bizim babanne uyku setini aldı..rengiyle sorunlarım var ama allah var kalitesi çok güzel..bide herşey 2 şer tane..yalık yorgan kışlık yorgan, yazlık battaniye kışlık battaniye, alt açma, yastık vs. herşeyi var...ama k. validem bugünlerde yeni bi fantazi edindi..sbh akşam örgü yapıo:)) sbh arıo ayyyy solmazcım bi yelek gördüm internetten şimdi çıkıp ip alcam dio...akşamına arıo solmazcım noldu biliomusun ben yeleği bitirdim....şimdi patik modellerine bakıom:)) seri üretime geçti...inşallah hepsini giydirmeye fırsat olur çünkü ablamda diodu mersinde tanıdık herkes bişi örüomuş:)))
başın sağolsun cnm...bide kızlar babanem bana ölmeden önce
yüzüğünü vermişti çok birşey değildi ama,
hatırası var sonuçta biz yeni evliyken
eve hırsız girdi ve ben ençok o yüzükle
dayımın bana ilk işe başladığında aldığı
künyeye üzülüyorum (dayımda 97 depreminde
vefat etti).
cnm iyi gene seninkinin hevesi varmış..bizimki uyduruk bir hırka ördü..normalde zevklidir ama o rengi nerden buldu bilmiyorum.bende annemde baya ördü daha fazla örmeyin diye ortaya bir laf attım...bende öle düşündüm zaten ben örmüycem artık dedi hemen bizimki..
başın sağolsun cnm...
bizim babaneden de ses yok kız tarafı daha duskun oluyor sanırım ve daha tez canlı zaten onlardan bişi beklemıyorum acıkcası
çok sagol canım amin inş hepimizGEÇMİŞ OLSUN CNM
ikiside çok güzelmiş canım güle güle kullan..sağlıkla mutlulukla kullan inş..
ahahah iyimiş yaa bırak bırak orsun deki anne irili ufaklı orde bebekler hemencicik buyuyoo kışın iyi olur vallabizim babanne uyku setini aldı..rengiyle sorunlarım var ama allah var kalitesi çok güzel..bide herşey 2 şer tane..yalık yorgan kışlık yorgan, yazlık battaniye kışlık battaniye, alt açma, yastık vs. herşeyi var...ama k. validem bugünlerde yeni bi fantazi edindi..sbh akşam örgü yapıo:)) sbh arıo ayyyy solmazcım bi yelek gördüm internetten şimdi çıkıp ip alcam dio...akşamına arıo solmazcım noldu biliomusun ben yeleği bitirdim....şimdi patik modellerine bakıom:)) seri üretime geçti...inşallah hepsini giydirmeye fırsat olur çünkü ablamda diodu mersinde tanıdık herkes bişi örüomuş:)))
helal olsun valla yaa kız tarafı başka bi dusunceli oluyor nedensebende hiçbirşey beklemiyorum açıkcası
bi kaç birşey almış bayramda onlar hala bagajda
eve bile sokmadım bide hevesleniyomuş gibi
Allah ım çıldırıyorum eşimede dedim
bizde bayramda falan altın takılır bi pant. kazaklamı
olur Allah aşkına babanem rahmetli erkek kardeşim oldu
sünnetini göremem diye 2-3 yaşındayken
altın yapmıştı bizimde evlendiğmizi göremezsen diye
bişeyler yapmış ne kadar ileri görüşlü bi kadın mış
gerçektende göremedi ama evlenince annem çıkarttı babanemin adına taktı
ayy duygulandım
başınız sağolsun allah rahmet eylesin canımbide kızlar babanem bana ölmeden önce
yüzüğünü vermişti çok birşey değildi ama,
hatırası var sonuçta biz yeni evliyken
eve hırsız girdi ve ben ençok o yüzükle
dayımın bana ilk işe başladığında aldığı
künyeye üzülüyorum (dayımda 97 depreminde
vefat etti).
sagol zeynepim amin hep aglıoduk hiç bişi alınmadı diye daha annemler ellini cabuk tuttular suan sadece bi besigimiz oldu ona bile cok sevindim
çok sagol canım amin inş hepimiz
ahahah iyimiş yaa bırak bırak orsun deki anne irili ufaklı orde bebekler hemencicik buyuyoo kışın iyi olur valla
helal olsun valla yaa kız tarafı başka bi dusunceli oluyor nedense
başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım
bizim babanemizde yeni yeni örmeye başlamış yelekler falan..erken diye hiçbişeye başlamamıştı yani öle kendi annem kadar hevesli değildi halada çok hevesli değil gibi sanki yada nebilim ben çok fesatım bana öle geliyo
ama dışardan daha hiçbişey almadı henüz küçük görümcem var 18 yaşında o almak istiyomuş onada aldırmıyomuş doğsun hele ozaman alırsın diyomuş..hala olcam yenge hevesleniyorum almak istiyorum diyo kız bişey diyemiyorum çocuğa
bende çok sevindim canım yaaa ne güzelll :)))
benimde en cok kıdıgım sey şu ama genelde bu erkek tarafında oluyor yani k. valide . vs... mesela 6. ayımızdayız diyelim insan heveslenıyoo bişiler almak ıstıyoo ee durun bakalım daha bişi almayın abi bunu dedilermi benım butun cinler atıyor yaa zaten hamile kaldıgımdan beri cok sinirli bi tip oldum cıktım :S
benimde en cok kıdıgım sey şu ama genelde bu erkek tarafında oluyor yani k. valide . vs... mesela 6. ayımızdayız diyelim insan heveslenıyoo bişiler almak ıstıyoo ee durun bakalım daha bişi almayın abi bunu dedilermi benım butun cinler atıyor yaa zaten hamile kaldıgımdan beri cok sinirli bi tip oldum cıktım :S
yaaa ilk bebek hevesli oluyoruz bunu anlamıyolar ama..bende baya bi yelek süeter falan ördüm kayınvaldem nihan azıcık büyüsnde öle ör çok oldu baya yaptın falan dedi ayy dedim yaa hevesini kursağında bırakıyolar insanın.yapasım gelmedi inan bıraktım..
geçen akşam kayınpederimde gıcık etti biraz aslında onu çok severdim ama hamilelikten birazda herşeye kızar alınır oldum sanırım..
eşimin kuzenleriyle isim düşünüyoduk hatta şakalaşıyoduk falan..kayınpederim bana döndü dediki'' kızım ozaman gelsin koyarız çocuğun ismini '' dedi..ay bende şalterler attı..sanki şimdi boşuna konuşuyosunuz der gibi dedi..bende dedimki '' babacım millet hamile kaldığı an koyuyolar düşünüyolar isim benim 3 ayım kaldı '' dedim..normalde hiç cvp verme adetim yoktur ama verdim yaa..çok kızdım..hemen eşimi aradım hemen çocuğa bi isim kesin olarak koyuyoruz millet sorduğunda herkese söliyim kimsede müdahale etmesin dedim..
o akşam karar verdik berat efe ye
yaaa ilk bebek hevesli oluyoruz bunu anlamıyolar ama..bende baya bi yelek süeter falan ördüm kayınvaldem nihan azıcık büyüsnde öle ör çok oldu baya yaptın falan dedi ayy dedim yaa hevesini kursağında bırakıyolar insanın.yapasım gelmedi inan bıraktım..
geçen akşam kayınpederimde gıcık etti biraz aslında onu çok severdim ama hamilelikten birazda herşeye kızar alınır oldum sanırım..
eşimin kuzenleriyle isim düşünüyoduk hatta şakalaşıyoduk falan..kayınpederim bana döndü dediki'' kızım ozaman gelsin koyarız çocuğun ismini '' dedi..ay bende şalterler attı..sanki şimdi boşuna konuşuyosunuz der gibi dedi..bende dedimki '' babacım millet hamile kaldığı an koyuyolar düşünüyolar isim benim 3 ayım kaldı '' dedim..normalde hiç cvp verme adetim yoktur ama verdim yaa..çok kızdım..hemen eşimi aradım hemen çocuğa bi isim kesin olarak koyuyoruz millet sorduğunda herkese söliyim kimsede müdahale etmesin dedim..
o akşam karar verdik berat efe ye
çok sagol cnm bnm sizde bu ay sonu alısverise cıkıcaksınız demi bizim gibi ? degişiklik yok yani ? bebek dogsa bir tane tulumu yok yaa allah korusun
oyyy adı güzel yavrum benim..
canın ne istiyorsa onu yap tuni.. kız tarafına da erkek tarafına da .ok yemek düşer..
çocuk senin değil mi. sinir oluyorum böyle atıp tutanlara..
aaa belki adaö kendi adını koymayı
istiyordu ve o yüzden sana iyilik olsun
boşuna düşünüp yorulma kızım demek istedi
hiç anlamıyorsunn
bizim babanemizde yeni yeni örmeye başlamış yelekler falan..erken diye hiçbişeye başlamamıştı yani öle kendi annem kadar hevesli değildi halada çok hevesli değil gibi sanki yada nebilim ben çok fesatım bana öle geliyo
ama dışardan daha hiçbişey almadı henüz küçük görümcem var 18 yaşında o almak istiyomuş onada aldırmıyomuş doğsun hele ozaman alırsın diyomuş..hala olcam yenge hevesleniyorum almak istiyorum diyo kız bişey diyemiyorum çocuğa
bizim babanne uyku setini aldı..rengiyle sorunlarım var ama allah var kalitesi çok güzel..bide herşey 2 şer tane..yalık yorgan kışlık yorgan, yazlık battaniye kışlık battaniye, alt açma, yastık vs. Herşeyi var...ama k. Validem bugünlerde yeni bi fantazi edindi..sbh akşam örgü yapıo:)) sbh arıo ayyyy solmazcım bi yelek gördüm internetten şimdi çıkıp ip alcam dio...akşamına arıo solmazcım noldu biliomusun ben yeleği bitirdim....şimdi patik modellerine bakıom:)) seri üretime geçti...inşallah hepsini giydirmeye fırsat olur çünkü ablamda diodu mersinde tanıdık herkes bişi örüomuş:)))
aaa bizim babanemiz daha bebeği duyduğu an başlayacaktı kazaklara da zor tuttum.beşik ve puseti hariç hemen hemen onlar aldılar bizimde.çok hevesliler e ilk torun olsun okadar.
evet aynı bizim kayınvalideler
almayacakmışız, kadın nasıl bir hışım etti var ya, ne çok aceleciymişiz herşey zamanla olurmuş
düğünde de böyle yapmışız ki düğünde dediğine göre biz eşyalarda acele etmişiz onlar zamanı gelince yapmışlar herşeyi (yalannnn takı taktılar bir tek misafir gibiydiler düğünde
bir iğneye karışmadılar)
şimdi de bebekte yapıyomuşuz aynı şeyi..
(sonrada diyoki banada kayınvalidem aynı şeyi yapmıştı çok kızıyodum bende) bu ne perhiz ne lahana turşusu
sanane biz karı koca almak istiyoruz sananeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?