Günaydııııııııın...
1. dönemin son hafta sonu kursu yuppiiii..
bundan sonra cumartesileri evdeyim :)))
Zeyneeep nbr kuzum??
ya benm kocam tutturdu yine zeynep azra olsun diyo
günaydınn ..................
bende bugün uyuyamadım,sırt üstü yatmak yok , böbreğimdeki şişmeden dolayı sağ tarafa yatmakta kesinlikle yasak, bütün gece soluma dönüp yattım, acaba uykumun arasında sağıma dönermiyim diye tedirgin olunca bütün gece uyuyamadım ,her yerim ağrıyo,neyse oğlum iyi olsunda ben herşeye katlancam...Allah hepimizin yavrusunu kucağımıza sağlıkla versin.........bugün iş yok ya güzel bi kahvaltı yapıyım........
iyiyim canım
sen nasılsın?
bencede olsun zeynep azra
güzel isim yaa
sen ne istiyorsun?
dün gece dr.a gittim ve alttan muayene etti canım acıdı bikaç defa daha bakılmıştı öncecden bu kadar acımadı vajinal spekulu denen aleti soktu ve bana kanaman olacak korkma dedi dün kırmızı olarak 4 5 damla bugünde lekelenme var belki dün hemşire ve dr.a en az 10 kez sordum bebeğe zararı yok içten gelen kan değil rahim ağzın zedelendi tahriş oldu diye dedi.kendime bişey olacağından değil bebeğime bişey olmasın
benim hamileliğim biraz zor geçiyor yani tam 1 aydır yatıyorum 1 hafta hastanede yattım suyum az ve daha 26 haftalık hamileyim su bi normale yaklaşıyo bi azalıyo amha az a dr.largeçmiş olsun canım... hayırdır neden?
ben sadece azra diyorum.
iki isme gerek yok diiye düşünüyorum ama bakalım..
yaa ben ne zaman uyansam sırtüstü yatıyorum kızlar..
bir şey olur mu ki? öyle rahat ediyorum sadece..
benim hamileliğim biraz zor geçiyor yani tam 1 aydır yatıyorum 1 hafta hastanede yattım suyum az ve daha 26 haftalık hamileyim su bi normale yaklaşıyo bi azalıyo amha az a dr.lar
kaç kez vajinal bakıyolar su gelişi yok tuşe kapalı deniyo dün de çamaşırımda nemlilik hissettim abi duramadım gittik kanaman olcak rahim ağzı zorlandı dedi.her gün ağlıyorum bebeğime sağlıkla ve zamanında kavuşmak istiyorum bir de şimdi haftalarım daha erken ilerlse hayırlısıyla inşallah.teşekkür edrrim
benim hamileliğim biraz zor geçiyor yani tam 1 aydır yatıyorum 1 hafta hastanede yattım suyum az ve daha 26 haftalık hamileyim su bi normale yaklaşıyo bi azalıyo amha az a dr.lar
kaç kez vajinal bakıyolar su gelişi yok tuşe kapalı deniyo dün de çamaşırımda nemlilik hissettim abi duramadım gittik kanaman olcak rahim ağzı zorlandı dedi.her gün ağlıyorum bebeğime sağlıkla ve zamanında kavuşmak istiyorum bir de şimdi haftalarım daha erken ilerlse hayırlısıyla inşallah.teşekkür edrrim
amin allahım inşallah dularımızı duyuyo ve yardım edecek senin neyin vardı sana da geçmiş olsun bu çok başka bi psikoloji bana olsun olan diyosun onun küçücük canı yanmasınGecmis olsun canım...insaallah yavrunu saga salim alırsın kucağına ...bende 26 haftalık hamileyim ve ben öğrendiğim günden beri yatıyorum ...bı wc ye kalkıyorum sabretcez başka care yok...
dün gece dr.a gittim ve alttan muayene etti canım acıdı bikaç defa daha bakılmıştı öncecden bu kadar acımadı vajinal spekulu denen aleti soktu ve bana kanaman olacak korkma dedi dün kırmızı olarak 4 5 damla bugünde lekelenme var belki dün hemşire ve dr.a en az 10 kez sordum bebeğe zararı yok içten gelen kan değil rahim ağzın zedelendi tahriş oldu diye dedi.kendime bişey olacağından değil bebeğime bişey olmasın
inaın normalde zaten çok su içerdim ama her gün günde 4 lt sıvı tüketiyorum dr.iç dese 10 lt içicem şöyle bi geçse haftalar hayırlısyla haftaya yine kontrolüm var her hafta gidiyoruz eşimle bazen gülüyoruz sonra gözümüz karşılaşıyo birden susuyoruz içimiz acıyo hani katıla katıla olmuyo tadında omuyo bişey sırf doymak için yemek yiyoruz onun tadı yok tuzu yok sırf zamanı unutalım diye uyuyoruzçok geçmiş olsun canım bol bol su iç yaa belki faydası olur
inaın normalde zaten çok su içerdim ama her gün günde 4 lt sıvı tüketiyorum dr.iç dese 10 lt içicem şöyle bi geçse haftalar hayırlısyla haftaya yine kontrolüm var her hafta gidiyoruz eşimle bazen gülüyoruz sonra gözümüz karşılaşıyo birden susuyoruz içimiz acıyo hani katıla katıla olmuyo tadında omuyo bişey sırf doymak için yemek yiyoruz onun tadı yok tuzu yok sırf zamanı unutalım diye uyuyoruz
Banada 2 kere oldu gece bacak krampi....cok fena bisi...ama dr olacak artik bu haftalardan sonra dediarkadaslar bende de geceleri burnumda azda olsa kanama ve kuruluk oluyo ama benim asil sikayetim ayagima ve baldirima giren kramplar gece yataktan nasil firlayacagimi bilemiyorum. gunduzleride ayagimin tam ortasinda ani bir kramp ama oyl hemen gecmiyo dun saat tuttum tam 43 dakika surdu ne yaptiysam gecmedi isin kotusu SIKSIK olmaya basladi... internetten baktim gebelikte calsiyum eksikliginden meydana gelirmis kramplar.... aranizda ayni sorunu yasayan varmi benimle
Yoqqqqqq oyle 3 gun burdan 5 gun burdan:)))))evet bende 98e düştüm, ama 38. haftada alınırsa on gün öncesi yaklaşık 88 günümüz kalmış :))
günaydın kızlar hepinize bebişlerinizle ve eşlerinizle iyi haftasonları... biz bugün oğluşumla yalnızız babamız yok bugün arkadaşlarıyla görüşcekmiş beyfendi...
canım o bebekten bebegin kesesi mideye baskı yapıyor başka bişiden degilPetuş canım geçmiş olsun, mende de öyle oluyor, burnum tıkanıyor iç kanamadan. Devamlı burnu temizlemek lazım.
Ben de bir başka problem var..sol tarafımda yatamıyorum, sanki içimde bir şey sızır kan gibi sonra sol tarafımda ağrılar başlıyor. Sırt üstü yatmak olmaz bir tek sağ tarafımda yata biliyorum.
2-3 gündü midem tarafda sanki şişkinlik var, içten derim dartılıyor sanki..Ağrı sızı var, akşamlar oturmak bile zor gelir midem dartılıyor. Kimin böyle problemi var? Bebekmi oralara kadar gelmiş ya başka şey olabilir?
bende kramp hiç olmadı daha ama olması da çok normalmiş bi çok hamile de goruluyormuş buarkadaslar bende de geceleri burnumda azda olsa kanama ve kuruluk oluyo ama benim asil sikayetim ayagima ve baldirima giren kramplar gece yataktan nasil firlayacagimi bilemiyorum. gunduzleride ayagimin tam ortasinda ani bir kramp ama oyl hemen gecmiyo dun saat tuttum tam 43 dakika surdu ne yaptiysam gecmedi isin kotusu SIKSIK olmaya basladi... internetten baktim gebelikte calsiyum eksikliginden meydana gelirmis kramplar.... aranizda ayni sorunu yasayan varmi benimle
canım bebegin olması gerekenden fazla kilosu 25. haftaya gore ha buradakilerle kıyaslayınca sana zayıf gelmiş olabilir ama ortalama 25. haftada bebegin olması gereken kilosu 660 gr dır...bende vitamin hapını kullanamıyorum.içince istifra ediyorum.25.haftamda 750 gramdı bebeğim bana zayıf gibi geldi acaba vitamin hapını içmiyorum diyemi bilmiyorum.çok kafama takılıyor.
günaydın zeynepimgünaydınlarrrr
canım bu dedigin bende hep olan bişi orası hep nemli akıntı olmadıgı zamanlarda mutlaka bu dedigin sey sankı terlemisimde orası nemlenmiş gibi neden oluyoo bilmiyorum amaannişler günaydın
benim iç çamaşırımın ağ kısmı hamile kalmadan öncekine göre daha nemli su gibi ıslak değil ama sanki terleyince koltuk altı nasıl olur aynen öyle size de öyle oluyo mu
geçmiş olsun canımdün gece dr.a gittim ve alttan muayene etti canım acıdı bikaç defa daha bakılmıştı öncecden bu kadar acımadı vajinal spekulu denen aleti soktu ve bana kanaman olacak korkma dedi dün kırmızı olarak 4 5 damla bugünde lekelenme var belki dün hemşire ve dr.a en az 10 kez sordum bebeğe zararı yok içten gelen kan değil rahim ağzın zedelendi tahriş oldu diye dedi.kendime bişey olacağından değil bebeğime bişey olmasın
gunaydın canımgünaydın kızlar hepinize bebişlerinizle ve eşlerinizle iyi haftasonları... biz bugün oğluşumla yalnızız babamız yok bugün arkadaşlarıyla görüşcekmiş beyfendi...
çok çok gemiş olsun canım allah acil şifalar versin bebegin sıkı sıkı tutunsun saglıkla sıhatle kucagına almayı naasip etsin rabbimbenim hamileliğim biraz zor geçiyor yani tam 1 aydır yatıyorum 1 hafta hastanede yattım suyum az ve daha 26 haftalık hamileyim su bi normale yaklaşıyo bi azalıyo amha az a dr.lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?