2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım benim eşim daha berbat
etden başka bişey yemez
sebze yok
ve her masada ben onu yemem ben bunu yemem
sonuçta alışması lazım
şimdi çocuk aynı onun gibi o ne yerse onu yiyor
hep diyıdum ona yemezsen bile ben yemem ben etmem deme diye nerden anlayacak diyordu
gördü işte
şimdi aynısı pişman yedirmeye çalışıyor ama boş
aaa bizim babanemiz daha bebeği duyduğu an başlayacaktı kazaklara da zor tuttum.beşik ve puseti hariç hemen hemen onlar aldılar bizimde.çok hevesliler e ilk torun olsun okadar.
benim eşim tek oğlan
ve ilk torunlarında
bir iğnelerini görmedim
el bile bişeyler aldı ya
bırakın altını beşiği
zorla bir ceket ördü
annemin zoruyla diyebilirim
annemlerde neler yaptı
ama işte insanlar değşken oluyor
zamanla alışıyo insan
bana ne yaptılarda torunlarına yapsınlar diyorum
2. olacak onda da aynı durum olacak belli ki
hiç takmıyorum
çünkü taktıkça kendime yapıyorum

bizimde iki taraftada ilk torun ama benim ailem gibi hevesli göremedim henüz..belki daha sonra açılırlar bilemicem

kızlar ben bir tuhaf oldum..ateş bastı sanki birde başımı kaldıramıyorumm..aşıdan olurmu acep..

Gelde deli olma tabiki insanlar fikir verebilir ama direk boyle mudehale eder gibi yaptılarmı gercekten işi inada bindiriyorlar ya neden bu kadar merak herseye karısma mudehale etme bunların sıkıntısını ceken gercekten babalardan bile once biziz sonra babalar geliyor kolaymı bak her aksam uyku zorlukları agrılar cekıyoruz kemiklerimiz agrıyor sızlıyor herseyımız kısıtlanıyor aman onlara bişi olmasın butun fedakarlıgı yapmak zorunda kalan biz sıkıntıları ceken biz dısarıdakıler annaneler babaneler dedeler her iki tarafta sadece sevmek ıcın heveslenıyorlar ve hala benım dedigim olacak edasındalar ama yemezler valla eger ben bu bebegın annesiysem ben sıkıntısını cekıyorsam kımseye laf dusmez ısmını sunu koy veya işte dur onu alma onu yapma kimin hakkı var hevesimizi kursagımızda n-bırakmaya ama hep bole oluyoo bu işler nedense adamı deli ediyolar yaa gene sınırlendım bak :26:
offf o bizimkilerde de var..bekleyin bekleyin.küçücük çocuğa alıp durmayın..daha hiç birşey almadım geçen hafta iki takım aldım k.validem alıp durma ama diyo...ne aldım sanki ya..
al işte fobi oldu ben de almayın lafı zaten artık tek birinden duyarsam kendı aılemde dahıl buna aman almayın daha lafını daha onun onunde hemen yarın bu alıncak dicem anlar herhalde artık karsıdakı dellendigimi
oyyy adı güzel yavrum benim..
canın ne istiyorsa onu yap tuni.. kız tarafına da erkek tarafına da .ok yemek düşer..
çocuk senin değil mi. sinir oluyorum böyle atıp tutanlara..
aynennnnnnnnnn sonuna kaadar bu dedigine katılıyorumm m
evet canım öyle görünüyor,
eminönü olmasa bile artık bi yerden başlayacağım allah nasip ederse...

ya varya bu tip kişilere cok soylenecek şey var da insan ugrasmak ıstemıyor sanırım bebegın konusunda tavrını koy zeynepim o senin ve eşinin butun sıkıntılarını sen cekıyorsun ve cekeceksınızde neymıs buyukler gelip sevecekler sadece herseye maydonozlar ama yok oyle bi dunya eskıdenmıs onlar devir deıstı artık bizler calısan kulturlu insanlarız o sebepten pabuc bırakma sende bu tur seylere kımsenın ezmesine ızın verme cok sınır oldum yaaa

yuhh gercekten yaaaa bişi demiyorum artık:18:

evet şimdi kayınvalidemde eminönüne gelmek istiyor
eişde dedi ki biz gideriz onunlada ayrı gideriz...

bizimde iki taraftada ilk torun ama benim ailem gibi hevesli göremedim henüz..belki daha sonra açılırlar bilemicem

bnm pek kayınvalidemle sorunum yok gerci karısmaz ama gecenlerde bi gelmişti lafının arasında durun daha almayın gibi bişi dedi gibi duydum demek ba ona kıl olmusum ev kalabalıktı arada kaynadı laf yani eşimin tarafınında ilk torunu olacak kayınvalidem hevesli ama uzagız biz ben izmir o bodrumda o bakımdan bişi beklemiyorum gercekten ne karıssın nede alsın bişi sagolsun yerinde yeter D::aman

evet şimdi kayınvalidemde eminönüne gelmek istiyor
eişde dedi ki biz gideriz onunlada ayrı gideriz...

al iştee yaa sinir edecek seni sen sunu alim dicen onu alma bunu alalım bilmemnee off yeminle olucem sinirden dusundukce:18::18::18: en nefret ettigim sey hayatıma birinin mudehale etmesi herhangi bir konudaa aslaa tahammulum yook.. maddi acıdan bi faydaları olcakmı peki merak ettim valla sanmıyorum yaaa

Bi yemeğe gittim geldim yine açılmış kayınvalide konusu, hiç bitmiyo di mi sıkıntıları, benimkide herşeye erken daha durun erken daha almayın diyo, kendiside sayıyo şunu aldım bunu aldım diye o kadar ki gitmiş biberon bile almış, benim kayınvalidemin böle herşeyi ben yapıyım herkesi ben yöneteyim diye bi huyu vardır, benim oğlum ,benim torunum , ben aldım , ben yaptım , ben yapıyım, bende geliyim....bu kadar sahiplenmeside beni geriyooooooo.............

tam oldurmelıkkk yaa allah sabır versın vallaa kndılerının her yaptıgı yerinde bızımkı yersız nedense buyukler ıcın uyuzzz yaa

KAYNANAYI NE YAPMALI
KAYNAR KAZANA ATMALI
YANDIM GELİN DEDİKÇE
ALTINA ODUN ATMALI

kim demişse iyi demiş
bitmez bu kaynana derdi

söylemesi ayıptır k. validemin aile yadigarı var bende...düğünümde çıkarıp taktı elmas bi kolye...takamıom utanıom ama değerinide çok merak ediom
kıymetli gelin benim...kaynımın evlenceği kişiye ne takcaz bilmom gari:)))
buna çok güldüm ya...zatende bahaneydi ii oldu demiş yani:))
sen yenisin galiba????? benim k. valideme öyle akıllar verilirmi hiç...aaa aaa o bilir zaten :)))

bu şeytan bazen benim içimede girio :44::44::44:
kadın özenmiş bezenmiş uyku seti aldı rengine kusur buldum..
örgüyü çok severim...annam yapıodu bişi demiodum..şimdi o yapınca dırdırlanmaya başladım bu kadar şeyi ne zmn giydircez die
eşimle konuştuk...olayı deştik biraz nie böle oldum die...sanırım fazla sahiplendim bebeği..annemlere şüphem yok ama k. validem alıp kaçırcakmış gibi gelio...eşim dio olurmu hiç öyle şey...ama ama diom annende var sanki o potansiyel..hormonel sanırsam

alla alla kızlar neden bu kadar sinir oluyorsunuz ki yaa.
boşverin.. lafını bile etmeyin yani..yok şimdiden almayın yok adını şöyle koymayın falan filan bırakın konuşsunlar..
heee diyin sonra da gülün bi tarafınızla bitti gitti işte..

canım sen eşinle konuşup paylaşabiliyomuşsun ne güzel ben eşimle konuşamam, hemen savunur annesini, yani ben konuşurum sölerim annen böle yapıyo, şöle yapıyo diye ama o beni anlamaz, haklı olduğumu bilsede haklısın demez,aslında belki o da dinlese bana hem haklı olduğum hem haksız olduğum yerleri anlatmaya çalışsa ben kadına bu kadar kinlenmiycem...

bende harbe hazırlanır gibi hazırlanıcam o güne :)))
çünkü onun beğendiğini ben beğenmek zorundayım o öyle düşünüyor

bencede hayatın sırrı bu...
yüzüne hee taam taam peki öyylemi aaaa falan diycen...arkasını dönünce kendi bildiğini yapcan:)))

bunu yapabiliyosan ne mutlu sana :))))

hahahahahah 10 yıllık bi geçmişte yeni olmak mumkun mu yavrum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…