2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar kuzenimizin kızı 1 yaşına giriyor.
Doğum günü var kıyafet hariç ne alsam bi fikir verin hele....

valla canım pahalı bişrşey düşünmuyosan resımlık felan olabılır albüm olabılır
masa sandalye alabılırsın ufak onlara göre benım kız çok sevmişti başından kalkmıyo çizgi film onda ızlıyoruz

kızlar kuzenimizin kızı 1 yaşına giriyor.
Doğum günü var kıyafet hariç ne alsam bi fikir verin hele....

pe peeeee pe peeeeee niçin ağlıyor...
çişimiz tuvalette..
kakamız tuvalette..
artık hiçbirimiz yapmıcaz altımızdaki beze:))))

gül sen gül şöyle bi buçuk yıl sonra görcem senide butun bölümlerini nasıl ezberlicen

oki bebeeemm.. önce sen bana bi hatırlat.. ben de hastaneye hatırlatıverem garii..

biraz gerildim ilk duyduğumda ama mecbur yaptıracağız

o ne beeeeee

uyuyan eşek sıpasııı dicen sen ona anasını meeletti kaç gündür babası kılıklı yaaa resmen insan anlarmı karnındaki çocuğun huy olarak bu kadar babaya benzediğini benziyo aynı yaaa bazen gailesiz keyfinin adamı
benim çocuğumun saatlerini anladım ben gece yatmadan önce bi 20 dk boyunca kıpranıyo bide sabahları içimde hallemediği bişeyler oluyo cebelleşiyo resmen

gül sen gül şöyle bi buçuk yıl sonra görcem senide butun bölümlerini nasıl ezberlicen
ben en azından biliom bi fikrim var...mavilef in hiç bişiden haberi yok baksana:))
ama ben çok severim çizgifilm izlemeyi zaten ya...
tabi pepe tahammül edilmez bi karakter o ayrı..
bütün saçma çcouk dizilerini izlerim yani..selenadır, sihirliannemdir...kavga bile edebilirim yani eşimle kanalı değiştirme die:))

erkeğin ağırbaşlısı iidir tunim...dokunma paşama:))

günaydın herkese..........
yine cuma geldi,,, haftalar çabuk geçiyor yaaaa................

canım sordum bu sekin günlük sütünü falan içebiliyormuşuz.........herşey sorun valla di mi....

çok sağol canım,içim rahatladı az da olsa,gerçekten öyle,ne yesek sorun valla

ya mavilefte ezberlıcek herkesler :)) şimdi bılmıyo ama
valla ben hiç sevemzdim çizgi film felan ama ballı ballı izlıyorum bazen onunla keloğlanın bölümlerini merak edıyom felan ahahahah

bizde eşimle pek bi severuk çizgi film izlemeyi baktık tvde bişi yoksa çizgi film varsa trt çocuk yumurcak tv ye bağlarız kendimizi baştan alıştırmalıyız Allahtan pepe kaayu lauranın yıldızı falan..
bide d-smartta luli tv var süper yaa daha küçük yaş grubu için '' bu ayak bu parmak bu pasta '' falan gibisinden öğretici bi kanal..benim kuznin bebeği o kanal sayesinde konuşmaya başladı

Günaydın bayanlar nasılsınız
dün toplantım vardı başka şehirde 2 saat yol git gel mahvoldum
birde otur sürekli
akşam eve geldiğimde bitmiştim resmen oturamıyordum artık
iyiyim şükür bugün

arkadaşlar hani bebek karnın nerde kilo almamışsın deyip durdular ben kendimi şişmiş hissediyordum oysaki
bilmeyenler zaten anlamadı hamile olduğumu
sevindim ama :)

ahha pepenin varya büyükle küçüğü öğretio..bi şarkısı var..
büyük ekmekkkkk küçük ekmekkkk
bu büyükkkk bu küçükkkkkkkkkkk die:)))
çokda baktırmamak gerekio nihanım.
bizim bi tandığın çocuğu anam çocuk 3 yaş 4 yaş oldu ben dediğinden hiç anlamıom..
gulligulliwalli bişiler dio..
bi gün bi baktım şu teletapilerdekiler gibi konuşyo aynı..
annesi hatun dayamış çocuğa tv yi...çocuk çizgifilm karşısında açık olmadan yemek yemio düşün..
bu çocuk işi tamamen sabır işi ya...
aynı annemiz dayamış iglonun hazır gıdalarını çocuk yemek neidr bilmio...5yaşındaki çocuk mide spazmı geçirirmi hiç?
neymişde yemiomuş bi tek iglonun nuggetlarını yiyomuş..
çocuk nerden öğrenioki iglonun nuggetı olduğunu????????

günaydın kızlar
akşa cok zor uyudum berbat bi geceydi

Lolllypop rahatsızlandın mı kuzum hayırdır?

Benim de karnım çok belli olmuyor iç karnın geniş dedi doktor senin de öyle olabilir 29. haftama girdim dün işe yeni başlayan kız farketmedi bile Kilo da az aldıysan kadis belli olmayabilir tuhaf insanın hoşuna gidiyor arada :)

tamamen haklısın canım daha 3-4 aylıkken açıp tv karşısına koyanlar var ozmanlar çocuklar renklere felan çok odaklanıyo oyuzden ızleyebılıyo ben hep tvye ters oturtmuşumdur kızımı 1 buçuk yaşında başladık pepe izlemeye sadece pepe ızlıyo gun eıkı defa o da yarım saatten bı saat eder evd eyanlızız akşama kadar onu bıle ızlesın ıstemıyorum ama çok bunaltıyo benı kendı ken dıne oynayan bı çocuk değil pepe ızleyınce onun götu azcık yer göruyo bend edınlenıyorum mecbur kalınca açılıyo tabide abartmamak lazım tv yetmeyıp pcden açıyolar herşeyın fazlası zarar psikologlar 2 yaşa kadar hiç önermıyor tv yi ama benım gibi el mecbur olanlar açıyodur :)

Petuş kesinlikle katılıyorum sana bu konuda ne verirsen çocuk ona alışıyor. Benim arkadaşımın kızı maşallah hiç yemek ayırt etmez dedim nasıl oldu ya bu? dedi ki her şeyden yedirdim ve zorlamadım, yemek konusunun bir oyun olmadığını anladı. O yüzden hamilelikte bile hiç sevmediğim sebze yemeklerinde yemeye başladım daha anne karnında başlıyor aslında damak tadı falan.

Bu arada gulligulliwalli ye güldüm ya nerden geliyor aklına böyle şeyler tövbe tövbe

günnaydın kıslar ben de pek uyuyamayanlardanım dün en son küsmüştük birileriyle bakalım bugün neler olcakk

canım ole gibi oldu midem yanıyordu, başıma agrı girdi, boyle ateş basdı cok fena kasıklarım agrıyordu sanırım ben usuttum ya ondan ama şimdi daha iyim canım sagol

iglonun nuggetimi len hayatımda ben bile yemedim bi defa el kadar çocuğamı yediriolar
onlar çocuk bakmsını bilmiyo bence boşversene baştan alıştıracan çocuğu yemek kültürüne..ilerde çok zor olur sonra ama o..
anam biz minnakken bütün yemekleri ezer ezer yedirirmiş yemesekte tıkarmış ağzımıza çokta iyi etmiş hiçbirimiz evde yemek ayırmıyoruz..
tv izlemesi yemek alışkanlığı gibi başta alıştıracan sürekli al bak çizgi film deyip başına oturtursan kalkmaz o çocuk..yemekte yemez o olmadan..yok yok herşeyi baştan alıştırmassan ipleri alıverirler elinden..

Eyyttttttttt arkamdan gonuşmayın bakem.. Haftasonu erkenden kalkıyom ben tnt de şirinler var onu izliyom..
Pepe felan bilmiyom bi tek.. Red-kit de biliyom mesela.. Geçenlerde bi arkadaşa gittik.. 7 yaşında kızı var..bi oyuncak tavşan getirdi bana ' bakk babamm bunu bana yeni aldı ' diye ben de aaaa bugs bunny mi o dedim.. çocuk şok oldu o nee dedi.. Yaşlandığımı anladım.. Bugs bunny bilmeyen çocuk mu olur..
Ayrıca da ben çocukken de sevmezdim çizgi filmleri.. Işimiz iş yane yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…