ben yaptırdım canım...bence yaptırmalısın...kısa bir sorum var fikirlerinizi belirtseniz sevinirim. benim doktorum gereksiz uygulamalardan kaçınan işinin ehli biri. ona çok güveniyorum. fakat cinsiyet konusunda bir yanılgısı oldu:)ben de arkadaşımın tavsiyesine uydum ve başka bir doktora giderek kızımın olacağını kesin olarak öğrendim. ikinci doktor da her şey yolunda görünüyor dedi Allah'a şükür fakat mutlaka renkli doppler çekilmesi gerektiğini söyledi.Ayrıca tetanoz aşısı da olmanız lazım dedi. ben de doktoruma sordum tetanozu, o da kesinlikle gereksiz yaptırma dedi. renkli doppleri sormadım. bu arada hastane uygun fiyatlı bir yer olmasına rağmen renkli doppler için ssklı 140 tl dedi ve bana çok pahalı geldi. şimdi doktoruma da bir daha sormaya çekiniyorum bu sefer başkasına mı gittin derse diye:) (aynı zamanda aile dostumuz) çektirmesem de o parayla bebişe bir şeyler alsam daha mantıklı değil mi sizce? riskli gebelik grubunda yer almıyorum sonuçta.siz çektirdiniz mi? :26:
ben de gitmek isterim.ücretli mi?
cnm kurs ücretli mi nasıl hiç bi bilgim yok da :44:
idrar yolu enfeksiyonu önemli cnm ihmal etmede..ben direk antibiyotik kullanmıştım...geçmiş olsun..kızlar şimdi saglık ocagından aile hekimim aradı dun sabah kan vemiştim rutin testlere bakılması icin hemogram,tsh, demir vs.. idrar tahlili lokasitim +++ çıktı . benımle ılgılenen hemşire idrar yollarında enfeksiyon dedi bebegi etkıler dedi allah korusun doktorunu arayıp hemen sole dedi ... doktorumu aradım gerci pazartesi gidicem kontrole ama purinol verdi bu ne tur bi ilac kullanan varmı?
kızlar oda arkadaşım test yaptı 5 dk önce pozitif çıktı eli ayağı titriyo heyecandan ..dedim nerden nereye geldik ellerimiz titreyerek testi tuttuğumuz sanki dün gibi, allah doğrup kucağımıza almayı, bugünleri de böyle hatırlamayı nasip etsinsin inşallah..çok şükür bin şükür allahıma
sizlerle konuşunca içim rahatladı
sağlıcakla doğsun da hepsi alınır elbet hele bi maaş yatsın
ben de alırım en güzelini en ucuza
eşin neden ailesine para gönderiyo
onların size yardım etmesi gerekirken
yararın yok bari zararın olmasın
inş. daha çok sertleşmez cnm..hayırlısı artık aldık:)))
50 kişi kadar...
cnm ya bulamadım seni...solmaz yaşar aytaç ben..beni ekleyebilirmisn face den sen..sonra gruba eklim..profil resmimde eşimle benim resmimiz var siyahlı..
ben katılcam:) kadıköy acıbademe kayıt yaptırdım..
5 ders..ben 3-4 ve 5. derse katılcam...1 ve 2. ders haftamla ilgili değil..
kadıköy acıbademde 19-20-21 ocakda
idrar yolu enfeksiyonu önemli cnm ihmal etmede..ben direk antibiyotik kullanmıştım...geçmiş olsun..
hayırlı olsun
merhabalar kızlar forum yoğun yine herzmankı gibi m ubhabbet alm ış başını gıdıyo
hepinizi selamlıyorum:))
allahım allahım daha da sinirlendim şimdi..içini rahatlatabilseydik ne iyi.. sonuçta hepimiz insanız ve hepimiz belli sorunları var... ama hayat bir şekilde devam ediyor...
eşimin abisinin işyeri vardı cnm....borç harç açmıştı.eline para geçmeye başlayınca borçlarını ödemek yerine gece hayatına dadanmış.öyle olunca kazandığı bütün para kadınlara gitti.sonra alacaklılar gelmeye başlayınca kayınpederim tuttu her gelen borca imza attı ben öderim diye... ama hiç bir borcu ödeyemediler.ellerinde ne var ne yok hepsi gitti.kaynım doğru dürüst bir iide bulamadı...biz evlendiğimizden beri hep aynı hikaye uzayıp gidiyo böyle...
geçen bende gördüm onları.çok sevimsiz geldiler bana..
kızlar oda arkadaşım test yaptı 5 dk önce pozitif çıktı eli ayağı titriyo heyecandan ..dedim nerden nereye geldik ellerimiz titreyerek testi tuttuğumuz sanki dün gibi, allah doğrup kucağımıza almayı, bugünleri de böyle hatırlamayı nasip etsinsin inşallah..çok şükür bin şükür allahıma
merhabalar kızlar forum yoğun yine herzmankı gibi m ubhabbet alm ış başını gıdıyo
hepinizi selamlıyorum:))
canım bu purinol ne ki antibiyotikmi acaba bebege zararı olur mu yaa... sen ne kullanmıstın petusum
evet bende gormustum bunları kesin alcam bitane cok tatllılarD: bak bende bi kac tane eklimm
Eki Görüntüle 325231 Eki Görüntüle 325232
allahım allahım daha da sinirlendim şimdi..
yani susuyorum kuzucum şurada gaza getirmeyeyim seni diye ama yuh yazıklar olsun..
senin çocuğunun rızkını yiyorlar üstelik ne için kadına kıza..
yuhh yani yuhh.. aile zor durumlarda biraraya gelmeli bence hep birlikte olup birşeylerin üstesinden gelinebilir.. sonuçta düşmez kalkmaz bir Allah.. ama böylesi vicdansızlık.. keyfince ye iç gez sonra günahsızlar çeksin cezanı.. eşinin abisine hiç iyi duygular beslemiyorum canım.. hatta küfürler yağdırıyorum içimden..
canım bu purinol ne ki antibiyotikmi acaba bebege zararı olur mu yaa... sen ne kullanmıstın petusum
D: roma imparatorlugundakiler gibi oldu çok hoş
bizde sizi selamlıyoruz ladyim ve opuyoruz
evet bende gormustum bunları kesin alcam bitane cok tatllılarD: bak bende bi kac tane eklimm
Eki Görüntüle 325231 Eki Görüntüle 325232
aynen canım hayatımda tuz yemedim yemiyorum da ymeklerede koymam eşimde sevmiyoo ama ona ragmen ellerim cok sisiyoo benım yaa
günaydın kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ben çok korkuyorum kızlar karnım aşağı doğru iniyo sanki ve baskı yapıyo gece 4 e kadar gözümü kırpmadım ağrıdan sancıdan belim kaburgalarım batıyo inş. erken doğum falan olmaz ya en azından bi 8 ayı bitirsemsizlerde de oluyo mu bu durumlar?
kısmetiyle geldiği doğru ben işe girdim eşimin maaşı zamlandı
ama yeni evliyiz borçlarımız var gelen gidiyo
tabii ki en önemlisi bebeğimizin sağlıklı doğması
vakit az kaldıkça doğum yaklaştıkça
daha hastane çantasını bile hazırlayamadığım için
kara kara düşünüyorum
eşimin kendi başına doğum hediyesi almayı akıl edeceğini hiç sanmıyorum
borçlarımız varken ben de duyuramam
çiçek alsa da yeter bana
çok büyük şeyler isteyen biri değilim zaten
inşallah canım inşallah
970 liraya alınan bebek arabalarını gördükçe içim karardı benim
ben toplamda o kadar para harcayamam
biraz da bebek için hazırlıklı olmak gerekiyor
biz evlendik hemen hamile kaldım
borçluyduk zaten
Allah yardımcın olsun senin de
patronun çıkartmasa bile yakında çıkmak zorunda kalacaksın
canım içim bi tuhaf oldu ya bu kadar acıklı yaklaşma duruma bende aynı durumlarda sayılırım doğru dürüst bende bişey almadım yeni evliyiz takılarımız gitti borçlarımız çok derdimizi bilen yok inan bende o kadar sıkıntılıyım ki bazen çok bunalıyorum herşeyin en iyisini yapmalıyım oğluşuma diyorum ama bazen de diyorum bu kadar isyankar olmamalıyım oğluşum sağlıklı olsun da mutlaka herşey yapılıcak o da bir birey artık ekmeğimiz suyumuz nasılsa bebeklerimizin ihtiyaçları aynı şekilde borç mutlaka biticek Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın sağlıklı olsunlar da önemli değil mesela bebek arabasını da şimdi alıcağımıza doğduktan sonra alırız sanki doğar doğmaz gezmeye mi çıkıcak yavrucaklar:)
bu kadar acıklı yaklaşmıyordum ama
dün alınanlara bakarken eşim de yanımdaydı
birden tutamadım kendimi ağlamaya başladım
eşim neden ağlıyorsun dedi
çalan parçaya dedim
ki parçayı da hiç sevmem
ona da söyleyip sıkıntıya sokmak istemedim
ben de senin gibi düşünüyorum
bebek arabasını mama sandalyesini sonra alacam
odasını da sonra
karyola yeter
tabii sağlıklı olsunlar da gerisi boş ama
insan bu tatlı telaşeleri en güzel şekilde yaşamak istiyo
valla foruma her girdiğimde herkes bi dolu alışveriş yapmış
odasını almış duvarları boyamış şekerlerini bile almış görüyordum
ben bi tek ben varım hiçbi şeyi olmayan sanıyordum
o yüzden de oğluşuma üzülüyordum içteniçe
herkesin her şeysi var
bi tek oğlumun yok gibi geliyordu
merhaba arkadaşlar bende her gün burayı takip edip pek yazmayan biriyim.arkadaşları takip ediyordum sadece.bilginiz olsun benim yaşadığım sıkıntıyı sizler yaşamazsınız inş...dün akşam eşim mesai kaldı.yeğenim geldi evi temizlemey.herşey çok güzeldi hamileliğimin başından beri.kan pıhtılaşmasıyla her gün iğne oluyordum sadece.hamileliğim bounca ne bulantı ne başka bir sıkıntım olmadı çok şükür.biraz bel ağrısı dışında.neyse dün akşam eşimle tel.de konuştuk.çıkışta onuda yeğenimle birlikte alıp alışverişe gidicektik.tel.i kapattım.lavabıya gittim.( bu arada banyo kapısını kilitlemeyi bırak tam kapatmam bile) ellerimi yıkarken birden elim ayaım boşaldı bayılcak gibi oldum aniden mideme bir yumruk yemiş gibi derken sırtıma bir yumruk tonlarca ağırlık konmuş gibi yeğenim elektrik süpürgesi açık çığlımı duymadı.sesim çıkmıyor nefes alamıyorum kapısını açtım zorla el işareti yaptım gel diye kendimi yatağa attım.ağlama krizi nefes alamıyorum.yeğenimde başladı ağlamaya ben çırpınıyorum miden sırtım diye.hemen bei giydirdi.yan komşuma haber ver diyebildim emekleyerek kapının önüne çıktım.komşum hemen devlet hastenesine yetiştirdi ama ben nefes alamadıkça onlar hepsi panik.devlet beni hamile olduğum için almadı...kadın doğum hast.ne gitmek gerek dediler dedim kendi özel hasteneme götürün ambulans hamle taşımaz.neyse taksiyle kendi doktorumun hastensine gittik.bu arada doktorumu aradım hemen gel diye.acil dekıvranıyorum ben bişey yapın diye.midem midem deyince gastrit dediler.serum takıldı ben kıvranmaya devam.derken kendi doktorum geldi.beni hemen ultrosana aldı.bebeği kontrol etti.iyi dedi.sonra kendi doktorum hemen teşhis koydu.safra kesemde taş.organlar yer değiştirince safra ağrısını mideyle karıştırdı hepsi.neyseki doktorum.kıvranıyorum deyince tahmin etmiş.yarın oltrosanda safra incelenicek genel cerrah ve doktorum ne yapacaklarına karar vericekler.yani bunun gibi birşey dilerim yaşamazsınız.ama aklınızda bulunsun arkadaşlar.ne yazık ki bi arkadaşım daha yaşamış hamilelikte 1 hafta sürünmüş.anlamamaışlar.çok şanslıyım hemen doktorum buldu.allah hepimizin yardımcısı olsun...ağrım yok şuan ama inanın dayak yemiş gibiyim hala...kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?