2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

oha ya biberonu bile almış mı?ona ne oluyo ya..ben belki değişik bişey alıcam..ne sinir bir durum..Allah kolaylık versin bacım sanada..

ah keşke yapabilsek ama şahsen ben yapamıyorum öle..

bence en önemli şey bu zaten ya....daha dün akşam eşimle muhabebetimiz buydu..
iiki dedik konuşabiliyoruz birbirimizi bu konuda anlayabiliyoruz...
ve bi erkek olarak dediki annem-babam çok kıymetli ama benim ailem artık onlar değil sen ve kızımız benim ailem
eywallah dedim bende

Kızlar iyi ki varsınız ya kimseye anlatamadıklarımı anlatıyom burda rahatlıyom bazen beterin beteri oluyo halime şükrediyom
yüce rabbimden dileğim yani hayatımın hiçbir safhasında onlara muhtac olmamak onlar da bana muhtac olmaz inşallah
yarın kaynımgil gelecek istanbuldan yatılı onlara hazırlık yapıyom bi taraftan evlendiğimizden beri 4 yılda ilk kez geliyolar bana her öğün farklı menü olcekmiş bakalım daha 1 öğünü bile çıkaramadık ne yapcaksak bi yere de götüremiycez hafta sonu onlarala kukumav kuşu gibi oturcaz artık hemen gelir tez giderler bari de

insan içinde bulunduğu duruma şükretmeli ne olursa olsun,bu durumdan sonuç bu çıkıyor.alıyorlar evet sağolsunlar ama bir okadarda düşkün olacaklar,ve 2 yıl kadar bakmak istiyorlar.bu demektirki 2 -3 yıl bizimle beraber kalacaklar.vs vs vs....bu yüzden bırak öyle kalsınlar,fazla söz söylemesinler sanada.sen kafana göre yap herşeyini.

ne güsel kuzu işte en önemli şeylerden biri bu

ee işte eşleri boyle dusunenler biraz once yaptıgın yorumu yapabilir yuzlerine he tamam tamam de gene bildigini oku .. koca anneciyse anne sozunden cıkmıyorsa anne onun icin birinciyse hem yuzune he dersin hemde yapmak zorunda kalırsın bana gore iş eşte bitiyor.. eşimle flirt ederken annesiyle ilk tansıtırdıgında bana sordu annemi nasıl buldun diye verdigim cvp aynen suydu cok soguk acıkca solemem gerekırse sevmedim sırf tepkısını olcmek ıcın eger bana orda hoyt heyt nasıl konusuyorsun sen deseydi ne oldugu bellı olcaktı.. ama olabilir saygı duyarım deyip geçti cunku ben ana kuzularına karsı antipati duyuyorum evlenmezdim yani acıkcası

vayyy beee ne kocalar var.şimdi allahı var benim kocamde benim sözümden çıkmaz ama ailesi pek kıymetlidir.kocama kalsa gelsinler bir ömür boyu kalsınlar.evlenmeden önce diyoduki büyük bir ev alsak senin annenler benimkiler hep beraber yaşasak hopn dedim ya ne diyosun sen,işte şimdide çocuk muhabbetiyle gelecekler ya mutlu...geçen dedim gelmeselermi,,ee 5ten sonra iş çıkışı rahat olursun,gece uyanmazsın uykusuz kalmazsın tamam doğru ama herkes bu sıkıntıyı çekiyor.bende çekerim yeri gelirse.yani anlayacağınız ailesi hakkında hiçbirşey konuşamıyorum,konuşsamda kötü ben oluyorum...

Kızlar ya bugün başım dönüyor benim hayırdır inş.sanki bana ait değil gibi of çalışamıyorum ya

ah cnm sana şimdiden sabırlar diliyorum beraber yaşamak çokkk zor olsa gerek ben kendi adıma artık 11 yıl oldu ailemden ayrılalı kendi ailemle bile beraber yaşayamam inşallah kızıma içime sinen uygun bi bakıcı bulurum yoksa ücretsiz izne ayrılcam mecburen

bende harbe hazırlanır gibi hazırlanıcam o güne :)))
çünkü onun beğendiğini ben beğenmek zorundayım o öyle düşünüyor

allah yardımcın olsun canım senin yanında alışverişte ben de olsaydım o kadını yerin dibine sokar sokar cıkarırdım valla sana karıstıgını eziyet cektirdigini gordukce cunku ben de susmak alttan almak gibi şey yok birinin haksızlıga ugradıgını gormek bile yeter .. ablamında kayınvalidesi cok beterdi ilk evlendikleri yıllarda banada bı kac kez denk geldi ablama karsı tavırları davranısı konusması ortam ıcınde kadının agzına s...tım. gıg diyemedi herkes haddini bilecek ben herkese karsı haddimi cok iyi bilirim cok saygılıyımdır ama karsımdakı saygı sınırlarını aştımı hiç birşeyi gozum gormez buyukmus saygı gosterckmısım ? umrumda olmaz

oha ya biberonu bile almış mı?ona ne oluyo ya..ben belki değişik bişey alıcam..ne sinir bir durum..Allah kolaylık versin bacım sanada..

ah keşke yapabilsek ama şahsen ben yapamıyorum öle..

evet canım almış bende zaten söledim, benim kullanacağım bazı markalar var ben sadece onları alıp kullancam dedim, oda ben veriyim sen ister kullan ister kullanma dedi, kullanmıycam tabikide....

en iyisi canım bende hep öyle yapmayı düşündüm ama ev aldık ve ardından hamile kaldım.borç çok.maddi açıdan uygun olmayınca böyle olsun dedik ama sanırım ben istemiyorum.ve bunu kocama anlatamıyorum.

yapıcagın pek bişi yok cnm degistirmeye ugrasma ole kabul etmk en guzel herkes bir degil senin eşin ailesine duskundur ama başka yerlerden çok çok kat artıları vardır ole dusun :)) herkesin bi artısı eksisi vardır senin eşinin de eksi tarafı ailesine olan zaafı demek ki mesela kendi eşimden ornek vereyim çok aşırı bana duskundur gozu benden baska kımseyı gormez onun ıcın herseyden once ben gelirim ailesini hep itmiştir asla laf soyletmez kımseye kendı aılemde dahil buna bnm annem bile bagıramaz onun yanında bana kıyamet kopar ama eksi tarafı yok mu elbet var mesela dısarı cıkmayı hıc sevmez 40 sene evde otur bi gun hadi cıkalım demez aramaz ben hep surukleye surukleye dısarı cıkarırım bu da bazen benı cileden cıkarıyor bunun gibi seyler yanıı

benim kuzumada allahdan bi mani olmazsa annanesi ve babannesi yarı yarıya gelip bakacak...hepden kafası karışacak..tabi bizim evde karışacak yatılı gelcekleri için..hakkımızda hayırlısı gari:)))
evet cnm bencede iş eşde bitio...
yeri gelince bana höt dio annesinede dio...ikimizde mutlu mesut geçinyoz k. validemle böylece:)
son geldiğinde k. validem ben biraz fazla taktım...sonradan kendimde farkettim...ama k. validemde değişmişti...eşim ne şiş yansın ne kabebı çok güzel yaptı..şimdi gün geçmiyorki k. validemle telefonlaşmayalım:)))

canım birazda şunun etkisi var..benim eşimin annesi-babası ayrı...lise yıllaında ayrılmışlar...ayrılınca k. validem gitmiş, eşimde babannede büyümüşler....dolayısıyla annede o bırakıp gitmenin hala yarası var günah çıkartıo bi yerde o nedenle çok ileriye gidemio karışma ve akıl verme konusunda..ve ii bilioki o olmadanda bu çocuklar yetişmiş..yine o olmadanda olabilir..o nedenle kendi frenini kendi yapıo zaten çoğu zmn..

Son düzenleme:

evet benim sana sürtünmem lazım biraz o zaman
banada geçsin huyun

Biz de eşimle bugün bunu konuştuk önceden eşimin hatrına ya da yaşına verir güler geçer ya da uzatmazdım şimdi çok farklı her yaptığında tetikteyim, hiç unutmuyorum sanırım hormonlar ama yalnızca hormonlar da değildir tabi etki tepkinin de etkisi vardır mutlaka lakin hormonlarla beraber daha tahammülsüzüm eşim hep destek, sen ne dersen o olur her şey bizde biter sen istersen bir şeyi olur istemezsen olmaz hiç merak etme diyor dediğiniz gibi her şey eşte bitiyor böyle olmasa tartışırız çünkü ben de tamam diyecek bir tip değilim çünkü son derece dominant bir karekterim vardır

ah cnm zor gerçekten rabbim tek celsede ödemeyi nasip etsin ama cnm şunu da gözardı etme onlar gelince evinin masrafları şimdikinin iki katından fazla olcak hem mutfak masrafı hem fatura ama tabii belki de gelenler bunu da düşünür de size takviyede bulunurlar

ama cnm şunu da unutma ev masrafların da en az iki katına çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…