2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım benim ya normalde tatlı sevmem ama bazı hasas noktalarım vardır: elmalı turta,un helvası,profiterol gibi
bunlara daynmam çoooook zooor.
yarın zaten başka bi doktora gidip sonuçlarımı göstercem bakalım belki diyete gerek kalmaz.:18:

çooook kocaman sevindim herşeyib yolunda olmasına maşalllah kızınaaa darısı başıma :18:

aman da aman nerdeymiş koca göbik küsmüşmü :18: aa hangi terbiyesiz o gormedi senin mesajlarını selam canım öpüyorum

cıkıyorum hamişler dualrımızı birbirimizden eksik etmeyelim..
Allah'a emanet olun.. mcx..

kızlar aranızda calcimax d3 efervesan tablet kullananız var mı hani şu portakal gibi kokan suda eriyen nasıl bişeydir o ya ölüyorum mide bulantısından

kızlar aranızda calcimax d3 efervesan tablet kullananız var mı hani şu portakal gibi kokan suda eriyen nasıl bişeydir o ya ölüyorum mide bulantısından

calsiyum tabletlerin hepsi öyle kuzu ne zannettin ya hepimiz içiyos işte sevmeye sevmeye sağlığımız için

kızlar gecmısın hepsını okuyamadım da masallah 2 saat ara verdim destanlar yazmısın konuda sanırım evlilik teklıflerı romantik anlar supersiniz iyi ki buraya girip sizleri tanıdım insana cok moral veriyorsunuz iyi ki varsınız... Bazen insanın en yakınını bile dışarıdaki bi insan kadar kendine yakın hissedemiyor.. Belki yakınıma anlatamayacağım herşeyi sizlerle rahat rahat konusabılıyorum daha ne ister insan..gene duygusallaştım ben galiba

dur kuzu sakin ol lahmacun da lahmacun die ağlama da yine

ahahahahahaha hiç gülesim yoktu öldürcen sen beni yaa kumsalım valla olsaydı da fena olmazdı hayır demezdim yani :18: ama şuan tokum gerçi

ben çok acıktım ya öğleyi az yedim araları da yemedim hiç kocişi bekliyom o da geleceği yok hiç kendim mi yesem napsam dün de yoktu aşkım tek başıma yemek istemiyom ama

calsiyum tabletlerin hepsi öyle kuzu ne zannettin ya hepimiz içiyos işte sevmeye sevmeye sağlığımız için
ben bugün içtim 1 tane ama içinde prospektüsünde c grubudur ve gebelikte fetusa yararrından çok zararı olabilir gibi şeyler yazıo korktummm gebelikte kulnımı denenmemiştir diyo

ben bugün içtim 1 tane ama içinde prospektüsünde c grubudur ve gebelikte fetusa yararrından çok zararı olabilir gibi şeyler yazıo korktummm gebelikte kulnımı denenmemiştir diyo

hepimiz kullanıyos kuzu bişey olmaz heral ya doktor veriyo nihayetinde ve mineral takviyesi ne yapcak ki çocuğa

kızlar ne ettiniz ya..
bir gün girmedik sayfalar almş başını gtmş valla..

ah ah ben de hasta hasta yatıyorum çok fena oldum.
boğazım yanıyo burnum akıyo nefes alamıyom.......
bu kez grip fena yakaladı...

ben çok acıktım ya öğleyi az yedim araları da yemedim hiç kocişi bekliyom o da geleceği yok hiç kendim mi yesem napsam dün de yoktu aşkım tek başıma yemek istemiyom ama

canım aç kalma aç kalmak yaramaz biz hamilelere bence ye sen bekleme

gripten kurtulmak için 1 lt suya 1 tane yeşil elma doğranacak 1 tane çubuk tarçın 20-25 karanfil atıp kaynatacaksın sonra onu balla tatlandıracaksın içeceksin bak hemen kaldırır yataktan

canım bu hastalık da seni bırakmıyoo gerci dinlenmeden gecmez ama dikkat et kendine bak kumsal bi tarif verdi onu uygula

canım bu hastalık da seni bırakmıyoo gerci dinlenmeden gecmez ama dikkat et kendine bak kumsal bi tarif verdi onu uygula

gripten kurtulmak için 1 lt suya 1 tane yeşil elma doğranacak 1 tane çubuk tarçın 20-25 karanfil atıp kaynatacaksın sonra onu balla tatlandıracaksın içeceksin bak hemen kaldırır yataktan

Kumsal ne diyeyim kuzum iyi ki varsın :))
eşim dışarda arayayım da çubuk tarçn alsın bari. toz olmaz mı ki??

lolypop ya sorma kaç gündür fenayım ilaç almak da istemiyorum inat ettm
iyileşirim inşallah...

yok kuzu çubuk olcak şansını dene olmazsa toz koyarsın ben şimdi zevkine içiyom çok leziz kociş hastaydı yeni uyguladık ona ayakta atlattı şükür oktay ustanın tarifi bu hasta olarak gelen konuklarına yapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…