rahmetli nenem olsa kesin derdi....o boğazın ortasına bi taş çak die:)))))
sen nirdeydin bakim hıı
tatil değilmiydi...nirde günü öldürdün
kıyamam ya ama bak ilk petuş açtı sonra ben içimde ukte kalan yer olunca dayanamayıp sordum çok acıkmışken
bak kuzu canın çok şeker istemesin istiyosan sütünü içerken tarçınlı iç elmanı yerken tarçınlı ye bak azalcak şeker isteğin diyetisyenlerin tavsiyesi
çooook kocaman sevindim herşeyib yolunda olmasına maşalllah kızınaaaselam kizlar doktordan geldim.kontrolumuz vardi bugun.ozlemisim kizimi.herseyimiz normal cok sukur.epey buyumusuz gecen aya gore maasallah26 haftamiz bitmis.son trimesterdeyiz.ayyy az kaldi ya.cok cabuk geciyo artik bana zaman.ilk aylar hic gecmiyodu.sirt agrilarindan sikayet ettim.normaldir dedi doktor.kemiklerin genisliyo aciliyo dedi
wayyyy beeeee,wayyyy beee
3 gündür ben sizinle konuşmak için fırsat kollayayım siz beni hiiiiç görmeyin,görüpte slm vermeyin..
1 değil 2 değil kaç msj yazdım insan bi cvp verir hiç yakıştıramadım kıslar hiççç
neyse ben artık sizin yazdıklarınızı okurum misafir olarak,bunaa layığım dimi ben hııı
küstüüümmmm küstüüüümmmmm
cıkıyorum hamişler dualrımızı birbirimizden eksik etmeyelim..
Allah'a emanet olun.. mcx..
kızlar aranızda calcimax d3 efervesan tablet kullananız var mı hani şu portakal gibi kokan suda eriyen nasıl bişeydir o ya ölüyorum mide bulantısından
kızlar gecmısın hepsını okuyamadım da masallah 2 saat ara verdim destanlar yazmısın konuda sanırım evlilik teklıflerı romantik anlar supersiniz iyi ki buraya girip sizleri tanıdım insana cok moral veriyorsunuz iyi ki varsınız... Bazen insanın en yakınını bile dışarıdaki bi insan kadar kendine yakın hissedemiyor.. Belki yakınıma anlatamayacağım herşeyi sizlerle rahat rahat konusabılıyorum daha ne ister insan..gene duygusallaştım ben galiba
dur kuzu sakin ol lahmacun da lahmacun die ağlama da yine
ahahahahahaha hiç gülesim yoktu öldürcen sen beni yaa kumsalımvalla olsaydı da fena olmazdı hayır demezdim yani :18: ama şuan tokum gerçi
ben bugün içtim 1 tane ama içinde prospektüsünde c grubudur ve gebelikte fetusa yararrından çok zararı olabilir gibi şeyler yazıo korktummm gebelikte kulnımı denenmemiştir diyocalsiyum tabletlerin hepsi öyle kuzu ne zannettin ya hepimiz içiyos işte sevmeye sevmeye sağlığımız için
ben bugün içtim 1 tane ama içinde prospektüsünde c grubudur ve gebelikte fetusa yararrından çok zararı olabilir gibi şeyler yazıo korktummm gebelikte kulnımı denenmemiştir diyo
ben çok acıktım ya öğleyi az yedim araları da yemedim hiç kocişi bekliyom o da geleceği yok hiç kendim mi yesem napsam dün de yoktu aşkım tek başıma yemek istemiyom ama
kızlar ne ettiniz ya..
bir gün girmedik sayfalar almş başını gtmş valla..
ah ah ben de hasta hasta yatıyorum çok fena oldum.
boğazım yanıyo burnum akıyo nefes alamıyom.......
bu kez grip fena yakaladı...
gripten kurtulmak için 1 lt suya 1 tane yeşil elma doğranacak 1 tane çubuk tarçın 20-25 karanfil atıp kaynatacaksın sonra onu balla tatlandıracaksın içeceksin bak hemen kaldırır yataktan
kızlar ne ettiniz ya..
bir gün girmedik sayfalar almş başını gtmş valla..
ah ah ben de hasta hasta yatıyorum çok fena oldum.
boğazım yanıyo burnum akıyo nefes alamıyom.......
bu kez grip fena yakaladı...
canım bu hastalık da seni bırakmıyoo gerci dinlenmeden gecmez ama dikkat et kendine bak kumsal bi tarif verdi onu uygula
gripten kurtulmak için 1 lt suya 1 tane yeşil elma doğranacak 1 tane çubuk tarçın 20-25 karanfil atıp kaynatacaksın sonra onu balla tatlandıracaksın içeceksin bak hemen kaldırır yataktan
Kumsal ne diyeyim kuzum iyi ki varsın :))
eşim dışarda arayayım da çubuk tarçn alsın bari. toz olmaz mı ki??
lolypop ya sorma kaç gündür fenayım ilaç almak da istemiyorum inat ettm
iyileşirim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?