Bi yemeğe gittim geldim yine açılmış kayınvalide konusu, hiç bitmiyo di mi sıkıntıları, benimkide herşeye erken daha durun erken daha almayın diyo, kendiside sayıyo şunu aldım bunu aldım diye o kadar ki gitmiş biberon bile almış, benim kayınvalidemin böle herşeyi ben yapıyım herkesi ben yöneteyim diye bi huyu vardır, benim oğlum ,benim torunum , ben aldım , ben yaptım , ben yapıyım, bende geliyim....bu kadar sahiplenmeside beni geriyooooooo.............
alla alla kızlar neden bu kadar sinir oluyorsunuz ki yaa.
boşverin.. lafını bile etmeyin yani..yok şimdiden almayın yok adını şöyle koymayın falan filan bırakın konuşsunlar..
heee diyin sonra da gülün bi tarafınızla bitti gitti işte..
canım sen eşinle konuşup paylaşabiliyomuşsun ne güzel ben eşimle konuşamam, hemen savunur annesini, yani ben konuşurum sölerim annen böle yapıyo, şöle yapıyo diye ama o beni anlamaz, haklı olduğumu bilsede haklısın demez,aslında belki o da dinlese bana hem haklı olduğum hem haksız olduğum yerleri anlatmaya çalışsa ben kadına bu kadar kinlenmiycem...
canım benim eşim daha berbat
etden başka bişey yemez
sebze yok
ve her masada ben onu yemem ben bunu yemem
sonuçta alışması lazım
şimdi çocuk aynı onun gibi o ne yerse onu yiyor
hep diyıdum ona yemezsen bile ben yemem ben etmem deme diye nerden anlayacak diyordu
gördü işte
şimdi aynısı pişman yedirmeye çalışıyor ama boş
benim eşim tek oğlan
ve ilk torunlarında
bir iğnelerini görmedim
el bile bişeyler aldı ya
bırakın altını beşiği
zorla bir ceket ördü
annemin zoruyla diyebilirim
annemlerde neler yaptı
ama işte insanlar değşken oluyor
zamanla alışıyo insan
bana ne yaptılarda torunlarına yapsınlar diyorum
2. olacak onda da aynı durum olacak belli ki
hiç takmıyorum
çünkü taktıkça kendime yapıyorum
bence en önemli şey bu zaten ya....daha dün akşam eşimle muhabebetimiz buydu..
Iiki dedik konuşabiliyoruz birbirimizi bu konuda anlayabiliyoruz...
Ve bi erkek olarak dediki annem-babam çok kıymetli ama benim ailem artık onlar değil sen ve kızımız benim ailem
Eywallah dedim bende
iiki dedik konuşabiliyoruz birbirimizi bu konuda anlayabiliyoruz...
ve bi erkek olarak dediki annem-babam çok kıymetli ama benim ailem artık onlar değil sen ve kızımız benim ailem
eywallah dedim bende
iiki dedik konuşabiliyoruz birbirimizi bu konuda anlayabiliyoruz...
ve bi erkek olarak dediki annem-babam çok kıymetli ama benim ailem artık onlar değil sen ve kızımız benim ailem
eywallah dedim bende
vayyy beee ne kocalar var.şimdi allahı var benim kocamde benim sözümden çıkmaz ama ailesi pek kıymetlidir.kocama kalsa gelsinler bir ömür boyu kalsınlar.evlenmeden önce diyoduki büyük bir ev alsak senin annenler benimkiler hep beraber yaşasakHopn dedim ya ne diyosun sen,işte şimdide çocuk muhabbetiyle gelecekler ya mutlu...geçen dedim gelmeselermi,,ee 5ten sonra iş çıkışı rahat olursun,gece uyanmazsın uykusuz kalmazsın tamam doğru ama herkes bu sıkıntıyı çekiyor.bende çekerim yeri gelirse.yani anlayacağınız ailesi hakkında hiçbirşey konuşamıyorum,konuşsamda kötü ben oluyorum...
bende harbe hazırlanır gibi hazırlanıcam o güne :)))
çünkü onun beğendiğini ben beğenmek zorundayım o öyle düşünüyor
kızlar ya bugün başım dönüyor benim hayırdır inş.sanki bana ait değil gibi of çalışamıyorum ya
oha ya biberonu bile almış mı?ona ne oluyo ya..ben belki değişik bişey alıcam..ne sinir bir durum..Allah kolaylık versin bacım sanada..
ah keşke yapabilsek ama şahsen ben yapamıyorum öle..
ah cnm sana şimdiden sabırlar diliyorum beraber yaşamak çokkk zor olsa gerek ben kendi adıma artık 11 yıl oldu ailemden ayrılalı kendi ailemle bile beraber yaşayamam inşallah kızıma içime sinen uygun bi bakıcı bulurum yoksa ücretsiz izne ayrılcam mecburen
vayyy beee ne kocalar var.şimdi allahı var benim kocamde benim sözümden çıkmaz ama ailesi pek kıymetlidir.kocama kalsa gelsinler bir ömür boyu kalsınlar.evlenmeden önce diyoduki büyük bir ev alsak senin annenler benimkiler hep beraber yaşasakhopn dedim ya ne diyosun sen,işte şimdide çocuk muhabbetiyle gelecekler ya mutlu...geçen dedim gelmeselermi,,ee 5ten sonra iş çıkışı rahat olursun,gece uyanmazsın uykusuz kalmazsın tamam doğru ama herkes bu sıkıntıyı çekiyor.bende çekerim yeri gelirse.yani anlayacağınız ailesi hakkında hiçbirşey konuşamıyorum,konuşsamda kötü ben oluyorum...
benim kuzumada allahdan bi mani olmazsa annanesi ve babannesi yarı yarıya gelip bakacak...hepden kafası karışacak..tabi bizim evde karışacak yatılı gelcekleri için..hakkımızda hayırlısı gari:)))insan içinde bulunduğu duruma şükretmeli ne olursa olsun,bu durumdan sonuç bu çıkıyor.alıyorlar evet sağolsunlar ama bir okadarda düşkün olacaklar,ve 2 yıl kadar bakmak istiyorlar.bu demektirki 2 -3 yıl bizimle beraber kalacaklar.vs vs vs....bu yüzden bırak öyle kalsınlar,fazla söz söylemesinler sanada.sen kafana göre yap herşeyini.
evet cnm bencede iş eşde bitio...ee işte eşleri boyle dusunenler biraz once yaptıgın yorumu yapabilir yuzlerine he tamam tamam de gene bildigini oku .. koca anneciyse anne sozunden cıkmıyorsa anne onun icin birinciyse hem yuzune he dersin hemde yapmak zorunda kalırsınbana gore iş eşte bitiyor.. eşimle flirt ederken annesiyle ilk tansıtırdıgında bana sordu annemi nasıl buldun diye verdigim cvp aynen suydu cok soguk acıkca solemem gerekırse sevmedim sırf tepkısını olcmek ıcın eger bana orda hoyt heyt nasıl konusuyorsun sen deseydi ne oldugu bellı olcaktı.. ama olabilir saygı duyarım deyip geçti cunku ben ana kuzularına karsı antipati duyuyorum evlenmezdim yani acıkcası
vayyy beee ne kocalar var.şimdi allahı var benim kocamde benim sözümden çıkmaz ama ailesi pek kıymetlidir.kocama kalsa gelsinler bir ömür boyu kalsınlar.evlenmeden önce diyoduki büyük bir ev alsak senin annenler benimkiler hep beraber yaşasakhopn dedim ya ne diyosun sen,işte şimdide çocuk muhabbetiyle gelecekler ya mutlu...geçen dedim gelmeselermi,,ee 5ten sonra iş çıkışı rahat olursun,gece uyanmazsın uykusuz kalmazsın tamam doğru ama herkes bu sıkıntıyı çekiyor.bende çekerim yeri gelirse.yani anlayacağınız ailesi hakkında hiçbirşey konuşamıyorum,konuşsamda kötü ben oluyorum...
allah yardımcın olsun canım senin yanında alışverişte ben de olsaydım o kadını yerin dibine sokar sokar cıkarırdım valla sana karıstıgını eziyet cektirdigini gordukce cunku ben de susmak alttan almak gibi şey yok birinin haksızlıga ugradıgını gormek bile yeter .. ablamında kayınvalidesi cok beterdi ilk evlendikleri yıllarda banada bı kac kez denk geldi ablama karsı tavırları davranısı konusması ortam ıcınde kadının agzına s...tım. gıg diyemedi herkes haddini bilecek ben herkese karsı haddimi cok iyi bilirim cok saygılıyımdır ama karsımdakı saygı sınırlarını aştımı hiç birşeyi gozum gormez buyukmus saygı gosterckmısım ? umrumda olmaz
söylemesi ayıptır k. validemin aile yadigarı var bende...düğünümde çıkarıp taktı elmas bi kolye...takamıom utanıom ama değerinide çok merak ediom
kıymetli gelin benim...kaynımın evlenceği kişiye ne takcaz bilmom gari:)))
buna çok güldüm ya...zatende bahaneydi ii oldu demiş yani:))
sen yenisin galiba????? benim k. valideme öyle akıllar verilirmi hiç...aaa aaa o bilir zaten :)))
bu şeytan bazen benim içimede girio :44::44::44:
kadın özenmiş bezenmiş uyku seti aldı rengine kusur buldum..
örgüyü çok severim...annam yapıodu bişi demiodum..şimdi o yapınca dırdırlanmaya başladım bu kadar şeyi ne zmn giydircez die
eşimle konuştuk...olayı deştik biraz nie böle oldum die...sanırım fazla sahiplendim bebeği..annemlere şüphem yok ama k. validem alıp kaçırcakmış gibi gelio...eşim dio olurmu hiç öyle şey...ama ama diom annende var sanki o potansiyel..hormonel sanırsam
ee işte eşleri boyle dusunenler biraz once yaptıgın yorumu yapabilir yuzlerine he tamam tamam de gene bildigini oku .. koca anneciyse anne sozunden cıkmıyorsa anne onun icin birinciyse hem yuzune he dersin hemde yapmak zorunda kalırsınbana gore iş eşte bitiyor.. eşimle flirt ederken annesiyle ilk tansıtırdıgında bana sordu annemi nasıl buldun diye verdigim cvp aynen suydu cok soguk acıkca solemem gerekırse sevmedim sırf tepkısını olcmek ıcın eger bana orda hoyt heyt nasıl konusuyorsun sen deseydi ne oldugu bellı olcaktı.. ama olabilir saygı duyarım deyip geçti cunku ben ana kuzularına karsı antipati duyuyorum evlenmezdim yani acıkcası
en iyisi canım bende hep öyle yapmayı düşündüm ama ev aldık ve ardından hamile kaldım.borç çok.maddi açıdan uygun olmayınca böyle olsun dedik ama sanırım ben istemiyorum.ve bunu kocama anlatamıyorum.
en iyisi canım bende hep öyle yapmayı düşündüm ama ev aldık ve ardından hamile kaldım.borç çok.maddi açıdan uygun olmayınca böyle olsun dedik ama sanırım ben istemiyorum.ve bunu kocama anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?