2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

annaaaam azmışınız siz kızım ben 4 yılda hiç istemedim ya olmasaa hiç istemem de ha sırf adamı düşündüğüme katlanıyom yoksa hiç ama hiç istemem

öğren bunları gebesin :) edt:erken dogum tehditi :)

yalnız cok guldumm cekici gelmedi lafınaa her daim mıknatıs misalidir benimkii
hüüüüpp die içine cek benii dırınıdıırınııırıı gece gece ne soktunuz aklıma heaaa

azmışın sen beee erkenden menepoza gir de rahatlasın kacan bee

Daha tatli bisi yedimde ondan:)))
Okudum ama sorumu sordn kacirdimi acaba?
Bi yerde kocamin benden kucuk gorundugunu yazmissin, evet kucuk ama 1 ya kucuk....ben na ore iri kiyim dugummicin buyuk gorunyom, cok soyleyen uluo...bu gadin bu adami yer dien oluo felan aliskinim:)))

petuş yemekten bile zevk almıyom o derece açımm baska seylere

Menziiiiiiiil uym yavrum sen şeytana:))
öp kokla yeter şimdilik

kumsaaaaal kızııııım niye öyle diyon azmak falan aaaaaa
kadınlık görevini yapıyo bi kerem ben takdir ediyom şahsen..
idealimdeki kadın o benm. bayan lipido :))))
şaka maka kadının istemesii çok önemli yoksa çekilmez..

bu kadar haydar dümenlikten sonra gülben yatar kızlar...
kafa düşüyo artk dayanamıyom ben de uykusuzluğa.

hadi öpüldünüz yarn evdeym galiba görüşürüz...

ama kzu oraya yazdım benim kocam benden 7 yaş büyük az da değil ona rağmen demişler kendinden küçük adamla evlenmiş die seninki de öyle yapısı minyon göstermiyo yaşını benim koca 11 yıldırr çalışıyo diolar yeni mezun mu biz de biraz iri kıyım olunca boole oluyoreee

evlilik hyatı cnm ne olcak senin aklının çalıştığı diğer konuya benim aklım hiç yönelmiyo bile

evlilikte tecrube olmazki zaten diger konuda hiç olmaz gayet tecrubesiz evlendik
senin aklın yönelmiyo degil için kurumuş senin ben anladım
insan kocasını dusunuyo die olur mu
hani nerde evlilikteki tecrube?
tamam evlilik seks demek degil ama sevmek ask tutku ihtiras demek bunlar cıkınca geriye kuru bişi kalıyoo

geçmiş olsun canım
sanada geçmiş olsun canım

canım zevkle dinledim çok hoştu bende yazıcam ama cidden usenıyorum simdi yaz yaz bitmez D: allah omur boyu mutlu etsin sizi

yavrilerrrr napıyosunuz gııı?
geçmişi okumaya çok üşendim anam haydar dümen falan hayırmı konu bumudur yani şimdi oldumu akşam akşam kocamda yok offffff

Wallla ben yapamiom die gozum yok.....takdir ediom menzili:))))
İii geceler canim...gecmis olsn tekrar

aynen dilşaha katılıyorum,idolümsün MENZİL.doğumdan sonra senden tiyolar istiyom.benim libido yerlerdeee

geçmiş olsun canım

sanada geçmiş olsun canım

canım zevkle dinledim çok hoştu bende yazıcam ama cidden usenıyorum simdi yaz yaz bitmez D: allah omur boyu mutlu etsin sizi

aman dinledim yazmısım okudum demek istemistim dusun ninni gibi gelmiş bana D:

kızım aşk fln tabii var aprtmandan her biri geldiğinde acaba geldi mi die kalbim nassı hızlı atıyo biliyon mu sen geçen 4 yıla rağmen 4 gözle bekliyom dün nöbetçiyddi unutmak için 4 ten sonra iki misafir grubu kabul ettim benim mi içim kurumuş haa bi daha düşün istersen

Delim benim....unut onu unut:)))) hic bilmiomussunz gibi davran...0 kilometre oldugunu dusun:)))))

unuttum zaten yok yapmam öyle seyler yavrum için şimdilik 1 aydırda yok..
ama şimdi kociş geldii hayatım niye öyle bakıyosun bana dedi
kendime hemen ceki duzen vermem lazım içimde kopan fırtınaları bilmemesi lazım :)

kızlar tamamende dusunceler bu yonde degil maksat birazda gulelim sizde benii şey bellemeyin
ama yinede hiç olmasa aramam da diyemem kocam hiç olmasa olur mu oda onunla bi butun
ondan bagımsız ayrı bi kişilik degil kii bende 40ımdan sonraya cok sey erteliyorum sizinle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…