2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın ve hayırlı cumalar anneler :)
Hoşgeldin 7 günün sultanı Cuma :)

Nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz çok şükür, dün akşam biraz yürüyüş yaptık.
İyi geldi ama yoruldum

Hafta sonu güzel planlarım var rabbim nasip ederse inşallah.
C.tsi günü 1 yaşına giren süpper bir meleğin doğum günü partisine katılacağım. Bir de bu prensese ne hediye alsam?
Kıyafet almak istemiyorum. Çünkü çok var kıyafeti.

Pazar günü de Yenibosna Bit Pazarı - Spotçular çarşlısına gidip, mobilya bakacağız belki uygun fiyata olursa almak istiyorum.
Bizde evi alalı 1 sene oldu, yemek odası ve TV ünitesine ihtiyacım var da :)
Hemde bebek odasına dolap ve şifonyer bakacağım.

günaydın kıslar
bugün hava günlük güneşlik çünkü neden..
çünkü kocişim geliyor hafta sonu için.. :119::119: :119:
kızını çok özlemiş.. zararlı aslında biliyorum ama telefonu karnıma koyuyorum hoparlörü de açıyorum konuşuyo kızımızla..
yavrum benim nassıl coşuyor kıpır kıpır oluyor.. ben konuşmayı pek beceremiyorum ama babası her akşam saatlerce konuşurdu
ya çocuk babasının sesini tanıyor ya da bize öyle geliyor
bu arada dün test sonuçlarımı aldım.. şeker gayet iyiymiş.. kan değerim azıcık düşmüş bi de bi de hepatit B savunma bilmem neyim düşmüş.. onun da testini yapmışlar meğer hepatit B HIV vs.. doğumdan sonra hepatit B korunma aşısı yaptırmamda fayda varmış..
bebeğim savunma sistemimi savaşçı kan hücrelerimi yemiş bitirmiş..yani şu anda hepatit B olan birinden virüsü kapmam durumunda vücudum savaş veremezmiş.. doğumdan sonra 3 doz aşı vuracaklarmış biraz buna canım sıkıldı ama hemşire arkadaş dedi ki istesen yaptırmazsın ne güzel işte bahaneyle koruma artacak vücudunda.. zaten sağlıkçılara her yıl yapıyorlarmış galiba.. neysem şimdilik havadisler bu kaaar.. öpüyos her bi yerinizden kızımla

bi günaydında bendennn:))
hayırlı cumalar bi haftayı daha bıttırdık doğumlar yaklaşıyo
bebişlerimize sağlıklı bi şekılde kavuşalım inşallah
bende bugun ev gezmesine gıdıcem , içimde tarifsiz bı mutluluk var bugun sebebp ne bılmıyorum ama mutluyum bugun

Kızlar şimdi müdürümle konuştum.
Ve bir kez daha çok şanslı olduğumu hissettim ve şükrettim.

Başka departmanlarda, doğum sonrası süt iznini günlük 1,5 saat kullanan biri vardı. Cuma günü tüm gün olarak kullanmasına izin vermemişlerdi.
Bende onu sordum, Dedim benim arabam yok evim yakın olmasına rağmen taksi 10 TL yazıyor.
Ben toplu olarak cumaları kullanmak istiyorum. Diğer departmanlarda izin vermemiş yöneticileri dedim.
O da ben senden nasıl istiyim dedi böyle bişiyi önemli olan senin kendin nasıl istdiğin.

Benim için uygundur kullanabilirsin dedi istediğin gibi :)

Allah razı olsun çok şanslıyım :)

Günaydınlar...
Anam dün akşam neler kaynatmışınız koca göbüşler siz kaynatırken biz kocişle sinemaya gittik bayadır gitmemiştik adamı zor ikna ettim
benim oğlan sesleri çok beğendi güm güm vurmaya başladı bi süre sonra kendinden geçti yafrum uyuyakladı bence o kadar sesten sonra
Kızlar doğuma kadar ne kadar film gezme olayı varsa hepsini yapam diyom tabi bünye kaldırırsa
Bir kaç kişi göbüşün soğukluğundan bahsetmiş aynı durum bende de var ne zaman ellesem soğuk

güzel bi istabul havasından ve haftanın en güzel gününden günaydınlar

ve işte saat gece yarısını geçti ben düzce plakama kavuştum. inş bu gece midem acık adam olurda beni rahatsız etmez. dün de sabah 4'e kadar uyumadım
geri sayım topiği açmanı bekliyorum o zmn:)))

cnm hiççç canını sıkma...velevki bugün hepatit-b mikrobunu aldın, mikrobu aldıktan sonraki 6 ay içinde aşı yaptırmanda tam koruma sağlıo...6 içinde mikrop vucuduna yerleşemio....bebiklerede doğardoğmaz aşı yapıolar ama inede doğum yapcan hastaneye mutlaka hatırlat aşıyı hazıretsinler...

Çok sevindim cnm oh ne güzel ben daha hiç bişey konuşmadım

günaydınlar,
hayırlı cumalar.
ohh işyerined bir hafta daha bitti. gözümüz aydın..

günaydın herkese..........
yine cuma geldi,,, haftalar çabuk geçiyor yaaaa................

canım sordum bu sekin günlük sütünü falan içebiliyormuşuz.........herşey sorun valla di mi....

günaydınnlarrr şekerler..
hayırlı cumalar olsunnn..
bu sabah oğluşumun tekmeleriyle uyandım çok mutluyum yerim onun pipisini ben yaaa

ohhh çok iyi yapmışsınız hangi filme gitiiniz güzelmiydi??
bizde gitmek ıstıyoruz kızı babannesıne satıp sonra ıkı bebeği bırakıp gıtmek mumkun olmıcak özledim ilk hamıleliğimden buyana gıtmıyorum
gidin ne yapılcaksa yapın tabi:)))

kızlar kuzenimizin kızı 1 yaşına giriyor.
Doğum günü var kıyafet hariç ne alsam bi fikir verin hele....

menzil size de yasakladı demi doktor??
seninkinin eve geç gelmesi daha hayırlı boşver
ayyyyy hasta halimle bile aklım nerelerde

azmışın sen beee erkenden menepoza gir de rahatlasın kacan bee

Günaydınnnn!!!!!!

Yawww hepsini okuyamadım ama dün akşam eğlenceli sohbeti kaçırmışım :) Hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun, cheerfulsky hikayen çok güzel bir ömür boyu mutlu olun inşallah

Biz de kardeş gibiyiz her şey yavrularımız için

Kurtuluş son durak filmine gittik cnm biz çok beğendik

canım yaptır aşıdan nolcak ki ben hamile kalmadan önce başlamıştım hepatit ve tetenoz aşısına hepatitin 2 dozunu olmuştum 3. dozu hamileliğime denk geldi olmadım ama tahlil yapıldı koruma sağlamış vücutta, böle önlemler almak iyi zaten..........

günaydınnlarrr şekerler..
hayırlı cumalar olsunnn..
bu sabah oğluşumun tekmeleriyle uyandım çok mutluyum yerim onun pipisini ben yaaa
uyuyan güzel uyandı yani:))))
kızlar kuzenimizin kızı 1 yaşına giriyor.
Doğum günü var kıyafet hariç ne alsam bi fikir verin hele....
kostümmmm allll:))) arımaya, kelebek kostümü falan:))
kalu yada pepe figürlü bişey alabilirsin...
pepenin oyuncağı var mesela. calununda battaniye gibi ürünleri.

pe peeeee pe peeeeee niçin ağlıyor...
çişimiz tuvalette..
kakamız tuvalette..
artık hiçbirimiz yapmıcaz altımızdaki beze:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…