BEN gittim...havuzlu han sırf bebek eşyası satan dükkanlarla dolu canım...
mısır ç.çarşısının arka tarafında sorark bulabilirsin...
canım peki fiyatlar nasıl uygun mu?
canım giyim tarzı şeyler açısından fiyatlara bakmadım hiç...seçenek çok çok fazlaydı uygundu sanırım...
bazı şeyler internetle aynı fiyattı...işte emzik, biberon vs.
ama kampanyalı ürünler vardı çok uygun..ve nakit alırsan pazarlık imknaın oluo hemde indirim yapıolar..
yani gittiğine değer
canım benım de war ıdrar yollarında enfeksıyon saplık ocagndakı dr antıbıyotık werdı ama ben kullanmadm doktrum fıtıl werdı onu kullandım dktoruna sor da kullan bence
acebamıııı
eminönünden alışveriş yapan var mıı? bende gitmek istiyorum bu pazar günü. ama nerde bebek mağazaları hiç bilmiyom. bilen varsa bi söylesin.
o zayıf görüntüyle 30 kilo alsan bişicik olmaz dertlenme sen, bünyen zayıflığa müsait. ben üstüm 36 olduğunda altı 38'e zor düşürüyorum çünkü basenim var. bu nedenle altıma üste yapışmayan şeyler giyip üstüme daha üste oturan şeyler giyerek basenleri kamufle ediyor/d/umkızlar bi kaç tanıdık bebek eşyası satıcısı ile konuştum fuara kanmayın orda fiyatları şişirip satıyoruz dedi. şimdiden ellerindeki ürünleri indirimsiz satıyolar fuarda daha pahalıya satma ihtimalleri var diye. bence fuardan sonra normal mağazadan alışveriş yapmak lazım, çünkü her sene moda değişiyo ellerindeki ürünleri seneye satamayacakları ve fuar da geçtiği için fiyatları indiriyolar...
pazartesi dr'a gittim dedim bu çocuk aynı anda nasıl karnımın hem altını hem üstünü tepebiliyo bi sıkıntısı mı var?
hayır günlük boy uzatma kas çalıştırma egzersizlerini yapıyo. herkes bu kadar net hissetmez ama senin vücut yapın müsait dedi...
benimki 1 haftadır adet edindi sert bi kemiğini sol göğüs kafesimin en altındaki kaburgaya dayıyo hani kucağınızda biri otururken kemiği batar ya öyle batıyo canım acıyo
ben de eşimi aradım lolipop'un yazısını görünce "alo" dedi. benim ilk tepki " sen dünyanın en kötü babası, en anlayışsız kocasısın, sen beni hiç sevmiyosun küstüm ben sana hıh"
dün akşam eve geç geldi gelir gelmez de pc başına geçti ben de forumda geçmişi okuyodum kalk dedim benim işim var. ses tonunu yükselterek benim de işim var deyince sen-bana-sesini-yükseltemezsinnnnnn!!! şeklinde tepki verdim. ne ses yükseltmesi yok öle bişi dedi kalktı çıngar çıkaracağım ıanlayınca. dedim bak sen gerçekten sesini yükselttiğin halde bi özür dilemedin pisss
yarım saat sonra aradı 2 saat yağ çekti jetonu köşeli acık ama olsun
cnm benim midem hiç bulanmadı hamilelik boyunca hep ekşime yaptı ve yandı. son 1 haftadır da yediklerimi hazmedemiyorum herşey yemek borumda kalıyo. üstüne su içince de çalkalanma sesleri geliyo. sürekli dik oturmak zorundayım. gece yatınca yediklerim ağzıma geliyo ben de mecbur çıkartıyorum hepsini
dr'a bu durumu anlattım alışkanlık yapmasından korkuyorum dedim. o midende bi sıkıntı yokken kasıtlı çıkarır buna kendini zorlarsan alışkanlık haline gelir ama şu an mide rahatsız olduğu için kendisi dışarı atıyo bişicik olmaz sen böle devam et dedi. hem bu sayede gaviscon içmez oldum.
yav ben evde himalaya tuzu kullanıyorum. tadı pek tatmin edici olmadığından yemeğin tuzunu %90 himalaya %10 sofra tuzu olarak katıyorum. benim de çizmem tepeden azcık bişi kapanmaz oldu, yüzüklerim ise genelde büyük geliyo.
Eki Görüntüle 325111
o zayıf görüntüyle 30 kilo alsan bişicik olmaz dertlenme sen, bünyen zayıflığa müsait. ben üstüm 36 olduğunda altı 38'e zor düşürüyorum çünkü basenim var. bu nedenle altıma üste yapışmayan şeyler giyip üstüme daha üste oturan şeyler giyerek basenleri kamufle ediyor/d/umkızlar bi kaç tanıdık bebek eşyası satıcısı ile konuştum fuara kanmayın orda fiyatları şişirip satıyoruz dedi. şimdiden ellerindeki ürünleri indirimsiz satıyolar fuarda daha pahalıya satma ihtimalleri var diye. bence fuardan sonra normal mağazadan alışveriş yapmak lazım, çünkü her sene moda değişiyo ellerindeki ürünleri seneye satamayacakları ve fuar da geçtiği için fiyatları indiriyolar...
pazartesi dr'a gittim dedim bu çocuk aynı anda nasıl karnımın hem altını hem üstünü tepebiliyo bi sıkıntısı mı var?
hayır günlük boy uzatma kas çalıştırma egzersizlerini yapıyo. herkes bu kadar net hissetmez ama senin vücut yapın müsait dedi...
benimki 1 haftadır adet edindi sert bi kemiğini sol göğüs kafesimin en altındaki kaburgaya dayıyo hani kucağınızda biri otururken kemiği batar ya öyle batıyo canım acıyo
ben de eşimi aradım lolipop'un yazısını görünce "alo" dedi. benim ilk tepki " sen dünyanın en kötü babası, en anlayışsız kocasısın, sen beni hiç sevmiyosun küstüm ben sana hıh"
dün akşam eve geç geldi gelir gelmez de pc başına geçti ben de forumda geçmişi okuyodum kalk dedim benim işim var. ses tonunu yükselterek benim de işim var deyince sen-bana-sesini-yükseltemezsinnnnnn!!! şeklinde tepki verdim. ne ses yükseltmesi yok öle bişi dedi kalktı çıngar çıkaracağım ıanlayınca. dedim bak sen gerçekten sesini yükselttiğin halde bi özür dilemedin pisss
yarım saat sonra aradı 2 saat yağ çekti jetonu köşeli acık ama olsun
cnm benim midem hiç bulanmadı hamilelik boyunca hep ekşime yaptı ve yandı. son 1 haftadır da yediklerimi hazmedemiyorum herşey yemek borumda kalıyo. üstüne su içince de çalkalanma sesleri geliyo. sürekli dik oturmak zorundayım. gece yatınca yediklerim ağzıma geliyo ben de mecbur çıkartıyorum hepsini
dr'a bu durumu anlattım alışkanlık yapmasından korkuyorum dedim. o midende bi sıkıntı yokken kasıtlı çıkarır buna kendini zorlarsan alışkanlık haline gelir ama şu an mide rahatsız olduğu için kendisi dışarı atıyo bişicik olmaz sen böle devam et dedi. hem bu sayede gaviscon içmez oldum.
yav ben evde himalaya tuzu kullanıyorum. tadı pek tatmin edici olmadığından yemeğin tuzunu %90 himalaya %10 sofra tuzu olarak katıyorum. benim de çizmem tepeden azcık bişi kapanmaz oldu, yüzüklerim ise genelde büyük geliyo.
Eki Görüntüle 325111
cnm bigün kaynanam eşimin yanında bana dünyada ne kötü kaynanalar var beni öp de başına koy imasıyl aşöyle bi olay anlattı. onların bi akrabası kadın varmış, hamileyken eşi kendi annesini almış getirmiş geline yardım etsin diye ama kadının yararı olmadığı gibi bi de akşam oğluna sürekli gelini şikayet ediyomuş. sözümü dinlemiyo filan... adam da karısını hamile hliyle dövmeye başlamış.açık açık söyle sevdacım yaa bende öyle düşüncesiz değilim anne de hastanede yeni olsun de sonra zaten kullanırsın ablanın cicilerini eşyalarını niye böyle yapıyolar anlamıyorum yani gerçi benimki öyle değil ama işte ççvrede görüyoruz sık sık töbe töbe dövecen aslında
evet ya içimde kalmasın ağırlaşmadan gidim gezim. annemi de yanımda götüreyim bir taşla iki kuş ona aldırırım yarısını. ya kötüyüm ben.
hahaha ilahi nefrazen alemsin ya
bu arada başından geçenleri paylaştığın için teşekkürler çok güzel ifade etmişsin burada sen de dahil tüm arkadaşlarımız birbirimize yardımcı olmak, fikir sunmak ve heyecanımızı mutluluğumuzu paylaşmak için bir şeyler ekliyoruz o yüzden hiç kendini kötü hissetme aksine sağol... Hayatta hiçbir şey dört dörtlük değil. Biz de eşimle sıkışıyoruz ay sonuna doğru hatta çaktırmadan birbirimizin cebine harçlık koyduğumuz oluyor böyle durumlarda insan daha çok kenetleniyor birbirine. Yaşı yok hiç bunların bazımız çok küçük yaşlarda ediniyoruz bu tecrübeyi bazılarımız ilerleyen yaşlarda ama herkesin muhakkak bir tecrübesi oluyor. Belki çok daha vahimlerini yaşadığım için midir bilinmez hep şükrediyorum şu andaki halime. Benim rahmetli babam kazandığını hep dağıtır hiç annemi dinlemezdi daha da acısı vefat ederken yedirdiği, içirdiği hep onları düşündüğü için her şeyi yitirdiği ne kardeşi ne dostu kapısını açtı. Vefat ettiğinin haftası yapayalnız kaldık. O yüzden iyi bilirim yokluğu... Derler ya 5 kuruş eksik ekmek alamadım aynısını yaşadık, 17 yaşımda hem aile geçimini üstlenirken hem de bir yandan okudum... Evin hem babası, hem evladı oldum... çok şükür isyan etmedim, yüce yaradan hep yardım etti hayatta ne çok istediğim insanla evlendim, en çok istediğim işte çalışıyorum, başımızı sokacağımız bir ev istedik oldu ödemelerimiz devam ediyor ne yaparsak bu yaşlarda yapacağız 5 senemiz kaldı şurada o da bitecek inşallah. Evlat istedik rabbim ilk denemede nasip eyledi şimdi ben yok zıbın alamadım, yok bebek arabası alamadım diye üzülürsem hem yüce yaradana, hem kendime hem bebeğime haksızlık etmiş olmaz mıyım? Hepsi olacak inşallah en önemlisi sağlık, huzur, mutluluk gerisi boş...
cnm bigün kaynanam eşimin yanında bana dünyada ne kötü kaynanalar var beni öp de başına koy imasıyl aşöyle bi olay anlattı. Onların bi akrabası kadın varmış, hamileyken eşi kendi annesini almış getirmiş geline yardım etsin diye ama kadının yararı olmadığı gibi bi de akşam oğluna sürekli gelini şikayet ediyomuş. Sözümü dinlemiyo filan... Adam da karısını hamile hliyle dövmeye başlamış.
Ben ne desem
Madem kadın her halükarda dayağını yiyo, o zaman bi gece kemerle kocasının da kaynanasının da uyurlarken ellerini ayaklarını bağlasaymış. Sonra başka bi kemerle allah yarattı demeden dövseymiş.
Kaynananın gözleri pörtlemişti
cnm bigün kaynanam eşimin yanında bana dünyada ne kötü kaynanalar var beni öp de başına koy imasıyl aşöyle bi olay anlattı. onların bi akrabası kadın varmış, hamileyken eşi kendi annesini almış getirmiş geline yardım etsin diye ama kadının yararı olmadığı gibi bi de akşam oğluna sürekli gelini şikayet ediyomuş. sözümü dinlemiyo filan... adam da karısını hamile hliyle dövmeye başlamış.
ben ne desem
madem kadın her halükarda dayağını yiyo, o zaman bi gece kemerle kocasının da kaynanasının da uyurlarken ellerini ayaklarını bağlasaymış. sonra başka bi kemerle Allah yarattı demeden dövseymiş.
kaynananın gözleri pörtlemişti
selam kizlar doktordan geldim.kontrolumuz vardi bugun.ozlemisim kizimi.herseyimiz normal cok sukur.epey buyumusuz gecen aya gore maasallah26 haftamiz bitmis.son trimesterdeyiz.ayyy az kaldi ya.cok cabuk geciyo artik bana zaman.ilk aylar hic gecmiyodu.sirt agrilarindan sikayet ettim.normaldir dedi doktor.kemiklerin genisliyo aciliyo dedi
puffffff aslıt ya...
çok güzel ifade etmişsin...çok duygulandım...
bende sevmiyorum böyle şeyleri konuşmayı anlatmayı vs. vs ama bazı şeyler insanın elinde..onu bilir onu derim..
ben çok zor şartlarda okudum..babam hergece içip gelip ben ders çalışırken başımda dururdu boşuna çalışyosun okutmucam seni die..
hem ağlardım hemde o kalemi elimden bırakmazdım...
dersane falan görmeden türkiyenin en ii üniversitelerinden birini kazandım ben..
hem okudum hem çalıştım, babamdan 5 kuruş almadım okurken..
sonra kardeşimi okuttum..ablamı evlendirdim..
offf bi sürü şey...ama hiç bi zmn benimde şuyum olmadı demedim..
ben yemem içmem yinede bunların hiçbirini kızama yaşatmam..
hayat herkese eşit davranmıo evet ama her zmn daha kötüsü var..
bu hep kafamın bi köşesinde, o nedenle hep dorumki şükürrr...en azından bunları becerebilecek bi kafa vermiş..
offfff içim şişti...eğlenceli bişiler yapalım..başka bi konu ltf...
selam kizlar doktordan geldim.kontrolumuz vardi bugun.ozlemisim kizimi.herseyimiz normal cok sukur.epey buyumusuz gecen aya gore maasallah26 haftamiz bitmis.son trimesterdeyiz.ayyy az kaldi ya.cok cabuk geciyo artik bana zaman.ilk aylar hic gecmiyodu.sirt agrilarindan sikayet ettim.normaldir dedi doktor.kemiklerin genisliyo aciliyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?