2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ah sigara demeyinbana çekmecemde hep hazır olur benim sigaram kocişim der arada bir atcam bunu die zor tutarım çok güzel bişiy ya eğer maddi boyutunu düşünmesem demesem ki buna vereceğim parayı çocuğumun hesabına yatırırım şimdi değil ama emzirmeden sonra hemen başlarım ya bak içim bi tuhaf oldu nassı istemiş cnm yaksam mı bi tane akşam hazır kociş de evde yok
ha bu arada doğumdan sonraya iştahını saklayanlara söylüyom diyor ki eğer bir anne balkonda sigara içti ve 3 saat sonra bebeği kucağına aldı tahlil yaptırın o çocuğun idrarında kesinlikle nikotin çıkacak

hayırrrrrrrrrrrrrr
sakın içmeee
bu zamana kadar içmemişsinnn
tut kendini şeytana uymaaaaa

kzu bilmiyom ne denir şimdi sana ama nolcakmış yani büyüyünce sıkıntı olurmuymuş ya da bebekten sonra dönermiymiş normale geçmiş olsun cnm

saol canım bende bilmiyom sonrası hakkında bişey sölemediler,ama aynı şey kuzenimin başına geldi o da hamile 1 ay önce 7 aylıktı o bunu yaşadığında onun çok büyüme yapmış, katatel takcaz o da ağrıdan doğumu başşlatabilir demişler kuzenim taktırmak istemedi o zaman doğum sonrasını beklersen böbreğini kaybedebilirsin demişler yinede taktırmadı 32. haftada izne çıktı şimdi evde şubat başı doğumu var, bende korkuyom daha çok büyür böle şeyler yaşarım diye..........

canım ne güzel 3 günde değer düşmüş.ama yine böyle yemeye devam etmen gerekiyor.
bende sabah diyetisyene gittim.benim 1.saat şekerim 181 çıkmıştı.diyetisyen 1 liste verdi. 1 ay uygula.sonra kendi doktoruna kontrole git dedi.bende ok.dedim.listemi beğendim ama
öğlen 1 kase yoğurt, 4 kaşık bulgur pilavı,6 kaşık sebze yemeği,1 bol limonlu salata vardı.sebze haricindekileri yedim şuan patlayacak gibiyim.
ben hergün böyle yesem kilo alırım be

teşekkürler,kızlar 32. haftada ne yapacağız ssk dan mı randevu alacağız rapor için bilen varmı

bebek şekeri konusunda daha karar vermedim ama ben de ayak şeklindeki çerçevelerden bir de şeker ağacı yaptırmayı düşünüyorum.dün araştırırken çok güzel bi site buldum yeri istanbulda ama kargoyla gönderiyorlarmış.ben bunun beyazını yaptırmayı düşünüyorum:

eker Aac : bayram ekeri, bebek ekeri, ocuk ekeri, ukulata, nian ekeri

Eklentiler

• $şekerağacı.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 29

canım hayırlı olsun aldıkların...güle güle sağlıkla kullanırsınız inş..
ben şekerleri ordan yaptırdım...
60 tane şeker, tülün içinde 3 şeker var, mıknatıslı, isim kartı var, 70 liraya maloldu..
her bütçeye uygun var gibi geldi bana..
ama bazı şeylerde bende söylemiştim internetle aynı fiyatlar...oranın en güzel yani aradığın herşeyin bi arada olması ve nakitte pazarlık yapabilme imkanı sanırım..

slm kızlar,geçmişi okuduk anca.midem çok yanıyo bugünnn ,uykusuzumda.yemek yapmak zor geliyoooo.napcam ben

hayırrrrrrrrrrrrrr
sakın içmeee
bu zamana kadar içmemişsinnn
tut kendini şeytana uymaaaaa

içkiyi bilmem ama sigara dayanılmaz bişiy ya insan müptelası olunca dio ki sigara olsun başka bişey olmasın hayatımı devam ettiririm ama tabii ben kısa zaman hariç hiç müptelası olmadım dedim ki bu kadar iradesiz hiç bişeye bağlanmış olarak hayatımı devam ettiremem ama dediğim gibi halihazırda bulunur arada bi kaçamak yaparım ama hamişken hiç yapmadım yani

slm kızlar,geçmişi okuduk anca.midem çok yanıyo bugünnn ,uykusuzumda.yemek yapmak zor geliyoooo.napcam ben

yap bi bulgur pilavı olsun bitsin ya yanına da yoğurt çıkar tamaaam mide için de cnm benim de oluyo elma muz ve cennet hurmasıyla rahatlıyo o kireç tatlı tabletlerden içmektense çok daha iyi

Bu seyleri bende duydum doktordan ilerlerse karatem takılır ilerlerse böbrek alınır...dikkat et sola yatmaya özen göster ben muane oldum ikinci sefer ilerleme olmamış dedi doktor...

kıslar anne çocuk fuarı için e bebekten bilet istemiştim.kargo ödeme karşılığı gönderiyorlar,biletler ücretsiz.
az önce kargom geldi.3,5 tl ödedim okadar.
istanbulda gitmek isteyenlere duyrulur.
bu fuarlar çok uygun olmuyo ama seçenek çoğluğu insana fikir veriyor.bide başka çocuğunuzda varsa yanınızda o baya bi eğleniyo fuarda
tavsiye ederim

yap bi bulgur pilavı olsun bitsin ya yanına da yoğurt çıkar tamaaam mide için de cnm benim de oluyo elma muz ve cennet hurmasıyla rahatlıyo o kireç tatlı tabletlerden içmektense çok daha iyi

ben bulguru bol soğan,pul biber ve naneli yapıyorum salçasız süper oluyor.bi deneyin kıslar

walla biraz zor olcak ama bebek için dayancam artık zaten ne kaldı sunun surasında kendımı boyle tesellı edıyorum bebeklerimz sağlıklı dogsun da daha ne isteriz

bende balığın kokusuna girince yiyemiyorum ama başkası pişirirse yada dışarda olursa baya bi seviyorum.
özellikle ızgara yada çok kızarmış
bide kızlar derin deniz balıkları sakın yemeyin.onlardaki yüksek civa bebeğe çook zararlıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…