2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bide kızlar babanem bana ölmeden önce
yüzüğünü vermişti çok birşey değildi ama,
hatırası var sonuçta biz yeni evliyken
eve hırsız girdi ve ben ençok o yüzükle
dayımın bana ilk işe başladığında aldığı
künyeye üzülüyorum (dayımda 97 depreminde
vefat etti).

cnm iyi gene seninkinin hevesi varmış..bizimki uyduruk bir hırka ördü..normalde zevklidir ama o rengi nerden buldu bilmiyorum.bende annemde baya ördü daha fazla örmeyin diye ortaya bir laf attım...bende öle düşündüm zaten ben örmüycem artık dedi hemen bizimki..

başın sağolsun cnm...

teşekkürler canım

bizim babaneden de ses yok kız tarafı daha duskun oluyor sanırım ve daha tez canlı zaten onlardan bişi beklemıyorum acıkcası

bizim babanemizde yeni yeni örmeye başlamış yelekler falan..erken diye hiçbişeye başlamamıştı yani öle kendi annem kadar hevesli değildi halada çok hevesli değil gibi sanki yada nebilim ben çok fesatım bana öle geliyo
ama dışardan daha hiçbişey almadı henüz küçük görümcem var 18 yaşında o almak istiyomuş onada aldırmıyomuş doğsun hele ozaman alırsın diyomuş..hala olcam yenge hevesleniyorum almak istiyorum diyo kız bişey diyemiyorum çocuğa

GEÇMİŞ OLSUN CNM

ikiside çok güzelmiş canım güle güle kullan..sağlıkla mutlulukla kullan inş..
çok sagol canım amin inş hepimiz
ahahah iyimiş yaa bırak bırak orsun deki anne irili ufaklı orde bebekler hemencicik buyuyoo kışın iyi olur valla
helal olsun valla yaa kız tarafı başka bi dusunceli oluyor nedense
başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım

teşekkürler canım

benimde en cok kıdıgım sey şu ama genelde bu erkek tarafında oluyor yani k. valide . vs... mesela 6. ayımızdayız diyelim insan heveslenıyoo bişiler almak ıstıyoo ee durun bakalım daha bişi almayın abi bunu dedilermi benım butun cinler atıyor yaa zaten hamile kaldıgımdan beri cok sinirli bi tip oldum cıktım :S

yaaa ilk bebek hevesli oluyoruz bunu anlamıyolar ama..bende baya bi yelek süeter falan ördüm kayınvaldem nihan azıcık büyüsnde öle ör çok oldu baya yaptın falan dedi ayy dedim yaa hevesini kursağında bırakıyolar insanın.yapasım gelmedi inan bıraktım..
geçen akşam kayınpederimde gıcık etti biraz aslında onu çok severdim ama hamilelikten birazda herşeye kızar alınır oldum sanırım..
eşimin kuzenleriyle isim düşünüyoduk hatta şakalaşıyoduk falan..kayınpederim bana döndü dediki'' kızım ozaman gelsin koyarız çocuğun ismini '' dedi..ay bende şalterler attı..sanki şimdi boşuna konuşuyosunuz der gibi dedi..bende dedimki '' babacım millet hamile kaldığı an koyuyolar düşünüyolar isim benim 3 ayım kaldı '' dedim..normalde hiç cvp verme adetim yoktur ama verdim yaa..çok kızdım..hemen eşimi aradım hemen çocuğa bi isim kesin olarak koyuyoruz millet sorduğunda herkese söliyim kimsede müdahale etmesin dedim..
o akşam karar verdik berat efe ye

offf o bizimkilerde de var..bekleyin bekleyin.küçücük çocuğa alıp durmayın..daha hiç birşey almadım geçen hafta iki takım aldım k.validem alıp durma ama diyo...ne aldım sanki ya..

oyyy adı güzel yavrum benim..
canın ne istiyorsa onu yap tuni.. kız tarafına da erkek tarafına da .ok yemek düşer..
çocuk senin değil mi. sinir oluyorum böyle atıp tutanlara..

aaa belki adaö kendi adını koymayı
istiyordu ve o yüzden sana iyilik olsun
boşuna düşünüp yorulma kızım demek istedi
hiç anlamıyorsunn

oyyy adı güzel yavrum benim..
canın ne istiyorsa onu yap tuni.. kız tarafına da erkek tarafına da .ok yemek düşer..
çocuk senin değil mi. sinir oluyorum böyle atıp tutanlara..

öle canım yaa valla iplemiyorum kimseyi..benim ilk çocuğum ve elimden gelen herşeyi gücüm yettiğince yapıcamda

aaa belki adaö kendi adını koymayı
istiyordu ve o yüzden sana iyilik olsun
boşuna düşünüp yorulma kızım demek istedi
hiç anlamıyorsunn

tabi tabi yokkk aman kalsın..
aslında bi ara düşündük eşimle biliyomusun hüseyin kayınpederimin canda kendi babamın ismi birleştirelim babalrın ismi olsun hğseyin can dedik ama sonra şöle bi durum olacak eminim..o taraf çocuğa hep hüseyin dicek..hüseyin can denmicek..belki bizim taraftanda bazısı sadece can dicek..nolcak çocuk ikilemde kalcak o yüzden vazgeçtik..
kulağına kayınpederim okucak ismini o yüzden hemen belli olsun istedim ismi o akşam karar kıldık artık

evet aynı bizim kayınvalideler
almayacakmışız, kadın nasıl bir hışım etti var ya, ne çok aceleciymişiz herşey zamanla olurmuş
düğünde de böyle yapmışız ki düğünde dediğine göre biz eşyalarda acele etmişiz onlar zamanı gelince yapmışlar herşeyi (yalannnn takı taktılar bir tek misafir gibiydiler düğünde
bir iğneye karışmadılar)
şimdi de bebekte yapıyomuşuz aynı şeyi..

(sonrada diyoki banada kayınvalidem aynı şeyi yapmıştı çok kızıyodum bende) bu ne perhiz ne lahana turşusu
sanane biz karı koca almak istiyoruz SANANEEEE

aaa bizim babanemiz daha bebeği duyduğu an başlayacaktı kazaklara da zor tuttum.beşik ve puseti hariç hemen hemen onlar aldılar bizimde.çok hevesliler e ilk torun olsun okadar.

ah ne güsel petuş ya bizimkilerde tık yok hiç açmıyolar o konuları kociş dio ki sen doğumda bile çocuğa bişey bekleme oha dedim ya insan çocuğunun düğününe takar torununa takar bi de torunun düğününe yani 3 defa olan bişiy seninkiler bize takmadı torunun düğününe de kalmazlar geriye bi tek bu kalıyo bunda da mı takmıycaklar

aaa bizim babanemiz daha bebeği duyduğu an başlayacaktı kazaklara da zor tuttum.beşik ve puseti hariç hemen hemen onlar aldılar bizimde.çok hevesliler e ilk torun olsun okadar.

bizimde iki taraftada ilk torun ama benim ailem gibi hevesli göremedim henüz..belki daha sonra açılırlar bilemicem

kızım bizimkiler takı bile takmadılar düşün yani ayyy tiksiniyorum onlardan ya rabbim muhtaç etmesin bizi onlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…