2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok doğru söylüyorsun canım ama elden başka birşey gelmeyince mecbur anane babane bakacak.bizimkine de babane bakacak gibi görünüyor.endişem yok ama eşimin yemek tarzını görseniz,et yemez sebzelerden nadir yer.etlerden sucuk,köfte.canı isterse.yumurta,yeşil fasülye,ıspanak yeni yeni yemeye başladı.pişmiş soğan yemez.ona kahvaltılık olsun,makarna olsun,patates kızrtması...nerde bunun vitamini.e işte yemiyor diye diretmemişler,koymuşlar önüne patates kızartmasını.bilemiyorum artık.tek endişem bu konuda.e bide şımarması tabiki.bakalım hayırlısı artık.

canımmm benim çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım

hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıklı sıhhatli yatırmayı nasip eder inşallah canım.

güle güle yatsın kuzucuğun inş.

Hayırlı olsun güle güle kullanın canım

çok teşekkür ederim kızlar allah hepimizin bebeklerini yataklarında saglıkla sıhatle yatırmayı nasip etsin inşşşş

benim bi cavabım var ama
bu aralar çok yemeğe çok dadandığım
söylesemmi bilemedim
özelden atıyım bari

teşşkür ettim cnm ama senin maili okumadan başka bişey yaptım ama 1 dilim ekmek 1 dilim peynirle tıkanınca kendi yaptığım da kaldı artık

canım güle güle kullanın
bende park yatak alsaydım bundan alıcaktım
grisini beğenmiştik
diğerleri gibi durmuyor
mışıl mışıl uyusun içinde bebişin inş.

çok tatlıymış cnm güle güle kullan sallanmayan çocuklar için ideal ama sallanan çocuklar için eziyet ya o kadar zor ki sallanması bi de sallandıkça bi ses çıkarıyo o sesle hadi uyut o çocuğu abimlerim var sinir oldular ya

sagol zeynepim amin hep aglıoduk hiç bişi alınmadı diye daha annemler ellini cabuk tuttular suan sadece bi besigimiz oldu ona bile cok sevindim

ya bu ananeler derde düştü ama bzim babaneden hiç ses yok eğer kendilerine bişiy lazım olsa o zaman nasıl ararlardı para gönder evin vergisi ödencek die bak yine sinir oldum ya

canım güle güle kullanın
bende park yatak alsaydım bundan alıcaktım
grisini beğenmiştik
diğerleri gibi durmuyor
mışıl mışıl uyusun içinde bebişin inş.
amin canım hepimizin bebekleri inş ..

ya bu ananeler derde düştü ama bzim babaneden hiç ses yok eğer kendilerine bişiy lazım olsa o zaman nasıl ararlardı para gönder evin vergisi ödencek die bak yine sinir oldum ya

çok sagol kumsalcım bana bir tane daha beşik gelecek digerlerinden ablam ıkıncı dogumunda kayınvalidesi almıs onunda park yatak vardı ilk bebegınden kayınvalıdesi demıskı ele gune karsı bi tane de normal bi besik alalım ablam daha bir kere yatırmadım ben diyoo sıfır yani resimlerini cekıp attı bana onuda haftaya gelirken getircek

Bizimki hazırlık yapıyormuş diğer torun gelince bir sandık yapmıştı inanır mısınız? neler neler elinden de geliyor bakalım bizimkine neler yapacak hele bir eksik olsun kopartırım kıyameti
heh hehehe

bizim babaneden de ses yok kız tarafı daha duskun oluyor sanırım ve daha tez canlı zaten onlardan bişi beklemıyorum acıkcası

GEÇMİŞ OLSUN CNM

ikiside çok güzelmiş canım güle güle kullan..sağlıkla mutlulukla kullan inş..

bizim babaneden de ses yok kız tarafı daha duskun oluyor sanırım ve daha tez canlı zaten onlardan bişi beklemıyorum acıkcası

bizim babanne uyku setini aldı..rengiyle sorunlarım var ama allah var kalitesi çok güzel..bide herşey 2 şer tane..yalık yorgan kışlık yorgan, yazlık battaniye kışlık battaniye, alt açma, yastık vs. herşeyi var...ama k. validem bugünlerde yeni bi fantazi edindi..sbh akşam örgü yapıo:)) sbh arıo ayyyy solmazcım bi yelek gördüm internetten şimdi çıkıp ip alcam dio...akşamına arıo solmazcım noldu biliomusun ben yeleği bitirdim....şimdi patik modellerine bakıom:)) seri üretime geçti...inşallah hepsini giydirmeye fırsat olur çünkü ablamda diodu mersinde tanıdık herkes bişi örüomuş:)))

bende hiçbirşey beklemiyorum açıkcası
bi kaç birşey almış bayramda onlar hala bagajda
eve bile sokmadım bide hevesleniyomuş gibi
Allah ım çıldırıyorum eşimede dedim
bizde bayramda falan altın takılır bi pant. kazaklamı
olur Allah aşkına babanem rahmetli erkek kardeşim oldu
sünnetini göremem diye 2-3 yaşındayken
altın yapmıştı bizimde evlendiğmizi göremezsen diye
bişeyler yapmış ne kadar ileri görüşlü bi kadın mış
gerçektende göremedi ama evlenince annem çıkarttı babanemin adına taktı
ayy duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…