2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
unnado'dan 10 lira hediye çeki isteyenler bana özelden mail adresini yazarlarsa gönderirim arkadaşlar

benim kocacıkta öyle diyo
su cocukla bu kadar konusma ilgilenme
ben olsam bende acele ederim diyo

PETUŞCUM AYNEN bizim de sizin gibi oldu ve teklif meklif almadım tarihleri belirledik direkt

ayyy cok sukur canm.kizim iyi olsunda bende biraz agri cekeyim onun icin onemli degil.eee anne olmak kolay degil bunuda anliyorm yavas yavas

PETUŞCUM AYNEN bizim de sizin gibi oldu ve teklif meklif almadım tarihleri belirledik direkt

Evlilik hikayelerimiz hem komik, hem duygusal hepimize maşallah yaa insan hiç unutmuyor o anı

MENZILCIM gecmis olsun canm dikkat et kendine.ins erken dogum filan olmaz zamaninda dogurursun tatlim

yahu hiç sensiz olur mu bu topik???
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyidir şu anda ve her şey yolundadır...

petus anacim sen bu hesap islerinden iyi anliyon ben ultrasona gore 26+2 yim.doktor 2 hafta sonra 7 aylik olcan dedi.kafam karisti simdi sen 27 haftalik olunca 7 aya giricen demissin.anam hangisi dogru

26 hafta 6 ayı dolduruyo 30 hafta 7 34 hafta 8 38 de 9 40 olunca da 9 ay 10 gün

benimde arkadasim 40 haftasini doldurdu halen sanci filan yok.doktor suyunda azalmis yarin gel artik suni sanci vericez demis.zormu oluyo kizlar suni sanci.benimde cok bildigim yokta.gozum korktu simdi bak.

mesaja ynt ok cnm...
ahh şu analar...benim k. validemde tanıştırdı eşim annesiyle...sonra eşim dediki "annem dioki çok gezmeyin, adını koyun" alla alla didim erkek annesi demez böyle şey falan..k. validem yıllar sonra dioki oğlunu ölçmek için o lafı demiş..direk soramamış oğlum gönülmü eğlendiryon yoksa ciddimisin die, varmı bi plan soramamış da öyle lafı dolandırark sormuş oğluna...ahhh şu anneler
petus anacim sen bu hesap islerinden iyi anliyon ben ultrasona gore 26+2 yim.doktor 2 hafta sonra 7 aylik olcan dedi.kafam karisti simdi sen 27 haftalik olunca 7 aya giricen demissin.anam hangisi dogru
cnm bu hsplama ile ilgili bi kaç değişik liste var.goggle yaz gebelikte kaç hafta kaç ay die...gösterio..ben açıkcası size söylediğimide takip etmiom...regli tarihime göre gidiom her ayın 30 undan 30 una yı 1 ay sayıyom...

çabasından dolayı tebrik koyyom enişteme

benimde arkadasim 40 haftasini doldurdu halen sanci filan yok.doktor suyunda azalmis yarin gel artik suni sanci vericez demis.zormu oluyo kizlar suni sanci.benimde cok bildigim yokta.gozum korktu simdi bak.

normal dogumdan hiç korkmam ama suni sancıdan ödüm patlar
normal dogum sancısıyla alakası olmayan berbat derecede insanı inleten bi sancıymış
hiç normal dogum hakkında kötu bişey duymadım ama suni sancı cok sabıkalı

Allah yardımcıısı olsunn arkadasının
insallah kendi sancısı gelir canım

Ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum orada da demiş doktor bazısına suni sancı olacak diye ama gerek de kalmamış inşallah her şey doğal akışında olur. Zor olduğunu duydum ama zaten kucağa alındığı an unutuluyormuş her şey bakalım biz nasıl doğurucaz :18::18::18:

Bu arada doktor beni hiç alttan muayene etmedi bu çatı mıdır nedir ona bu muayene olunca öğreniliyor demi? Haftaya gideceğim sorayım hemen.

Teşekkür ederiz efenimmmmm ben de enişteye saygılarımı iletirim

Evlilik hikayelerimiz hem komik, hem duygusal hepimize maşallah yaa insan hiç unutmuyor o anı

bi evlilik teklifim yok ama bi başlangıç hikayem var tabisi:))))
okuldan çıktım işe gittim akşam...bankada çalışyorum...
birini gördüm...360 derece dönerek baktım uzaktan..yanımdaki arkadaşa dedim..bu kim..
dedi yeni başladı, eğitim grubunda..
okey o zmn bu benim bundan sonra kızlarada söyle yan bakanı yakarım..
1 ay geçti tanışma konuşma arkadaş olma hepsi okey..
ben 1 yaş büyüğüm kendisinden..
tam kestiremiom ya beni ablası gibi görüo ya kankası..
2. ayın sonunda bi modadayız..
dedimki ben sana ilk görüşte aşık oldum..oda dediki bende sna aşık oldum..
dedimki nie söylemiom peki..dediki o kadar ciddisinki sen şu anda söylemesen ben bi ömür sana söyleyemem..
ee ii madem sevgilimiyiz sevgiliyiz...şerefine o zmn dedik:)))

ayyy ins canim ya sancilari gelirde hic gerek kalmaz.bide 3.cocugu bu.
normal sancidan daha siddetliymis bende ole duydum.

canim cati muayenesi son ayda yapiliyor diye biliyorm ben.normal dogum yapip yapamayacagina bakiyomus doktor.

cnm o suni sancı sadece bebeğin kakasını yemesi gibi acele durumlarda yüksek doz verilip can yakıyo. onun dışında suni sancının normal sancıyı tetikleyecek kadar hafif verilmesi gerek ama tabi bu hemşire dr ebe kombinasyonunun insafına bağlı senle uğraşmayıp hemen doğurmanı isteyen insafsızlar yüksek doz sancı veriyo. benim arkadaşın dr'u görümcesiydi suni sancıyla o kadar rahat doğurdu ki anlatamam...

helal bee!!!
ben de gaz verenlerdenim yoksa benim "lüzumsuz-can"ım da kolay kolay dile gelemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…