Evet ya smake down yapmayi ozledik bizde...arada kistiriom hadiiiii die, cok korkuo:))))
Banada 39 da aliriz didi..
28 mart 39 un sonu, esimin dogum gunu..o tarihi isioruz ama 39 un sonuna kadar beklemzler heralde....23 martta ilk gunu luo...buyuk ihtimal 23 u olcak dr la anlasirsak...31. Haftada gidcez kontrole sanirim o zmn tarih belrlicez..
sende bul kendine gezme tatlım arkadaşlarına filan git kimse yoksa yakınlarda gel bana oturalım sıkılma evde
Bende hep oyle diodum...son gittigimizde dedi cok sukur:))))))) plesenta asagidaydi cikmaz gai sezeryan kesin dedi...zatende bahaneydi ii oldu:))))anaammmm herkes sezeryan mı oluo
ben nası doğuracam yaa
ben stres panik bi insanım
sancının gelmesini nası bekleyecem
o belirsizlik bana dokuz doğurtur
dr sezeryan olman gerek dese de sezeryan olsam
die düşünmüo değilim
ama hayırlısı olsn en kolayı olsun :18::18:
dohtur beyt bana sağa yatma bebeğe giden damarlar ordan geçiyo dedi sola yatıyorum hep bide sırtüstü yatıyorum şimdilkik iyiyiz bakalım sonra nolcak ama benim burnum çok tıkanıyor sürekli banyodayım yakında beynim akacak temizlerken :2
O burun mevzuuu bendede var ya...benimkide kanio..o kan donuo..yikanio....nefesi agzimdan almaya calisyom bu seferde dudaklarim kurudu yara icinde dudaklar....offfff
ah canım benim ne iyi olurdu... ben elazığa geldim evlenince kimsem yok burdatopikten bulsam birini dadanıcam kendilerine ama yok sanırım:)
anaammmm herkes sezeryan mı oluo
ben nası doğuracam yaa
ben stres panik bi insanım
sancının gelmesini nası bekleyecem
o belirsizlik bana dokuz doğurtur
dr sezeryan olman gerek dese de sezeryan olsam
die düşünmüo değilim
ama hayırlısı olsn en kolayı olsun :18::18:
bende amasyadayım uzakmışız yani
kızlar bu arada ben bebeğimin cicilerini yıkadım
dalin kullandım gayet memnunum 30 derecede
çok yumusacık oldu giysileri bebeşimin
battananiyeler falan mis gibi oldu
çok az sabun tozu kullandım
epey biiii uzakmışız... neyse tayin listeme bi alternatif daha eklendi:)
kızlar bu arada ben bebeğimin cicilerini yıkadım
dalin kullandım gayet memnunum 30 derecede
çok yumusacık oldu giysileri bebeşimin
battananiyeler falan mis gibi oldu
çok az sabun tozu kullandım
Yaza ordayiz elchin...arkadasin dugunu var..vakifbankda calisyo...sende bul kendine gezme tatlım arkadaşlarına filan git kimse yoksa yakınlarda gel bana oturalım sıkılma evde
bende baktım takvime 30 mart uygun göründü benim gözüme zaten 1-2 nisan tatil dolayısıyla doğum güğnü yakışığı olarakta 30 mart 2012 güzel göründü bana dohtur amcaya söyliycem gidince
Veeee gunaydin...
Son 4 ayin en guzel uykusunu uyudum diebilirim kizlar..coooook mutluyum.
12 de yattim sbh 8 di uyandigimda...deliksiz uyumusum....hic tuvalete kalkmadim...soktayim...cok ozlemisim boyle uyumayi...nide gobemin ustune yatabileydim eyiydi ya neyse oda 3 ay sonra ins:))))
bende çıksam bi çarşıya alcam dalin deterjan ve yumuşatıcı yıkayıp ütüleyip kaldırcam ama eşim daha çoooooook var doğuma diyomanyakmı ne
Offffff cok ozledim oyle yatmayi ya...
Kendimi yataga savurmayi, yatakta simit olmayi:)))))
Offff offffffff, az kaldi
Yaza ordayiz elchin...arkadasin dugunu var..vakifbankda calisyo...
Bi edirnede bi amasyada dugun..edirneye kesin gidcez..yagmur hanim huysuznolmazsa ordakinede gelmei isyioz...tayilime denk gelio dugun 2 haziranda sanirim...gelip bi kac gun kalcaz...ben gelirim
Bende 23 hesapladim ya..cumaya denk gelio...cuma ogleden sonra dogurrum...cmt de suslenirim arkadaslar ziyarete oyle gelir hastaneye:)))) ince hesaplarrrrr
neler aldın canım bebeğine? fikir ediniim unuttuğum bişey olmasın diye soruyorum
canım ben yumuşatıcı kullanmadım
ama kullanmış gibi yumuşacık
istrsen bi yumuşatıcısız dene beğenmezse
yumuşatıcı kullanırsın ne kadar az kimyasal
o kadar iyi
aynen canım bütün hayatımız şuan kısıtlıbebeklerimiz bi doğsun ittifak yapıcaz babalara karşı
ah canım benim ne iyi olurdu... ben elazığa geldim evlenince kimsem yok burdatopikten bulsam birini dadanıcam kendilerine ama yok sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?