evlilikte tecrube olmazki zaten diger konuda hiç olmaz gayet tecrubesiz evlendik
senin aklın yönelmiyo degil için kurumuş senin ben anladım
insan kocasını dusunuyo die olur mu
hani nerde evlilikteki tecrube?
tamam evlilik seks demek degil ama sevmek ask tutku ihtiras demek bunlar cıkınca geriye kuru bişi kalıyoo
kızım aşk fln tabii var aprtmandan her biri geldiğinde acaba geldi mi die kalbim nassı hızlı atıyo biliyon mu sen geçen 4 yıla rağmen 4 gözle bekliyom dün nöbetçiyddi unutmak için 4 ten sonra iki misafir grubu kabul ettim benim mi içim kurumuş haa bi daha düşün istersen
unuttum zaten yok yapmam öyle seyler yavrum için şimdilik 1 aydırda yok..
ama şimdi kociş geldii hayatım niye öyle bakıyosun bana dedi
kendime hemen ceki duzen vermem lazım içimde kopan fırtınaları bilmemesi lazım :)
kızlar tamamende dusunceler bu yonde degil maksat birazda gulelim sizde benii şey bellemeyin
ama yinede hiç olmasa aramam da diyemem kocam hiç olmasa olur mu oda onunla bi butun
ondan bagımsız ayrı bi kişilik degil kii bende 40ımdan sonraya cok sey erteliyorum sizinle birlikte
neyse ben çıkıyom menzile kisüp bana hakaret etti resmen kuru muru dedi
ben aşkımın yanına gidiyom
koca göbüşlere iyi gclerrrr
Canım benim doktorumda baya isim yapmış bir profesör ve senin doktorun gibi her uygulamayı önermiyor. 2li test yaptı 3lüye gerek duymadı. Ben de hiç kafamı karıştırmak istemedim doktoruma güvenip devam etmeyi tercih ettim. Tetanoz aşısına eğer köyde doğum yapacaksan yaptır dedi. Şu an senin şartlarında yaptırıp yaptırmaman arasında fark yok ne yararı var ne zararı dedi. Öyle deyince yaptırmadım. Renki doppleri istedi ve 2 tane isim verdi en iyi yapanlar bunlar sen bilirsin dedi. Ben o isimlerden birini duymuştum zaten ona gittim ve 320 tl ödedim. Tüm organları damarlara kadar ayrıntılı inceledi ve herşey yolunda dedi. Oradan çıktıktan sonra çok rahatladım. Aslında herkes girmek durumunda değil riskli gebeliklerin girmesi gerekiyor tabi. Ben doktoruna güvenmeye devam etmeni öneririm sana ve içinin rahatlaması için doktoruna sor arkadaşlarına doktorların önerdiğini söylersin. En azından gerek duymuyorsa nedenini açıklar sana. Mesela benim doktorum da şeker yüklemesine gerek duymadı nedenini de açıkladı ben de yaptırmadım.
neyse ben çıkıyom menzile kisüp bana hakaret etti resmen kuru muru dedi
ben aşkımın yanına gidiyom
koca göbüşlere iyi gclerrrr
teşekkür ederim canım cevabın için.ben de kafamı karıştırmamak için gitmeyeceğim.doktoruma güveniyorum yaptırmana gerek yok dediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. bana da şeker yüklemesi yaptırdı. şu ana kadar demir ilacı vermedi. bazı doktorlar da hemen demire başla diyebiliyorlar. en iyisi güvenmek haklısın. sonuçta özel hastaneye güvenemedim gitmişken para kazanalım mantığı da olabilir. aslında hiçbirinin yaklaşımını yanlış değil. ekol farkı.
bana küstün diye cıkma gel
tamam demem şaka da yapmam hatta cok muhabbetimin olmadıgı kişilere hiç takılmam özür dilerim alındıysan
petuşş gibim sandım her kuşun eti yinmezmiş ben petuştan falan devam ediyim
yaaaaa iste menzilim....
Nihat dogan olmak pardon petus olmak bu demek iste...biz sakayi yapmayida biliriz, kaldirmayida biliriz...lakin bi sakayi yapana bakacan adammi die bide yaptirana bakacan adammi die
Yaaaaa iste menzilim....
Nihat dogan olmak pardon petus olmak bu demek iste...biz sakayi yapmayida biliriz, kaldirmayida biliriz...lakin bi sakayi yapana bakacan adammi die bide yaptirana bakacan adammi die
Yaa iste senin topiginin petusu bile bi ayri bakar isteoyhhh ooyyhhh
kız kasılmalarım basladı dogurcam senin yuzunden şimdii
nihat doganım ayh pardonn petuşum benimm
nihat dogan olmak sinemaya girerken bile cam kenarından yer almak demektir
menzilllll yardın beni bu akşam yawrucum
menzilllll yardın beni bu akşam yawrucum
kızlar herkes bi göbegini yoklayabilir mi
bebeğimin oldugu yer hep buz gibi yanlar yukarısı asagısı sıcacık ama bebişin oldugu yer soguk
sizde durum ne neden olur ki bi bende mi var acaba?????
Yaa iste senin topiginin petusu bile bi ayri bakar iste
Kocasina veremedigi butun enerjiyi bize aktario iste:))))
kızlar herkes bi göbegini yoklayabilir mi
bebeğimin oldugu yer hep buz gibi yanlar yukarısı asagısı sıcacık ama bebişin oldugu yer soguk
sizde durum ne neden olur ki bi bende mi var acaba?????
Bende oyle degil cnm...yada ben hissedemeim...her yer ayni gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?