2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Durmak yok yola devam menzil:))))

neyse ben çıkıyom menzile kisüp bana hakaret etti resmen kuru muru dedi
ben aşkımın yanına gidiyom
koca göbüşlere iyi gclerrrr

kızım falan ateşlendin yuruyon bakıyorumda :) sinire gerek yok aşk yokta demedimm Allah bozmasın neyse... bilemiorum yanii....

TAKDİR EDEN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.. :*

tunişcimm senin herif yok banada izin aramızda degişen bişey yok kuru kuru selavatt misalii

Hamilelik her bunyeyi fakli vurdu canim...
Rahat ol biz bunlari gulerek okuyoz:))) olaydida vereydik keske emme bizmde hormonlarin dibi kurudu napalim...40 ina ne kaldi snun surasinda:))))

oyy sen küsme kumsalım kim guldurcek beni sonra ahahaha sen oldurcen beni ya ne guzel işte iltifat etmiş sana menzil kuru diyerek ahh keske banada kuru deseler mucxx canım hadi git kocanın yanına iyi geceler

teşekkür ederim canım cevabın için.ben de kafamı karıştırmamak için gitmeyeceğim.doktoruma güveniyorum yaptırmana gerek yok dediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. bana da şeker yüklemesi yaptırdı. şu ana kadar demir ilacı vermedi. bazı doktorlar da hemen demire başla diyebiliyorlar. en iyisi güvenmek haklısın. sonuçta özel hastaneye güvenemedim gitmişken para kazanalım mantığı da olabilir. aslında hiçbirinin yaklaşımını yanlış değil. ekol farkı.

bana küstün diye cıkma gel
tamam demem şaka da yapmam hatta cok muhabbetimin olmadıgı kişilere hiç takılmam özür dilerim alındıysan

petuşş gibim sandım her kuşun eti yinmezmiş ben petuştan falan devam ediyim

Rica ederim canım. Aynen katılıyorum sana. Belki okumuşssundur bu yazıyı ama ben yine de göndereyim. Linkte bulunan sayfada sarı olan bölümü oku istersen;

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 27.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Yaaaaa iste menzilim....
Nihat dogan olmak pardon petus olmak bu demek iste...biz sakayi yapmayida biliriz, kaldirmayida biliriz...lakin bi sakayi yapana bakacan adammi die bide yaptirana bakacan adammi die

Yaaaaa iste menzilim....
Nihat dogan olmak pardon petus olmak bu demek iste...biz sakayi yapmayida biliriz, kaldirmayida biliriz...lakin bi sakayi yapana bakacan adammi die bide yaptirana bakacan adammi die

oyhhh ooyyhhh
kız kasılmalarım basladı dogurcam senin yuzunden şimdii
nihat doganım ayh pardonn petuşum benimm

nihat dogan olmak sinemaya girerken bile cam kenarından yer almak demektir

kızlar herkes bi göbegini yoklayabilir mi
bebeğimin oldugu yer hep buz gibi yanlar yukarısı asagısı sıcacık ama bebişin oldugu yer soguk
sizde durum ne neden olur ki bi bende mi var acaba?????

oyhhh ooyyhhh
kız kasılmalarım basladı dogurcam senin yuzunden şimdii
nihat doganım ayh pardonn petuşum benimm

nihat dogan olmak sinemaya girerken bile cam kenarından yer almak demektir
Yaa iste senin topiginin petusu bile bi ayri bakar iste
menzilllll yardın beni bu akşam yawrucum

Kocasina veremedigi butun enerjiyi bize aktario iste:))))

bebeğimin oldugu yer hep buz gibi yanlar yukarısı asagısı sıcacık ama bebişin oldugu yer soguk

Bende oyle degil cnm...yada ben hissedemeim...her yer ayni gibi

canım benimde hep karnım soğuk her yer sıcaktı aylardır ben doktora sordum çok sıcağı sevmezler zaten dedi. ben birgün sıcak suya küvete girdim tekmeleye tekmeleye bi hal oldu çocuk.burda bazı hamilelere doktorlar çok sıcak suyla yıkanmayı bile yasaklamış sonra öğrendim demekki vucut o dengeyi sağlıyor bebeğe göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…