aynen canım demek bize bole vurdu hamilelik:26:Yapılarımız hemen hemen aynıymış ben de kolay kolay ağlamayan biriydim .Ama bu hamilelikte ağladığım kadar ağlamadım.Sinirli alıngan buluttan nem kapar biri oldum çekilmez biri oldum yani. Kimse fark etmiyor eşim alıyordu nasibini o yok annem var şimdi annemde alıyor nasibini yazık. tabi herifi de ihmal etmiyorum :) ah hormonlor ah..
afiyet olsunda kırk yılda bi içmekten hiç bişi olmazkaçamak yapıyorumm..
1 bardak nescafee:18:
canım çoook istedi amaaaaa
al gelde sinir olma :18:bak şimdi bak işte
tammm konu üstüne oldu
gel de gıcık olma...
yazmayacaktım ama içimde kalacak..
Sabah eşimle program yaptık. Akşam beni almaya gelecek cuma günü otobüsler çok dolu oluyor trafik yoğun oluyor ya...
Dedik eşimin bir akrabası var hatta onlara uğrarız falan diye...
Şimdi kayınvalidemin karşıda halı bakacakmış Güneşlide eşime gel beni götür demiş, bu saatte güneşliye gidiyorlar ya
insaf biz Tuzladayız....
Satt 3.30 ve bizim plan gider... Hep böyle oluyo ya...
Bu satte Güneşliye gidecekler 2-2.5 saat garanti.....
Dönüşü tam köprü ve cuma trafiği...
9da gelirse öpüp başıma koyacağım...
Kadın patroniçe sanıyor kendini yaa... Babası eşime sen anneni götür diyince de
gidiyor eşşek gibi...
valla ne diyim cnm acayipler off bu psikoloji cok ilginçmiş lohusalıktada bole olursa cok kotuuu :26::26::26::26::26:Evet çocuk gibiler resmen hala diğer oğlunun yanında şehirdışında 1 aydan fazla oluyor orada kaynım aramış demiş ki annem biraz daha kalsın burada eşim de peki siz nasıl isterseniz bize bir şeyler hazırlamıştı annem biz 20 ocaktan sonra odayı yerleştirmeye başlayacağız o zaman bize söylerse ne yaptığını ya da gelirse ona göre eksik kalanları da ayrıca tamamlamış ne yapacağımızı biliriz demiş arada 1 hafta geçti dün konuşmuşlar eşime sen ille de gelmesin de gelmesin annem diyormuşsun demiş eşim şoke olmuş sen gelmek istedin de ben mi sana gelme dedim anne diye niye böyle yaptı deyince kesin orada istediği bir şey olmamıştır dedi güldük geçtik düşününce ama şimdi hormonlar devrede yaa yahu sen benim ihtiyacım olduğu zaman yoksun, sırf keyfini düşünüyorsun zaten istediği kadar kalsın canıma minnet bir de kalma sebebinde elinden gelse bizi suçluyorsun çocuk gibi şimdi orada bana da dokunuyor ya laf gelme de gelme demiş neden acaba??? işte tahammül kalmayınca böyle saçma sapan konularla muhattap oluyorsun ben canım anneme bile yeri geliyor kaynanama gösterdiğim toleransı göstermiyorum sonra da üzülüyorum bir de bunun yüzünden o yüzden inşallah hormonlardır deyip geçiyorum bir de loğusalık sendromu varmış eltim yaşadı inşallah biz yaşamayız yoksa hiç çekemem onun her şeye burnunu sokmasına. Eşim zaten müdahale etmese tepki fazla olur sağolsun arayı bulmak için elinden geleni yapıyor garibim...
Vallahi az kaldı petuş ben de çok istiyorum uyumak... İnanılmaz dinleniyor insan geçen hafta hiç çıkmadık evden bol bol dinlendik ne iyi geldi...
Sütü bol bol attın mı ohh yarasınben hiç sevmiyorum nescafeyi normalde çok severler oldum olası hiç aram yoktur yaa
kızlaaaaaaaar biz geldik :))
hala hastayım okula gtmeyecektm ama içim rahat etmedi gttm yine.
eve gelince de bir güzel temzlikk yaptım çok yoruldum...
pazar günü arkadaşa güne gtcez o yüzden ütümü de yapacağm birazdan..
aman yarabbm pek hamaratm bugün
hsg cnmmm sen iyileşene kadar gecmiş olsun cnmmmmtüü tüü maşallahhh
ah kaynana muhabbeti kapamş yine.
neyse yeniden açıp da moral bozmayalım..
ama şu bir gerçek ki hapsi aynı........
istisnalar kaideyi bozmaz :)
beni şimdi sağlık ocağından hemşire aradı
belediye ye gidip kredi kartı alıyormuşuz
sonra istediğimiz marketten istediğimiz marka sütü
alabiliyormuşuz 6 ay boyunca
süte başlayan varmı aranızdaa
nasıl yani?Ben şimdi belediyeye gidip kart alınca belediye benim süt masrafımı mı karşılıcak?Peki her il için mi geçerli bu uygulama?Hiç duymamıştım,şaşırdım
bende yeni duyuyorum hemen araştırmaya başlıyım çok süt alıyorum ben ıyı olur bize
baktım şimdi hemen atladık bizde kocaelideymiş oo uygulama :))
nasıl bi uygulamaymış o yaa izmirde varmı ole bişi:26:
demek sadece burdaymış
ben genel birşey sandım
canım hamileliğin son 3 ayı
ve doğumdan sonraki 3 ay
süt yardımı yapılıyomuş
hemde istediğin marketten istediğin
marka süt benide bugün hemşire aradı söyledi
birde bebek doğdunda süt parası
alınıyormuş geçen sene 80tl miş
haberiniz ola 4 paket bez parası!!!
oyy suprmiş yaa nerden alcakmısız o parayıı cnmm
1) Doğum Raporu 1 adet asıl, 1 adet fotokopi
2) Bebeğin doğduğu tarihli, sigortalıya ait 120 günü olan vizite kağıdı.
3) Evlenme cüzdanının 4 ve 5 inci sayfasının fotokopisi.
yukarıdaki belgelerle SOSYAL GÜVENLİK KURUMU na
başvuru yapıyormuşsun sonra ptt den alıyormuşsun
nasıl bi uygulamaymış o yaa izmirde varmı ole bişi:26:
keske olsa ama ben duymadim bole bisey izmirde
canım burun tıkanıklığı bende de var ama kanamıyo benimki ama kanaması normalmiş zaten bi sorun yok.okyanus suyunun rahatlattığını duymuştum doktoruna bi danış istersenYaaaa benim gibi surekli burnu kaniyan varmi
Burnum kanio gece uyurken o kan kuruyo tikio burnmu nefes alamiom..
Burundan alamdihim nefesi agizdan aliom bundan oturude dudaklarim kurudu yara icinde...
Offffff perisan bi haldeyim...
canım burun tıkanıklığı bende de var ama kanamıyo benimki ama kanaması normalmiş zaten bi sorun yok.okyanus suyunun rahatlattığını duymuştum doktoruna bi danış istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?