2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ha bi de kivi ye bol bol 1 kivi günlük c vitamini ihtiyacını karşıylıyo

benm kocam da sağolsun 2 gündür greyfurt ve portakal sıkıyo
ama fayda etmedi. okulda da akşama kadar kaç bardak ıhlamur içtm bilmiyom.
yarn gttmem belki doğruuuu sağlık ocağına.. dinlenmeden olmayacak..

geçmiş olsn canım,doğal yollarla atlatmaya çalış kumsalın dediği gibi.of off hamileyken hasta olmak zor.diyolar ki çocuk olunca onun hasta olması daha zo oluyo,keşke ben hasta olsam diyomuş insan.inşallah bizim bebişler dipçik gibi sağlam olurlar

aman da aman nerdeymiş koca göbik küsmüşmü :18: aa hangi terbiyesiz o gormedi senin mesajlarını selam canım öpüyorum

AMAAANN
bazen bu qarılar bebeği fln unutup ya erotizme ya romantizme yada kaynanatöre bağlıyolar,sonrada kendilerini kaptırıp coşuyolar
bugünde konumuz romantizmmiş ben de kaçırdım sen gibi

geçmiş olsun dillsahcım,bende hasta bakıyom 3 gündür kocacığım grip:2:
iğne ilaç kendine zor geldi..yaptığım ıhlamurunda sayesinde ayağa dikeldi sonunda

benm kocam da sağolsun 2 gündür greyfurt ve portakal sıkıyo
ama fayda etmedi. okulda da akşama kadar kaç bardak ıhlamur içtm bilmiyom.
yarn gttmem belki doğruuuu sağlık ocağına.. dinlenmeden olmayacak..

gitme kuzu bi gün dinlen sevk al yani bi de bu çayı iç kivi de ye evelallah kalkarsın

ayy sorma canm ya.. yavrum benm derdini de anlatamıyo ne kötü olur insan
bağışıklık sistemi bana çekmese bari :))

geçmş olsun canım kocana da..
sen nerelerdesn yahu? kaç gündür yoksun.
kocan çok naz yaptı galiba :))

evet canım D: çok derin mevzulara gene inmişler bugun D:

Geçmiş olsun dilsahhcım, ya aynen ben de yatıyorum iki gündür. Bademcikler şiş, burnum akıyor, nefes alacak başka yerler arıyorum :) Bizim İzmir'li bünyeler soğuğu kaldıramıyor sanırım, bu sene üç gün iyileşiyorum terar hastalanıyorum, illallah ettim yani. Canım da çok sıkkın çok tuhaf eskiden moralim bozuk olduğunda tatlıya sarıyordum, bugün yataktan sürüne sürüne çıkıp bi saat ıspanak yıkayıp onu kavurup yedim, üstelik yemekte vardı, nasıl bir kafadır bu anlamadım

geçmş olsun canım kocana da..
sen nerelerdesn yahu? kaç gündür yoksun.
kocan çok naz yaptı galiba :))

sağol bebeimm
kız zaten hafta sonu eşim evde birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz çoğunlukla,p.tesinden beri de hasta işte yawriiim:2:
hemde ne naz bi görsen,iğne yemesi bile bi acayip
ama bende çok iyi baktım kuzuma,zaten o 2 yılda bir hasta olur hakkıdır yani

evet canım D: çok derin mevzulara gene inmişler bugun D:

ben bugün mide yanmamdan başka bişi düşünemiyom walla

canım sana da çok geçmiş olsun...
ben izmirde daha çok hasta olurdum canım:))
ankarayı kazandm gttm hç grip olduğumu bilmem mesela :))

ben de kslktm şimdi tarhana yaptm kendime.
tam hasta gibi hissettm kendimi
benm de bir sürü yemeğim vardı üstelik..
annem falan da yok ya iyice duygusala bağladm fena halim

aynen canım ya benim de kimsem yok burda, bak yine ağlayarak ıspanak yedirme bana

yarın 99 oluyonnnnnnnn

aynen canım ya benim de kimsem yok burda, bak yine ağlayarak ıspanak yedirme bana

canm sen nereliydin?? izmirde dğil mi ailen?
bu arada geçen de sorduydum hangi okuldasın?
cvp vermek istemiyosan burda anlarım sorun değil..
merak sadece :))

ya benim plesenta aşağıdaysa hala ben erken doğururum gibi,ama erkek bebek geç doğarmış bakalım:)

yavrum senn yine plesenta aşağıda benmki direkt kendi aşağıda doğum pozisyonunda bekliyo yavrumm :))
bakalım hiiiç belli olmaz yani :))
ayyy şu 32 hafta bir dolsa derin bir ohhhhhh çekeceğim çok korkuyorum...

Ben yokken herkes evlilik hikayelerini anlatmışlar ben eksik kalmayayım dedim sıkılmayan okusun

İşyerinde çıkmama 10 dk kala müdürüm yanında biriyle odaya girdi ve yanındaki kişiyi bize tanıştırıp bir süre yanımızda oryantasyon göreceğini ve daha sonra şirketin diğer binasında görev alacağını söyledi. Ben o sırada toparlanıyordum kendisiyle pek ilgilenmedim ama onun bana bakışlarını farkettim. Acelem vardı yarın görüşürüz deyip ayrıldım. Sonra 10 gün boyunca benimle aynı masada çalıştı ve bu süre içinde iş arkadaşıma benden hoşlandığından bahsetti benim herşeyden haberim oluyordu tabi ama o olmadığını sanıyordu. Ben 7 ay önce 3,5 yıllık ilişkimi bitirmiştim ve ilişkilere karşı inancım kalmamıştı o nedenle arkadaşıma ne yap et bu işin olmayacağına inandır onu dedim. O da elinden geleni yaptı ama bizimki pesetmedi. O dönem kısmetim de okadar açıktıki 4 kişi falan vardı etrafımda benimle görüşmek isteyen. Ama ben kapanmıştım dünyama. 10 gün sonra
ayrılma zamanı geldi aynı şirkette çalışacaktık fakat farklı binalarda olacağımız için birbirimizi göremeyecektik. O giderken üzüldüğümü farkettim. Giderken bir kağıda telefonunu yazıp masama bıraktı. Ve ne oldu bilmiyorum ben onu o akşam aradım ertesi gün şirketten arkadaşlarla piknik düzenlemiştik ona gelip gelmeyeceğini sordum çok sevindi. Şimdi o günü teyzesi anlatıyor bana ben onu aradığımda yanındaymış ve onu hiç bukadar mutlu görmemiştim diyor. Ertesi gün pikniğe giderken herkesle biryerden buluşup arabalara dağıldık. Benim arabama o binmek istedi ben de ok dedim. Yol uzundu ve yol boyunca sohbet ettik. Piknikte ondan etkilenmeye başladığımı hissettim ve piknik dönüşü bu sefer ben çağırdım arabama seni ben bırakırım diye. Ama biz piknik dönüşü birtürlü eve gidemedik kahve içelim tatlı yiyelim derken bütün gece birlikteydik ve o gün 14 Şubattı. Çok mutluydum etkilendiğim biri vardı hayatımda ve bana gerçekten aşıktı ve o artık benim sevgilim oluyordu. Çok kısa sürdü sevgililik dönemimiz. Mart ayında evlenme teklif etti Mayıs ayında nişanlanıp ekimde evlendik ve 15 aylık evliyiz bebek bekliyoruz...

İşte bu da bizim hikayemiz

ne doğurması bee biz burda petuşla 29. haftadayız bilmiyonuz heral

aaaaa ianamıyorum kumsal.. senin sadece 82 günün mü kaldııııııı???
anacııııııııııım abovvvvvvvvvvv vışşşşşşşşşşşş

canm sıkılmak ne kelime keyifle okudum.. çok güzel olmuş aynı filmlerdeki giibi

ben de yazacam ama hastayım zor geliyoo.
ah ah bir de 6 yıl sevgili kaldk biz. ben daha lisedeydm başladığımızda :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…