Kısacası yapamazsın dediler yaptım oldu
Made in Aslı Ağaoğlu
gözün aydın canım...selam kizlar doktordan geldim.kontrolumuz vardi bugun.ozlemisim kizimi.herseyimiz normal cok sukur.epey buyumusuz gecen aya gore maasallah26 haftamiz bitmis.son trimesterdeyiz.ayyy az kaldi ya.cok cabuk geciyo artik bana zaman.ilk aylar hic gecmiyodu.sirt agrilarindan sikayet ettim.normaldir dedi doktor.kemiklerin genisliyo aciliyo dedi
Maşallah sana. İnsan bir kez daha gurur duyuyor kendisiyle...
Evet o yüzden şükredelim halimize nerden nereye...
Bir konu bulalım hemen bebeklerimizden söz ediyoruz eşlerimiz de bir o kadar önemli değil mi evlilik teklifini nasıl almıştınız var mı hatırlayamayan bence yoktur
canım maşallah kızçene
seninle günümüz aynı,şikayettlerde öyle sanırım..
benimde sırt,bel ve mide ağrım var..
dediğin gibi de çabuk geçiyo walla benim elim ayağıma dolaştı bu ay ne alsam ne hazırlık yapsam die:18:
selam kızlar..
ben iyiyim, dogurmadım :)
her sey şimdilik yolunda ama bu kızçe bikini bölgemi delip cıkmaya ugrasıyoo
biraz evvel resmen ayagı elime geldii
kızlar ben kaç haftalıgım 25 mi 26 mı?
ve kaçıncı ayımdayım?
28 de mi 32 de mi 7 aylık olucam?
kafam karısıyo su hesaplardan yaa..
valla kahkahayla güldüm tek başıma haaa alemsin ya delii hay yaşa
he he kolay mı bana laf dokundurmak, her denemesini bu şekilde püskürtüyorumdoğru söze ne denirrr
biz 6 ay içinde evlendik ilk buluşamızda ben telefonu o heyecanla oturduğumuz kafede unutmuşum bu tür şeylere karşı önlem olsun diye annem dahil aile fertlerini farklı isimlerle kaydetmiştim rehbere ama çok zki garson son yapılan konuşmaya bakarak arayınca karşısına annem çıkmış kaın beni Taksim'de kursta zannediyo ben Beşiktaş'ta kafedeyim. yanında bi erkek vardı da demiş sayko garson. annem bütün kurs arkadaşlarımın numarasına ulaşmış kursu arayarak tabi kursu arayınca o gün ders olmadığını da... 3 ay idare edebildim kadını yalanlarla en sonunda söledim kurtuldum. bu durumda 35 ve 30 yaşında 2 bekar evlenmeye niyeti olmayan oğlu yüzünden bilenen kadın çat diye beni evlendirdi. yani beni istemeye geldiler hemen, eşimin babası da çok meraklıydı oğlunu hemen evlendirmeye. öyle evlilik teklifine filan yer olmadıMaşallah sana. İnsan bir kez daha gurur duyuyor kendisiyle...
Bir konu bulalım hemen bebeklerimizden söz ediyoruz eşlerimiz de bir o kadar önemli değil mi evlilik teklifini nasıl almıştınız var mı hatırlayamayan bence yoktur
Benim de var maalesef kaburgalarımın acıdığını hissediyorum bu dönemde kemikler iyice genişliyor vücut hazırlıyor yavaş yavaş kendini doğuma. Maşallah kızçen de iyiymiş daha ne olsun
canim evet ayniyiz.benim iste sirt agrilari cok fena aksamlari.midemde sorun yok sukur.dunde belimle kalca arama kramp girdi.mahvoldum.
ya bende daha hic bir sey almadm 1 cop bilem.yavas yavas baslarim artik almaya.
hayirdir canm ya bende korktum normal dogum tehlikesi filan var diye.saka ama dimi
bilse çıktığında nasıl gıcık bi anneyle karşılaşacak hiç acele etmez ama çocuk işteselam kızlar..
ben iyiyim, dogurmadım :)
her sey şimdilik yolunda ama bu kızçe bikini bölgemi delip cıkmaya ugrasıyoo
biraz evvel resmen ayagı elime geldii
cnm ben de senden az önce yazdım ilk yorumu sorcaktım kaç gündür nerelerde diye ama şu an telaşım var acık, annem gelcek birazdan dışarda işlerimiz var ve bekletilmeyi hiç sevmez bi yandan hazırlanıyorum.wayyyy beeeee,wayyyy beee
3 gündür ben sizinle konuşmak için fırsat kollayayım siz beni hiiiiç görmeyin,görüpte slm vermeyin..
1 değil 2 değil kaç msj yazdım insan bi cvp verir hiç yakıştıramadım kıslar hiççç
neyse ben artık sizin yazdıklarınızı okurum misafir olarak,bunaa layığım dimi ben hııı
küstüüümmmm küstüüüümmmmm
26. haftanın 5. günündesin cnm..
26. haftan bitince yani 2 gün sonra 6. ayın doluo..7. aya giriosun..
wayyyy beeeee,wayyyy beee
3 gündür ben sizinle konuşmak için fırsat kollayayım siz beni hiiiiç görmeyin,görüpte slm vermeyin..
1 değil 2 değil kaç msj yazdım insan bi cvp verir hiç yakıştıramadım kıslar hiççç
neyse ben artık sizin yazdıklarınızı okurum misafir olarak,bunaa layığım dimi ben hııı
küstüüümmmm küstüüüümmmmm
gözün aydın canım...
bencede çok şükür bin şükür....allah dağına göre kar verio:))
ben evlilik teklifi almadım...eşimin hep savunması şudur "sen zaten bütün tarihleri ayarlamışsın şu zmnda nişanlanalım şu zmnda evlenelim..ilişki evliliğe doğru gidio..teklif çok yapmacık olurdu" şeklinde....ama diom ii oldu yapmadığın ömür boyu bende yüzüne vurabilcem bu gerçeği:)))ilerde torunlarımıza bile anlatcam....biri yanımızda anlatsa öyle ettim böyle edcem die direk gözlerim pörtler...o gün sevgi yumağı olur....
petus anacim sen bu hesap islerinden iyi anliyon ben ultrasona gore 26+2 yim.doktor 2 hafta sonra 7 aylik olcan dedi.kafam karisti simdi sen 27 haftalik olunca 7 aya giricen demissin.anam hangisi dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?