miden ağrıyor mu yoksa yanma mı var
geri sayım topiği açmanı bekliyorum o zmn:)))ve işte saat gece yarısını geçti ben düzce plakama kavuştum. inş bu gece midem acık adam olurda beni rahatsız etmez. dün de sabah 4'e kadar uyumadım
günaydın kıslar
bugün hava günlük güneşlik çünkü neden..
çünkü kocişim geliyor hafta sonu için.. :119::119: :119:
kızını çok özlemiş.. zararlı aslında biliyorum ama telefonu karnıma koyuyorum hoparlörü de açıyorum konuşuyo kızımızla..
yavrum benim nassıl coşuyor kıpır kıpır oluyor.. ben konuşmayı pek beceremiyorum ama babası her akşam saatlerce konuşurdu
ya çocuk babasının sesini tanıyor ya da bize öyle geliyor
bu arada dün test sonuçlarımı aldım.. şeker gayet iyiymiş.. kan değerim azıcık düşmüş bi de bi de hepatit B savunma bilmem neyim düşmüş.. onun da testini yapmışlar meğer hepatit B HIV vs.. doğumdan sonra hepatit B korunma aşısı yaptırmamda fayda varmış..
bebeğim savunma sistemimi savaşçı kan hücrelerimi yemiş bitirmiş..yani şu anda hepatit B olan birinden virüsü kapmam durumunda vücudum savaş veremezmiş.. doğumdan sonra 3 doz aşı vuracaklarmış biraz buna canım sıkıldı ama hemşire arkadaş dedi ki istesen yaptırmazsın ne güzel işte bahaneyle koruma artacak vücudunda.. zaten sağlıkçılara her yıl yapıyorlarmış galiba.. neysem şimdilik havadisler bu kaaar.. öpüyos her bi yerinizden kızımla
Kızlar şimdi müdürümle konuştum.
Ve bir kez daha çok şanslı olduğumu hissettim ve şükrettim.
Başka departmanlarda, doğum sonrası süt iznini günlük 1,5 saat kullanan biri vardı. Cuma günü tüm gün olarak kullanmasına izin vermemişlerdi.
Bende onu sordum, Dedim benim arabam yok evim yakın olmasına rağmen taksi 10 TL yazıyor.
Ben toplu olarak cumaları kullanmak istiyorum. Diğer departmanlarda izin vermemiş yöneticileri dedim.
O da ben senden nasıl istiyim dedi böyle bişiyi önemli olan senin kendin nasıl istdiğin.
Benim için uygundur kullanabilirsin dedi istediğin gibi :)
Allah razı olsun çok şanslıyım :)
ben de sana katılıyorum canım,hamileliğimin başlarında falan içiyordum da yarım yağlı olsun falan diye,özellikle TV de bir kaç doktorun söylediklerine denk gelince son zamanlarda şu Sütaş ın ya da ;sek in günlük sütlerinden içiyorum,3-4 gün ömrü olduğuna göre daha az işlem görmüştür diye, daha az zararlıdır umarım,yoğurdu zaten annem yapıyo,mandırasından süt alıyo falan,hazır yoğurt yemiyorum kesinlikle,ama köy sütünü içemiyorum işte bi türlü,çocukken de içemezdim,tadı ve kokusu ağır geliyor,mecburen günlük sütte karar kıldım artık,onlar da zararlı mıymış peki,sorsana yengene.Doktorlar diyor ki,bu pastörize süt ya da hazır yoğurtlar ekşimiyor ,pelteleşiyor yani normal bir bozulma süreci yaşanmıyor,belki içinde katkı maddesi yok ama yapılan işlem sütün ya da yoğurdun kimyasını bozduğundan zararlı.Mesela ev yoğurdu 1 hafta sonra ekşimeye başlar hemen ama hazır yoğurtlar gerçekten haftalarca da beklese buzdolabında ,tuhaflaşıyo ama doğal yoğurt gibi ekşimiyor.Bir de benim de bir arkadaşın kuzeni bu fabrikaların birinde staj yapmış,yoğurtların üzerine paketlenmeden önce bir şey sıkılıyormuş,eğer alıcaksanız kaymaklı alın ve kaymağını kaşıkla alıp çöpe atın demişti.Bir de yine doktorun biri TV de dedi ki,bilinen firmalar dahil,çoğu sadece ürünlerin kapaklarını değiştirip gidiyorlarmış marketlerde,hani son kullanma tarihi geçti mesela,gelip ürünü değiştirmeden kapağını değiştiriyorlarmış,doktor dedi ki bana bir sürü market sahibinden bu bilgi geliyor,şok oldumm duyduğumdayani marka falan da pek farketmiyo malesef
Günaydınlar...
Anam dün akşam neler kaynatmışınız koca göbüşler siz kaynatırken biz kocişle sinemaya gittik bayadır gitmemiştik adamı zor ikna ettim
benim oğlan sesleri çok beğendi güm güm vurmaya başladıbi süre sonra kendinden geçti yafrum uyuyakladı bence o kadar sesten sonra
Kızlar doğuma kadar ne kadar film gezme olayı varsa hepsini yapam diyom tabi bünye kaldırırsa
Bir kaç kişi göbüşün soğukluğundan bahsetmiş aynı durum bende de var ne zaman ellesem soğuk
Ben yokken herkes evlilik hikayelerini anlatmışlar ben eksik kalmayayım dedim sıkılmayan okusun
İşyerinde çıkmama 10 dk kala müdürüm yanında biriyle odaya girdi ve yanındaki kişiyi bize tanıştırıp bir süre yanımızda oryantasyon göreceğini ve daha sonra şirketin diğer binasında görev alacağını söyledi. Ben o sırada toparlanıyordum kendisiyle pek ilgilenmedim ama onun bana bakışlarını farkettim. Acelem vardı yarın görüşürüz deyip ayrıldım. Sonra 10 gün boyunca benimle aynı masada çalıştı ve bu süre içinde iş arkadaşıma benden hoşlandığından bahsetti benim herşeyden haberim oluyordu tabi ama o olmadığını sanıyordu. Ben 7 ay önce 3,5 yıllık ilişkimi bitirmiştim ve ilişkilere karşı inancım kalmamıştı o nedenle arkadaşıma ne yap et bu işin olmayacağına inandır onu dedim. O da elinden geleni yaptı ama bizimki pesetmedi. O dönem kısmetim de okadar açıktıki 4 kişi falan vardı etrafımda benimle görüşmek isteyen. Ama ben kapanmıştım dünyama. 10 gün sonra
ayrılma zamanı geldi aynı şirkette çalışacaktık fakat farklı binalarda olacağımız için birbirimizi göremeyecektik. O giderken üzüldüğümü farkettim. Giderken bir kağıda telefonunu yazıp masama bıraktı. Ve ne oldu bilmiyorum ben onu o akşam aradım ertesi gün şirketten arkadaşlarla piknik düzenlemiştik ona gelip gelmeyeceğini sordum çok sevindi. Şimdi o günü teyzesi anlatıyor bana ben onu aradığımda yanındaymış ve onu hiç bukadar mutlu görmemiştim diyor. Ertesi gün pikniğe giderken herkesle biryerden buluşup arabalara dağıldık. Benim arabama o binmek istedi ben de ok dedim. Yol uzundu ve yol boyunca sohbet ettik. Piknikte ondan etkilenmeye başladığımı hissettim ve piknik dönüşü bu sefer ben çağırdım arabama seni ben bırakırım diye. Ama biz piknik dönüşü birtürlü eve gidemedik kahve içelim tatlı yiyelim derken bütün gece birlikteydik ve o gün 14 Şubattı. Çok mutluydum etkilendiğim biri vardı hayatımda ve bana gerçekten aşıktı ve o artık benim sevgilim oluyordu. Çok kısa sürdü sevgililik dönemimiz. Mart ayında evlenme teklif etti Mayıs ayında nişanlanıp ekimde evlendik ve 15 aylık evliyiz bebek bekliyoruz...
İşte bu da bizim hikayemiz
menzil size de yasakladı demi doktor??
seninkinin eve geç gelmesi daha hayırlı boşver
ayyyyy hasta halimle bile aklım nerelerde
benim kocam gelmedi bilee
neyse yarın izin günü k.çndan ayrılmıcam çok özlüyorum :)
annemde gitti bgun kardeşimi nöbetci diktiler cenazemiz vardı babamla oraya gittiler
kötu hissediyorum ayaga kalksam kız hemen ayaklanıyo abla noldu bişey mi oldu ie kalktın iste getiriyim
cocuk gibi oldum klozeti istesem söküp getircekler
her yanım agrıyoooo yatmaktaannnnn ama buna da şükür en azından velet hala içerde ve guvende
ya sanırım yasak olan ilişkiye grmekten ziyade bizim orgazm olmamız ve sonrasındaki kasılma
ben bilmeden önceki son denememizde resmen cıglık attım acıdan o derece bi kasılma olmustu
ne yalan diyim benimde aklım orda ama herifide boş bırakmıyom neticede
öyle yada böyle bi şekilde devam ediyo ahkihkohkohkoh
azmışın sen beee erkenden menepoza gir de rahatlasın kacan bee
ohhh çok iyi yapmışsınız hangi filme gitiiniz güzelmiydi??
bizde gitmek ıstıyoruz kızı babannesıne satıp sonra ıkı bebeği bırakıp gıtmek mumkun olmıcak özledim ilk hamıleliğimden buyana gıtmıyorum
gidin ne yapılcaksa yapın tabi:)))
kızlar kuzenimizin kızı 1 yaşına giriyor.
Doğum günü var kıyafet hariç ne alsam bi fikir verin hele....
günaydın kıslar
bugün hava günlük güneşlik çünkü neden..
çünkü kocişim geliyor hafta sonu için.. :119::119: :119:
kızını çok özlemiş.. zararlı aslında biliyorum ama telefonu karnıma koyuyorum hoparlörü de açıyorum konuşuyo kızımızla..
yavrum benim nassıl coşuyor kıpır kıpır oluyor.. ben konuşmayı pek beceremiyorum ama babası her akşam saatlerce konuşurdu
ya çocuk babasının sesini tanıyor ya da bize öyle geliyor
bu arada dün test sonuçlarımı aldım.. şeker gayet iyiymiş.. kan değerim azıcık düşmüş bi de bi de hepatit B savunma bilmem neyim düşmüş.. onun da testini yapmışlar meğer hepatit B HIV vs.. doğumdan sonra hepatit B korunma aşısı yaptırmamda fayda varmış..
bebeğim savunma sistemimi savaşçı kan hücrelerimi yemiş bitirmiş..yani şu anda hepatit B olan birinden virüsü kapmam durumunda vücudum savaş veremezmiş.. doğumdan sonra 3 doz aşı vuracaklarmış biraz buna canım sıkıldı ama hemşire arkadaş dedi ki istesen yaptırmazsın ne güzel işte bahaneyle koruma artacak vücudunda.. zaten sağlıkçılara her yıl yapıyorlarmış galiba.. neysem şimdilik havadisler bu kaaar.. öpüyos her bi yerinizden kızımla
uyuyan güzel uyandı yani:))))günaydınnlarrr şekerler..
hayırlı cumalar olsunnn..
bu sabah oğluşumun tekmeleriyle uyandım çok mutluyum yerim onun pipisini ben yaaa
kostümmmm allll:))) arımaya, kelebek kostümü falan:))kızlar kuzenimizin kızı 1 yaşına giriyor.
Doğum günü var kıyafet hariç ne alsam bi fikir verin hele....
kalu yada pepe figürlü bişey alabilirsin...
pepenin oyuncağı var mesela. calununda battaniye gibi ürünleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?