inşallah allahım kimsein kucağını boş bırakmasıncanım benim yaa bukadar takmayın kafanıza stres çok büyük düşman vücut için senin için bebek için rabbim onu korur sen hiç üzülme korkma allahım büyüktür bak gör sağlıcakla kucaklıycaksın bebişini zamanında sadece bol bol dua et hiç bişeycik olmaz
Veeee gunaydin...
Son 4 ayin en guzel uykusunu uyudum diebilirim kizlar..coooook mutluyum.
12 de yattim sbh 8 di uyandigimda...deliksiz uyumusum....hic tuvalete kalkmadim...soktayim...cok ozlemisim boyle uyumayi...nide gobemin ustune yatabileydim eyiydi ya neyse oda 3 ay sonra ins:))))
Günaydın canım arkadaşlarım
canım o bebekten bebegin kesesi mideye baskı yapıyor başka bişiden degil
bende kramp hiç olmadı daha ama olması da çok normalmiş bi çok hamile de goruluyormuş bu
canım bebegin olması gerekenden fazla kilosu 25. haftaya gore ha buradakilerle kıyaslayınca sana zayıf gelmiş olabilir ama ortalama 25. haftada bebegin olması gereken kilosu 660 gr dır...
günaydın zeynepim
canım bu dedigin bende hep olan bişi orası hep nemli akıntı olmadıgı zamanlarda mutlaka bu dedigin sey sankı terlemisimde orası nemlenmiş gibi neden oluyoo bilmiyorum ama
geçmiş olsun canım
gunaydın canımhmm niye seni bırakıp gidiyor dövemmi
çok çok gemiş olsun canım allah acil şifalar versin bebegin sıkı sıkı tutunsun saglıkla sıhatle kucagına almayı naasip etsin rabbim
Veeee gunaydin...
Son 4 ayin en guzel uykusunu uyudum diebilirim kizlar..coooook mutluyum.
12 de yattim sbh 8 di uyandigimda...deliksiz uyumusum....hic tuvalete kalkmadim...soktayim...cok ozlemisim boyle uyumayi...nide gobemin ustune yatabileydim eyiydi ya neyse oda 3 ay sonra ins:))))
benimde uyku fantazilerimden en büyüğü o:) 3 ay sonra yüzüstü yatış pozisyonlarımızı çeker koyarız topiğe:)
:)dövelim canım ben kalkıştım ama gücüm yetmedi... kaç aydır çıkmıyomuş dışarı çok özlemişmiş arkadaşlarını çok ayıp oluyomuş onlara... daha 3 gün önce halısaha maçı vardı nankör inkarcı şişko:)
Offffff cok ozledim oyle yatmayi ya...
Kendimi yataga savurmayi, yatakta simit olmayi:)))))
Offff offffffff, az kaldi
elchin senin 85 petunyapet senin 82 gün kalmış günlerimiz çok yakın benim de 84 kaldı
:18::18::18::18::18:
3 gün az zamanmı tatlım özlemiştir yazık adama yaaa
Elcinde bende sezeryan bide.....dahada az yani:))))elchin senin 85 petunyapet senin 82 gün kalmış günlerimiz çok yakın benim de 84 kaldı
:18::18::18::18::18:
Cnm ya onu bende yapiom..omrumde sirt usu yatmislihim yok simdi cok rahat ediom...hoşgeldin petuşummm canım benim gözün aydın darısı başımıza heheheheben bazen uyanıyorumki yüzüstüyüm hayır nasılda rahat ediyom bilmiyo9mki
Evet ya smake down yapmayi ozledik bizde...arada kistiriom hadiiiii die, cok korkuo:))))offf offff benim öyle şeylerim yokda eşimin var şöyle yatağa girerken üstünden atlasam diyo seninle dövüşmeyi boğuşmayı çok özledim yaa diyoo sarılamıyom bile bak şuna diyo
hoşgeldin kelebekcim evet az kaldı baya hatta benim sezercik olduğu için daktır amcamız 10-12 gün önce alırız dedi
:)dövelim canım ben kalkıştım ama gücüm yetmedi... kaç aydır çıkmıyomuş dışarı çok özlemişmiş arkadaşlarını çok ayıp oluyomuş onlara... daha 3 gün önce halısaha maçı vardı nankör inkarcı şişko:)
offf offff benim öyle şeylerim yokda eşimin var şöyle yatağa girerken üstünden atlasam diyo seninle dövüşmeyi boğuşmayı çok özledim yaa diyoo sarılamıyom bile bak şuna diyo
Elcinde bende sezeryan bide.....dahada az yani:))))
Cnm ya onu bende yapiom..omrumde sirt usu yatmislihim yok simdi cok rahat ediom...
Sola yatamiom ben..kizim cok hareket edio sola yainca kafasi solda genelde, soluma baskiyi sevmio hatun..
Saga yat yat walla yanlarim bi hal oldu...gece bende bazi bazi yataliom kendimi sirt ustu yatarken...aslinda sirt ustu yatarken yastigin yuksekse cok sorun degil sanirim...cunku mehmet ozun kitabinda uyuma pozisyonu olarak sirt ustu yatmayi gostermis...kafa altinda bacagi yuksek bi yastik..bide bel altina dogru bi yastik...amac sanirim bebegin agirligini kasiga dogru vermek cigerlerden ziyade...
ahh şu bebekler olmasa karnımızda neler yapıcaz daaaa :)
benden çok özlüyo kumalarımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?