2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Teşekkür ederiz efenimmmmm ben de enişteye saygılarımı iletirim

ayyy bide sondaki kebapçıyı yeni gördüm...çok güldüm ama çokda mutlu oldum...yalnız değilmişim:)))
eşimde beni birlikte kutladığımız ilk d. günümde bafra pidecisine götürmüştü:)))
aldığı yüzüğü ve çiçeğide poşete koymuş..onuda evde komidinin çekmecesine sokmuş...pideciden geldik çekmeceye bi baksana ne aldım sana dedi..poşette gül ve yüzük:))
çok romantik dimi

kizlar ya toplam 9 kg almisim simdiye kadar sizce normalmi.ufff dahada alicam ya nasil gidicek bu kilolar

kizlar ya toplam 9 kg almisim simdiye kadar sizce normalmi.ufff dahada alicam ya nasil gidicek bu kilolar

sadece bu ay 5 kilo almışım. bugün sağlık ocağına gittim ebe görünce şaşırdı. ne yiyorsun sen diyor. gerçekten abur cubur cips hamur işi de yemem yani. hareketsizlikten toplamda 12 kilo aldım. 80i gözden çıakrdım. şua nda 70 im.

benimkide o tip bii adam :)
evlenme teklifi ettikten sonra elini ceketinin cebine soktu
gözlerimde şimşekler caktı aha yuzuk geliyo dedim kalbim gırtlagımda atıyodu
anammmm tesbih cıkardı bana al gulum sabrımız şimdiden mubarek olsun dedi
kendisi ankarada yasıyodu ve geri donecekti bir daha ne zman gorusuruz nasıl olur ilerler bu iler hiç bilmiyoduk
zor gorusuyoduk cok agladık biz ya birbirimiz için özlemden..
ama yinede ne olursa olsun insan bu kadar odun olurda evlenme teklifi ettigi kıza tesbih verir mi
sabrımız mubarek olsun ne demek?
bi an kabuul ettiğime pişman olmustum
bende 1 yas buyugum eşimden
bin ömrum olsa bininde de onunla evlenirim çok aşıgım
''ilk gunku gibi kördüğüm gibi''

asimavi gayet normal cnm aldığın kilo bence....

ayyyyyyy çok güldüm ya..
ama bak ileri görüşlüymüş adam öyle düşün:))
gülüm repliğine ayrıca bayıldım...
öyle cnm allah pişman etmesin...
bende aynen bi dk olmadı keşke yada acbamı dediğim...küçük olunca daha güzel oluo sevmesi..
marul yapram..minik masum çiçem...bal köpüm

kizlar bende cikiyorum daha yemek yapicam.herkeze iyi aksamlar diliyorm.optuk sizi kizimizla muck muckkkk

süpermiş ama eniştenin fikri...

canim cati muayenesi son ayda yapiliyor diye biliyorm ben.normal dogum yapip yapamayacagina bakiyomus doktor.

Bayılıyorum ya işte böyle olmalı ne hissediyorsan o!
Ben GS üniversitesinde stajımı yapmıştım eşim orada memurdu. Ben o zaman 16 yaşındayım. Çok sempatik, sevimli bir tip olduğu için herkes tarafından sevilirdi bizim bölüme de sık sık gelirdi. Baktım her gelişinde içim kıpır kıpır, elim ayağım dolaşıyor, konuşamıyorum falan dedim noluyorum ya hayatımda ilk kez böyle bir duyguyla karşılaşmıştım. Beyzadenin bizim bölüme geliş sayısı git gide artmaya başladı hatta ablalarım allah allah bu kadar gelmez ki buraya dediklerinde içimde yoksaa o da mı bana karşı bir şey hissediyor diye düşünürdüm. Resmen aşık olmuştum arkadaşlar yan yana denk gelirsek bayılacak gibi oluyordum ooo höt höt aslı gitmiş yerine kızaran bozaran bir kızcağız oluvermiştim. Bilgi işlemci olduğu için bir vesileyle mailleştik. Akşam uyuyamamıştım inanır mısınız konuda merhaba, nasılsınız falan... bir süre sonra gelişleri azaldı, hatta hiç gelmemeye başladı çok merak ediyordum neden bu kadar gelirken artık gelmiyor diye... Ana bir duydum ki oradan bir kızla zamanında flört etmiş ama bitirmişler hayatında birinin olup olmadığını öğrenmek için mail attım, kız arkadaşınız yüzünden bana karşı tavır aldığınızı duydum üzüldüm, bana söyleseydiniz ben bu anlayışı gösterirdim gibilerinden...Cevap: Benim kızarkadaşım seni tanıyor, senin ne kadar tatlı küçük bir kız olduğunu ona her fırsatta anlatıyorum deyince kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü. Sonra didişmeler başladı aramızda, laf sokmalar ( bu arada diğer onu tanıyan arkadaşlarımın kanısı beni kıskandırmak için kız arkadaşı yalanını uydurduğuydu çünkü herkese göre o bana karşı bir şeyler hissediyordu) ben de inanmadım kızın olduğuna böylece 7 ay geçti... Çünkü sürekli sen çok güzelsin, tatlısın ama ben göstermesem de senden 10 yaş büyüğüm 10 yaş dile kolay, burası senin için bir basamak, hepimizi unutacaksın falan diyordu...bir yakın davranıyordu bir uzak... Ben o kadar aşıktım ki küssem de karşı koyamıyordum kendime taki kızarkadaşının gerçek olduğunu öğrenene kadar o zaman dedim ki bana yakışmaz bugün beni tercih edecek olan adam yarın başkasını da tercih eder... Yazık kıza hem bana yakışmaz bağrıma taş bastım stajım da bitiyordu kalmamı istiyorlardı dedim olmaz çektim gittim... Yolun başındaydım evet yaşım çok küçüktü ama aşkım o kadar büyüktü ki onun daha mutlu olması için kendimi fazlalık gördüm... Geçen yıllarda haberlerini aldım önce kendi aralarında nişanlandıklarını öğrendim, sonra da ayrıldıklarını, tam 6 yıl geçti üzerinden hiç mi hiç aramadım hayatımda birisi de olmadı ya ben geç kaldım ya da karşımdaki... Bir gün ablalarımdan birisiyle konuşurken beni sürekli sorduğunu öğrendim 6 yıl ve kimse vazgeçilmez değil zor da olsa unutalı 4 sene olmuştu bile... hatta başkasından hoşlanıyordum ama denyo bir türlü açılmıyordu bana ben zaten cesaretsiz nebahat. Aradım bir gün dedim naber ya benim sesimi duyunca şaşırdı o kadar rahatım ya bitmiş ben de sıfır sonuçta... Baktım buluşmak istiyor erteledim bir kaç kez sonra tamam dedim ilk buluşmamız alışveriş merkezinde oldu cool takıldım, o kızaran bozaran kız gitmiş kendine güvenen biri vardı karşısında... O yaşadıklarını anlattı benden sonra hayatı berbat gitmiş her şey tepetaklak olmuş demişler ki oğlum acaba sen birinin ahını mı aldın... o kadar aşıktım ki ona ahhh etmek ne demekti oysaki yüce yaradan duymuş zaar baktım elleri terlemeye başladı karşımda. Sonra görüşmek istedi hiçbir şey hissetmemiştim, aşk maşk kalmamıştı bende, hayatla o kadar mücadele etmiştim ki bu 6 seneyle ondan mıdır bilinmez nötrleşmiştim resmen... Zorladım bir sonraki görüşme için kendimi kabul ettim sonra bir sonraki tekrar aşık oldum ona hem de sevgiyle besledim bu aşkı şimdi onunla uyuyup uyanmanın tarifi imkansız, onun kaşı gözü benim için eşşiz ve çok özel iyi ki hayatımda iyi ki var diyorum ve kadere çok inanıyorum arkadaşlar bazı şeyleri engelleyemiyorsunuz o yüzden bir hayır olduğunu unutmayın çok uzatmışım dimi :)

hahahahha :) komidine demek siz de bizdensiniz söliiim

düşün 14 şubatı kutlamak için biz recep ivedik e gitmiştik o kadar romantiğiz hatta yolda çevirdiler bir kanal röportaj için bu özel gün için ne yaptınız ne plandınız sorusuna cevaptan sonra kopmuşlardı hediyem de 1 paket jelibondu hatta muhabirlere de ikram etmiştim

Tesbih çok güzel olmuş ya koptum ben de rabbim bozmasın mutluluğumuzu

hahahahha :) komidine demek siz de bizdensiniz söliiim

düşün 14 şubatı kutlamak için biz recep ivedik e gitmiştik o kadar romantiğiz hatta yolda çevirdiler bir kanal röportaj için bu özel gün için ne yaptınız ne plandınız sorusuna cevaptan sonra kopmuşlardı hediyem de 1 paket jelibondu hatta muhabirlere de ikram etmiştim

Tesbih çok güzel olmuş ya koptum ben de rabbim bozmasın mutluluğumuzu

maşallah canım...umarım bir ömür mutlu olursunuz. bu arada çocuklarınıza anlatacak hoş bir hikaye

seviyorum böyle hikayeleri....hayat insana ne güzel şeyler öğretio tabi anlama kabiliyetin varsa:)
benim eşimden önceki 4-7-9 yıllık sevgilimlede böyle bir dargın bir barışık...o beni sevdi ben onu anlamadım ben onu sevdim o beni anlamadı
yıllar geçti...sonuç elde var 0...yıllar geçmiş:)
ondan aldığım dersle eşimi bulduğum ilk fırsatta kıstırdım:))))
insanın her baktığında bi adama yeniden aşık olması çok güzel bi duygu...
hele bide o aşkın minnak bi meyvesini taşıması onu hissetmesi apayrı bi duygu..
allah bozmasın

bi romantik hikaye daha eklemek istiorum..
bu sene ilk evlilik yıldönümümüz eşim le kızkulesine yemeğe gittik(ev almışız 2 aydır tadilatı ölmüş bitmişiz, borç diz boyu, battı balık yan gider hesabı belkide son paramızıda oraya yatırdık)...herşey güzel ..ambiyans..ışık ..deniz..giyinmişiz şıkır şıkır..
eşim açılışı yaptı..elimizde şaraplar; aşkım en kötü günüzüm böyle olsunla biten güzel bi iki cümle kurdu falan...benim en kötü günümüz böyle olsun dediği anda elimde şarapla dediğim şey "amin" di...eşimin bütün konsantre 0 tabi...biz gül gül koptuk...eşim 1 yıl geçti ama bi ömür bu saflıkla geçermi bi daha düşünmem gerek dedi

petuuuş üsküdardaki bafra pide<isi mi ne zamandır sorcam biliyon mu orayı die de enfes bişey o ya pide mide değil o ahhh olsa da yesekkkk

maşallah canım...umarım bir ömür mutlu olursunuz. bu arada çocuklarınıza anlatacak hoş bir hikaye

Çok kilo değil ama bir ayda 5 kilo hareketsizlikten sanırım ama toplam kilon çok fazla değil haftana göre gayet normal.

Asimavi 9 kilo çok değil ki? Bundan sonra biraz daha dikkat edersen ideal kiloyla kapatırsın ben sana söyliim hiç dert etme...

Sağolun canlarım, rabbim hepimizin yuvasından sağlığı, mutluluğu, huzuru eksik etmesin... Çok şükür aşklarımız meyvelerini de verdi.

Ben kısmete çok inanırım petuş. Eşimle her konuşmamızda hayatımıza giren iyi kötü doğru yanlış hiçkimseye kızmayız onların sayesinde bir aradayız çünkü ve edindiğimiz tecrübelerde cabası... O yüzden derim ki öğrencilerime de hayatınızda kötü örnek olacak anne/baba , arkadaş/dost, eş sevgili, abi/kardeş ya da akraba olduğunda pes etmeyin, bu hayatta önemli bir sınav çünkü mühim olan geçmek çünkü bu sayede doğrunun ne olduğunu öğreniyoruz, olmaz, olamaz deyip hayalkırıklığı yaşatmayın kendinize almanız gereken dersi alın ve yola devam... O yüzden iyi etmişsin kıstırmakla amin cümlemizin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…