bilse çıktığında nasıl gıcık bi anneyle karşılaşacak hiç acele etmez ama çocuk işte
sen kendini ona kötü göster en iyisi, sevmezsin seni acele etmesin gelmek için
cnm ben de senden az önce yazdım ilk yorumu sorcaktım kaç gündür nerelerde diye ama şu an telaşım var acık, annem gelcek birazdan dışarda işlerimiz var ve bekletilmeyi hiç sevmez bi yandan hazırlanıyorum.
bu arada geçmiş olsun evdekilere dikkat et sen de kapma e mi
gözün aydın canım...
bencede çok şükür bin şükür....allah dağına göre kar verio:))
ben evlilik teklifi almadım...eşimin hep savunması şudur "sen zaten bütün tarihleri ayarlamışsın şu zmnda nişanlanalım şu zmnda evlenelim..ilişki evliliğe doğru gidio..teklif çok yapmacık olurdu" şeklinde....ama diom ii oldu yapmadığın ömür boyu bende yüzüne vurabilcem bu gerçeği:)))ilerde torunlarımıza bile anlatcam....biri yanımızda anlatsa öyle ettim böyle edcem die direk gözlerim pörtler...o gün sevgi yumağı olur....
he he kolay mı bana laf dokundurmak, her denemesini bu şekilde püskürtüyorum
biz 6 ay içinde evlendik ilk buluşamızda ben telefonu o heyecanla oturduğumuz kafede unutmuşum bu tür şeylere karşı önlem olsun diye annem dahil aile fertlerini farklı isimlerle kaydetmiştim rehbere ama çok zki garson son yapılan konuşmaya bakarak arayınca karşısına annem çıkmış kaın beni Taksim'de kursta zannediyo ben Beşiktaş'ta kafedeyim. yanında bi erkek vardı da demiş sayko garson. annem bütün kurs arkadaşlarımın numarasına ulaşmış kursu arayarak tabi kursu arayınca o gün ders olmadığını da... 3 ay idare edebildim kadını yalanlarla en sonunda söledim kurtuldum. bu durumda 35 ve 30 yaşında 2 bekar evlenmeye niyeti olmayan oğlu yüzünden bilenen kadın çat diye beni evlendirdi. yani beni istemeye geldiler hemen, eşimin babası da çok meraklıydı oğlunu hemen evlendirmeye. öyle evlilik teklifine filan yer olmadı
bu arada petu sana mesaj attım kestane kebap acele cevap
ayyy cok sukur canm.kizim iyi olsunda bende biraz agri cekeyim onun icin onemli degil.eee anne olmak kolay degil bunuda anliyorm yavas yavas
hiç unutulur mu o gündışarıda felaket bi kar yağıyordu işyerime gelmiş kapıya çağırdı karların altında elinde beyaz güller ve ve tek taşımız sonrasında bi baktım kucağında döndürüyor beni bi an başım dönse de sonra kafa dank etti ben bu adama evet didim
öle hemen takamadım bi süre sakladım falan sonra onun askerliği benim okulun bitmesini bekleyince anca geçen sene evlenebildik
Çok şükür bizde baya bi ayrılma noktasına geldik flört dönemimizde ama sonra mutlu son şimdi de oğlumuzla 2.mutluluğumuzu yaşacağız inş.allah kısmet ederse...
Allah herkesi sevdiğine bağışlasın bizi de evlatlarımıza kavuştursun inş. Aminnnnnnn
PETUŞCUM AYNEN bizim de sizin gibi oldu ve teklif meklif almadım tarihleri belirledik direkt
ayyy cok sukur canm.kizim iyi olsunda bende biraz agri cekeyim onun icin onemli degil.eee anne olmak kolay degil bunuda anliyorm yavas yavas
wayyyy beeeee,wayyyy beee
3 gündür ben sizinle konuşmak için fırsat kollayayım siz beni hiiiiç görmeyin,görüpte slm vermeyin..
1 değil 2 değil kaç msj yazdım insan bi cvp verir hiç yakıştıramadım kıslar hiççç
neyse ben artık sizin yazdıklarınızı okurum misafir olarak,bunaa layığım dimi ben hııı
küstüüümmmm küstüüüümmmmm
petus anacim sen bu hesap islerinden iyi anliyon ben ultrasona gore 26+2 yim.doktor 2 hafta sonra 7 aylik olcan dedi.kafam karisti simdi sen 27 haftalik olunca 7 aya giricen demissin.anam hangisi dogru
selam kızlar..
ben iyiyim, dogurmadım :)
her sey şimdilik yolunda ama bu kızçe bikini bölgemi delip cıkmaya ugrasıyoo
biraz evvel resmen ayagı elime geldii
mesaja ynt ok cnm...he he kolay mı bana laf dokundurmak, her denemesini bu şekilde püskürtüyorum
biz 6 ay içinde evlendik ilk buluşamızda ben telefonu o heyecanla oturduğumuz kafede unutmuşum bu tür şeylere karşı önlem olsun diye annem dahil aile fertlerini farklı isimlerle kaydetmiştim rehbere ama çok zki garson son yapılan konuşmaya bakarak arayınca karşısına annem çıkmış kaın beni Taksim'de kursta zannediyo ben Beşiktaş'ta kafedeyim. yanında bi erkek vardı da demiş sayko garson. annem bütün kurs arkadaşlarımın numarasına ulaşmış kursu arayarak tabi kursu arayınca o gün ders olmadığını da... 3 ay idare edebildim kadını yalanlarla en sonunda söledim kurtuldum. bu durumda 35 ve 30 yaşında 2 bekar evlenmeye niyeti olmayan oğlu yüzünden bilenen kadın çat diye beni evlendirdi. yani beni istemeye geldiler hemen, eşimin babası da çok meraklıydı oğlunu hemen evlendirmeye. öyle evlilik teklifine filan yer olmadı
bu arada petu sana mesaj attım kestane kebap acele cevap
cnm bu hsplama ile ilgili bi kaç değişik liste var.goggle yaz gebelikte kaç hafta kaç ay die...gösterio..ben açıkcası size söylediğimide takip etmiom...regli tarihime göre gidiom her ayın 30 undan 30 una yı 1 ay sayıyom...petus anacim sen bu hesap islerinden iyi anliyon ben ultrasona gore 26+2 yim.doktor 2 hafta sonra 7 aylik olcan dedi.kafam karisti simdi sen 27 haftalik olunca 7 aya giricen demissin.anam hangisi dogru
hahaahah ne güzel elinde bir koz var her şeyden önce sevgi yumağı olması ayrıca güzelpetuş demekki çok planlı gadınsın adam teslim etmiş direkt kendini kollarına
Bizimki çok komikti ben her zamanki gibi geç kaldım buluşmaya 20 dakika falan rahat var nasıl koşturuyorum ama anlatamam taksimde metrodan çıktım baktım minik çekik gözlerini pörtleten eşim gitmiş kuzu gibi duran bir tip allah allah alıştı heralde dedimgittim yanına elinde bir demet çiçek mutlu oldum bir baktım bir de oyuncak bebek ( istiklalde her geçişimizde bana bunu alsana, alsana bunu bana, bunu bana alsana şeklinde kombinasyonunu kurduğum zaati oyuncak ) bu bebeğinde orta parmağı ile işaret parmağı dışa doğru parmağı bana doğru uzattı ilk orta parmağı gördüm dedim noluyorrr laaaa tam salon kadını çizgimden çıkacaktım ki işaret parmağına takılı yüzüğü farkettim çok duygulandım, kendime kızdım orta parmak durumundan sonra karışık duygulardı kısacası teklifi etti ben de baktım gözlerinin içine dedim ki kendi kendine şu karşında duran çekik gözlü küçücük ki ( bir gün bir düğünde kuzenimin küçük oğlu eşime abbiii abiiii neden gözlerini kapatıyorsun demişti son derece açık olmasına rağmen) minik pandayla hayatını birleştirmek istiyor musun dedim ve yüreğimden kocaman bir evett koptu bu kadar duygusal demi kutlama için de kebapçıya gitmiştik koskoca taksimde bu kadar da romantiğiz ayrıca çok şükür ya allah hiçbirimizi ayırmasın....
benimde arkadasim 40 haftasini doldurdu halen sanci filan yok.doktor suyunda azalmis yarin gel artik suni sanci vericez demis.zormu oluyo kizlar suni sanci.benimde cok bildigim yokta.gozum korktu simdi bak.
benimde arkadasim 40 haftasini doldurdu halen sanci filan yok.doktor suyunda azalmis yarin gel artik suni sanci vericez demis.zormu oluyo kizlar suni sanci.benimde cok bildigim yokta.gozum korktu simdi bak.
mesaja ynt ok cnm...
ahh şu analar...benim k. validemde tanıştırdı eşim annesiyle...sonra eşim dediki "annem dioki çok gezmeyin, adını koyun" alla alla didim erkek annesi demez böyle şey falan..k. validem yıllar sonra dioki oğlunu ölçmek için o lafı demiş..direk soramamış oğlum gönülmü eğlendiryon yoksa ciddimisin die, varmı bi plan soramamış da öyle lafı dolandırark sormuş oğluna...ahhh şu anneler
cnm bu hsplama ile ilgili bi kaç değişik liste var.goggle yaz gebelikte kaç hafta kaç ay die...gösterio..ben açıkcası size söylediğimide takip etmiom...regli tarihime göre gidiom her ayın 30 undan 30 una yı 1 ay sayıyom...
çabasından dolayı tebrik koyyom enişteme
bence 27 haftayı doldurunca 7 aylık olcaz
bu arada magnezyuma baslayan varmı ?
benım 2 bebegım bu haftalarda baslamıstım sankı
kontrolum ay sonu
beklesemmı başlasammı bılemedım
cunku kramplarım basladı
mesaja ynt ok cnm...
ahh şu analar...benim k. validemde tanıştırdı eşim annesiyle...sonra eşim dediki "annem dioki çok gezmeyin, adını koyun" alla alla didim erkek annesi demez böyle şey falan..k. validem yıllar sonra dioki oğlunu ölçmek için o lafı demiş..direk soramamış oğlum gönülmü eğlendiryon yoksa ciddimisin die, varmı bi plan soramamış da öyle lafı dolandırark sormuş oğluna...ahhh şu anneler
cnm bu hsplama ile ilgili bi kaç değişik liste var.goggle yaz gebelikte kaç hafta kaç ay die...gösterio..ben açıkcası size söylediğimide takip etmiom...regli tarihime göre gidiom her ayın 30 undan 30 una yı 1 ay sayıyom...
çabasından dolayı tebrik koyyom enişteme
Evlilik hikayelerimiz hem komik, hem duygusal hepimize maşallah yaa insan hiç unutmuyor o anı
biz çoktaan başladık kuzuu
normal dogumdan hiç korkmam ama suni sancıdan ödüm patlar
normal dogum sancısıyla alakası olmayan berbat derecede insanı inleten bi sancıymış
hiç normal dogum hakkında kötu bişey duymadım ama suni sancı cok sabıkalı
Allah yardımcıısı olsunn arkadasının
insallah kendi sancısı gelir canım
Ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum orada da demiş doktor bazısına suni sancı olacak diye ama gerek de kalmamış inşallah her şey doğal akışında olur. Zor olduğunu duydum ama zaten kucağa alındığı an unutuluyormuş her şey bakalım biz nasıl doğurucaz :18::18::18:
Bu arada doktor beni hiç alttan muayene etmedi bu çatı mıdır nedir ona bu muayene olunca öğreniliyor demi? Haftaya gideceğim sorayım hemen.
cnm o suni sancı sadece bebeğin kakasını yemesi gibi acele durumlarda yüksek doz verilip can yakıyo. onun dışında suni sancının normal sancıyı tetikleyecek kadar hafif verilmesi gerek ama tabi bu hemşire dr ebe kombinasyonunun insafına bağlı senle uğraşmayıp hemen doğurmanı isteyen insafsızlar yüksek doz sancı veriyo. benim arkadaşın dr'u görümcesiydi suni sancıyla o kadar rahat doğurdu ki anlatamam...normal dogumdan hiç korkmam ama suni sancıdan ödüm patlar
normal dogum sancısıyla alakası olmayan berbat derecede insanı inleten bi sancıymış
hiç normal dogum hakkında kötu bişey duymadım ama suni sancı cok sabıkalı
Allah yardımcıısı olsunn arkadasının
insallah kendi sancısı gelir canım
bi evlilik teklifim yok ama bi başlangıç hikayem var tabisi:))))
okuldan çıktım işe gittim akşam...bankada çalışyorum...
birini gördüm...360 derece dönerek baktım uzaktan..yanımdaki arkadaşa dedim..bu kim..
dedi yeni başladı, eğitim grubunda..
okey o zmn bu benim bundan sonra kızlarada söyle yan bakanı yakarım..
1 ay geçti tanışma konuşma arkadaş olma hepsi okey..
ben 1 yaş büyüğüm kendisinden..
tam kestiremiom ya beni ablası gibi görüo ya kankası..
2. ayın sonunda bi modadayız..
dedimki ben sana ilk görüşte aşık oldum..oda dediki bende sna aşık oldum..
dedimki nie söylemiom peki..dediki o kadar ciddisinki sen şu anda söylemesen ben bi ömür sana söyleyemem..
ee ii madem sevgilimiyiz sevgiliyiz...şerefine o zmn dedik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?