bi romantik hikaye daha eklemek istiorum..
bu sene ilk evlilik yıldönümümüz eşim le kızkulesine yemeğe gittik(ev almışız 2 aydır tadilatı ölmüş bitmişiz, borç diz boyu, battı balık yan gider hesabı belkide son paramızıda oraya yatırdık)...herşey güzel ..ambiyans..ışık ..deniz..giyinmişiz şıkır şıkır..
eşim açılışı yaptı..elimizde şaraplar; aşkım en kötü günüzüm böyle olsunla biten güzel bi iki cümle kurdu falan...benim en kötü günümüz böyle olsun dediği anda elimde şarapla dediğim şey "amin" di...eşimin bütün konsantre 0 tabi...biz gül gül koptuk...eşim 1 yıl geçti ama bi ömür bu saflıkla geçermi bi daha düşünmem gerek dedi
yok canım....allahdan daha karizmatik bi yerde feneryolundaydı..caddeye yakın olanda:))
ah kuzu senin gibi zor hayata şükreden dua eden insana yakışıyo mu ya şarp marap tövbee kuzu madem bu kadar da az içiyon hepten bırak ya boşver kuzu sen hayata farklı açıdan bakabilen bi insansın o taraftan bak yine ok mi
ama hangi şube olduğu önemli değil...bende çok severim..
hatta bu akşam yemek yok...beyimi arimde sipariş versin, çok canım çekti
bi romantik hikaye daha eklemek istiorum..
bu sene ilk evlilik yıldönümümüz eşim le kızkulesine yemeğe gittik(ev almışız 2 aydır tadilatı ölmüş bitmişiz, borç diz boyu, battı balık yan gider hesabı belkide son paramızıda oraya yatırdık)...herşey güzel ..ambiyans..ışık ..deniz..giyinmişiz şıkır şıkır..
eşim açılışı yaptı..elimizde şaraplar; aşkım en kötü günüzüm böyle olsunla biten güzel bi iki cümle kurdu falan...benim en kötü günümüz böyle olsun dediği anda elimde şarapla dediğim şey "amin" di...eşimin bütün konsantre 0 tabi...biz gül gül koptuk...eşim 1 yıl geçti ama bi ömür bu saflıkla geçermi bi daha düşünmem gerek dedi
rahmetli nenem olsa kesin derdi....o boğazın ortasına bi taş çak die:)))))ama tad aynıdır heral alıp kargoya versen gelene kdr kokar mı ki yaaa bu defa gidemedik karşı taraf uzak oldu baya hevesi içimde kaldı
PETUŞ ve MENZİLE sesleniyorum ::::: romantik maynak garılarrçok tatlusunuzzz ya
rahmetli nenem olsa kesin derdi....o boğazın ortasına bi taş çak die:)))))
sen nirdeydin bakim hıı
tatil değilmiydi...nirde günü öldürdün
PETUŞ ve MENZİLE sesleniyorum ::::: romantik maynak garılarrçok tatlusunuzzz ya
petuuuş üsküdardaki bafra pide<isi mi ne zamandır sorcam biliyon mu orayı die de enfes bişey o ya pide mide değil o ahhh olsa da yesekkkk
yok canım....allahdan daha karizmatik bi yerde feneryolundaydı..caddeye yakın olanda:))
ah kuzu senin gibi zor hayata şükreden dua eden insana yakışıyo mu ya şarp marap tövbee kuzu madem bu kadar da az içiyon hepten bırak ya boşver kuzu sen hayata farklı açıdan bakabilen bi insansın o taraftan bak yine ok mi
asimavi gayet normal cnm aldığın kilo bence....
ayyyyyyy çok güldüm ya..
ama bak ileri görüşlüymüş adam öyle düşün:))
gülüm repliğine ayrıca bayıldım...
öyle cnm allah pişman etmesin...
bende aynen bi dk olmadı keşke yada acbamı dediğim...küçük olunca daha güzel oluo sevmesi..
marul yapram..minik masum çiçem...bal köpüm
bilse çıktığında nasıl gıcık bi anneyle karşılaşacak hiç acele etmez ama çocuk işte
sen kendini ona kötü göster en iyisi, sevmezsin seni acele etmesin gelmek için
cnm ben de senden az önce yazdım ilk yorumu sorcaktım kaç gündür nerelerde diye ama şu an telaşım var acık, annem gelcek birazdan dışarda işlerimiz var ve bekletilmeyi hiç sevmez bi yandan hazırlanıyorum.
bu arada geçmiş olsun evdekilere dikkat et sen de kapma e mi
beyine geçmiş olsun cnm..yrn içinde inş. güzel haberlerle gelirsin
yahu hiç sensiz olur mu bu topik???
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyidir şu anda ve her şey yolundadır...
canım ya şarap filan içen insan dua edip hayata şükredemezmi?
herşey insanın içinde bitiyor
ben surda sultanahmet köftesi lafı yapınca bi ton laf yimiştim
herseye aş erdigimiz zamanda pideler falan aşk olsun
ciciklerim şişcek
kızlar ben şimdi 1 ay sonra dogum falan yapsam gelirsiniz dimi beni görmeye
inşallah zamanında dogar yafrum ama böyle de bi talihsizlik yasarsak beklerim görmek isterim sizi
bide olivium alışveriş merkezinin (z.burnu) arka kapısının karsısında
cafemiz var isterseniz oraya gelin bi gun buluşma bi turlu organize olmadı
bende babamla kocişle konusayım
şöyle uzunca bi masa yapsınlar bize :))
ama dr izin verir mi ki bana
ne guzel olur cen cen cen koca göbikleride hoplata hoplata güleruk yiruk içeruk
ah hiç sorma menzilim.
şurda bugünr bugün diyete başlamış bi hamile olarak içim gitti pide muhabbetine ama napcan arkadaşlar pis boğaz olunca 2 lafın 1 i yemek oluyor.
öğlen arkadaşa gitmiştim.ben seviyom diye un helvası yapcaktı,dedim yapma rejimdeyim.şimdi evdeyim komşu helva yapmış dağıtıyo getirdi 1 tabak.mutfakta duruyo.bakalım irademe sahip çıkabilecekmiyim.
ah hiç sorma menzilim.
şurda bugünr bugün diyete başlamış bi hamile olarak içim gitti pide muhabbetine ama napcan arkadaşlar pis boğaz olunca 2 lafın 1 i yemek oluyor.
öğlen arkadaşa gitmiştim.ben seviyom diye un helvası yapcaktı,dedim yapma rejimdeyim.şimdi evdeyim komşu helva yapmış dağıtıyo getirdi 1 tabak.mutfakta duruyo.bakalım irademe sahip çıkabilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?