2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aynen canım demek bize bole vurdu hamilelik:26:
kaçamak yapıyorumm..
1 bardak nescafee:18:
canım çoook istedi amaaaaa
afiyet olsunda kırk yılda bi içmekten hiç bişi olmaz
al gelde sinir olma :18:
valla ne diyim cnm acayipler off bu psikoloji cok ilginçmiş lohusalıktada bole olursa cok kotuuu :26::26::26::26::26:

nasıl yani?Ben şimdi belediyeye gidip kart alınca belediye benim süt masrafımı mı karşılıcak?Peki her il için mi geçerli bu uygulama?Hiç duymamıştım,şaşırdım

nasıl yani?Ben şimdi belediyeye gidip kart alınca belediye benim süt masrafımı mı karşılıcak?Peki her il için mi geçerli bu uygulama?Hiç duymamıştım,şaşırdım

bende yeni duyuyorum hemen araştırmaya başlıyım çok süt alıyorum ben ıyı olur bize

nasıl bi uygulamaymış o yaa izmirde varmı ole bişi:26:

demek sadece burdaymış
ben genel birşey sandım
canım hamileliğin son 3 ayı
ve doğumdan sonraki 3 ay
süt yardımı yapılıyomuş
hemde istediğin marketten istediğin
marka süt benide bugün hemşire aradı söyledi

birde bebek doğdunda süt parası
alınıyormuş geçen sene 80tl miş
haberiniz ola 4 paket bez parası!!!

oyy suprmiş yaa nerden alcakmısız o parayıı cnmm

oyy suprmiş yaa nerden alcakmısız o parayıı cnmm

1) Doğum Raporu 1 adet asıl, 1 adet fotokopi

2) Bebeğin doğduğu tarihli, sigortalıya ait 120 günü olan vizite kağıdı.

3) Evlenme cüzdanının 4 ve 5 inci sayfasının fotokopisi.
yukarıdaki belgelerle SOSYAL GÜVENLİK KURUMU na
başvuru yapıyormuşsun sonra ptt den alıyormuşsun

sagolll cnmmm

Yaaaa benim gibi surekli burnu kaniyan varmi
Burnum kanio gece uyurken o kan kuruyo tikio burnmu nefes alamiom..
Burundan alamdihim nefesi agizdan aliom bundan oturude dudaklarim kurudu yara icinde...
Offffff perisan bi haldeyim...

Petuş canım geçmiş olsun, mende de öyle oluyor, burnum tıkanıyor iç kanamadan. Devamlı burnu temizlemek lazım.

Ben de bir başka problem var..sol tarafımda yatamıyorum, sanki içimde bir şey sızır kan gibi sonra sol tarafımda ağrılar başlıyor. Sırt üstü yatmak olmaz bir tek sağ tarafımda yata biliyorum.

2-3 gündü midem tarafda sanki şişkinlik var, içten derim dartılıyor sanki..Ağrı sızı var, akşamlar oturmak bile zor gelir midem dartılıyor. Kimin böyle problemi var? Bebekmi oralara kadar gelmiş ya başka şey olabilir?

Yaaaa benim gibi surekli burnu kaniyan varmi
Burnum kanio gece uyurken o kan kuruyo tikio burnmu nefes alamiom..
Burundan alamdihim nefesi agizdan aliom bundan oturude dudaklarim kurudu yara icinde...
Offffff perisan bi haldeyim...
canım burun tıkanıklığı bende de var ama kanamıyo benimki ama kanaması normalmiş zaten bi sorun yok.okyanus suyunun rahatlattığını duymuştum doktoruna bi danış istersen

canım burun tıkanıklığı bende de var ama kanamıyo benimki ama kanaması normalmiş zaten bi sorun yok.okyanus suyunun rahatlattığını duymuştum doktoruna bi danış istersen

Ben de hem burun tıkanıklığı ve kuruluğu var burnumun içi yanıyor ve kulaklarım da tıkanıyor, bugün doktoruma gittim o da beni kbb ye sevk etti. Kbb geniz etleri hamilelikte şişer dedi. Kulaklarımı temizledi buna rağmen açılmadı, orta kulak başınç testi olan timpanometri testi istedi yarın yaptıracam

arkadaslar bende de geceleri burnumda azda olsa kanama ve kuruluk oluyo ama benim asil sikayetim ayagima ve baldirima giren kramplar gece yataktan nasil firlayacagimi bilemiyorum. gunduzleride ayagimin tam ortasinda ani bir kramp ama oyl hemen gecmiyo dun saat tuttum tam 43 dakika surdu ne yaptiysam gecmedi isin kotusu SIKSIK olmaya basladi... internetten baktim gebelikte calsiyum eksikliginden meydana gelirmis kramplar.... aranizda ayni sorunu yasayan varmi benimle

arkadaslar bende de geceleri burnumda azda olsa kanama ve kuruluk oluyo ama benim asil sikayetim ayagima ve baldirima giren kramplar gece yataktan nasil firlayacagimi bilemiyorum. gunduzleride ayagimin tam ortasinda ani bir kramp ama oyl hemen gecmiyo dun saat tuttum tam 43 dakika surdu ne yaptiysam gecmedi isin kotusu SIKSIK olmaya basladi... internetten baktim gebelikte calsiyum eksikliginden meydana gelirmis kramplar.... aranizda ayni sorunu yasayan varmi benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…