2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar oda arkadaşım test yaptı 5 dk önce pozitif çıktı eli ayağı titriyo heyecandan ..dedim nerden nereye geldik ellerimiz titreyerek testi tuttuğumuz sanki dün gibi, allah doğrup kucağımıza almayı, bugünleri de böyle hatırlamayı nasip etsinsin inşallah..çok şükür bin şükür allahıma

ben yaptırdım canım...bence yaptırmalısın...
ben de gitmek isterim.ücretli mi?

cnm kurs ücretli mi nasıl hiç bi bilgim yok da :44:

ücretsiz kızlar..
yakınınızda olan bi acıbademe kayıt yaptırabilirsiniz..
ACIBADEM | Douma Hazrlk Kursu geçenlerde paylaşmıştım..

idrar yolu enfeksiyonu önemli cnm ihmal etmede..ben direk antibiyotik kullanmıştım...geçmiş olsun..

hayırlı olsun

içini rahatlatabilseydik ne iyi.. sonuçta hepimiz insanız ve hepimiz belli sorunları var... ama hayat bir şekilde devam ediyor...
eşimin abisinin işyeri vardı cnm....borç harç açmıştı.eline para geçmeye başlayınca borçlarını ödemek yerine gece hayatına dadanmış.öyle olunca kazandığı bütün para kadınlara gitti.sonra alacaklılar gelmeye başlayınca kayınpederim tuttu her gelen borca imza attı ben öderim diye... ama hiç bir borcu ödeyemediler.ellerinde ne var ne yok hepsi gitti.kaynım doğru dürüst bir iide bulamadı...biz evlendiğimizden beri hep aynı hikaye uzayıp gidiyo böyle...

Eki Görüntüle 325215
nette dolaşırken gördüm emziklere bakın ne tatlı

geçen bende gördüm onları.çok sevimsiz geldiler bana..

merhabalar kızlar forum yoğun yine herzmankı gibi m ubhabbet alm ış başını gıdıyo
hepinizi selamlıyorum:))

tamam canım ekledim

allahım allahım daha da sinirlendim şimdi..
yani susuyorum kuzucum şurada gaza getirmeyeyim seni diye ama yuh yazıklar olsun..
senin çocuğunun rızkını yiyorlar üstelik ne için kadına kıza..
yuhh yani yuhh.. aile zor durumlarda biraraya gelmeli bence hep birlikte olup birşeylerin üstesinden gelinebilir.. sonuçta düşmez kalkmaz bir Allah.. ama böylesi vicdansızlık.. keyfince ye iç gez sonra günahsızlar çeksin cezanı.. eşinin abisine hiç iyi duygular beslemiyorum canım.. hatta küfürler yağdırıyorum içimden..

hayırlısı olsun ayy ne heycan yasıoodur suan D:

öyle cnm malesef... ama ne yapalım benim sınavımda böyleymiş diyorum bazen..çok şükür onlar bizi kullanmaya kalktıkça Rabbim bize hep yardım etti..ilk evlendiğimiz zaman neydik şu an çok şükür nerelerdeyiz.

aynen canım hayatımda tuz yemedim yemiyorum da ymeklerede koymam eşimde sevmiyoo ama ona ragmen ellerim cok sisiyoo benım yaa

Arkadaşlar ben de henüz bir şey almamış olanlardanım. Hastane çıkışı, bebek bakım ürünleri bir iki tane de tulumumuz carHem bütçemizi biraz daha toparlayabilmek hem de en uygununu en güzelini bulabilmek için eşimle bekliyoruz, ben biraz tez canlıyımdır ama eşim frenliyor. Merak etmeyin her şeyin en güzeli olacak bebişlerimize yeter ki sağlıklı, sıhhatli olsunlar. Benim arkadaşım oda takımını bile hamilelik izninde almıştı. Yüce yaradan dünyanın en güzel hediyesini vermiş bize, onların kısmetleriyle evlerimiz aydınlanacak, üzmeyin kendinizi boşuna pozitif düşün iyi olsun her şey... en azından ben arada hayıflansam da kendimi bu şekilde motive ediyorum insanlar asgari ücretle kaç çocuk yapıp büyütüyor biz de yaparız inşallah...

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.

hiç durduk yere kaynana muhabbeti açmak istemezdim ama azıcık dertlıyım
sabah kahvaltıya çağırdı gıttık berranın kıyafetlerını yıkada çantanı hazırla dedi bişeyı yok dımı duruyo onunkıler dedi
dedim tabıkı duruyoda bu bebeğimin yenı hastane çıkışı olsun ıstıyorum tertemız ne yanı bu kızımın eşyası vard ıye bu yavruma bı hastane çıkışını alamıcakmıyım herşey fazla onlara göre daha parkyatapı söylemedım, onlara kalırsa hiçbir ıhtıyacı yok bu bebeğin düşüne düşüne dleiricem maddiyat bır olunca böyle herşeyı soylemek zorunda kalıyosun kafamı bozuyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…