2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oooo maşallah herkes burda...
konu da almış başını gitmiş. ben napcam ya kardeş kardeş oturuyoruz evde. hiç istek yok bende tık yok....
zavallı kocam yaaaaa.....
kendimi çok çirkin hissediyorum. koca göbek ve koca toto....zaten herşey zor geliyor bu göbekle
dönüşüm muhteşem olacak ama...
yaza inşallah....

ben de sana katılıyorum canım,hamileliğimin başlarında falan içiyordum da yarım yağlı olsun falan diye,özellikle TV de bir kaç doktorun söylediklerine denk gelince son zamanlarda şu Sütaş ın ya da ;sek in günlük sütlerinden içiyorum,3-4 gün ömrü olduğuna göre daha az işlem görmüştür diye, daha az zararlıdır umarım,yoğurdu zaten annem yapıyo,mandırasından süt alıyo falan,hazır yoğurt yemiyorum kesinlikle,ama köy sütünü içemiyorum işte bi türlü,çocukken de içemezdim,tadı ve kokusu ağır geliyor,mecburen günlük sütte karar kıldım artık,onlar da zararlı mıymış peki,sorsana yengene.Doktorlar diyor ki,bu pastörize süt ya da hazır yoğurtlar ekşimiyor ,pelteleşiyor yani normal bir bozulma süreci yaşanmıyor,belki içinde katkı maddesi yok ama yapılan işlem sütün ya da yoğurdun kimyasını bozduğundan zararlı.Mesela ev yoğurdu 1 hafta sonra ekşimeye başlar hemen ama hazır yoğurtlar gerçekten haftalarca da beklese buzdolabında ,tuhaflaşıyo ama doğal yoğurt gibi ekşimiyor.Bir de benim de bir arkadaşın kuzeni bu fabrikaların birinde staj yapmış,yoğurtların üzerine paketlenmeden önce bir şey sıkılıyormuş,eğer alıcaksanız kaymaklı alın ve kaymağını kaşıkla alıp çöpe atın demişti.Bir de yine doktorun biri TV de dedi ki,bilinen firmalar dahil,çoğu sadece ürünlerin kapaklarını değiştirip gidiyorlarmış marketlerde,hani son kullanma tarihi geçti mesela,gelip ürünü değiştirmeden kapağını değiştiriyorlarmış,doktor dedi ki bana bir sürü market sahibinden bu bilgi geliyor,şok oldumm duyduğumda yani marka falan da pek farketmiyo malesef

ihtiyacım varmıs kızlar
haftalardır aglamaktan gum gum atan bi kalp tasımaktan bende bunalmıstım
çok şükür yüz şükür :)

Aklimizdasin hep cnm...
Gel istedigin zmn ben guldurrum seni...istedigin kadar lafda sokabilirsin kizmam sana:))))
Mac bitti herif haydi die ucuma gecti....bisi olcagi yok..uyucaz tatli tatli:))))
Hadi ii geeler....

ihtiyacım varmıs kızlar
haftalardır aglamaktan gum gum atan bi kalp tasımaktan bende bunalmıstım
çok şükür yüz şükür :)

sen geldin mi forum şenleniyo yawrummm, duş alıp gelim dedim ama aklım sizde kaldı.koca göbemin yarısı kuru kaldı heral

kızlar herkes bi göbegini yoklayabilir mi
bebeğimin oldugu yer hep buz gibi yanlar yukarısı asagısı sıcacık ama bebişin oldugu yer soguk
sizde durum ne neden olur ki bi bende mi var acaba?????

benim hep göbegim buz gibi ne zaman icerden ellesem:26: ama bebek oldugu yermi bilmiyoom

tşkler canım sıcagı sevmediklerini biliyodum ama
otomatik sogutma özelliği oldugunu bilmiyodum bu bebelerin

Yaaaaa iste menzilim....
Nihat dogan olmak pardon petus olmak bu demek iste...biz sakayi yapmayida biliriz, kaldirmayida biliriz...lakin bi sakayi yapana bakacan adammi die bide yaptirana bakacan adammi die

Yaa iste senin topiginin petusu bile bi ayri bakar iste

Kocasina veremedigi butun enerjiyi bize aktario iste:))))

ahhh hormonların yaptığına bakarmısın yaa süper espritüellik hakimm bu akşam forumda bendede sanırım kasılmalar başladı gülmekten :)
petuşizmm felsefesi
bu enerjiyi gocaya verse herif yandı mazallah

bende keyiflendim siizinle valla
oh böyle gulelim işte cok seviyorum hepinizi

petuşla sen bu akşamm süpersiniz yaa Allahım forumdan eksik etmesin bu neşeyi inş.
bizde seni seviyoree yawrukuş..

aynennn,yalnız konu aganigi olunca sayfalar uçuyor resmen bu hızla gidersek doğumdan sonra 1 yılı bulmaz 2. bebişlerrrr

petuşumm güle güle tatlım çokta teşekkürler..

ipekkelebek ve tuniş Allah sizide eksik etmesin kız herkes burda olsun ama herfilere dua edin valla
maç var vadi var alık alık tvye kitlenmişler millette dolmuş foruma

benimde cıkmam lazım otururken kaburgalarım batıyo tunişcim senin 1 aydan fazladır batıyodu
nasıl dayanıyosun. cok can yakıyo insan oturamıyo yaa

göbeği soguk olan bi ben değilmişim kızlar demekki normalmiş herkeste var telaşa gerek yok o halde

herkese hayırlı geceler sizler ve bebikleriniz Allah'a emanetsiniz..
muck muck muck

kızlarrr yaaaa gülmekten yarıldım resmen
walla buranın adını değiştirip 2012 azgın nisan anneleri koymak lazım
yine ben okuyana kadar herkes dağıldı ii geceler herkeslere

kendine ve zeynebe iyi bak.gene gelllll

kızlar ben ipekten veya saten kumaştan şık pijama takımı arıyorum bildiginiz bi site varmı ?

kızlar yeminlen akşam akşam azmışınız çok güldüm valla. tabi icraat olmayınca çeneye vuruyo siyasetçi gibi atıp tutuyonuz
menzil bu yazıyı yarın görür mü bilmiyorum ama bence buluşmak için mekan güzel yav gelen gelsin hanımlar bi buluşak artık ya hu...
bi de menzil ben sana yakın sayılırım erkenden pırtlatırsan haber ediver gelirim gari bebik görmeye sana da moral vermeye

ve işte saat gece yarısını geçti ben düzce plakama kavuştum. inş bu gece midem acık adam olurda beni rahatsız etmez. dün de sabah 4'e kadar uyumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…