kaçamak yapıyorumm..
1 bardak nescafee:18:
canım çoook istedi amaaaaa
kaçamak yapıyorumm..
oyy canım ben seni anladım zaten seninde o huyun ablam gibi sanırım o da boyle cok içine kapalı sessiz biri bişi dediginde hoyt diyemez ondan sinirlendim ve uzuldum
evet aslit canım gercekten hormonların su aralar cok etkısı var insanın tahammulu olmuyor hic bişiye hersey gozune batıyoo biri iyi bişi desede onu kotu algılayabiliyorsun sonuc olarak bizler bunun arkasına saklanmıyoruz bilimsel oalrak kanıtlanmıs bişi bu hormonlara baglı oalrak duygu calkantıları bunalımlar asırı sınırlı asabı olmak veya hassas olmak veya tam tersi cok uysal ve neseli olmak kısının hormonlarına gore degısıyor bak ne diyorum benı oldurseler o kadar zor aglarım kı ben okadar yanı hayatta alıngan bi tip degilimdir duygusal hıc degılımdır ama bu hamılelık donemımdekı kadar agladıgımı alındıgımı sınırlı oldugumu bilmiyorum herseye aglıyorum genelde gizli saklı eşimin gormeden ama bazen onun yanında bile tutamayıp yapabılıyorum ama ne mutlu sana bak eşin ne guzel solemiş helal olsunnn bole olsunlar canımızı yesınler
akşam olsun evimize gidelim...yrn da hiç uyanmadan uyuyalımm
benide ya...atşden ellerimin içi terlio..ama ayaklarımın altıda donuo...
kaçamak yapıyorumm..
bişiycik olmaz yaaa nolcak millet günde 1 paket sigarayla taş gibi çocuk doğuruyo dur şimdi nescafeyle de iyi gider die de yakma yanına bi tane de
bak şimdi bak işte
tammm konu üstüne oldu
gel de gıcık olma...
yazmayacaktım ama içimde kalacak..
Sabah eşimle program yaptık. Akşam beni almaya gelecek cuma günü otobüsler çok dolu oluyor trafik yoğun oluyor ya...
Dedik eşimin bir akrabası var hatta onlara uğrarız falan diye...
Şimdi kayınvalidemin karşıda halı bakacakmış Güneşlide eşime gel beni götür demiş, bu saatte güneşliye gidiyorlar ya
insaf biz Tuzladayız....
Satt 3.30 ve bizim plan gider... Hep böyle oluyo ya...
Bu satte Güneşliye gidecekler 2-2.5 saat garanti.....
Dönüşü tam köprü ve cuma trafiği...
9da gelirse öpüp başıma koyacağım...
Kadın patroniçe sanıyor kendini yaa... Babası eşime sen anneni götür diyince de
gidiyor eşşek gibi...
bak şimdi bak işte
tammm konu üstüne oldu
gel de gıcık olma...
Sabah eşimle program yaptık. Akşam beni almaya gelecek cuma günü otobüsler çok dolu oluyor trafik yoğun oluyor ya...
Şimdi kayınvalidemin karşıda halı bakacakmış Güneşlide eşime gel beni götür demiş, bu saatte güneşliye gidiyorlar ya
insaf biz Tuzladayız....
gidiyor eşşek gibi...
yoookkk
zaten sigara kullanan biri değildimm.
benim için nescafenin yanına bisküvi gider :)))
baş dönmem yorgunluktan herhalde gözümü kapattım içim geçmiş o ara tabi 15-20 dk sonra düzeldi çok şükür...
hadi artık akşam olsun bugün bitsin yeteeeeeerr
bende de böbrek ağrısı vardı tahlilde az miktarda kum çıktı dr'um ürolojiye yönlendirdi ama henüz gitmedim.kızlar böbrek ağrısı olan varmı, sağ böbreğim ağrıyo benim,niye olabilirki bi fikri olan varmı ??????????
var ya kim yazmış diye 2 kere baktım sanki ben yazmışım aynısının tıpkısının birebiri bende de var. offf...selam arkadaşlar az biraz geçmişe göz attıktan sonra içimde kalmasın diye yazmaya karar verdimm petuş aynı düşüncelere bende sahibim hadi annem neysede kayınvalidem oğluşumu alıp kaçırır gibi düşünüyorum örgülerine falanda tahammül edemiyorum çünkü ben örgü giydirmicemmmmmmm dediysemde her gördüğümde saçma sapan renklerden saçma sapan şeyler örüyor :SS
kumsal darılıyorum bak beni göz ardı ediyon senle biriz. üstelik benim SAT 12 haziran. geç döllenme var.petuş kuzu sen kızının kemiklerini artık dışından hissedebiliyomusun benimkinin batıyo ya bi dokunuyom resmen kemik
işte tam bu noktada demeliydi zeyneple planımız var dieeeeeeeeeeeeeeeeeeebak şimdi bak işte
tammm konu üstüne oldu
gel de gıcık olma...
insaf biz Tuzladayız....
gidiyor eşşek gibi...
selam arkadaşlar az biraz geçmişe göz attıktan sonra içimde kalmasın diye yazmaya karar verdimm petuş aynı düşüncelere bende sahibim hadi annem neysede kayınvalidem oğluşumu alıp kaçırır gibi düşünüyorum örgülerine falanda tahammül edemiyorum çünkü ben örgü giydirmicemmmmmmm dediysemde her gördüğümde saçma sapan renklerden saçma sapan şeyler örüyor :SS
yok hayır dışardan hissedemiyorum ama içerden batıo kemik olduğu belli...petuş kuzu sen kızının kemiklerini artık dışından hissedebiliyomusun benimkinin batıyo ya bi dokunuyom resmen kemik
yoookkk
zaten sigara kullanan biri değildimm.
benim için nescafenin yanına bisküvi gider :)))
slm kızlar bgun doktrdaydık yıne ılk yukleme de sekerım yuksek cıkmıstı bgun tekrar yaptırdım normal cıktı cok sewındık :)
paris affına sığınarak bişi sorcam..böyle yasak bişi yaptığında etrafındakilerden utanıonmu??? şimdi nescafe içerken mesela hiç şunu düşünyonmu...karşındaki acaba bana ohaa kadına bak nasıl anne olacak hem hamile hem kahve içio dermi die düşünyonmu hiç..hı??
senin bu arada biir sürü vaktin gidiyor bi sürü benzin yanıyo umrunda değil ne kadar pislik bunlar ya gıcıklar
Arada olur da hani şansa o da. sürekli olması kötü bilmiyor mu planınızı eşin söylememiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?