kızlar ben geldim ve gidiyorum sabah beri yazdıklarınızı anca okudum. son yazılanların bazısına cvp vermek istiyorum.
bende de böbrek ağrısı vardı tahlilde az miktarda kum çıktı dr'um ürolojiye yönlendirdi ama henüz gitmedim.
var ya kim yazmış diye 2 kere baktım sanki ben yazmışım aynısının tıpkısının birebiri bende de var. offf...
kumsal darılıyorum bak beni göz ardı ediyon senle biriz. üstelik benim SAT 12 haziran. geç döllenme var.
bugün düzce günümüz ve ben 1 haftadır sol kaburgamda kemiğini hissediyorum yaslanıyo ve canımı çok yakıyo.
ayaklarını üşütmüş olabilirsin ya da idrar yolları enfeksiyonudur sen ağrıyı böbrekte hissediyosunudr
ben sizin kayınvalidelerinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................................
hadi bakem konuyu değiştirelim..
ateşölçer işini ne yaptınız.. ben kulaktan ölçenlerden alacaktım.. ama bugün nette biraz araştırdım hatta buradan birinin eşi de demiş doğru sonuç vermiyo diye.. uzman tv de öyle şeyler yazıyor ki şok oldum.. resmen boşa para vereceğim artık bunları okuduktan sonra..
çünkü bütün güvenim gitti alete karşı.. hep ölçüm yaptığım da acebaa mı diyeceğim.. aslında en iyisi şu klasik cıvalı derecelermiş ama onların da üretimi durdurulmuş..
sanırım koltuk altından ölçen digitallerden alacağım..
sizce ne yapmalıyım
ben sizin kayınvalidelerinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................................
ateşölçer işini ne yaptınız.. ben kulaktan ölçenlerden alacaktım.. ama bugün nette biraz araştırdım hatta buradan birinin eşi de demiş doğru sonuç vermiyo diye.. uzman tv de öyle şeyler yazıyor ki şok oldum.. resmen boşa para vereceğim artık bunları okuduktan sonra..
çünkü bütün güvenim gitti alete karşı.. hep ölçüm yaptığım da acebaa mı diyeceğim.. aslında en iyisi şu klasik cıvalı derecelermiş ama onların da üretimi durdurulmuş..
sizce ne yapmalıyım
şükür o zaman cnm kurtuldun diyetten fln gelsiin tatlılar gitsin çikolatalar heheheee
gözün aydın cnm..slm kızlar bgun doktrdaydık yıne ılk yukleme de sekerım yuksek cıkmıstı bgun tekrar yaptırdım normal cıktı cok sewındık :)
yaf bi dönem bunu bende araştırdım hep kulaktan ölçenleri önerilmişti netteben sizin kayınvalidelerinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................................
sizce ne yapmalıyım
bende öyle oluomda ondan sordum cnm...yalnızmıyım değilmiyim yoklama yapıom:))şöyleki petuş.. burada kalabalık değiliz ofiste. 3 kişiyiz..bi mühendis kardeş var.. onun eşide geçen yıl doğum yaptı. ben ne zaman aklıma bişi takılsa ona soruyom.fikir almaya çalışıyorum...
çaktırmadan sanki izin alıyom gibi hissediyorumm bazen..mesela nescafemi aldım geldim hemen adama söyleme gereği duydum. ay günlerdir canım istiyoduda bugün bari içeyim diye belirtmek zorunda hissettim kendimi
mesela dolapta kolam var yine canım istemiştide almıştım.. her dolabı açışımda acaba gördülermi diye utanıyom kendi kendime..aynen dediğin gibi.. şuna bak hiç düşünmüyo bebeğini gitmiş bide kola almış kaç ltlik diyecekler diye utanıyomm:26:
iyi yazdın bunu petuş cidden bu çekinme huyu var bende. bişi yerken özellikle böyle zararlı sayılabilecek şeylerden tüketirken içlerinden yuhlayacklarmı acaba diye düşünüyorum..
hankisini
sigaramı?
kayfemii?
ahhh ahhhh
oo benzin paraları var ya
tam bam telime dokundum :))))
sonrada kalkıp o paraları nerelere harcıyosunuz bir ev alamadınız diyorrr
sinirden oynamaya başladım ben açtım müzik
sizce ne yapmalıyım
kızlar slm ben sürekli okuyorum yazılanları iş yoğunluğumdan sohbetinize dahil olamıyorum dün izinliydim havuzlu hana gittim sizi etkilemek istemem ama fiyatlar piyasayla aynı düzeyde ve çok aşırı seçenek yok hatta daha uyguna aldığım ürünler orada daha pahalı anadolu yakasında oturanlar iççin gitmeye değmez ama gezmek istiyosanız gidin sadece uyku seti yan korumalı yatak başlığı falan var onu buralardaki mağazalarda görememiştim orada babay ist diye bir magaza var 200 tl den nakitte 160 a bıraktı onu aldım çokta ihtiyaç değil park yatak kullananlar zaten almasın kullanamazlarmış.dün ben eksiklerimin çoğunu tamamlamış oldum banyo malzemleri kaldı onu son haftalarda almayı düşünüyorum bebek şekerine gelince bildiğiniz kazıklanıyodum son anda almaktan vazgeçtim iyikde vazgeçmişim 70 tane şekersiz malzemeye 250 tl istediler. kapı süsü 40 lira dedi 10liraya bile bulabilirsiniz onun dışında açıkçası oraları çok bilmediğim için gezmedik. bebek şekerleri için fikri olan varmı?
yok canım ya ben üni.de çalışıyorum ya hemen yanımda tıp fak. var hemen gittim şimdi muayene oldum bebek böbreğe baskı yapıyomuş ve böbrekte genişleme başlamış, kontrol altına alcaklarmış........çok canım sıkıldı...........
bende öyle oluomda ondan sordum cnm...yalnızmıyım değilmiyim yoklama yapıom:))
sigara tabisi...kahveyi içiomki ara ara bende
ama benim çok canım sıkıldı bebek diyom böbreğime baskı yapmış diyom böbreğim büyümeye başlamış diyom niye kimse benimle ilgilenmiyoooooooooooo..............
Aynı sorun bendede var...bebek baskı yapmış gorevini yapamamış böbrek....bana sırt üstü yatma dedi elinden geldiğince benim sag böbreğimde sorun olduğu için sola yatmaya çalışıyorum....gecmis olsun
slm kızlar bgun doktrdaydık yıne ılk yukleme de sekerım yuksek cıkmıstı bgun tekrar yaptırdım normal cıktı cok sewındık :)
ama benim çok canım sıkıldı bebek diyom böbreğime baskı yapmış diyom böbreğim büyümeye başlamış diyom niye kimse benimle ilgilenmiyoooooooooooo..............
İlk yüklemeyle bugünkü yüklemenin arasında kac gün vardı...diyet mı uyguladın ...bendedevar gebelik şekeri var ilk yaptığımda 175 di.ikinciyi daha yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?