arkadaslar bende de geceleri burnumda azda olsa kanama ve kuruluk oluyo ama benim asil sikayetim ayagima ve baldirima giren kramplar gece yataktan nasil firlayacagimi bilemiyorum. gunduzleride ayagimin tam ortasinda ani bir kramp ama oyl hemen gecmiyo dun saat tuttum tam 43 dakika surdu ne yaptiysam gecmedi isin kotusu SIKSIK olmaya basladi... internetten baktim gebelikte calsiyum eksikliginden meydana gelirmis kramplar.... aranizda ayni sorunu yasayan varmi benimle
arkadaslar bende de geceleri burnumda azda olsa kanama ve kuruluk oluyo ama benim asil sikayetim ayagima ve baldirima giren kramplar gece yataktan nasil firlayacagimi bilemiyorum. gunduzleride ayagimin tam ortasinda ani bir kramp ama oyl hemen gecmiyo dun saat tuttum tam 43 dakika surdu ne yaptiysam gecmedi isin kotusu SIKSIK olmaya basladi... internetten baktim gebelikte calsiyum eksikliginden meydana gelirmis kramplar.... aranizda ayni sorunu yasayan varmi benimle
Benim kalçamda kramp tarzı bir ağrı var, kalçamdan bacağıma inen sinir sıkışması gibi , bacağımın üzerine basmıyorum. Bugün doktora gittim bana magnezyum verdi ve ayrıca ağrı kesici fitil verdi, umarım yarar. Doktor siyatik ağrısı dedi
Benim kalçamda kramp tarzı bir ağrı var, kalçamdan bacağıma inen sinir sıkışması gibi , bacağımın üzerine basmıyorum. Bugün doktora gittim bana magnezyum verdi ve ayrıca ağrı kesici fitil verdi, umarım yarar. Doktor siyatik ağrısı dedi
bende kullanıyorum magnezyum tam geçirmesede çok faydası oluyor.kızlar bişi sorucam yaa vitamin haplarıyla aranız nasıl?
bende vitamin hapını kullanamıyorum.içince istifra ediyorum.25.haftamda 750 gramdı bebeğim bana zayıf gibi geldi acaba vitamin hapını içmiyorum diyemi bilmiyorum.çok kafama takılıyor.vitamin hapımı hergün kullanıyorum ama demir hapı kullanmıyorum çok yan etkisi oldu bana
Yok canım bence ondan değildir, peki doktorun bebeğin kilosu için normal dedi mi, bana hiç öyle ayrıntılı kilo ya da ölçülerden bahsetmiyor doktorumbende vitamin hapını kullanamıyorum.içince istifra ediyorum.25.haftamda 750 gramdı bebeğim bana zayıf gibi geldi acaba vitamin hapını içmiyorum diyemi bilmiyorum.çok kafama takılıyor.
Yok canım bence ondan değildir, peki doktorun bebeğin kilosu için normal dedi mi, bana hiç öyle ayrıntılı kilo ya da ölçülerden bahsetmiyor doktorum
geldi yine gece bekçisi, ya hu bir ben miyim şu mide ağrısından uyuyamayan
Ben de uyuyamıyorum, ama mide ağrım yok şimdilik. Yatağa giriyorum uyku denen bişi kalmıyor anlamadım niye. Acayip bozuldu düzenim. Çok fazla halsiz kalınca ancak uyumak mümkün oluyor.
süt ya da ayran içmeyi denedin mi?
insanı gevşetiyo, ben az önce midemdekileri kanalizasyona yolladım şimdi ayran içiyorum. inş 1 saat içinde uyurum
annişler günaydın
benim iç çamaşırımın ağ kısmı hamile kalmadan öncekine göre daha nemli su gibi ıslak değil ama sanki terleyince koltuk altı nasıl olur aynen öyle size de öyle oluyo mu
evet bende 98e düştüm, ama 38. haftada alınırsa on gün öncesi yaklaşık 88 günümüz kalmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?