2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım o kramp bendede var.özelliklede sağ bacağımda geceleri daha çok oluyor.üstüne basamıyorum.

Benim kalçamda kramp tarzı bir ağrı var, kalçamdan bacağıma inen sinir sıkışması gibi , bacağımın üzerine basmıyorum. Bugün doktora gittim bana magnezyum verdi ve ayrıca ağrı kesici fitil verdi, umarım yarar. Doktor siyatik ağrısı dedi

bende kullanıyorum magnezyum tam geçirmesede çok faydası oluyor.kızlar bişi sorucam yaa vitamin haplarıyla aranız nasıl?

bana doktorum 23.haftamda hem magnezyum hemde calsiyum verdi duzenli icmiyorum icemiyorummmm magnezyum neysede cal,siyum berbat cok zor onu kullanmak .... umarim kullanacagin ilaclarin faydasini gorursun , bende pazartesi tekrar gidicem bi agri kesicide bna sart ...aslinda ilaclardan nefret ederim amma deniz hanim icin :)mecburen kullanicam.....neyse bizim uykumuz geldi kizimla uykuya gecicez ................................. guzel annisler hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
vitamin hapımı hergün kullanıyorum ama demir hapı kullanmıyorum çok yan etkisi oldu bana
bende vitamin hapını kullanamıyorum.içince istifra ediyorum.25.haftamda 750 gramdı bebeğim bana zayıf gibi geldi acaba vitamin hapını içmiyorum diyemi bilmiyorum.çok kafama takılıyor.

bende vitamin hapını kullanamıyorum.içince istifra ediyorum.25.haftamda 750 gramdı bebeğim bana zayıf gibi geldi acaba vitamin hapını içmiyorum diyemi bilmiyorum.çok kafama takılıyor.
Yok canım bence ondan değildir, peki doktorun bebeğin kilosu için normal dedi mi, bana hiç öyle ayrıntılı kilo ya da ölçülerden bahsetmiyor doktorum

geldi yine gece bekçisi, ya hu bir ben miyim şu mide ağrısından uyuyamayan

Ben de uyuyamıyorum, ama mide ağrım yok şimdilik. Yatağa giriyorum uyku denen bişi kalmıyor anlamadım niye. Acayip bozuldu düzenim. Çok fazla halsiz kalınca ancak uyumak mümkün oluyor.

Ben de uyuyamıyorum, ama mide ağrım yok şimdilik. Yatağa giriyorum uyku denen bişi kalmıyor anlamadım niye. Acayip bozuldu düzenim. Çok fazla halsiz kalınca ancak uyumak mümkün oluyor.

süt ya da ayran içmeyi denedin mi?
insanı gevşetiyo, ben az önce midemdekileri kanalizasyona yolladım şimdi ayran içiyorum. inş 1 saat içinde uyurum

süt ya da ayran içmeyi denedin mi?
insanı gevşetiyo, ben az önce midemdekileri kanalizasyona yolladım şimdi ayran içiyorum. inş 1 saat içinde uyurum

Fayda etmiyor bana canım. Mesela normalde insanlar sarımsak yer, ağırlaşır uykusu gelir ama ben 10 diş sarımsak yesem aksine beni dinçleştirir. Bir ara çok yüksek seste müzikle uyumaya alışmıştım. Düşün yani.
Umarım uyuyabilmişsindir. Bebişinle tatlı rüyalar.

Son düzenleme:
günaydın bayanlar
2 gündür benide ayak krampı mahvetti.dün diyetisyene gittim dönüşte ayağımda kramp.yarım saat geçmesini bekledim,araba süremedim feci bi ağrı.pazartesi doktoruma gitcem.magnezyum filan versin.dayanılmaz ağrı.

annişler günaydın
benim iç çamaşırımın ağ kısmı hamile kalmadan öncekine göre daha nemli su gibi ıslak değil ama sanki terleyince koltuk altı nasıl olur aynen öyle size de öyle oluyo mu

Günaydııııııııın...
1. dönemin son hafta sonu kursu yuppiiii..
bundan sonra cumartesileri evdeyim :)))

Zeyneeep nbr kuzum??
ya benm kocam tutturdu yine zeynep azra olsun diyo

günaydınn ..................
bende bugün uyuyamadım,sırt üstü yatmak yok , böbreğimdeki şişmeden dolayı sağ tarafa yatmakta kesinlikle yasak, bütün gece soluma dönüp yattım, acaba uykumun arasında sağıma dönermiyim diye tedirgin olunca bütün gece uyuyamadım ,her yerim ağrıyo,neyse oğlum iyi olsunda ben herşeye katlancam...Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza sağlıkla versin.........bugün iş yok ya güzel bi kahvaltı yapıyım........

annişler günaydın
benim iç çamaşırımın ağ kısmı hamile kalmadan öncekine göre daha nemli su gibi ıslak değil ama sanki terleyince koltuk altı nasıl olur aynen öyle size de öyle oluyo mu

evet canım bende de var
beni acayip ateş basıyor
hle boyun ve göğüs bölgem terliyor artı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…