2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam arkadaşlar az biraz geçmişe göz attıktan sonra içimde kalmasın diye yazmaya karar verdimm petuş aynı düşüncelere bende sahibim hadi annem neysede kayınvalidem oğluşumu alıp kaçırır gibi düşünüyorum örgülerine falanda tahammül edemiyorum çünkü ben örgü giydirmicemmmmmmm dediysemde her gördüğümde saçma sapan renklerden saçma sapan şeyler örüyor :SS

kaçamak yapıyorumm..
1 bardak nescafee:18:
canım çoook istedi amaaaaa

paris affına sığınarak bişi sorcam..böyle yasak bişi yaptığında etrafındakilerden utanıonmu??? şimdi nescafe içerken mesela hiç şunu düşünyonmu...karşındaki acaba bana ohaa kadına bak nasıl anne olacak hem hamile hem kahve içio dermi die düşünyonmu hiç..hı??

Son düzenleme:
petuş kuzu sen kızının kemiklerini artık dışından hissedebiliyomusun benimkinin batıyo ya bi dokunuyom resmen kemik

akşam olsun evimize gidelim...yrn da hiç uyanmadan uyuyalımm

benide ya...atşden ellerimin içi terlio..ama ayaklarımın altıda donuo...

kaçamak yapıyorumm..
1 bardak nescafee:18:
canım çoook istedi amaaaaa

Evet çocuk gibiler resmen hala diğer oğlunun yanında şehirdışında 1 aydan fazla oluyor orada kaynım aramış demiş ki annem biraz daha kalsın burada eşim de peki siz nasıl isterseniz bize bir şeyler hazırlamıştı annem biz 20 ocaktan sonra odayı yerleştirmeye başlayacağız o zaman bize söylerse ne yaptığını ya da gelirse ona göre eksik kalanları da ayrıca tamamlamış ne yapacağımızı biliriz demiş arada 1 hafta geçti dün konuşmuşlar eşime sen ille de gelmesin de gelmesin annem diyormuşsun demiş eşim şoke olmuş sen gelmek istedin de ben mi sana gelme dedim anne diye niye böyle yaptı deyince kesin orada istediği bir şey olmamıştır dedi güldük geçtik düşününce ama şimdi hormonlar devrede yaa yahu sen benim ihtiyacım olduğu zaman yoksun, sırf keyfini düşünüyorsun zaten istediği kadar kalsın canıma minnet bir de kalma sebebinde elinden gelse bizi suçluyorsun çocuk gibi şimdi orada bana da dokunuyor ya laf gelme de gelme demiş neden acaba??? işte tahammül kalmayınca böyle saçma sapan konularla muhattap oluyorsun ben canım anneme bile yeri geliyor kaynanama gösterdiğim toleransı göstermiyorum sonra da üzülüyorum bir de bunun yüzünden o yüzden inşallah hormonlardır deyip geçiyorum bir de loğusalık sendromu varmış eltim yaşadı inşallah biz yaşamayız yoksa hiç çekemem onun her şeye burnunu sokmasına. Eşim zaten müdahale etmese tepki fazla olur sağolsun arayı bulmak için elinden geleni yapıyor garibim...

Vallahi az kaldı petuş ben de çok istiyorum uyumak... İnanılmaz dinleniyor insan geçen hafta hiç çıkmadık evden bol bol dinlendik ne iyi geldi...

Sütü bol bol attın mı ohh yarasın ben hiç sevmiyorum nescafeyi normalde çok severler oldum olası hiç aram yoktur yaa

senin bu arada biir sürü vaktin gidiyor bi sürü benzin yanıyo umrunda değil ne kadar pislik bunlar ya gıcıklar

Arada olur da hani şansa o da. sürekli olması kötü bilmiyor mu planınızı eşin söylememiş mi?

baş dönmem yorgunluktan herhalde gözümü kapattım içim geçmiş o ara tabi 15-20 dk sonra düzeldi çok şükür...
hadi artık akşam olsun bugün bitsin yeteeeeeerr

slm kızlar bgun doktrdaydık yıne ılk yukleme de sekerım yuksek cıkmıstı bgun tekrar yaptırdım normal cıktı cok sewındık :)

kızlar ben geldim ve gidiyorum sabah beri yazdıklarınızı anca okudum. son yazılanların bazısına cvp vermek istiyorum.

kızlar böbrek ağrısı olan varmı, sağ böbreğim ağrıyo benim,niye olabilirki bi fikri olan varmı ??????????
bende de böbrek ağrısı vardı tahlilde az miktarda kum çıktı dr'um ürolojiye yönlendirdi ama henüz gitmedim.

var ya kim yazmış diye 2 kere baktım sanki ben yazmışım aynısının tıpkısının birebiri bende de var. offf...

petuş kuzu sen kızının kemiklerini artık dışından hissedebiliyomusun benimkinin batıyo ya bi dokunuyom resmen kemik
kumsal darılıyorum bak beni göz ardı ediyon senle biriz. üstelik benim SAT 12 haziran. geç döllenme var.

bugün düzce günümüz ve ben 1 haftadır sol kaburgamda kemiğini hissediyorum yaslanıyo ve canımı çok yakıyo.

ben sizin kayınvalidelerinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................................

hadi bakem konuyu değiştirelim..
ateşölçer işini ne yaptınız.. ben kulaktan ölçenlerden alacaktım.. ama bugün nette biraz araştırdım hatta buradan birinin eşi de demiş doğru sonuç vermiyo diye.. uzman tv de öyle şeyler yazıyor ki şok oldum.. resmen boşa para vereceğim artık bunları okuduktan sonra..
çünkü bütün güvenim gitti alete karşı.. hep ölçüm yaptığım da acebaa mı diyeceğim.. aslında en iyisi şu klasik cıvalı derecelermiş ama onların da üretimi durdurulmuş..
sanırım koltuk altından ölçen digitallerden alacağım..
sizce ne yapmalıyım

işte tam bu noktada demeliydi zeyneple planımız var dieeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok hayır dışardan hissedemiyorum ama içerden batıo kemik olduğu belli...
yoookkk
zaten sigara kullanan biri değildimm.
benim için nescafenin yanına bisküvi gider :)))

olsada içsekkkkkkkkk

şöyleki petuş.. burada kalabalık değiliz ofiste. 3 kişiyiz..bi mühendis kardeş var.. onun eşide geçen yıl doğum yaptı. ben ne zaman aklıma bişi takılsa ona soruyom.fikir almaya çalışıyorum...
çaktırmadan sanki izin alıyom gibi hissediyorumm bazen..mesela nescafemi aldım geldim hemen adama söyleme gereği duydum. ay günlerdir canım istiyoduda bugün bari içeyim diye belirtmek zorunda hissettim kendimi
mesela dolapta kolam var yine canım istemiştide almıştım.. her dolabı açışımda acaba gördülermi diye utanıyom kendi kendime..aynen dediğin gibi.. şuna bak hiç düşünmüyo bebeğini gitmiş bide kola almış kaç ltlik diyecekler diye utanıyomm:26:
iyi yazdın bunu petuş cidden bu çekinme huyu var bende. bişi yerken özellikle böyle zararlı sayılabilecek şeylerden tüketirken içlerinden yuhlayacklarmı acaba diye düşünüyorum..

senin bu arada biir sürü vaktin gidiyor bi sürü benzin yanıyo umrunda değil ne kadar pislik bunlar ya gıcıklar

ahhh ahhhh
oo benzin paraları var ya
tam bam telime dokundum :))))

sonrada kalkıp o paraları nerelere harcıyosunuz bir ev alamadınız diyorrr
sinirden oynamaya başladım ben açtım müzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…