasına mı gittin derse diye:) (aynı zamanda aile dostumuz) çektirmesem de o parayla bebişe bir şeyler alsam daha mantıklı değil mi sizce? riskli gebelik grubunda yer almıyorum sonuçta.siz çektirdiniz mi? :26:

sizlerle konuşunca içim rahatladı
sağlıcakla doğsun da hepsi alınır elbet hele bi maaş yatsın
ben de alırım en güzelini en ucuza
eşin neden ailesine para gönderiyo
onların size yardım etmesi gerekirken
yararın yok bari zararın olmasın

kızlar şimdi saglık ocagından aile hekimim aradı dun sabah kan vemiştim rutin testlere bakılması icin hemogram,tsh, demir vs.. idrar tahlili lokasitim +++ çıktı . benımle ılgılenen hemşire idrar yollarında enfeksiyon dedi bebegi etkıler dedi allah korusun doktorunu arayıp hemen sole dedi ... doktorumu aradım gerci pazartesi gidicem kontrole ama purinol verdi bu ne tur bi ilac kullanan varmı?

kuzucum yıkayınca yumuşar o.. amannn oluversin o da öyyle gari.. ben beğendim hem..:44:
inş. daha çok sertleşmez cnm..hayırlısı artık aldık:)))
bişey sorcam facedeki grupta kaç kişi var ???
50 kişi kadar...
gönderdim canım..
cnm ya bulamadım seni...solmaz yaşar aytaç ben..beni ekleyebilirmisn face den sen..sonra gruba eklim..profil resmimde eşimle benim resmimiz var siyahlı..
güzel annişler acıbademin doğuma hazırlık kursuna kayıt yaptıran var mı? ben cumartesı gunu gıdıcem acıbadem fulyaya sırf meraktan hosuma gıderse devam edicem

ben katılcam:) kadıköy acıbademe kayıt yaptırdım..
5 ders..ben 3-4 ve 5. derse katılcam...1 ve 2. ders haftamla ilgili değil..
kadıköy acıbademde 19-20-21 ocakda

bu arada 1 ay once hemogramım dusmustu 10 a ferrum vermıstı doktorum bugunkı tahlıl sonucumda 11.4 cıktı yukselmiş ona da sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…