canım benm 16. haftamda sebepsiz kanamam olmuştuMavilim sen neden hastanede yatmistin...
yok canım protein bende çıkmadıaa sende mş yatıyosun?
hayırdır sende ne vardı canım?
idrarında protein cıkan sen miydin?
evet aldık canım özdilekten aldım ben çok çeşitler vardıKızlar lohusa geceliği aldınız mı, nereden alabilirim, hiç erkek annesi olup da kırmızı gecelik alan var mı
Çok çok geçmiş olsun canım tekrar bu dönemlerde bir çok arkadaştan duydum mide yanmasını halk arasında bebeğin saçları çıkıyor derler ya aslı astarı var mı acaba?
İnşallah o sabrı gösteririz ben görüyorum o potansiyeli bizlerde
beni şimdi sağlık ocağından hemşire aradı
belediye ye gidip kredi kartı alıyormuşuz
sonra istediğimiz marketten istediğimiz marka sütü
alabiliyormuşuz 6 ay boyunca
süte başlayan varmı aranızdaa
günaydın canım
selam zeynepim evet bende dedim hiç sesi cıkmıyor nerelerde
canım 1. doz benım cok agrı yapmıstı sonra 2. doz hic yapmadı nedense gecmis olsun sanada
yok canım yok, benim annemin bana hamileyken su içse midesi yanarmış çok fenaymış ama ben baya baya kel doğmuşum :))))
onu bende duydum ya dedigin gibi mide yanması için saç çıkarıyo bebek diyorlar ama benim ilk defa yandı yenimi cıkarıyor saç acaba :26:
cnm benim doktorum 24.haftadan önce vurdurma demişti o yüzden bekledim. sonra gittiğimdede aşı kalmamış dediler 1 haftada aşı gelsin diye bekledim.ikinciyide bir ay sonra vurulcam kısmetse...
ayy candy'i ben çok severdim.ilk aşkı orada öğrendim desem yeridiranthony hastasıydım hep öle biriyle evlenicem derdim..
bizim aile hekimimiz yüzümüze bile bakmıyor ama sağlık memurumuz çok iyi çok bilgili...
selam kızlar
ya dün saat 3ten sonra bakamadım buraya
sabahtan beri geçmişi okuyorum :)))
bizde bu gün 2. doz aşımızı vurdurduk, inşallah ağrımaz
yok canım yok, benim annemin bana hamileyken su içse midesi yanarmış çok fenaymış ama ben baya baya kel doğmuşum :))))
kızlar kahvaltıda ne yediniz ben her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım ya bi fikri olan var mı çok acıktım
İkinci dozu ben geçtiğimiz hafta perşembe vurdurdum ilkinde hafif bir sızlama olmuştu bunda ise hiç sızlama bile olmadı. İkinci dozda alışıyor mu acaba vücut? ya da bünyeyle de alakalı olabilir. En azından sağlık memurunun iyi olması önemli canım. Ayy önceden hatırlıyorum da sağlık ocaklarını insan gittiğine pişman olurdu afralar tafralar.
Benim de arkadaşım demişti midem yanıyor saçları çıkıyor diye bebeği gayet keldi yani demekki alakası yok
benim sorumu da alıntı yapmışsın bi heyecan okudum cevap yok ya cevap verin hadi
o ne demek canım anlamadım :26:
oda neymiş hiç duymadım, vay be devlet sütümüzü bile veriyo öylemi..........ilginç :))))
benim sorumu da alıntı yapmışsın bi heyecan okudum cevap yok ya cevap verin hadi
çok fena hasta oldum ya burnum tıkalı boğazlrım ve bütün vücudum ağrıyo sabah ıhlamur içtim ama dün daha fenaydım resmen nefes alamıyodum ya bide şu bel ağrısı beni çıldırtacak neredeyse hiç oturamıyom hep yatıyom yatmaktanda kalçam ağrıyo off şu günler bir an önce geçsede doğursam diyom ya
çok geçmiş olsun canım
aman yat dinlen yaaa
evet geçsede günler doğursak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?