2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydııııııııın...
1. dönemin son hafta sonu kursu yuppiiii..
bundan sonra cumartesileri evdeyim :)))

Zeyneeep nbr kuzum??
ya benm kocam tutturdu yine zeynep azra olsun diyo

iyiyim canım
sen nasılsın?
bencede olsun zeynep azra
güzel isim yaa
sen ne istiyorsun?

bende aşıdan heralde kolum ağrıdı bayağı uyuyamadım
eşimde hastaydı salonda yattı, aklım onda kalınca huzursuz bir ece oldu ...

günaydın bayanlarrr
herkese iyi haftasonları diliyorum
bizim için zor olacak çünkü babamız hafta sonu çalışacak

iyiyim canım
sen nasılsın?
bencede olsun zeynep azra
güzel isim yaa
sen ne istiyorsun?

ben sadece azra diyorum.
iki isme gerek yok diiye düşünüyorum ama bakalım..
yaa ben ne zaman uyansam sırtüstü yatıyorum kızlar..
bir şey olur mu ki? öyle rahat ediyorum sadece..

dün gece dr.a gittim ve alttan muayene etti canım acıdı bikaç defa daha bakılmıştı öncecden bu kadar acımadı vajinal spekulu denen aleti soktu ve bana kanaman olacak korkma dedi dün kırmızı olarak 4 5 damla bugünde lekelenme var belki dün hemşire ve dr.a en az 10 kez sordum bebeğe zararı yok içten gelen kan değil rahim ağzın zedelendi tahriş oldu diye dedi.kendime bişey olacağından değil bebeğime bişey olmasın

geçmiş olsun canım... hayırdır neden?

günaydın kızlar hepinize bebişlerinizle ve eşlerinizle iyi haftasonları... biz bugün oğluşumla yalnızız babamız yok bugün arkadaşlarıyla görüşcekmiş beyfendi...

geçmiş olsun canım... hayırdır neden?
benim hamileliğim biraz zor geçiyor yani tam 1 aydır yatıyorum 1 hafta hastanede yattım suyum az ve daha 26 haftalık hamileyim su bi normale yaklaşıyo bi azalıyo amha az a dr.lar
kaç kez vajinal bakıyolar su gelişi yok tuşe kapalı deniyo dün de çamaşırımda nemlilik hissettim abi duramadım gittik kanaman olcak rahim ağzı zorlandı dedi.her gün ağlıyorum bebeğime sağlıkla ve zamanında kavuşmak istiyorum bir de şimdi haftalarım daha erken ilerlse hayırlısıyla inşallah.teşekkür edrrim

ben sadece azra diyorum.
iki isme gerek yok diiye düşünüyorum ama bakalım..
yaa ben ne zaman uyansam sırtüstü yatıyorum kızlar..
bir şey olur mu ki? öyle rahat ediyorum sadece..

yani uyku sırasında oluyosa yapabileceğin bişey yok ki canım..
demek bedenin öyle rahat ediyor ki döndürüyor seni..

doktorda söylemiş zaten canım
kanaman olabilir diye tahrişten dolayı
canını sıkma önemli değildir o

Gecmis olsun canım...insaallah yavrunu saga salim alırsın kucağına ...bende 26 haftalık hamileyim ve ben öğrendiğim günden beri yatıyorum ...bı wc ye kalkıyorum sabretcez başka care yok...

hanımlar iyi haftasonları herkese kociş uyurken bakayım dedim bi nasılsınız bakalımmm

çok geçmiş olsun canım sıkma canını inş. herşey yoluna girer benimde 8 haftalıktan 18. haftama kadar kanamam oldu tam geçti dedik geceleri kanamayla uyandığım oldu sırt üstü yattım tuvalete kalktım bitek şimdide o kadar olmasa da yatmaya çalışıyorum bizim de sınavımız bu belki inş. sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 32. haftayı bi doldursaydık ondan sonrası erken de doğsa daha farklı olur....

Gecmis olsun canım...insaallah yavrunu saga salim alırsın kucağına ...bende 26 haftalık hamileyim ve ben öğrendiğim günden beri yatıyorum ...bı wc ye kalkıyorum sabretcez başka care yok...
amin allahım inşallah dularımızı duyuyo ve yardım edecek senin neyin vardı sana da geçmiş olsun bu çok başka bi psikoloji bana olsun olan diyosun onun küçücük canı yanmasın
annem hep derdi anne olunca anlarsın diye daha kucağıma alamadım ama bu dyguyu hissetmek için yüzünü görmek gerekmiyo normalde de fazla sulugö günlerhaftalar bi geçsin şöyle adaklar adadım sağ salim alıyım kucağıma her anne alsın herkesin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah

çok geçmiş olsun canım bol bol su iç yaa belki faydası olur

canım çok geçmş olsun.

çok geçmiş olsun canım bol bol su iç yaa belki faydası olur
inaın normalde zaten çok su içerdim ama her gün günde 4 lt sıvı tüketiyorum dr.iç dese 10 lt içicem şöyle bi geçse haftalar hayırlısyla haftaya yine kontrolüm var her hafta gidiyoruz eşimle bazen gülüyoruz sonra gözümüz karşılaşıyo birden susuyoruz içimiz acıyo hani katıla katıla olmuyo tadında omuyo bişey sırf doymak için yemek yiyoruz onun tadı yok tuzu yok sırf zamanı unutalım diye uyuyoruz

canım benim yaa bukadar takmayın kafanıza stres çok büyük düşman vücut için senin için bebek için rabbim onu korur sen hiç üzülme korkma allahım büyüktür bak gör sağlıcakla kucaklıycaksın bebişini zamanında sadece bol bol dua et hiç bişeycik olmaz

Banada 2 kere oldu gece bacak krampi....cok fena bisi...ama dr olacak artik bu haftalardan sonra dedi(( kalsiyumda magnezyumda kullaniom...
evet bende 98e düştüm, ama 38. haftada alınırsa on gün öncesi yaklaşık 88 günümüz kalmış :))
Yoqqqqqq oyle 3 gun burdan 5 gun burdan:)))))
günaydın kızlar hepinize bebişlerinizle ve eşlerinizle iyi haftasonları... biz bugün oğluşumla yalnızız babamız yok bugün arkadaşlarıyla görüşcekmiş beyfendi...

Hi hiiii...bizde simdi babamizi yolladik...pes turnuvasi var arkadaslariyla gelmez gari aksama kadar:))))

Günaydın canım arkadaşlarım

canım o bebekten bebegin kesesi mideye baskı yapıyor başka bişiden degil
bende kramp hiç olmadı daha ama olması da çok normalmiş bi çok hamile de goruluyormuş bu
bende vitamin hapını kullanamıyorum.içince istifra ediyorum.25.haftamda 750 gramdı bebeğim bana zayıf gibi geldi acaba vitamin hapını içmiyorum diyemi bilmiyorum.çok kafama takılıyor.
canım bebegin olması gerekenden fazla kilosu 25. haftaya gore ha buradakilerle kıyaslayınca sana zayıf gelmiş olabilir ama ortalama 25. haftada bebegin olması gereken kilosu 660 gr dır...
günaydınlarrrr

günaydın zeynepim
annişler günaydın
benim iç çamaşırımın ağ kısmı hamile kalmadan öncekine göre daha nemli su gibi ıslak değil ama sanki terleyince koltuk altı nasıl olur aynen öyle size de öyle oluyo mu
canım bu dedigin bende hep olan bişi orası hep nemli akıntı olmadıgı zamanlarda mutlaka bu dedigin sey sankı terlemisimde orası nemlenmiş gibi neden oluyoo bilmiyorum ama
geçmiş olsun canım
gunaydın canım hmm niye seni bırakıp gidiyor dövemmi
çok çok gemiş olsun canım allah acil şifalar versin bebegin sıkı sıkı tutunsun saglıkla sıhatle kucagına almayı naasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…