2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bir ömür mutlu olun inşallah....

Herifler mac izlio heeeee:)))))
Dilsahh gecmis olsn cnm..
Cheerfull ben boyle hikayeleri cok seviom ya keyifle okum..allah mutlulugunuzu daim etsin cnm...

yavrum senn yine plesenta aşağıda benmki direkt kendi aşağıda doğum pozisyonunda bekliyo yavrumm :))
bakalım hiiiç belli olmaz yani :))
ayyy şu 32 hafta bir dolsa derin bir ohhhhhh çekeceğim çok korkuyorum...

bAKalım bebem ilk kim pırtlatcak .ama bana sen 40 haftayı görüsün diyo okuldaki tecrübeli garılar hurşiklerr bilirler

Herifler mac izlio heeeee:)))))
Dilsahh gecmis olsn cnm..
Cheerfull ben boyle hikayeleri cok seviom ya keyifle okum..allah mutlulugunuzu daim etsin cnm...

benim kocam gelmedi bilee
neyse yarın izin günü k.çndan ayrılmıcam çok özlüyorum :)
annemde gitti bgun kardeşimi nöbetci diktiler cenazemiz vardı babamla oraya gittiler
kötu hissediyorum ayaga kalksam kız hemen ayaklanıyo abla noldu bişey mi oldu ie kalktın iste getiriyim
cocuk gibi oldum klozeti istesem söküp getircekler
her yanım agrıyoooo yatmaktaannnnn ama buna da şükür en azından velet hala içerde ve guvende

menzil size de yasakladı demi doktor??
seninkinin eve geç gelmesi daha hayırlı boşver
ayyyyy hasta halimle bile aklım nerelerde

yafrum kıyamammm sana, az kaldı .acık daha sık kukuyu çıkmasın kızçe.32 den sonra rahatlarsın inşşş

dikkat ettim biçok kişi yeni evli veya 1-1.5 2 civarı 6 aylık hamiş bu nassı iş yaaa bi dursaydınız azcıkın

menzil size de yasakladı demi doktor??
seninkinin eve geç gelmesi daha hayırlı boşver
ayyyyy hasta halimle bile aklım nerelerde

ya sanırım yasak olan ilişkiye grmekten ziyade bizim orgazm olmamız ve sonrasındaki kasılma
ben bilmeden önceki son denememizde resmen cıglık attım acıdan o derece bi kasılma olmustu
ne yalan diyim benimde aklım orda ama herifide boş bırakmıyom neticede
öyle yada böyle bi şekilde devam ediyo ahkihkohkohkoh

yafrum kıyamammm sana, az kaldı .acık daha sık kukuyu çıkmasın kızçe.32 den sonra rahatlarsın inşşş

kelebekim ben kukuyu öyle bi sıkıyom ki altıma etcek kıvama gelmeden çişe bile kalkmıyom
zararlı mı bilmem ama sıkışık duruyorum cogu zman
hedef 32 zaten umutluyummm

çok fenasın sen ya:)))
benm aklım orda ama ben de aylardr icraat yok canım. :))
anca aklımda işte. işş ciddiye binince sıyrılıyom bi şekilde..

bizim de 2 yıl bitti hamile kaldım kumsal
sen kaç yııllk evlisin ki yavrım

menzilin cevap çok açıklayıcı vallaaaa

Hic de sevmezdin yatmayi yemeyi ya:)))))))
Aklim ordayada cok guldum yaaaa..deli gadin....

yedin mi pideyi petuş herkes tokken söyliyim de canı istemesin kimsenin

yoq yemedim....esime dedim is vikisi suptizim var sana dedi..
Vapura binmeden ara beni dedi..besiktasa geldim aradim, besiktasa gelmis oda...baska bi yere gittik yemege:)))

4. yılımız kızııım biz tecrübeliyiz yani

alangirli dolangirli cvp vermeyi sevmem
bizde 1,5 yıllık evliyiz belki 3.ye hamile kaldıgımda bende köşe bucak kacarım ama şimdi gerennk yok :)
yasak konmadan önce adam benden kacıyodu kendim gibi bi kişiyi daha bilirim oda en yakın ark

afiyet olsun bak bana yar olmadı sana da olmadı neyse gerçi belki daha güzel şeyler yemişsindir ama önemli olan benim isteyip de ulaşamadığıma sen de ulaşamadın heheheeee
petuş eski sayfaları okudun mu kzu bikaç bişiy yazmıştım sana

dilsahh senin neyin var canım edt mi seninde?

canm edt ne çok düşündüm ama bulamadım :)
benm çok şükür ciddi bi problem yok. şu an baya bi ağır grip geçiyorum o da hastalıksa işte :)
ama bebeki aşağıda baya. kafayı dayamış duruyo. ama rahm ağzı uzunluğu iyi dedi doktor.
her ay ölçecek kısalma olduğu anda yatış verecek banaa da. şimdilik risk yok yani....

heee vallaaa.
kocişe baktm bi ara
ama çekici gelmedi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…