2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

teşekkürler canım bazen insanın basireti bağlanıyo hiç birşeyi görmüyosun galiba kızda bizi yönlendirince astarı yüzünden pahalıya geliyodu sonanda bir atakla vaz geçtim :) iyi oldu. neyse artık yaklaşınca bakacağım tekrar. çevremdeki insanlar okadar çok müdehale ediyorki birşey aldığımda daha erken alma daha çokk vaar alışveriş yapınca kendimi suçlu hissediyorum
ben kimseye karışmam kendi halimdeyimdir. ben birşey yaparken komşum bile karışıyo :)

balık yemek lazım aslında ama ben yiyemiyom ya gitmiyo bi türlü arada bi fırında hamsi yapıyom o da her zaman gitmiyo ya
haftada 1 kere mutlaka yiyoruz cnm..ama hamilelik önceside sıkça yiyoduk..

ben hazırcıyım bu konuda..eşim benden 1 saat önce evde oluo..eve gittiğimde herşey hazır oluo:))
hafta sonu yaparsakta yine o yapıo ben tabağımın içinde göryom balığı bi tek...
hatta geçen hafta sonu ben yaptım eşim sınavdaydı...düşündümde hayatımda pişirdiğim ilk balıktı:))

o noktada bende öyle diyene sizide görcem diorum yada sen öyle yaparsın diorum...çünkü bu duygu yaşanmadan anlaşılacak bi duygu değil bence...

geçe bırakınca noluyomuş peki o zaman piyango mu vuracak nolcakmış peki şimdiden eksikleri tamamlayıp da aylara bölerek ödesen mantıklı değil mi son ayda bi anda nerden bulcakmışın peki o kdr parayı son ana bırakınca pahalı ucuz demeden önüne ne gelirse onu alcan içişne sindi sinmedi bakmadan en iyisini yapıyon ya boşveeer

kızlaaaaaaaar biz geldik :))
hala hastayım okula gtmeyecektm ama içim rahat etmedi gttm yine.
eve gelince de bir güzel temzlikk yaptım çok yoruldum...
pazar günü arkadaşa güne gtcez o yüzden ütümü de yapacağm birazdan..
aman yarabbm pek hamaratm bugün

ah kaynana muhabbeti kapamş yine.
neyse yeniden açıp da moral bozmayalım..
ama şu bir gerçek ki hapsi aynı........

istisnalar kaideyi bozmaz :)

iyiymiş ya benimkide benden en az 3 hatta bazen 8-9 saat sonra geliyo onun için herşey benden arabayı bile ben yaptırıyom ya bırak ev işini

iyiymiş ya benimkide benden en az 3 hatta bazen 8-9 saat sonra geliyo onun için herşey benden arabayı bile ben yaptırıyom ya bırak ev işini

ayyyy araba işine hç grmem bak.
araba artk hep bende ama yine de anca gaz benzn alırım başka bir şey yapmam.
bazen kirden gözükmüyo yine de yıkatmıyom. bagaj falan dağınıksa bile toplamam..
ne bilim içimden gelmiyo :))

heh ! Karışılan mağdurlara bir örnek daha :)))
aramıza hoşgeldim bebemmmm

napıyım cnm adam hafta içi hafat sonu demeden çalışıyo ben yaptırmayınca da yapılmıyo e bana lazım ne yapalım yağ değişimden tut da sanayiye bile götürüyom ya abla sen nasıl anlıyon bu işten diye adamlar hayret ediyo

wıyyyy bende çok yazıştım heralde bugun..ayarım kaçtı...yetiştiremedim işleri :18: :18::18:
son gaz çalışyom şu an

evet evet arada baktım sen çok yazıyodun valla ben pek yazamıyom işim bitsinde hemen çıkam diye

hayret yarım saat iş yaptm geldm ve sayfa hiiiiiiiç ilerlemiş..
kızlar hayra alamet değil bu
iyi misiniz kendinize gelin

hayret yarım saat iş yaptm geldm ve sayfa hiiiiiiiç ilerlemiş..
Kızlar hayra alamet değil bu
Iyi misiniz kendinize gelin

evt bak ben de baya bi iş yaptım geldim açtım şimdi kimseden ses seda çıkmamış millet cumaya kadar çene yaptı heral son saati değerlendirmeye bakıyo işleri toplamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…