2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eşin durumu tavrı da çok önemli tabi de ama işte kocanın nasıl tavır takınmasını gerektiğini öğretmek de senin elinde.. annesine düşkün diye sinirlerinizi harap edeceğinize hayatın tadına bakın diyorum ben.. annesine değil size nasıl düşkün olur onun yollarına çaresine bakın.. yani benim kaynanam da kayınpederim de konuşur konuşur.. kızım şöyle yap böyle yap der ben sinir bile olmam.. siz de olmayın allah aşkına bırakın konuşsunlar.. gamsızlığa vurun azcık..kızımın adı öyküm olacak ya benim.. meğer yıllar evvel eşimin abisi kızına öykü ismini koymak istemiş.. kız şu anda 17 yaşında.. kayınpederim o ne biçim isim felan demiş.. karışmış ve kızın adı şimdi özlem.. geçen duymuş benim kızımın adının öyküm olacağını telefon açtı anlattı olayı.. dedi böyle böyle ben o zaman bu tepkiyi vermiştim.. hala aynı fikirdeyim başka isim mi yok falan.. hem sen şimdi bu ismi koyarsan abinlere ayıp olur falan filan..
yaa gerçekten de ayıp olur haklısın babacğım dedim.. ama işte her işte bi hayır var sen o zaman karışmasaydın ben kızımın adını öyküm koyamayacaktım senin sayende kızımın adı öyküm olacak dedim.. ayıp olacak çok haklısın ama bu benim ayıbım değil dedim..
sinir olur mu insan evet
üstelik aramaz sormaz umruna takmaz..
arıyo kızımın ismine karışıyor.. ben ne yaptımmmm
tınnnnnnn
eşime söylemeyi bile unuttum inanın ki..
aklınıza mukayyet olun.. üzmeyin kendinizi..

Beni ateş bastı yine.Sıcak mı oldu ben mi böyleyim burdaki arkadaşlar üşürken ben yanıyorum normal mi bu. Avuçlarım yanıyor

yani okunuda eşim destek olacaklarını söylüyor,sanırım olurlarda.ama işte sadece onunlada bitmiyor.daha öncedende yazmıştım.ben kayınpederle anlaşamıyorum pek.kafasına göre davranan,çok bilen,herşeye karışan biri.sadece kayınvaldem gelse neyse de kayınpeder işini bırakıp gelecek.ayy işin içinden çıkamıyorum.neyse bugün çok dertlendim ben ,hormonlardanmıdır nedir iyice kafayada takıyorum...artıkın hayırlısı...

çok çok haklısın aslında.kendime dert eder oldum.sanki başka derdim yok.allh sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsinde bebeişlerimizi sonrası düşünülür diye teselli ediyorum kendimi

kızlar böbrek ağrısı olan varmı, sağ böbreğim ağrıyo benim,niye olabilirki bi fikri olan varmı ??????????

evet benim sana sürtünmem lazım biraz o zaman
banada geçsin huyun
oyy canım ben seni anladım zaten seninde o huyun ablam gibi sanırım o da boyle cok içine kapalı sessiz biri bişi dediginde hoyt diyemez ondan sinirlendim ve uzuldum

evet aslit canım gercekten hormonların su aralar cok etkısı var insanın tahammulu olmuyor hic bişiye hersey gozune batıyoo biri iyi bişi desede onu kotu algılayabiliyorsun sonuc olarak bizler bunun arkasına saklanmıyoruz bilimsel oalrak kanıtlanmıs bişi bu hormonlara baglı oalrak duygu calkantıları bunalımlar asırı sınırlı asabı olmak veya hassas olmak veya tam tersi cok uysal ve neseli olmak kısının hormonlarına gore degısıyor bak ne diyorum benı oldurseler o kadar zor aglarım kı ben okadar yanı hayatta alıngan bi tip degilimdir duygusal hıc degılımdır ama bu hamılelık donemımdekı kadar agladıgımı alındıgımı sınırlı oldugumu bilmiyorum herseye aglıyorum genelde gizli saklı eşimin gormeden ama bazen onun yanında bile tutamayıp yapabılıyorum ama ne mutlu sana bak eşin ne guzel solemiş helal olsunnn bole olsunlar canımızı yesınler

Yorgunluktan olabilir geçen hafta bayağı yorucu geçti senin için haftaiçi de iş ondan olabilir ya da yemekte yoğurt falan yediysen o da etkilemiştir.
akşam olsun evimize gidelim...yrn da hiç uyanmadan uyuyalımm
Beni ateş bastı yine.Sıcak mı oldu ben mi böyleyim burdaki arkadaşlar üşürken ben yanıyorum normal mi bu. Avuçlarım yanıyor

benide ya...atşden ellerimin içi terlio..ama ayaklarımın altıda donuo...

Keşke herkes senin gibi sakin olabilse. Birde şu var annesine babasına düşkün olanlar ailesine de düşkün olurlarmış. Öyle ki acep Ama ben bu erkeklerin annesine düşkünlüklerini anlamam. Ya sokakata bir adam gördüm bir elinde annesi bir elinde eşi.Yada alır annesini yürür önden.Dizine yatar öper sarılır. Yani neden kadınlar öyle yapmıyorda erkekler öyle oluyor. Bu tip erkekler de anneleri ne darse onu yaparlar. Sizinde dediğiniz gibi eşler arkamızda olduğu sürece kimse birşey diyemez

Yapılarımız hemen hemen aynıymış ben de kolay kolay ağlamayan biriydim .Ama bu hamilelikte ağladığım kadar ağlamadım.Sinirli alıngan buluttan nem kapar biri oldum çekilmez biri oldum yani. Kimse fark etmiyor eşim alıyordu nasibini o yok annem var şimdi annemde alıyor nasibini yazık. tabi herifi de ihmal etmiyorum :) ah hormonlor ah..

bak şimdi bak işte
tammm konu üstüne oldu
gel de gıcık olma...
yazmayacaktım ama içimde kalacak..

Sabah eşimle program yaptık. Akşam beni almaya gelecek cuma günü otobüsler çok dolu oluyor trafik yoğun oluyor ya...
Dedik eşimin bir akrabası var hatta onlara uğrarız falan diye...

Şimdi kayınvalidemin karşıda halı bakacakmış Güneşlide eşime gel beni götür demiş, bu saatte güneşliye gidiyorlar ya
insaf biz Tuzladayız....

Satt 3.30 ve bizim plan gider... Hep böyle oluyo ya...
Bu satte Güneşliye gidecekler 2-2.5 saat garanti.....
Dönüşü tam köprü ve cuma trafiği...
9da gelirse öpüp başıma koyacağım...

Kadın patroniçe sanıyor kendini yaa... Babası eşime sen anneni götür diyince de
gidiyor eşşek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…