2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bu purinol ne ki antibiyotikmi acaba bebege zararı olur mu yaa... sen ne kullanmıstın petusum

canım benım de war ıdrar yollarında enfeksıyon saplık ocagndakı dr antıbıyotık werdı ama ben kullanmadm doktrum fıtıl werdı onu kullandım dktoruna sor da kullan bence

aynen acayıp bi doluluk var gece boyuu gun boyu:)) süreklı wc deyım

bak demek ondanmış bende wc ye gidiyorum surekli cişim geliyoo cok sık ama oturunca birden yapamıyoom sanki tıkalı gibi:18: sonra cok var gibi oluyoo ama az yapıyorum demek enfeksiyondanmıs ama yanma yoktu bende

Aceba biz kardeş miyiz? Yaşanılanlar, hamilelik süresi, hayata bakış

kızlar oyuncak bebeklere döndüm yaa:118: üstten su alıyorum alttan çıkıyo acaba benim midem yokmu su direk idrar torbama dökülüyo galiba sizlerdede öylemi yawwww

rekorum var canım...iş yerinde 1 satte 3 kere wc ye gidiom..
ona rağmen o şişe düşmüo elimden..
çünkü yanıom...

aynen acayıp bi doluluk var gece boyuu gun boyu:)) süreklı wc deyım

benimde yaa hele geceleri zaten çok uyuyamıyorum tam uykuya dalcam eşim horluyo hadi hop uyan onu dürt sonra tam uykuya dalcam çiş 6aydır geceler hep böyle geçiyo yani

kendime leopar desenli bi huni mi alsam acaba

benimde yaa hele geceleri zaten çok uyuyamıyorum tam uykuya dalcam eşim horluyo hadi hop uyan onu dürt sonra tam uykuya dalcam çiş 6aydır geceler hep böyle geçiyo yani

Allah seni emi..seksiliğide elden bırakmıyorsun yani...

eminönünden alışveriş yapan var mıı? bende gitmek istiyorum bu pazar günü. ama nerde bebek mağazaları hiç bilmiyom. bilen varsa bi söylesin.

aynen yaa bende eşimin horlamasını dinliyorum bütün gece ya çok sinir bozucu. tam uyucam bu sefer de şişim geliyo hadi kalk tuvalete. gel yat sonra tekrar horlama sesii. deli ediyor beniiii

aynen yaa bende eşimin horlamasını dinliyorum bütün gece ya çok sinir bozucu. tam uyucam bu sefer de şişim geliyo hadi kalk tuvalete. gel yat sonra tekrar horlama sesii. deli ediyor beniiii

niya ağlıyonki kuzum ben sabaha kadar boks yapıyorum allahtan uykusuda ağırda anlamıyo sadece sabahları kalkınca benim bacaklarım ağrıyo diyo hayırrr ben yapamadım diyorum hemen inkar etcen

Günaydın annecikler, Bizde bugün 99 olduk 100 den düştük. Çok acayip bişi :) Şu bebek fuarı için bilet bulabilir miyiz bi yerlerden acaba?

kızlar bi kaç tanıdık bebek eşyası satıcısı ile konuştum fuara kanmayın orda fiyatları şişirip satıyoruz dedi. şimdiden ellerindeki ürünleri indirimsiz satıyolar fuarda daha pahalıya satma ihtimalleri var diye. bence fuardan sonra normal mağazadan alışveriş yapmak lazım, çünkü her sene moda değişiyo ellerindeki ürünleri seneye satamayacakları ve fuar da geçtiği için fiyatları indiriyolar...

gece hç uyuyamadım resmen oğlum kendini aldı aldı çarptı karnıma.ya normalmi?tüm gece elim karnımdaydı ama bi sakinleşmedi sıpaaa ,çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr
pazartesi dr'a gittim dedim bu çocuk aynı anda nasıl karnımın hem altını hem üstünü tepebiliyo bi sıkıntısı mı var?
hayır günlük boy uzatma kas çalıştırma egzersizlerini yapıyo. herkes bu kadar net hissetmez ama senin vücut yapın müsait dedi...
benimki 1 haftadır adet edindi sert bi kemiğini sol göğüs kafesimin en altındaki kaburgaya dayıyo hani kucağınızda biri otururken kemiği batar ya öyle batıyo canım acıyo

ben de eşimi aradım lolipop'un yazısını görünce "alo" dedi. benim ilk tepki " sen dünyanın en kötü babası, en anlayışsız kocasısın, sen beni hiç sevmiyosun küstüm ben sana hıh"
dün akşam eve geç geldi gelir gelmez de pc başına geçti ben de forumda geçmişi okuyodum kalk dedim benim işim var. ses tonunu yükselterek benim de işim var deyince sen-bana-sesini-yükseltemezsinnnnnn!!! şeklinde tepki verdim. ne ses yükseltmesi yok öle bişi dedi kalktı çıngar çıkaracağım ıanlayınca. dedim bak sen gerçekten sesini yükselttiğin halde bi özür dilemedin pisss
yarım saat sonra aradı 2 saat yağ çekti jetonu köşeli acık ama olsun

cnm benim midem hiç bulanmadı hamilelik boyunca hep ekşime yaptı ve yandı. son 1 haftadır da yediklerimi hazmedemiyorum herşey yemek borumda kalıyo. üstüne su içince de çalkalanma sesleri geliyo. sürekli dik oturmak zorundayım. gece yatınca yediklerim ağzıma geliyo ben de mecbur çıkartıyorum hepsini
dr'a bu durumu anlattım alışkanlık yapmasından korkuyorum dedim. o midende bi sıkıntı yokken kasıtlı çıkarır buna kendini zorlarsan alışkanlık haline gelir ama şu an mide rahatsız olduğu için kendisi dışarı atıyo bişicik olmaz sen böle devam et dedi. hem bu sayede gaviscon içmez oldum.

yav ben evde himalaya tuzu kullanıyorum. tadı pek tatmin edici olmadığından yemeğin tuzunu %90 himalaya %10 sofra tuzu olarak katıyorum. benim de çizmem tepeden azcık bişi kapanmaz oldu, yüzüklerim ise genelde büyük geliyo.

Eki Görüntüle 325111 [/QUOTE]
o zayıf görüntüyle 30 kilo alsan bişicik olmaz dertlenme sen, bünyen zayıflığa müsait. ben üstüm 36 olduğunda altı 38'e zor düşürüyorum çünkü basenim var. bu nedenle altıma üste yapışmayan şeyler giyip üstüme daha üste oturan şeyler giyerek basenleri kamufle ediyor/d/um

ama ama ben şimdi kendimi çok mahcup suçlu kötü hissettim. çünkü o bebek arabasını koyan benim. ama amacım o tarz bişi almak isteyenlere fikir vermekti. ilk başlarda bebik eşyalarının fotosunu yükledim sonra bigün böle borcumuz var bişi alamıyoruz türü yazılar görünce eşime anlattım vicdan azabı çektim bundan sonra koymayacağım dedim. bi daha da koymadım. sadece hegün yürüyüş amaçlı avm avm gezdiğim için uygun fiyatlı şeyler bulduğumda arkadaşlara bilgi verdim şurda şu ucuz şeklinde. eve elimde eşya ile geldikçe de alamayanlar için dua ettim. ama bebek arabası konusunda ince düşünememişimi bi de ben orda aslında göbeğimi de koymak için eşimi kandırmıştım. o çekti fotoları. normalde göbik koymama izin vermiyo ben de arabanın yanında çaktırmadan göbikimi gösterdiydim o hevesle attım hemen nete. şimdi de üzüldüm.
ama inan o eksikleri tamamlayamadım duygusu hiç bitmiyo. ben çoğunu tamaladığım halde hala içim rahat değil. insan çocuğu söz konusu olunca heşeyin en en en iyisini yapmak istiyo yaptığı da hiç ona yeterligibi gelmiyo
ben evlendiğimde eşim çalışmıyodu aileler 3-5 yardım ediyodu öle apar topar evlendik evin halısı perdesi yoktu doğru düzgün. 6 ay sonra ben işe girdim ama 3 ay boyunca 300 lira stajyer maaşı aldım. eşimin ailesi çalışmamı istemediği için bize yardım etmeyi kesti. ben işe girdiğim hafta eşimle evde zehirlendik. kusma ve ishal aynı anda geliyo tuvaleti paylaşamıyoruz. eşimden su istedim getirmeye giderken gözümün önünde yere yığıldı su kaybından daha beter olduk. ödüm koptu ölüyoruz sandım ambulans çağıralım diyorum sen bi ambulans çağırmak kaç para biliyo musun diyo. o halde sabahladık ve ben yeni çalışan olduğum için o halde kalkıp işe gittim. asistanlığını yaptığım program sunucusu kadın beni görünce şok geçirdi. anlattım durumu kurumun anlaşmalı olduğu hastaneye gönderdi araç ayarlayıp. düşün halimiz böyleydi. 1 yıl içinde toparlandık çok şükür annem bi yerlerden duymuş zehirlendiğmi kadın hastalandı üzüntüden. bize niye haber vermiyosun dedi ama ömrüm boyunca hiç alışmamışım dert yanmaya. neyse o 1 yılın sonunda mesai saatlerim belirsiz olduğundan annem bana araba aldı ama çoğu zaman benzin dolduracak param olmuyodu, bunu farketti bigün ve haftada bir abim gelip benim araba babamda seninki lazım diye alıyodu 1 saat sonra deposu dolu geri getiriyodu meğer annem olluyomuş abimi bana benzin doldursun diye.
demem o ki durumu iyi gözüken de aslında öyle aman aman bi durumda olamayabiliyo. herkesin var bi sıkıntısı.
bigün arkadaşımla buluşmak için evden çıktım cebimde çok bi para yoktu diye dertlenmiştim, evde otururz dışarı çıkmayız yoksa param yetmeyecek diye plan yapıyodum. cebimde 20 lira vardı. tam arabaya binecekken bizim sokağın pazarından kış günü patikli ayaklarına sadece patik giymiş 2 kadın ellerinde birer poşetle pazardan dönüyodu söylediklerine takıldı kulağım. biri diğerine diyoki;
"eşim akşam çok kızacak sabah verdiği bütün parayı bitirdim yarın da isteyemem 2-3 gün idare et demişti. çocukların ikisinin beslenmesine sabah meyve suyu koydum 1 lira tuttu. şimdi de kalan 4 liranın tamamını pazarda harcadım"
düşünebiliyo musunuz adam 5 lira verip 2-3 gün idare et demiş ve kadın o para 2-3 gün idare der mi demiyo, ettiremedim diyo. o zaman da kendime çok kızmıştım ne durumda insanlar var diye
ayyy çok didaktik konuştum ama durum böle işte kıssadan hisse; beterin beteri var...
cnm geçmiş olsun bravo dr'una alnından öpmek istedim. bana da sağ yan tarafımda ağrı var diye gidip baştan aşağı muayene olduğum prof. seninki psikolojik panik atak geçiriyosun demişti. cidden stresli günler yaşıyodum. sn 10-15 gündür tekrar başladı o ağrılar ve geçen ultrason sırasında birden grdi o sancı dr'a anlattım, geçen yıl dr psikolojik demişti dedim. idrar tahlili istedi ve kum çıktı. meğer benim gerçekten derdiö varmış

ben de +++ çıkmıştım, bi de bişi daha vardı ama adını hatırlamıyorum. hafta sonu olduğu için devletin aciline gitmiştim salak kadın 350'lik antibiotik (duocid) verdi monurol toz ile beraber 5 gün kullandım ama ilaç bittikten 1-2 gün sonra daha kötü oldum bu sefer kendi dr'uma gittim o tahlil yaptı bu enfeksiyon bu ilaçla geçmez risk almak istememiş hafif vermiş ama boşuna vermiş geçirmemiş ilacı içtiğinle kalmışsın dedi 500'lük zinnat verdi ve çok şükür geçti enfeksiyonum...

niya ağlıyonki kuzum ben sabaha kadar boks yapıyorum allahtan uykusuda ağırda anlamıyo sadece sabahları kalkınca benim bacaklarım ağrıyo diyo hayırrr ben yapamadım diyorum hemen inkar etcen

benimkinin de uykusu çok ağırr ben dövmüyorum. ama sabaha kadar söyleniyorum ama neler neler hiçbirini duymuyo tabi. en azından içimde bişey kalmıyo. ama yazık yaa acıyom sonra. sabahın köründe kalkıp işe gidiyoo. ben 12 ye kadar yatıom..

bende havuzlu han ve kürkçü hanı duydum ama pazar günleri açık olmuyormuş galibaa. of ayın 15 i de pazara denk geldi yaa bir daha ki cumartesiyi beklerizz artıkın..

o zayıf görüntüyle 30 kilo alsan bişicik olmaz dertlenme sen, bünyen zayıflığa müsait. ben üstüm 36 olduğunda altı 38'e zor düşürüyorum çünkü basenim var. bu nedenle altıma üste yapışmayan şeyler giyip üstüme daha üste oturan şeyler giyerek basenleri kamufle ediyor/d/um

öle ama cevrem tepki verince bende haliyle uzuluyorum ama artık dısarı cıkmıyorum gorustuugm arkadaslarımla dogurana kadar gorusmeme kararı aldım en iyisi bu dısarı cıkarsam eşimle cıkıyorum sinema falan doguma kadar herseyı erteledım D:

ama ama ben şimdi kendimi çok mahcup suçlu kötü hissettim. çünkü o bebek arabasını koyan benim. ama amacım o tarz bişi almak isteyenlere fikir vermekti. ilk başlarda bebik eşyalarının fotosunu yükledim sonra bigün böle borcumuz var bişi alamıyoruz türü yazılar görünce eşime anlattım vicdan azabı çektim bundan sonra koymayacağım dedim. bi daha da koymadım. sadece hegün yürüyüş amaçlı avm avm gezdiğim için uygun fiyatlı şeyler bulduğumda arkadaşlara bilgi verdim şurda şu ucuz şeklinde. eve elimde eşya ile geldikçe de alamayanlar için dua ettim. ama bebek arabası konusunda ince düşünememişimi bi de ben orda aslında göbeğimi de koymak için eşimi kandırmıştım. o çekti fotoları. normalde göbik koymama izin vermiyo ben de arabanın yanında çaktırmadan göbikimi gösterdiydim o hevesle attım hemen nete. şimdi de üzüldüm.
ama inan o eksikleri tamamlayamadım duygusu hiç bitmiyo. ben çoğunu tamaladığım halde hala içim rahat değil. insan çocuğu söz konusu olunca heşeyin en en en iyisini yapmak istiyo yaptığı da hiç ona yeterligibi gelmiyo
ben evlendiğimde eşim çalışmıyodu aileler 3-5 yardım ediyodu öle apar topar evlendik evin halısı perdesi yoktu doğru düzgün. 6 ay sonra ben işe girdim ama 3 ay boyunca 300 lira stajyer maaşı aldım. eşimin ailesi çalışmamı istemediği için bize yardım etmeyi kesti. ben işe girdiğim hafta eşimle evde zehirlendik. kusma ve ishal aynı anda geliyo tuvaleti paylaşamıyoruz. eşimden su istedim getirmeye giderken gözümün önünde yere yığıldı su kaybından daha beter olduk. ödüm koptu ölüyoruz sandım ambulans çağıralım diyorum sen bi ambulans çağırmak kaç para biliyo musun diyo. o halde sabahladık ve ben yeni çalışan olduğum için o halde kalkıp işe gittim. asistanlığını yaptığım program sunucusu kadın beni görünce şok geçirdi. anlattım durumu kurumun anlaşmalı olduğu hastaneye gönderdi araç ayarlayıp. düşün halimiz böyleydi. 1 yıl içinde toparlandık çok şükür annem bi yerlerden duymuş zehirlendiğmi kadın hastalandı üzüntüden. bize niye haber vermiyosun dedi ama ömrüm boyunca hiç alışmamışım dert yanmaya. neyse o 1 yılın sonunda mesai saatlerim belirsiz olduğundan annem bana araba aldı ama çoğu zaman benzin dolduracak param olmuyodu, bunu farketti bigün ve haftada bir abim gelip benim araba babamda seninki lazım diye alıyodu 1 saat sonra deposu dolu geri getiriyodu meğer annem olluyomuş abimi bana benzin doldursun diye.
demem o ki durumu iyi gözüken de aslında öyle aman aman bi durumda olamayabiliyo. herkesin var bi sıkıntısı.
bigün arkadaşımla buluşmak için evden çıktım cebimde çok bi para yoktu diye dertlenmiştim, evde otururz dışarı çıkmayız yoksa param yetmeyecek diye plan yapıyodum. cebimde 20 lira vardı. tam arabaya binecekken bizim sokağın pazarından kış günü patikli ayaklarına sadece patik giymiş 2 kadın ellerinde birer poşetle pazardan dönüyodu söylediklerine takıldı kulağım. biri diğerine diyoki;
"eşim akşam çok kızacak sabah verdiği bütün parayı bitirdim yarın da isteyemem 2-3 gün idare et demişti. çocukların ikisinin beslenmesine sabah meyve suyu koydum 1 lira tuttu. şimdi de kalan 4 liranın tamamını pazarda harcadım"
düşünebiliyo musunuz adam 5 lira verip 2-3 gün idare et demiş ve kadın o para 2-3 gün idare der mi demiyo, ettiremedim diyo. o zaman da kendime çok kızmıştım ne durumda insanlar var diye
ayyy çok didaktik konuştum ama durum böle işte kıssadan hisse; beterin beteri var...

cnm geçmiş olsun bravo dr'una alnından öpmek istedim. bana da sağ yan tarafımda ağrı var diye gidip baştan aşağı muayene olduğum prof. seninki psikolojik panik atak geçiriyosun demişti. cidden stresli günler yaşıyodum. sn 10-15 gündür tekrar başladı o ağrılar ve geçen ultrason sırasında birden grdi o sancı dr'a anlattım, geçen yıl dr psikolojik demişti dedim. idrar tahlili istedi ve kum çıktı. meğer benim gerçekten derdiö varmış

ben de +++ çıkmıştım, bi de bişi daha vardı ama adını hatırlamıyorum. hafta sonu olduğu için devletin aciline gitmiştim salak kadın 350'lik antibiotik (duocid) verdi monurol toz ile beraber 5 gün kullandım ama ilaç bittikten 1-2 gün sonra daha kötü oldum bu sefer kendi dr'uma gittim o tahlil yaptı bu enfeksiyon bu ilaçla geçmez risk almak istememiş hafif vermiş ama boşuna vermiş geçirmemiş ilacı içtiğinle kalmışsın dedi 500'lük zinnat verdi ve çok şükür geçti enfeksiyonum...[/QUOTE]

benimde lökositim +++ cıktı canım doktorumu aradım o verdi purinol ama antibiyotik vermedi.. umarım bu gecirir daha kotu etmezzz ama bende yanma olmadıgı ıcın belkide

eminönünden alışveriş yapan var mıı? bende gitmek istiyorum bu pazar günü. ama nerde bebek mağazaları hiç bilmiyom. bilen varsa bi söylesin.

BEN gittim...havuzlu han sırf bebek eşyası satan dükkanlarla dolu canım...
mısır ç.çarşısının arka tarafında sorark bulabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…