canım bu purinol ne ki antibiyotikmi acaba bebege zararı olur mu yaa... sen ne kullanmıstın petusum
aynen acayıp bi doluluk var gece boyuu gun boyu:)) süreklı wc deyım
benimde hayat görüşüm tamda bu işte+++ şunu da eklim bizlerde varlıklar içinde yetişmedik sonuçta ama yetişmedikmi olmadıkmı olduk yani...bi çocuğa tulumdan arabadan önce verilecek daha önemli şeyler var...evet can bu çekmiomu çekio ama olmayınca olmuomu oluo:)
geçim bir olunca zor canım... bilmiyorum ama anlıyorum... elinde maddi özgürlük olmaması zor bişi...allah sabır versin..ama yinede sok lafı ver hakkını sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar oyuncak bebeklere döndüm yaa:118: üstten su alıyorum alttan çıkıyo acaba benim midem yokmusu direk idrar torbama dökülüyo galiba sizlerdede öylemi yawwww
Aceba biz kardeş miyiz? Yaşanılanlar, hamilelik süresi, hayata bakış
aahahah benim cok hosuma gitti yaa espiriliii:111:
aynen acayıp bi doluluk var gece boyuu gun boyu:)) süreklı wc deyım
benimde yaa hele geceleri zaten çok uyuyamıyorum tam uykuya dalcam eşim horluyohadi hop uyan onu dürt sonra tam uykuya dalcam çiş 6aydır geceler hep böyle geçiyo yani
kendime leopar desenli bi huni mi alsam acaba
rekorum var canım...iş yerinde 1 satte 3 kere wc ye gidiom..
ona rağmen o şişe düşmüo elimden..
çünkü yanıom...
rekorum var canım...iş yerinde 1 satte 3 kere wc ye gidiom..
ona rağmen o şişe düşmüo elimden..
çünkü yanıom...
benimde yaa hele geceleri zaten çok uyuyamıyorum tam uykuya dalcam eşim horluyohadi hop uyan onu dürt sonra tam uykuya dalcam çiş 6aydır geceler hep böyle geçiyo yani
kendime leopar desenli bi huni mi alsam acaba
Allah seni emi..seksiliğide elden bırakmıyorsun yani...
aynen yaa bende eşimin horlamasını dinliyorum bütün gece ya çok sinir bozucu. tam uyucam bu sefer de şişim geliyo hadi kalk tuvalete. gel yat sonra tekrar horlama sesii. deli ediyor beniiii
Günaydın annecikler, Bizde bugün 99 olduk 100 den düştük.Çok acayip bişi :) Şu bebek fuarı için bilet bulabilir miyiz bi yerlerden acaba?
Günaydın hepinize!!! Maşallah 29. haftaya da girdik çoğu gitti azı kaldı. Dediğin gibi maşallah hem az kilo almışsın yalnız bence kilonu göstermiyorsun da. Beşik yatak falan hala almadık biz ısrarla şu fuarı bekliyoruz. Duvarları bile boyamadık hem diyorum ki yaparız az kaldı bir yandan da telaş ediyorum
pazartesi dr'a gittim dedim bu çocuk aynı anda nasıl karnımın hem altını hem üstünü tepebiliyo bi sıkıntısı mı var?gece hç uyuyamadım resmen oğlum kendini aldı aldı çarptı karnıma.ya normalmi?tüm gece elim karnımdaydı ama bi sakinleşmedi sıpaaa ,çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr
ben de eşimi aradım lolipop'un yazısını görünce "alo" dedi. benim ilk tepki " sen dünyanın en kötü babası, en anlayışsız kocasısın, sen beni hiç sevmiyosun küstüm ben sana hıhLolllypopcum hormonlar işte kimimiz her şeye gülüyoruz bazen kimimiz ağlıyor kimimiz sinirleniyor ya da alınıyor böyle bir günmüş demekki şu anda bunun farkında olman bile aslında yapmak istemediğin anlamına gelir bundan sonra daha kontrol altına almaya çalışırsın kendini eşinin şu durumda bile sana anlayışlı davranıyor olması da çok güzel bence şanslı olduğunun bir kez daha farkına var ne kendin ne de eşin üzülsün değil mi?
cnm benim midem hiç bulanmadı hamilelik boyunca hep ekşime yaptı ve yandı. son 1 haftadır da yediklerimi hazmedemiyorum herşey yemek borumda kalıyo. üstüne su içince de çalkalanma sesleri geliyo. sürekli dik oturmak zorundayım. gece yatınca yediklerim ağzıma geliyo ben de mecbur çıkartıyorum hepsiniCanım benim ya çok geçmiş olsun çok çektim o mide bulantısı ve kusmaktan hamilelikte beni yoran en büyük sıkıntım o oldu. Bol bol dinlen inşallah kusmazsın doktorunla konuştun mu ne diyor? seni rahatlatacak bir şeyler var mıdır acaba?
yav ben evde himalaya tuzu kullanıyorum. tadı pek tatmin edici olmadığından yemeğin tuzunu %90 himalaya %10 sofra tuzu olarak katıyorum. benim de çizmem tepeden azcık bişi kapanmaz oldu, yüzüklerim ise genelde büyük geliyo.Ne demek 29 haftaya girdim bana geçen hafta biri yer verdi o kadar şaşırdım ki yeni farkedilmeye başladı sanırım adamcağız bir de kusura bakmayın farketmedim dedi dedim ne demek ne demek lütfen
Sonuçta hamişiz ne güzel karnımızı, kıçımız başımız şişse de çok şükür kucağımıza aldıktan sonra her şey istediğimiz gibi olacak... Benim alyansım parmağımdan düşüyor mecburen orta parmağıma takmaya başladım bende mi bir terslik var anlamadım kituzlu çok yemiyorum çok su tüketiyorum onun yararı sanırım
Eki Görüntüle 325111 [/QUOTE]kızlar dün göbegimi cekerken bi kac açıdan cektim suanki cektigimi zeynepim ve kumsalım icin gonderiyorumD : cok komık yaaa ,resmen yarım dünya bide o beyazın bi tiplemesi varyaa elinde hamburger olan ona benzettim kendimi
Eki Görüntüle 325105
bu da normal insan olan halim
Eki Görüntüle 325106
selam güzel anne adayları ne zamandır giremiyordum hepinizi öpüyorum. bebişleriniz nasıl siz nasılsınız keyfiniz nasıl. biz iyiyiz şükür 8 kilo aldık bu halimi de seviyorum kendimi beğeniyorum koca göbeğimle ama dün akşamdan beri huzursuzum mutsuzum sanki çok kötü bi şey olmuş da mutsuz olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
sebepsiz diyorum ama sanırım sebebini biliyorum biz daha bebeğimiz için alışveriş yapmadık bir iki tulum hariç hiçbi şeyi yok oğlumun dün bebişlerimize ne aldık forumuna baktıkça içimde ukte kalan rüyalarıma giren o alışverişe çıkamadığım için
üzüldüm üzüldüm üstüne bi de foruma girip doğum hediyesi mevzusunu okuyunca daha da bi kötü oldum çünkü ben hediye isteyemem istesem de söyleyemem bizim borçlarımız var oğlumuza alışverişe bile nasıl çıkacaz bilmiyorum
ama ama ben şimdi kendimi çok mahcup suçlu kötü hissettim. çünkü o bebek arabasını koyan benim. ama amacım o tarz bişi almak isteyenlere fikir vermekti. ilk başlarda bebik eşyalarının fotosunu yükledim sonra bigün böle borcumuz var bişi alamıyoruz türü yazılar görünce eşime anlattım vicdan azabı çektim bundan sonra koymayacağım dedim. bi daha da koymadım. sadece hegün yürüyüş amaçlı avm avm gezdiğim için uygun fiyatlı şeyler bulduğumda arkadaşlara bilgi verdim şurda şu ucuz şeklinde. eve elimde eşya ile geldikçe de alamayanlar için dua ettim. ama bebek arabası konusunda ince düşünememişimi bi de ben orda aslında göbeğimi de koymak için eşimi kandırmıştım. o çekti fotoları. normalde göbik koymama izin vermiyo ben de arabanın yanında çaktırmadan göbikimi gösterdiydim o hevesle attım hemen nete. şimdi de üzüldüm.kısmetiyle geldiği doğru ben işe girdim eşimin maaşı zamlandı ama yeni evliyiz borçlarımız var gelen gidiyo tabii ki en önemlisi bebeğimizin sağlıklı doğması vakit az kaldıkça doğum yaklaştıkça daha hastane çantasını bile hazırlayamadığım için kara kara düşünüyorum eşimin kendi başına doğum hediyesi almayı akıl edeceğini hiç sanmıyorum borçlarımız varken ben de duyuramam çiçek alsa da yeter bana çok büyük şeyler isteyen biri değilim zaten
inşallah canım inşallah 970 liraya alınan bebek arabalarını gördükçe içim karardı benim ben toplamda o kadar para harcayamam
biraz da bebek için hazırlıklı olmak gerekiyor biz evlendik hemen hamile kaldım borçluyduk zaten Allah yardımcın olsun senin de
patronun çıkartmasa bile yakında çıkmak zorunda kalacaksın
cnm geçmiş olsun bravo dr'una alnından öpmek istedim. bana da sağ yan tarafımda ağrı var diye gidip baştan aşağı muayene olduğum prof. seninki psikolojik panik atak geçiriyosun demişti. cidden stresli günler yaşıyodum. sn 10-15 gündür tekrar başladı o ağrılar ve geçen ultrason sırasında birden grdi o sancı dr'a anlattım, geçen yıl dr psikolojik demişti dedim. idrar tahlili istedi ve kum çıktı. meğer benim gerçekten derdiö varmışmerhaba arkadaşlar bende her gün burayı takip edip pek yazmayan biriyim.arkadaşları takip ediyordum sadece.bilginiz olsun benim yaşadığım sıkıntıyı sizler yaşamazsınız inş...dün akşam eşim mesai kaldı.yeğenim geldi evi temizlemey.herşey çok güzeldi hamileliğimin başından beri.kan pıhtılaşmasıyla her gün iğne oluyordum sadece.hamileliğim bounca ne bulantı ne başka bir sıkıntım olmadı çok şükür.biraz bel ağrısı dışında.neyse dün akşam eşimle tel.de konuştuk.çıkışta onuda yeğenimle birlikte alıp alışverişe gidicektik.tel.i kapattım.lavabıya gittim.( bu arada banyo kapısını kilitlemeyi bırak tam kapatmam bile) ellerimi yıkarken birden elim ayaım boşaldı bayılcak gibi oldum aniden mideme bir yumruk yemiş gibi derken sırtıma bir yumruk tonlarca ağırlık konmuş gibi yeğenim elektrik süpürgesi açık çığlımı duymadı.sesim çıkmıyor nefes alamıyorum kapısını açtım zorla el işareti yaptım gel diye kendimi yatağa attım.ağlama krizi nefes alamıyorum.yeğenimde başladı ağlamaya ben çırpınıyorum miden sırtım diye.hemen bei giydirdi.yan komşuma haber ver diyebildim emekleyerek kapının önüne çıktım.komşum hemen devlet hastenesine yetiştirdi ama ben nefes alamadıkça onlar hepsi panik.devlet beni hamile olduğum için almadı...kadın doğum hast.ne gitmek gerek dediler dedim kendi özel hasteneme götürün ambulans hamle taşımaz.neyse taksiyle kendi doktorumun hastensine gittik.bu arada doktorumu aradım hemen gel diye.acil dekıvranıyorum ben bişey yapın diye.midem midem deyince gastrit dediler.serum takıldı ben kıvranmaya devam.derken kendi doktorum geldi.beni hemen ultrosana aldı.bebeği kontrol etti.iyi dedi.sonra kendi doktorum hemen teşhis koydu.safra kesemde taş.organlar yer değiştirince safra ağrısını mideyle karıştırdı hepsi.neyseki doktorum.kıvranıyorum deyince tahmin etmiş.yarın oltrosanda safra incelenicek genel cerrah ve doktorum ne yapacaklarına karar vericekler.yani bunun gibi birşey dilerim yaşamazsınız.ama aklınızda bulunsun arkadaşlar.ne yazık ki bi arkadaşım daha yaşamış hamilelikte 1 hafta sürünmüş.anlamamaışlar.çok şanslıyım hemen doktorum buldu.allah hepimizin yardımcısı olsun...ağrım yok şuan ama inanın dayak yemiş gibiyim hala...kendime gelemedim
ben de +++ çıkmıştım, bi de bişi daha vardı ama adını hatırlamıyorum. hafta sonu olduğu için devletin aciline gitmiştim salak kadın 350'lik antibiotik (duocid) verdi monurol toz ile beraber 5 gün kullandım ama ilaç bittikten 1-2 gün sonra daha kötü oldum bu sefer kendi dr'uma gittim o tahlil yaptı bu enfeksiyon bu ilaçla geçmez risk almak istememiş hafif vermiş ama boşuna vermiş geçirmemiş ilacı içtiğinle kalmışsın dedi 500'lük zinnat verdi ve çok şükür geçti enfeksiyonum...kızlar şimdi saglık ocagından aile hekimim aradı dun sabah kan vemiştim rutin testlere bakılması icin hemogram,tsh, demir vs.. idrar tahlili lokasitim +++ çıktı . benımle ılgılenen hemşire idrar yollarında enfeksiyon dedi bebegi etkıler dedi allah korusun doktorunu arayıp hemen sole dedi ... doktorumu aradım gerci pazartesi gidicem kontrole ama purinol verdi bu ne tur bi ilac kullanan varmı?
niya ağlıyonki kuzum ben sabaha kadar boks yapıyorum allahtan uykusuda ağırda anlamıyo sadece sabahları kalkınca benim bacaklarım ağrıyo diyohayırrr ben yapamadım diyorum hemen inkar etcen
arkadaşlar bebek ihtiyaç listeleri ben çok beğendim burdakiler bi göz atın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/394875-2011-subat-anneleri-ihtiyac-listesi.html
emimönünde ben kürkçü handan almıstım daha önce bebek kıyafetleri kürkcü han a gir mutlaka
başka varmı bebek için eminönünde onu bilmiyorum ama
o zayıf görüntüyle 30 kilo alsan bişicik olmaz dertlenme sen, bünyen zayıflığa müsait. ben üstüm 36 olduğunda altı 38'e zor düşürüyorum çünkü basenim var. bu nedenle altıma üste yapışmayan şeyler giyip üstüme daha üste oturan şeyler giyerek basenleri kamufle ediyor/d/umkızlar bi kaç tanıdık bebek eşyası satıcısı ile konuştum fuara kanmayın orda fiyatları şişirip satıyoruz dedi. şimdiden ellerindeki ürünleri indirimsiz satıyolar fuarda daha pahalıya satma ihtimalleri var diye. bence fuardan sonra normal mağazadan alışveriş yapmak lazım, çünkü her sene moda değişiyo ellerindeki ürünleri seneye satamayacakları ve fuar da geçtiği için fiyatları indiriyolar...
pazartesi dr'a gittim dedim bu çocuk aynı anda nasıl karnımın hem altını hem üstünü tepebiliyo bi sıkıntısı mı var?
hayır günlük boy uzatma kas çalıştırma egzersizlerini yapıyo. herkes bu kadar net hissetmez ama senin vücut yapın müsait dedi...
benimki 1 haftadır adet edindi sert bi kemiğini sol göğüs kafesimin en altındaki kaburgaya dayıyo hani kucağınızda biri otururken kemiği batar ya öyle batıyo canım acıyo
ben de eşimi aradım lolipop'un yazısını görünce "alo" dedi. benim ilk tepki " sen dünyanın en kötü babası, en anlayışsız kocasısın, sen beni hiç sevmiyosun küstüm ben sana hıh"
dün akşam eve geç geldi gelir gelmez de pc başına geçti ben de forumda geçmişi okuyodum kalk dedim benim işim var. ses tonunu yükselterek benim de işim var deyince sen-bana-sesini-yükseltemezsinnnnnn!!! şeklinde tepki verdim. ne ses yükseltmesi yok öle bişi dedi kalktı çıngar çıkaracağım ıanlayınca. dedim bak sen gerçekten sesini yükselttiğin halde bi özür dilemedin pisss
yarım saat sonra aradı 2 saat yağ çekti jetonu köşeli acık ama olsun
ya çok kötü bu psikoloji insana istemeden neler yaptırıyor valla allah eşlerimizin yardımcısı olsun sanırım 7. aydan sonra bu duygu calkantıları daha yogun goruluyormus cunku bende daha once bole seyler hıc yoktu sımdı sımdı olmaya basladı :26:
cnm benim midem hiç bulanmadı hamilelik boyunca hep ekşime yaptı ve yandı. son 1 haftadır da yediklerimi hazmedemiyorum herşey yemek borumda kalıyo. üstüne su içince de çalkalanma sesleri geliyo. sürekli dik oturmak zorundayım. gece yatınca yediklerim ağzıma geliyo ben de mecbur çıkartıyorum hepsini
dr'a bu durumu anlattım alışkanlık yapmasından korkuyorum dedim. o midende bi sıkıntı yokken kasıtlı çıkarır buna kendini zorlarsan alışkanlık haline gelir ama şu an mide rahatsız olduğu için kendisi dışarı atıyo bişicik olmaz sen böle devam et dedi. hem bu sayede gaviscon içmez oldum.
yav ben evde himalaya tuzu kullanıyorum. tadı pek tatmin edici olmadığından yemeğin tuzunu %90 himalaya %10 sofra tuzu olarak katıyorum. benim de çizmem tepeden azcık bişi kapanmaz oldu, yüzüklerim ise genelde büyük geliyo.
Eki Görüntüle 325111
eminönünden alışveriş yapan var mıı? bende gitmek istiyorum bu pazar günü. ama nerde bebek mağazaları hiç bilmiyom. bilen varsa bi söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?