- 29 Haziran 2011
- 234
- 18
- 318
sende bakıyosun tüm çizgilere haaaa
ben alıştığım için artık her bölümlerini ezbere biliyorum malesef
evet iç karınla alakalı vede kilo almayla
ama ben son 2 ay yerlerdeyim karım şişiyo çok
evet bunu yapan anneler var alıştırmak ne güzel
ben çocuk yetiştirme hikayemi anlatayım
iş yerim hemen alt katımda
yani gün boyu sürekli çıkıp bakıyodum beslenmesini takip ediyodum
annem baktı hep
ek gıdalara geçince kendini bilince yediremwedi
ben püre yaptım çorba yaptım
yemiyo dedi kestirdi attı
evde yogurt yaptım reçelli de yaptım yok
danone yiyor dedi
onunda işine geldi
cocuk bu şekilde beslenmeye alıştı
biz akşam geldiğimizde yedirmeye çalışsak da boş
4 yaını bitirecek hala düzene girmiş değil
ama epey değişti
sabır işi
bakan kiinin alakası ile alakalı
anne sen bizi bunlarla mı besledin desemde
hep bir bahane si oldu
azcık üstüne gitsem küstü
el mahkum
kreşe başladı beslenme düzeni girdi
ara verdik yine aynı
size tavsiyem
bebeği anneye dedeye emanet etmeyin
onar şımartıyorlar
ama güvenemiyosunuz başkasına da,
en güzeli anne o dönemde çalışmayacak
memur olsan 2 sene izin al yat
memur olmayınca hangi iş yeri idare etsin seni
tv olayına gelince
annem evd eyalnız
haliyle tv açık
çocuk alışıyo
zamanla çizgi filmleri görüyor
alışıyor
ne var izlesin oluyo
ama tvden kopamadığı ana gelince çok değişiyo durum
vah vah diyo insan
doğurmakla kalmıyo
büyüdükçe sorunlarıda artıyor
Allah sorunsuz atlatmayı nasip etsin
kızlar şimdi annem aradı bebek beşiği bakıyorlarmış beşiği annemler alacaklardı bende park yatak istedim kraftın 504 modelini almışlar çok sevindim bebegimin ilk eşyası alındı
Eki Görüntüle 325615
kızlar şimdi annem aradı bebek beşiği bakıyorlarmış beşiği annemler alacaklardı bende park yatak istedim kraftın 504 modelini almışlar çok sevindim bebegimin ilk eşyası alındı
Eki Görüntüle 325615
Eki Görüntüle 325615
Eki Görüntüle 325615
Eki Görüntüle 325615
canımmm benim çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım
hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıklı sıhhatli yatırmayı nasip eder inşallah canım.
güle güle yatsın kuzucuğun inş.
Hayırlı olsun güle güle kullanın canım
benim bi cavabım var ama
bu aralar çok yemeğe çok dadandığım
söylesemmi bilemedim
özelden atıyım bari
güle güle kullanın canımmmm
hayırlı uğurlu olsun
Eki Görüntüle 325615
Eki Görüntüle 325615
teşşkür ettim cnm ama senin maili okumadan başka bişey yaptım ama 1 dilim ekmek 1 dilim peynirle tıkanınca kendi yaptığım da kaldı artık
sagol zeynepim amin hep aglıoduk hiç bişi alınmadı diye daha annemler ellini cabuk tuttular suan sadece bi besigimiz oldu ona bile cok sevindim
amin canım hepimizin bebekleri inş ..canım güle güle kullanın
bende park yatak alsaydım bundan alıcaktım
grisini beğenmiştik
diğerleri gibi durmuyor
mışıl mışıl uyusun içinde bebişin inş.
çok tatlıymış cnm güle güle kullan sallanmayan çocuklar için ideal ama sallanan çocuklar için eziyet ya o kadar zor ki sallanması bi de sallandıkça bi ses çıkarıyo o sesle hadi uyut o çocuğu abimlerim var sinir oldular ya
ya bu ananeler derde düştü ama bzim babaneden hiç ses yok eğer kendilerine bişiy lazım olsa o zaman nasıl ararlardı para gönder evin vergisi ödencek die bak yine sinir oldum ya
ya bu ananeler derde düştü ama bzim babaneden hiç ses yok eğer kendilerine bişiy lazım olsa o zaman nasıl ararlardı para gönder evin vergisi ödencek die bak yine sinir oldum ya
GEÇMİŞ OLSUN CNMçok fena hasta oldum ya burnum tıkalı boğazlrım ve bütün vücudum ağrıyo sabah ıhlamur içtim ama dün daha fenaydım resmen nefes alamıyodum ya bide şu bel ağrısı beni çıldırtacak neredeyse hiç oturamıyom hep yatıyom yatmaktanda kalçam ağrıyo off şu günler bir an önce geçsede doğursam diyom ya
Eki Görüntüle 325615
amin canım hepimizin bebekleri inş ..
çok sagol kumsalcım bana bir tane daha beşik gelecek digerlerinden ablam ıkıncı dogumunda kayınvalidesi almıs onunda park yatak vardı ilk bebegınden kayınvalıdesi demıskı ele gune karsı bi tane de normal bi besik alalım ablam daha bir kere yatırmadım ben diyoo sıfır yani resimlerini cekıp attı bana onuda haftaya gelirken getircek
Eki Görüntüle 325644 Eki Görüntüle 325645
bizim babaneden de ses yok kız tarafı daha duskun oluyor sanırım ve daha tez canlı zaten onlardan bişi beklemıyorum acıkcası
bizim babaneden de ses yok kız tarafı daha duskun oluyor sanırım ve daha tez canlı zaten onlardan bişi beklemıyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?