2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya kzu sen pek burda olmuyon ki bana en yakın da petuş gün olarak

ayaklarını üşütmüş olabilirsin ya da idrar yolları enfeksiyonudur sen ağrıyı böbrekte hissediyosunudr

yok canım ya ben üni.de çalışıyorum ya hemen yanımda tıp fak. var hemen gittim şimdi muayene oldum bebek böbreğe baskı yapıyomuş ve böbrekte genişleme başlamış, kontrol altına alcaklarmış........çok canım sıkıldı...........

kızlar slm ben sürekli okuyorum yazılanları iş yoğunluğumdan sohbetinize dahil olamıyorum dün izinliydim havuzlu hana gittim sizi etkilemek istemem ama fiyatlar piyasayla aynı düzeyde ve çok aşırı seçenek yok hatta daha uyguna aldığım ürünler orada daha pahalı anadolu yakasında oturanlar iççin gitmeye değmez ama gezmek istiyosanız gidin sadece uyku seti yan korumalı yatak başlığı falan var onu buralardaki mağazalarda görememiştim orada babay ist diye bir magaza var 200 tl den nakitte 160 a bıraktı onu aldım çokta ihtiyaç değil park yatak kullananlar zaten almasın kullanamazlarmış.dün ben eksiklerimin çoğunu tamamlamış oldum banyo malzemleri kaldı onu son haftalarda almayı düşünüyorum bebek şekerine gelince bildiğiniz kazıklanıyodum son anda almaktan vazgeçtim iyikde vazgeçmişim 70 tane şekersiz malzemeye 250 tl istediler. kapı süsü 40 lira dedi 10liraya bile bulabilirsiniz onun dışında açıkçası oraları çok bilmediğim için gezmedik. bebek şekerleri için fikri olan varmı?

güldürdün beni allahta seni güldürsün....
kulaktan ölçenler 1 yada 2 derece fazla gösteriyor canım en iyisi civalı ama koltuk altı dijitaller de iyi.civalıları 5 dk tutman gerekioy,oyüzden biraz zor.en iyisi koltuk altı dijital olandan.

bizde bugün tam bu konu üzerine yoğunlaştık..eşimin bir arkadaşının yeni bebeği oldu. onlar arzumun kulaktan ve alından ölçen bir modeli var onu almışlar çokda memnunlarmış.hani bir alışveriş sitesi var ya h b diye orada indirime girmiş.eşim mail atmış bana ben bunu alayımmı diye.bende inceledim fena değil.sen bilirsin dedim ama bakalım ne yaptı bilmiyorum.

şükür o zaman cnm kurtuldun diyetten fln gelsiin tatlılar gitsin çikolatalar heheheee

walla ben de oyle dusunuyodum aksama kndıme tatlı zıyafetı wercektım ama dr dıkkat etmelısın yıne dedı esım de bunu duydu ölcüyle wercek bana tatlıyı 3 gundur hiç tatlı yemedım ben gıbı cıkolata asıgı bı insan :)

slm kızlar bgun doktrdaydık yıne ılk yukleme de sekerım yuksek cıkmıstı bgun tekrar yaptırdım normal cıktı cok sewındık :)
gözün aydın cnm..
yaf bi dönem bunu bende araştırdım hep kulaktan ölçenleri önerilmişti nette
bende öyle oluomda ondan sordum cnm...yalnızmıyım değilmiyim yoklama yapıom:))
hankisini

sigaramı?

kayfemii?

sigara tabisi...kahveyi içiomki ara ara bende

sefiyorum seniiiiiiiiiiiiiiii

ama benim çok canım sıkıldı bebek diyom böbreğime baskı yapmış diyom böbreğim büyümeye başlamış diyom niye kimse benimle ilgilenmiyoooooooooooo..............

aldıklarınızı güle güle kullanın canım
ben bebek şekerini çerçeve olarak alıcam
50 tane yakınlara vericem ve hastaneye gelenlere
onada baktım mağazada tanesi 2,5 liraydı
gitti gidiyorda 1,70lira ordan sipariş vericem
mevlütte tülün içine renkli çikolatalı bademlerden
koyup organze kurdelyal süsleyip dağıtıcam
en azından yenen birşeye para vermiş olurum diye
düşünüyorum öbür beyaz bademler yenmiyor
pembe tülün içine gümüş renkli veya beyaz
beyaz tülün içine pembe drajeler diye düşündüm
birde kurabiye yapıcaz o kadar

Aynı sorun bendede var...bebek baskı yapmış gorevini yapamamış böbrek....bana sırt üstü yatma dedi elinden geldiğince benim sag böbreğimde sorun olduğu için sola yatmaya çalışıyorum....gecmis olsun

bende öyle oluomda ondan sordum cnm...yalnızmıyım değilmiyim yoklama yapıom:))

sigara tabisi...kahveyi içiomki ara ara bende

yanlız deelsen bebem. o utanmaya huyu. çok çok kötü bişi yapıyomuşum hissi bendede var..
bide ben bere atkı takmayı falan sevmem. her gören aaa kalın giyinsene bebeği üşütürsün dedikçe dahada bi kötü oluyom. kötü anneler gibiymişim hissettiriyolar kendimi

he sigarayı bilmiyom. ama kayfeyi cidden özlemişim ohhhh

ama benim çok canım sıkıldı bebek diyom böbreğime baskı yapmış diyom böbreğim büyümeye başlamış diyom niye kimse benimle ilgilenmiyoooooooooooo..............

kzu bilmiyom ne denir şimdi sana ama nolcakmış yani büyüyünce sıkıntı olurmuymuş ya da bebekten sonra dönermiymiş normale geçmiş olsun cnm

saol canım ya sanada geçmiş olsun, benimde sağ böbreğim ve sola yat dedi, haftaya geri gitcem tekrar bakcaklar ultrasonla, hayırlısı olur inşallah....

slm kızlar bgun doktrdaydık yıne ılk yukleme de sekerım yuksek cıkmıstı bgun tekrar yaptırdım normal cıktı cok sewındık :)

İlk yüklemeyle bugünkü yüklemenin arasında kac gün vardı...diyet mı uyguladın ...bendedevar gebelik şekeri var ilk yaptığımda 175 di.ikinciyi daha yapmadım

İlk yüklemeyle bugünkü yüklemenin arasında kac gün vardı...diyet mı uyguladın ...bendedevar gebelik şekeri var ilk yaptığımda 175 di.ikinciyi daha yapmadım

salı gunu yaptırmstım 3 gun oluyo yanı tatlı yemedım hiç bi şekılde ekmek hamur işi falan da yemedm kendım yaptım dıyetı ekmeği tam buğday ekmeği yedım dıkkat ettım yanı benım de 177 cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…