yanlız deelsen bebem. o utanmaya huyu. çok çok kötü bişi yapıyomuşum hissi bendede var..
bide ben bere atkı takmayı falan sevmem. her gören aaa kalın giyinsene bebeği üşütürsün dedikçe dahada bi kötü oluyom. kötü anneler gibiymişim hissettiriyolar kendimi
he sigarayı bilmiyom. ama kayfeyi cidden özlemişim ohhhh
ah sigara demeyinbana çekmecemde hep hazır olur benim sigaram kocişim der arada bir atcam bunu die zor tutarım çok güzel bişiy ya eğer maddi boyutunu düşünmesem demesem ki buna vereceğim parayı çocuğumun hesabına yatırırım şimdi değil ama emzirmeden sonra hemen başlarım ya bak içim bi tuhaf oldu nassı istemiş cnm yaksam mı bi tane akşam hazır kociş de evde yok
ha bu arada doğumdan sonraya iştahını saklayanlara söylüyom diyor ki eğer bir anne balkonda sigara içti ve 3 saat sonra bebeği kucağına aldı tahlil yaptırın o çocuğun idrarında kesinlikle nikotin çıkacak
kzu bilmiyom ne denir şimdi sana ama nolcakmış yani büyüyünce sıkıntı olurmuymuş ya da bebekten sonra dönermiymiş normale geçmiş olsun cnm
salı gunu yaptırmstım 3 gun oluyo yanı tatlı yemedım hiç bi şekılde ekmek hamur işi falan da yemedm kendım yaptım dıyetı ekmeği tam buğday ekmeği yedım dıkkat ettım yanı benım de 177 cıkmıstı
aldıklarınızı güle güle kullanın canım
ben bebek şekerini çerçeve olarak alıcam
50 tane yakınlara vericem ve hastaneye gelenlere
onada baktım mağazada tanesi 2,5 liraydı
gitti gidiyorda 1,70lira ordan sipariş vericem
mevlütte tülün içine renkli çikolatalı bademlerden
koyup organze kurdelyal süsleyip dağıtıcam
en azından yenen birşeye para vermiş olurum diye
düşünüyorum öbür beyaz bademler yenmiyor
pembe tülün içine gümüş renkli veya beyaz
beyaz tülün içine pembe drajeler diye düşündüm
birde kurabiye yapıcaz o kadar
canım çok geçmiş olsun..
nasıl bir ağrı şikayetiyle gittin doktora
kızlar slm ben sürekli okuyorum yazılanları iş yoğunluğumdan sohbetinize dahil olamıyorum dün izinliydim havuzlu hana gittim sizi etkilemek istemem ama fiyatlar piyasayla aynı düzeyde ve çok aşırı seçenek yok hatta daha uyguna aldığım ürünler orada daha pahalı anadolu yakasında oturanlar iççin gitmeye değmez ama gezmek istiyosanız gidin sadece uyku seti yan korumalı yatak başlığı falan var onu buralardaki mağazalarda görememiştim orada babay ist diye bir magaza var 200 tl den nakitte 160 a bıraktı onu aldım çokta ihtiyaç değil park yatak kullananlar zaten almasın kullanamazlarmış.dün ben eksiklerimin çoğunu tamamlamış oldum banyo malzemleri kaldı onu son haftalarda almayı düşünüyorum bebek şekerine gelince bildiğiniz kazıklanıyodum son anda almaktan vazgeçtim iyikde vazgeçmişim 70 tane şekersiz malzemeye 250 tl istediler. kapı süsü 40 lira dedi 10liraya bile bulabilirsiniz onun dışında açıkçası oraları çok bilmediğim için gezmedik. bebek şekerleri için fikri olan varmı?
saol canım.dün öğlen sağ böbreğimin olduğu yer ağrımaya başladı ve hala ağrıyor onun için gitim.......
hayırrrrrrrrrrrrrr
sakın içmeee
bu zamana kadar içmemişsinnn
tut kendini şeytana uymaaaaa
slm kızlar,geçmişi okuduk anca.midem çok yanıyo bugünnn ,uykusuzumda.yemek yapmak zor geliyoooo.napcam ben
saol canım bende bilmiyom sonrası hakkında bişey sölemediler,ama aynı şey kuzenimin başına geldi o da hamile 1 ay önce 7 aylıktı o bunu yaşadığında onun çok büyüme yapmış, katatel takcaz o da ağrıdan doğumu başşlatabilir demişler kuzenim taktırmak istemedi o zaman doğum sonrasını beklersen böbreğini kaybedebilirsin demişler yinede taktırmadı 32. haftada izne çıktı şimdi evde şubat başı doğumu var, bende korkuyom daha çok büyür böle şeyler yaşarım diye..........
yap bi bulgur pilavı olsun bitsin ya yanına da yoğurt çıkar tamaaam mide için de cnm benim de oluyo elma muz ve cennet hurmasıyla rahatlıyo o kireç tatlı tabletlerden içmektense çok daha iyi
slm kızlar,geçmişi okuduk anca.midem çok yanıyo bugünnn ,uykusuzumda.yemek yapmak zor geliyoooo.napcam ben
cuma balık günü:)) en zahmetsizi..al 8 tane çinekop..kokmazda..bi kerede de kızarır..yanına bi rokalı zalata..taam
canım ne güzel 3 günde değer düşmüş.ama yine böyle yemeye devam etmen gerekiyor.
bende sabah diyetisyene gittim.benim 1.saat şekerim 181 çıkmıştı.diyetisyen 1 liste verdi. 1 ay uygula.sonra kendi doktoruna kontrole git dedi.bende ok.dedim.listemi beğendim ama
öğlen 1 kase yoğurt, 4 kaşık bulgur pilavı,6 kaşık sebze yemeği,1 bol limonlu salata vardı.sebze haricindekileri yedim şuan patlayacak gibiyim.
ben hergün böyle yesem kilo alırım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?