2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kuzuuu gaza getirmek istemem ama madem ki bu kadar vahiö bi durum o zaman yedirme hakkını verdikçe isteyecekler bak bitecek diyeceksin başka bi iş açacaklar iyi niyetini gördükçe onlar dozu artırcaklar cnm bizim bi arkadaş aynen buna benzer bi durum bak karı koca 5 bin maaş alıyolar sonra kocası yurt dışına gitti ayda 2000 dolar extra maaş harici bi sürü yolluk aldılar ama hiç bişey onların aileden gelen borcunu kapatmadı gittikçe de dozu artırıyolar yani borçları bitiyo bu kez led ekran tv alıp borcunu yüklüyolar nassı olsa bişey olmuyo die kısacası cnm zararın nereseinden dönülse kar kardır sağlık fln olsa başkası mı yardım etcek mecbur diycem ama madem karı kız var işin içinde sen de kendini bu kdr üzme yeter artık nokta koy

antibiyotik değil idrar söktürücü suda eritip içiyosun olup bitiyo idrr yolları enfeksiyonunun bebeğe daha çok zararı var sakın bak kullan

tamam canım hmen kullancam da bu adam niye hala bana vermiyoo antibiyotik yaa anlamıyorum ben zaten hamile kalmadan 2 ay once kanlı idrar yolları enfeksiyonu gecirdim tam o gecmedi sanırım

onlara noluyomuş ayıptır sorması parayı kazanan siz değilmisiniz

tamam canım hmen kullancam da bu adam niye hala bana vermiyoo antibiyotik yaa anlamıyorum ben zaten hamile kalmadan 2 ay once kanlı idrar yolları enfeksiyonu gecirdim tam o gecmedi sanırım

bu da işe yarar kuzu antibiyotik başlamak sitememiş işte ne güzel geçmezse o zaman başlıycak ama geçirir

açık açık söyle sevdacım yaa bende öyle düşüncesiz değilim anne de hastanede yeni olsun de sonra zaten kullanırsın ablanın cicilerini eşyalarını niye böyle yapıyolar anlamıyorum yani gerçi benimki öyle değil ama işte ççvrede görüyoruz sık sık töbe töbe dövecen aslında

canım bu purinol ne ki antibiyotikmi acaba bebege zararı olur mu yaa... sen ne kullanmıstın petusum

canım eğer kendi kadın doğum dr.un verdiyse kullan mutlaka ben 2 ay çektim o sıkıntıyı 2 ay kullandım ilaç, bide günde minimum 3 lt. su içmelisin,çok su çok tuvalet.............

öylede kayınvalidemle kayınpederime üzüldüpüm için yardım ediyorum bende..ikiside iki göz iki çeşme devamlı ağlıyorlar.kayınpederime babasından kalan ev satıldı en son..adam ağlaya ağlaya çıktı evden herkesin içinde. kayınıma hiç acımıyorum.ne hali varsa görsün..eltimle çocuğu var birde.onlarda başının çaresine bakar ama olan yaşlı insanlara oldu.tam rahat edecekleri zaman rezil oldular ...

sevdacım Allah yardımcın olsun.. sabır versin sana (

canım eğer kendi kadın doğum dr.un verdiyse kullan mutlaka ben 2 ay çektim o sıkıntıyı 2 ay kullandım ilaç, bide günde minimum 3 lt. su içmelisin,çok su çok tuvalet.............

anladım canım kendi doktorumu aradım o verdi :18: tmm kullancam cnm hemen sglun

Aslında sevda sen ne de biliyormusun? göçmenlere göre eski kıyafet giyerse bebek doğar doğmaz eşyaları çabuk eskirmiş. bir arkadaşım demişti. o doğdunda eski beze sarmışlar. kızın durup dururken kotları patlar yıpranır yırtılırdı. ama gerçekten çok alakasız şekilde. düşün sen o kotu 3 senede belki eskitirsin. yeni bir kıyafet olsun bebeğinin sen uyma onlara. bunu da söyle.

enteresan

benimde hayat görüşüm tamda bu işte+++ şunu da eklim bizlerde varlıklar içinde yetişmedik sonuçta ama yetişmedikmi olmadıkmı olduk yani...bi çocuğa tulumdan arabadan önce verilecek daha önemli şeyler var...evet can bu çekmiomu çekio ama olmayınca olmuomu oluo:)

geçim bir olunca zor canım... bilmiyorum ama anlıyorum... elinde maddi özgürlük olmaması zor bişi...allah sabır versin..ama yinede sok lafı ver hakkını sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eğer eşin almayalım falan diyorsa alırsa hiç onun sölediğini takma bile bi kulağından girsin diğerinden çıksın, git eşinle al o da sölesin sölesin dursun...herşeye karışmak zorundalar illa....

kızlar oyuncak bebeklere döndüm yaa:118: üstten su alıyorum alttan çıkıyo acaba benim midem yokmu su direk idrar torbama dökülüyo galiba sizlerdede öylemi yawwww

Canım benim doktorumda baya isim yapmış bir profesör ve senin doktorun gibi her uygulamayı önermiyor. 2li test yaptı 3lüye gerek duymadı. Ben de hiç kafamı karıştırmak istemedim doktoruma güvenip devam etmeyi tercih ettim. Tetanoz aşısına eğer köyde doğum yapacaksan yaptır dedi. Şu an senin şartlarında yaptırıp yaptırmaman arasında fark yok ne yararı var ne zararı dedi. Öyle deyince yaptırmadım. Renki doppleri istedi ve 2 tane isim verdi en iyi yapanlar bunlar sen bilirsin dedi. Ben o isimlerden birini duymuştum zaten ona gittim ve 320 tl ödedim. Tüm organları damarlara kadar ayrıntılı inceledi ve herşey yolunda dedi. Oradan çıktıktan sonra çok rahatladım. Aslında herkes girmek durumunda değil riskli gebeliklerin girmesi gerekiyor tabi. Ben doktoruna güvenmeye devam etmeni öneririm sana ve içinin rahatlaması için doktoruna sor arkadaşlarına doktorların önerdiğini söylersin. En azından gerek duymuyorsa nedenini açıklar sana. Mesela benim doktorum da şeker yüklemesine gerek duymadı nedenini de açıkladı ben de yaptırmadım.

onlara noluyomuş ayıptır sorması parayı kazanan siz değilmisiniz

eşim kayınpederle çalışıyo ıkı aydır yenı düzende çalışıyoruz ve çok berbat bi durum((
aylıkla değilde cep harçlığıyla geçınıyoruz 2 aydır

söyledım aynen böyle birşey demedi daha inşallah da üztelemez ıkı takım pijama kendıme şampuan takımını ağız mendıllerını parkyatapını alıcam yanı yapcak bişey yok inşallah hevesımı kırmazlar tartışmadan olur...

sevdacım Allah yardımcın olsun.. sabır versin sana (

sağol canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…