2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Veeee gunaydin...
Son 4 ayin en guzel uykusunu uyudum diebilirim kizlar..coooook mutluyum.
12 de yattim sbh 8 di uyandigimda...deliksiz uyumusum....hic tuvalete kalkmadim...soktayim...cok ozlemisim boyle uyumayi...nide gobemin ustune yatabileydim eyiydi ya neyse oda 3 ay sonra ins:))))

inşallah allahım kimsein kucağını boş bırakmasın

benimde uyku fantazilerimden en büyüğü o:) 3 ay sonra yüzüstü yatış pozisyonlarımızı çeker koyarız topiğe:)

elchin senin 85 petunyapet senin 82 gün kalmış günlerimiz çok yakın benim de 84 kaldı
:18::18::18::18::18:

:)dövelim canım ben kalkıştım ama gücüm yetmedi... kaç aydır çıkmıyomuş dışarı çok özlemişmiş arkadaşlarını çok ayıp oluyomuş onlara... daha 3 gün önce halısaha maçı vardı nankör inkarcı şişko:)

hoşgeldin petuşummm canım benim gözün aydın darısı başımıza hehehehe ben bazen uyanıyorumki yüzüstüyüm hayır nasılda rahat ediyom bilmiyo9mki

3 gün az zamanmı tatlım özlemiştir yazık adama yaaa

Offffff cok ozledim oyle yatmayi ya...
Kendimi yataga savurmayi, yatakta simit olmayi:)))))
Offff offffffff, az kaldi

offf offff benim öyle şeylerim yokda eşimin var şöyle yatağa girerken üstünden atlasam diyo seninle dövüşmeyi boğuşmayı çok özledim yaa diyoo sarılamıyom bile bak şuna diyo

elchin senin 85 petunyapet senin 82 gün kalmış günlerimiz çok yakın benim de 84 kaldı
:18::18::18::18::18:
Elcinde bende sezeryan bide.....dahada az yani:))))
hoşgeldin petuşummm canım benim gözün aydın darısı başımıza hehehehe ben bazen uyanıyorumki yüzüstüyüm hayır nasılda rahat ediyom bilmiyo9mki
Cnm ya onu bende yapiom..omrumde sirt usu yatmislihim yok simdi cok rahat ediom...
Sola yatamiom ben..kizim cok hareket edio sola yainca kafasi solda genelde, soluma baskiyi sevmio hatun..
Saga yat yat walla yanlarim bi hal oldu...gece bende bazi bazi yataliom kendimi sirt ustu yatarken...aslinda sirt ustu yatarken yastigin yuksekse cok sorun degil sanirim...cunku mehmet ozun kitabinda uyuma pozisyonu olarak sirt ustu yatmayi gostermis...kafa altinda bacagi yuksek bi yastik..bide bel altina dogru bi yastik...amac sanirim bebegin agirligini kasiga dogru vermek cigerlerden ziyade...

offf offff benim öyle şeylerim yokda eşimin var şöyle yatağa girerken üstünden atlasam diyo seninle dövüşmeyi boğuşmayı çok özledim yaa diyoo sarılamıyom bile bak şuna diyo
Evet ya smake down yapmayi ozledik bizde...arada kistiriom hadiiiii die, cok korkuo:))))
hoşgeldin kelebekcim evet az kaldı baya hatta benim sezercik olduğu için daktır amcamız 10-12 gün önce alırız dedi

Banada 39 da aliriz didi..
28 mart 39 un sonu, esimin dogum gunu..o tarihi isioruz ama 39 un sonuna kadar beklemzler heralde....23 martta ilk gunu luo...buyuk ihtimal 23 u olcak dr la anlasirsak...31. Haftada gidcez kontrole sanirim o zmn tarih belrlicez..

ahh şu bebekler olmasa karnımızda neler yapıcaz daaaa :)

aynen ya bizde çok özledik
bide geçen gece eşim görmüş
yüzüstü yatıyormuşum dizimide çekmişim
uyuyodun öyle dedi kötü oldum
yok yapmamışımdır sen uyku sersemi
yanlış görmüşsündür dedim ama yok dedi

anaammmm herkes sezeryan mı oluo
ben nası doğuracam yaa
ben stres panik bi insanım
sancının gelmesini nası bekleyecem
o belirsizlik bana dokuz doğurtur
dr sezeryan olman gerek dese de sezeryan olsam
die düşünmüo değilim
ama hayırlısı olsn en kolayı olsun :18::18:

dohtur beyt bana sağa yatma bebeğe giden damarlar ordan geçiyo dedi sola yatıyorum hep bide sırtüstü yatıyorum şimdilkik iyiyiz bakalım sonra nolcak ama benim burnum çok tıkanıyor sürekli banyodayım yakında beynim akacak temizlerken :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…