hürremciler bizde böle olmayalım :)))))))Eki Görüntüle 325187
olmazmıı aktif çalışkan bi grubumuz var facede. sürekli paylaşım halindeyiz oradada
hürremciler bizde böle olmayalım :)))))))Eki Görüntüle 325187
linkini falan gönderebilir misin canım?
hımmmm valla canım öle biyerde otursaydık bizde mecburen netten yapardık alışverişi, ama sen edirne yazıyo, niye öle diyon ilçede falanmısın.....
ya anlamıyorum bunları ben de çocuğuna mı güvendin sen sinir oluyorum ya hem bi de diyosun maaşın yarısı yok devenin bale pabucu ben sırf bu yüzden artık maaşımı hiç vermiyom eşime herşeyi de ona aldırıyom diyo çocuğumun ve senin ihtyaçlarını mecburum karşılamaya şu anda hiç parası kalmadığı için artık gönderemiyo
yaaa limagodan cotton box dan bende 2 tane aldım nevresim takımı ama çok içime sinmedi.
%100 pamuk yazıo ama şöyle tok tok durmuo..sık değil dokuması azda sert....çok memnun kalmadım
var cnm..bana özelden msj at ismini ben ekleerim
merhaba arkadaşlar bende her gün burayı takip edip pek yazmayan biriyim.arkadaşları takip ediyordum sadece.bilginiz olsun benim yaşadığım sıkıntıyı sizler yaşamazsınız inş...dün akşam eşim mesai kaldı.yeğenim geldi evi temizlemey.herşey çok güzeldi hamileliğimin başından beri.kan pıhtılaşmasıyla her gün iğne oluyordum sadece.hamileliğim bounca ne bulantı ne başka bir sıkıntım olmadı çok şükür.biraz bel ağrısı dışında.neyse dün akşam eşimle tel.de konuştuk.çıkışta onuda yeğenimle birlikte alıp alışverişe gidicektik.tel.i kapattım.lavabıya gittim.( bu arada banyo kapısını kilitlemeyi bırak tam kapatmam bile) ellerimi yıkarken birden elim ayaım boşaldı bayılcak gibi oldum aniden mideme bir yumruk yemiş gibi derken sırtıma bir yumruk tonlarca ağırlık konmuş gibi yeğenim elektrik süpürgesi açık çığlımı duymadı.sesim çıkmıyor nefes alamıyorum kapısını açtım zorla el işareti yaptım gel diye kendimi yatağa attım.ağlama krizi nefes alamıyorum.yeğenimde başladı ağlamaya ben çırpınıyorum miden sırtım diye.hemen bei giydirdi.yan komşuma haber ver diyebildim emekleyerek kapının önüne çıktım.komşum hemen devlet hastenesine yetiştirdi ama ben nefes alamadıkça onlar hepsi panik.devlet beni hamile olduğum için almadı...kadın doğum hast.ne gitmek gerek dediler dedim kendi özel hasteneme götürün ambulans hamle taşımaz.neyse taksiyle kendi doktorumun hastensine gittik.bu arada doktorumu aradım hemen gel diye.acil dekıvranıyorum ben bişey yapın diye.midem midem deyince gastrit dediler.serum takıldı ben kıvranmaya devam.derken kendi doktorum geldi.beni hemen ultrosana aldı.bebeği kontrol etti.iyi dedi.sonra kendi doktorum hemen teşhis koydu.safra kesemde taş.organlar yer değiştirince safra ağrısını mideyle karıştırdı hepsi.neyseki doktorum.kıvranıyorum deyince tahmin etmiş.yarın oltrosanda safra incelenicek genel cerrah ve doktorum ne yapacaklarına karar vericekler.yani bunun gibi birşey dilerim yaşamazsınız.ama aklınızda bulunsun arkadaşlar.ne yazık ki bi arkadaşım daha yaşamış hamilelikte 1 hafta sürünmüş.anlamamaışlar.çok şanslıyım hemen doktorum buldu.allah hepimizin yardımcısı olsun...ağrım yok şuan ama inanın dayak yemiş gibiyim hala...kendime gelemedim
yaaa limagodan cotton box dan bende 2 tane aldım nevresim takımı ama çok içime sinmedi.
%100 pamuk yazıo ama şöyle tok tok durmuo..sık değil dokuması azda sert....çok memnun kalmadım
var cnm..bana özelden msj at ismini ben ekleerim
cnm yazdıklarını yeni okudum..böyle konuşma sakın..arkadaşların dediği gibi bebeklerimiz kısmetiyle gelecek inşallah.içini ferah tut sen.inan maddi olarak bizde çok zor durumdayız.evlendiğimiz günden bu yana eşimin ailesi iflas etti o yüzden borç üstüne borç..her ay eşim bu ay rahatız diyo ama nerde bir telefon açıyorlar maaşın yarısı oraya gidiyo nerdeyse...bebeğimize daha hiç birşey almadık.annem örgü örüyo birkaçda zıbın almış o kadar.geçende ben senin gibi üzülünce eşim bebek arabasını uygun fiyata bulmuştuk onu aldı ben sevineyim diye...bazen üzülüyorum o kadar çalışıyorum bebeğimin hiçbirşeyi istediğim gibi olmayacak diye.ama ne yapayım hayırlısıyla doğsun sağlığımız yerinde olsunda ben onun herşeyini yapmaya çalışırım.
güzel annişler acıbademin doğuma hazırlık kursuna kayıt yaptıran var mı? ben cumartesı gunu gıdıcem acıbadem fulyaya sırf meraktan hosuma gıderse devam edicem
güzel annişler acıbademin doğuma hazırlık kursuna kayıt yaptıran var mı? ben cumartesı gunu gıdıcem acıbadem fulyaya sırf meraktan hosuma gıderse devam edicem
inş. daha çok sertleşmez cnm..hayırlısı artık aldık:)))kuzucum yıkayınca yumuşar o.. amannn oluversin o da öyyle gari.. ben beğendim hem..:44:
50 kişi kadar...bişey sorcam facedeki grupta kaç kişi var ???
cnm ya bulamadım seni...solmaz yaşar aytaç ben..beni ekleyebilirmisn face den sen..sonra gruba eklim..profil resmimde eşimle benim resmimiz var siyahlı..gönderdim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?