2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende baktım takvime 30 mart uygun göründü benim gözüme zaten 1-2 nisan tatil dolayısıyla doğum güğnü yakışığı olarakta 30 mart 2012 güzel göründü bana dohtur amcaya söyliycem gidince

Bende hep oyle diodum...son gittigimizde dedi cok sukur:))))))) plesenta asagidaydi cikmaz gai sezeryan kesin dedi...zatende bahaneydi ii oldu:))))

kızlar bu arada ben bebeğimin cicilerini yıkadım
dalin kullandım gayet memnunum 30 derecede
çok yumusacık oldu giysileri bebeşimin
battananiyeler falan mis gibi oldu
çok az sabun tozu kullandım

sende bendensin bende bahane aryorum ki sezaryen yapiim diye:) sonrası pek iyi değil ama normalden çok tırsıyorum

bende çıksam bi çarşıya alcam dalin deterjan ve yumuşatıcı yıkayıp ütüleyip kaldırcam ama eşim daha çoooooook var doğuma diyo manyakmı ne

günaydın kızlarbacak krampları burun tıkanıklığı bendede oluyor kalsiyum magnezyum alıyorum ama nafile gece bi kasılıyo uykumdan uyanıyorum

neler aldın canım bebeğine? fikir ediniim unuttuğum bişey olmasın diye soruyorum

sende bul kendine gezme tatlım arkadaşlarına filan git kimse yoksa yakınlarda gel bana oturalım sıkılma evde
Yaza ordayiz elchin...arkadasin dugunu var..vakifbankda calisyo...
Bi edirnede bi amasyada dugun..edirneye kesin gidcez..yagmur hanim huysuznolmazsa ordakinede gelmei isyioz...tayilime denk gelio dugun 2 haziranda sanirim...gelip bi kac gun kalcaz...ben gelirim
bende baktım takvime 30 mart uygun göründü benim gözüme zaten 1-2 nisan tatil dolayısıyla doğum güğnü yakışığı olarakta 30 mart 2012 güzel göründü bana dohtur amcaya söyliycem gidince

Bende 23 hesapladim ya..cumaya denk gelio...cuma ogleden sonra dogurrum...cmt de suslenirim arkadaslar ziyarete oyle gelir hastaneye:)))) ince hesaplarrrrr

neaaaa
uykumu o ne beeaa ?

ben uyuyamadım gece yaa pofff....

bende çıksam bi çarşıya alcam dalin deterjan ve yumuşatıcı yıkayıp ütüleyip kaldırcam ama eşim daha çoooooook var doğuma diyo manyakmı ne

canım ben yumuşatıcı kullanmadım
ama kullanmış gibi yumuşacık
istrsen bi yumuşatıcısız dene beğenmezse
yumuşatıcı kullanırsın ne kadar az kimyasal
o kadar iyi

gel gel gel beklerim canımmm ay ne güzel olar bebikleride kerteriz

neler aldın canım bebeğine? fikir ediniim unuttuğum bişey olmasın diye soruyorum

canım valla herşeyini aldım eksiğim yok gibi
bi odasının halısı kaldı
benimde bitek hasta bezi diş fırçası
göğüs ucu kremm kaldı
pike gecelik iç çamaşırı çorap ped
hepsini hazırladım koydum çantaya

canım ben yumuşatıcı kullanmadım
ama kullanmış gibi yumuşacık
istrsen bi yumuşatıcısız dene beğenmezse
yumuşatıcı kullanırsın ne kadar az kimyasal
o kadar iyi

evet haklsın hee hiç bu yönden düşünmemiştim dur öyle yapam bende tenk yu tatlım muck

bebeklerimiz bi doğsun ittifak yapıcaz babalara karşı
aynen canım bütün hayatımız şuan kısıtlı
ah canım benim ne iyi olurdu... ben elazığa geldim evlenince kimsem yok burda topikten bulsam birini dadanıcam kendilerine ama yok sanırım:)

oy canım bnm kıyamıyorum sana nedendir bilmem sanırım avatarından çok masum güzel senide oradaki kız gibi hayal ediyorum demek:26: bende bıraktıgın izlenim çıt kırıldım narin kibar hassas sevimli güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…