içini rahatlatabilseydik ne iyi.. sonuçta hepimiz insanız ve hepimiz belli sorunları var... ama hayat bir şekilde devam ediyor...
eşimin abisinin işyeri vardı cnm....borç harç açmıştı.eline para geçmeye başlayınca borçlarını ödemek yerine gece hayatına dadanmış.öyle olunca kazandığı bütün para kadınlara gitti.sonra alacaklılar gelmeye başlayınca kayınpederim tuttu her gelen borca imza attı ben öderim diye... ama hiç bir borcu ödeyemediler.ellerinde ne var ne yok hepsi gitti.kaynım doğru dürüst bir iide bulamadı...biz evlendiğimizden beri hep aynı hikaye uzayıp gidiyo böyle...
geçen bende gördüm onları.çok sevimsiz geldiler bana..
ben de gitmek isterim.ücretli mi?
antibiyotik değil idrar söktürücü suda eritip içiyosun olup bitiyo idrr yolları enfeksiyonunun bebeğe daha çok zararı var sakın bak kullan
hiç durduk yere kaynana muhabbeti açmak istemezdim ama azıcık dertlıyım
sabah kahvaltıya çağırdı gıttık berranın kıyafetlerını yıkada çantanı hazırla dedi bişeyı yok dımı duruyo onunkıler dedi
dedim tabıkı duruyoda bu bebeğimin yenı hastane çıkışı olsun ıstıyorum tertemız ne yanı bu kızımın eşyası vard ıye bu yavruma bı hastane çıkışını alamıcakmıyım herşey fazla onlara göre daha parkyatapı söylemedım, onlara kalırsa hiçbir ıhtıyacı yok bu bebeğin düşüne düşüne dleiricem maddiyat bır olunca böyle herşeyı soylemek zorunda kalıyosun kafamı bozuyolar ya
tamam canım hmen kullancam da bu adam niye hala bana vermiyoo antibiyotik yaa anlamıyorum ben zaten hamile kalmadan 2 ay once kanlı idrar yolları enfeksiyonu gecirdim tam o gecmedi sanırım
sabah kahvaltıya çağırdı gıttık berranın kıyafetlerını yıkada çantanı hazırla dedi bişeyı yok dımı duruyo onunkıler dedi
dedim tabıkı duruyoda bu bebeğimin yenı hastane çıkışı olsun ıstıyorum tertemız ne yanı bu kızımın eşyası vard ıye bu yavruma bı hastane çıkışını alamıcakmıyım herşey fazla onlara göre daha parkyatapı söylemedım, onlara kalırsa hiçbir ıhtıyacı yok bu bebeğin düşüne düşüne dleiricem maddiyat bır olunca böyle herşeyı soylemek zorunda kalıyosun kafamı bozuyolar ya
canım bu purinol ne ki antibiyotikmi acaba bebege zararı olur mu yaa... sen ne kullanmıstın petusum
kuzuuu gaza getirmek istemem ama madem ki bu kadar vahiö bi durum o zaman yedirme hakkını verdikçe isteyecekler bak bitecek diyeceksin başka bi iş açacaklar iyi niyetini gördükçe onlar dozu artırcaklar cnm bizim bi arkadaş aynen buna benzer bi durum bak karı koca 5 bin maaş alıyolar sonra kocası yurt dışına gitti ayda 2000 dolar extra maaş harici bi sürü yolluk aldılar ama hiç bişey onların aileden gelen borcunu kapatmadı gittikçe de dozu artırıyolar yani borçları bitiyo bu kez led ekran tv alıp borcunu yüklüyolar nassı olsa bişey olmuyo die kısacası cnm zararın nereseinden dönülse kar kardır sağlık fln olsa başkası mı yardım etcek mecbur diycem ama madem karı kız var işin içinde sen de kendini bu kdr üzme yeter artık nokta koy
çok sevimsiz ya bu neee
canım eğer kendi kadın doğum dr.un verdiyse kullan mutlaka ben 2 ay çektim o sıkıntıyı 2 ay kullandım ilaç, bide günde minimum 3 lt. su içmelisin,çok su çok tuvalet.............
açık açık söyle sevdacım yaa bende öyle düşüncesiz değilim anne de hastanede yeni olsun de sonra zaten kullanırsın ablanın cicilerini eşyalarını niye böyle yapıyolar anlamıyorum yani gerçi benimki öyle değil ama işte ççvrede görüyoruz sık sık töbe töbe dövecen aslında
Aslında sevda sen ne de biliyormusun? göçmenlere göre eski kıyafet giyerse bebek doğar doğmaz eşyaları çabuk eskirmiş. bir arkadaşım demişti. o doğdunda eski beze sarmışlar. kızın durup dururken kotları patlar yıpranır yırtılırdı. ama gerçekten çok alakasız şekilde. düşün sen o kotu 3 senede belki eskitirsin. yeni bir kıyafet olsun bebeğinin sen uyma onlara. bunu da söyle.
Arkadaşlar ben de henüz bir şey almamış olanlardanım. Hastane çıkışı, bebek bakım ürünleri bir iki tane de tulumumuz carHem bütçemizi biraz daha toparlayabilmek hem de en uygununu en güzelini bulabilmek için eşimle bekliyoruz, ben biraz tez canlıyımdır ama eşim frenliyor. Merak etmeyin her şeyin en güzeli olacak bebişlerimize yeter ki sağlıklı, sıhhatli olsunlar. Benim arkadaşım oda takımını bile hamilelik izninde almıştı. Yüce yaradan dünyanın en güzel hediyesini vermiş bize, onların kısmetleriyle evlerimiz aydınlanacak, üzmeyin kendinizi boşuna pozitif düşün iyi olsun her şey... en azından ben arada hayıflansam da kendimi bu şekilde motive ediyorum insanlar asgari ücretle kaç çocuk yapıp büyütüyor biz de yaparız inşallah...
Canım çok geçmiş olsunaman dikkat et kendine.
kısa bir sorum var fikirlerinizi belirtseniz sevinirim. benim doktorum gereksiz uygulamalardan kaçınan işinin ehli biri. ona çok güveniyorum. fakat cinsiyet konusunda bir yanılgısı oldu:)ben de arkadaşımın tavsiyesine uydum ve başka bir doktora giderek kızımın olacağını kesin olarak öğrendim. ikinci doktor da her şey yolunda görünüyor dedi Allah'a şükür fakat mutlaka renkli doppler çekilmesi gerektiğini söyledi.Ayrıca tetanoz aşısı da olmanız lazım dedi. ben de doktoruma sordum tetanozu, o da kesinlikle gereksiz yaptırma dedi. renkli doppleri sormadım. bu arada hastane uygun fiyatlı bir yer olmasına rağmen renkli doppler için ssklı 140 tl dedi ve bana çok pahalı geldi. şimdi doktoruma da bir daha sormaya çekiniyorum bu sefer başkasına mı gittin derse diye:) (aynı zamanda aile dostumuz) çektirmesem de o parayla bebişe bir şeyler alsam daha mantıklı değil mi sizce? riskli gebelik grubunda yer almıyorum sonuçta.siz çektirdiniz mi? :26:
onlara noluyomuş ayıptır sorması parayı kazanan siz değilmisiniz
açık açık söyle sevdacım yaa bende öyle düşüncesiz değilim anne de hastanede yeni olsun de sonra zaten kullanırsın ablanın cicilerini eşyalarını niye böyle yapıyolar anlamıyorum yani gerçi benimki öyle değil ama işte ççvrede görüyoruz sık sık töbe töbe dövecen aslında
sevdacım Allah yardımcın olsun.. sabır versin sana(
kızlar oyuncak bebeklere döndüm yaa:118: üstten su alıyorum alttan çıkıyo acaba benim midem yokmusu direk idrar torbama dökülüyo galiba sizlerdede öylemi yawwww
tamam canım sagolcnm ismini hatırlamıom ama bu değildi onu biliom:))
çok espirili yaaahehe
yav neresi sevımlı bunların
anladım canım gunde 3 kez bir olcek suda eritip icicen dedibu da işe yarar kuzu antibiyotik başlamak sitememiş işte ne güzel geçmezse o zaman başlıycak ama geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?