Ben yokken herkes evlilik hikayelerini anlatmışlar ben eksik kalmayayım dedim sıkılmayan okusun
İşyerinde çıkmama 10 dk kala müdürüm yanında biriyle odaya girdi ve yanındaki kişiyi bize tanıştırıp bir süre yanımızda oryantasyon göreceğini ve daha sonra şirketin diğer binasında görev alacağını söyledi. Ben o sırada toparlanıyordum kendisiyle pek ilgilenmedim ama onun bana bakışlarını farkettim. Acelem vardı yarın görüşürüz deyip ayrıldım. Sonra 10 gün boyunca benimle aynı masada çalıştı ve bu süre içinde iş arkadaşıma benden hoşlandığından bahsetti benim herşeyden haberim oluyordu tabi ama o olmadığını sanıyordu. Ben 7 ay önce 3,5 yıllık ilişkimi bitirmiştim ve ilişkilere karşı inancım kalmamıştı o nedenle arkadaşıma ne yap et bu işin olmayacağına inandır onu dedim. O da elinden geleni yaptı ama bizimki pesetmedi. O dönem kısmetim de okadar açıktıki 4 kişi falan vardı etrafımda benimle görüşmek isteyen. Ama ben kapanmıştım dünyama. 10 gün sonra
ayrılma zamanı geldi aynı şirkette çalışacaktık fakat farklı binalarda olacağımız için birbirimizi göremeyecektik. O giderken üzüldüğümü farkettim. Giderken bir kağıda telefonunu yazıp masama bıraktı. Ve ne oldu bilmiyorum ben onu o akşam aradım ertesi gün şirketten arkadaşlarla piknik düzenlemiştik ona gelip gelmeyeceğini sordum çok sevindi. Şimdi o günü teyzesi anlatıyor bana ben onu aradığımda yanındaymış ve onu hiç bukadar mutlu görmemiştim diyor. Ertesi gün pikniğe giderken herkesle biryerden buluşup arabalara dağıldık. Benim arabama o binmek istedi ben de ok dedim. Yol uzundu ve yol boyunca sohbet ettik. Piknikte ondan etkilenmeye başladığımı hissettim ve piknik dönüşü bu sefer ben çağırdım arabama seni ben bırakırım diye. Ama biz piknik dönüşü birtürlü eve gidemedik kahve içelim tatlı yiyelim derken bütün gece birlikteydik ve o gün 14 Şubattı. Çok mutluydum etkilendiğim biri vardı hayatımda ve bana gerçekten aşıktı ve o artık benim sevgilim oluyordu. Çok kısa sürdü sevgililik dönemimiz. Mart ayında evlenme teklif etti Mayıs ayında nişanlanıp ekimde evlendik ve 15 aylık evliyiz bebek bekliyoruz...
İşte bu da bizim hikayemiz
Herifler mac izlio heeeee:)))))
Dilsahh gecmis olsn cnm..
Cheerfull ben boyle hikayeleri cok seviom ya keyifle okum..allah mutlulugunuzu daim etsin cnm...
yavrum senn yine plesenta aşağıda benmki direkt kendi aşağıda doğum pozisyonunda bekliyo yavrumm :))
bakalım hiiiç belli olmaz yani :))
ayyy şu 32 hafta bir dolsa derin bir ohhhhhh çekeceğim çok korkuyorum...
Cheerfull ben boyle hikayeleri cok seviom ya keyifle okum..allah mutlulugunuzu daim etsin cnm...
benim kocam gelmedi bilee
neyse yarın izin günü k.çndan ayrılmıcam çok özlüyorum :)
annemde gitti bgun kardeşimi nöbetci diktiler cenazemiz vardı babamla oraya gittiler
kötu hissediyorum ayaga kalksam kız hemen ayaklanıyo abla noldu bişey mi oldu ie kalktın iste getiriyim
cocuk gibi oldum klozeti istesem söküp getircekler
her yanım agrıyoooo yatmaktaannnnn ama buna da şükür en azından velet hala içerde ve guvende
benim kocam gelmedi bilee
annemde gitti bgun kardeşimi nöbetci diktiler cenazemiz vardı babamla oraya gittiler
kötu hissediyorum ayaga kalksam kız hemen ayaklanıyo abla noldu bişey mi oldu ie kalktın iste getiriyim
her yanım agrıyoooo yatmaktaannnnn ama buna da şükür en azından velet hala içerde ve guvende
menzil size de yasakladı demi doktor??
seninkinin eve geç gelmesi daha hayırlı boşver
ayyyyy hasta halimle bile aklım nerelerde
menzil size de yasakladı demi doktor??
seninkinin eve geç gelmesi daha hayırlı boşver
ayyyyy hasta halimle bile aklım nerelerde
yafrum kıyamammm sana, az kaldı .acık daha sık kukuyu çıkmasın kızçe.32 den sonra rahatlarsın inşşş
ya sanırım yasak olan ilişkiye grmekten ziyade bizim orgazm olmamız ve sonrasındaki kasılma
ben bilmeden önceki son denememizde resmen cıglık attım acıdan o derece bi kasılma olmustu
ne yalan diyim benimde aklım orda ama herifide boş bırakmıyom neticede
öyle yada böyle bi şekilde devam ediyo ahkihkohkohkoh
çok fenasın sen ya:)))
benm aklım orda ama ben de aylardr icraat yok canım. :))
anca aklımda işte. işş ciddiye binince sıyrılıyom bi şekilde..
bizim de 2 yıl bitti hamile kaldım kumsal
sen kaç yııllk evlisin ki yavrım
Hic de sevmezdin yatmayi yemeyi ya:)))))))benim kocam gelmedi bilee
yedin mi pideyi petuş herkes tokken söyliyim de canı istemesin kimsenin
çok fenasın sen ya:)))
benm aklım orda ama ben de aylardr icraat yok canım. :))
anca aklımda işte. işş ciddiye binince sıyrılıyom bi şekilde..
bizim de 2 yıl bitti hamile kaldım kumsal
sen kaç yııllk evlisin ki yavrım
menzilin cevap çok açıklayıcı vallaaaa
Hic de sevmezdin yatmayi yemeyi ya:)))))))
Aklim ordayada cok guldum yaaaa..deli gadin....
yoq yemedim....esime dedim is vikisi suptizim var sana dedi..
Vapura binmeden ara beni dedi..besiktasa geldim aradim, besiktasa gelmis oda...baska bi yere gittik yemege:)))
dilsahh senin neyin var canım edt mi seninde?
menzilin cevap çok açıklayıcı vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?