2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

:26: bana bu durum 2 aydir oluyor ben doktoruma sorma feregi bile duymadim bebek geriliyor/yer degistiriyor ondan oluyordur bu sertlesme hissi diye dusunuyordum. Karnim tas gibi oluyor ve nefesimi zor aliyormusum gibi oluyor sanki diyaframimi icerden sıkıştırıyormus gibi bir his :26: simdilerde buna bir de bebegimin net olarak hareketlerini hissetmem eklendi sanki ayagini veya ona benzer kucuk bir kemigini hisseder gibi oluyorum elimle yoklayinca

günaydın hamişdaşlar:) inş. sizler de bebişlerinizde çok çok iyidir...

yorgun uykusuz ve bol gazlı bir geceyi daha geride bıraktım:) oğlum hiç hareket etmedi gece sabah 6 da kalktım bi çanga götürdüm:) oğluşum başladı dans etmeye:) sevindi sanırım öyle içim acıdı ki oğluşumu aç mı bıraktım acaba diye...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

kaymadan geldim bu buzlu yollarda şükürler olsunn bugünüde atlattım. bide bunun akşamı var....

acaip yorgunum
hep evde olsam olsam diye hayaller kuruyorum ama anladımki bende evde olsam hiç dinlenemem..
dün bi ton iş yaptım ... yatak odamı dip köşe temizledim. evi sildim süpürdüm. tuvalet banyo derken.mutfaka yemekti ıvırdı zıvırdı derken akşam olmuşş... tabi bende bittim ama çıktım bide kartopu oynadımmyani dün yatmam gece 2 yi buldu.. şuan çok uykum var ben yine keşke evde olsam fantazilerine başladım bileee

ha bu arada göbek deliğimin çevresi çok ağrıdı dün
acaba yorgunluktanmı bilemedim.. ara ara oluyo bende.. sizdede varmıı aynı durummm..

günaydın bayanlar nasılsınız
güzel haftaalar dilerim
öğretmenler şanslı okulların çoğu tatil
biz iş başı
kar yok ama
durmak bilmeyen bir yağmur var

dün öğlen kısır yedim akşam canım bişey istemedi
saat 11 oldu ben ayağa kalkamıyorum açlıktan
eşime dedim çabuk bana bişeyler getir
nasıl acıkmışım ya farkında olmadan yedim de yedimmmm

günaydın kıslar biz geldikkk..
öpüyos her bi yerinizden..
annem geldi cumartesi günü.. cuma akşamı da kocişim geldi.. dün gitti tabi yine.. nassı özlemişim kuzucuğumu..
anneme de doyamadım dahaa.. anlamadım bile geldiğini.. telaş vardı evde.. ne telaşıı????
çünkü kızımın oda takımı geldi..
harika oldu.. bayıldım resmen.. henüz temizlenmedi çünkü bi kaç gün silmemek gerekiyormuş.. silip süpürüp fotolarını çekip ekleyeceğim.

soğuk ama güneşli bir ist. sabahından günaydınlarrrrrrr

bu gece eşim uyandırdı...didim nolyo...sırt üstü yatıosun, yana dön bakim die, resmen kaçamak yapıom ben yafff

offf ya aynen..
geçen hafta sonu öldüm bittim çok yoruldum bu hafta sonu full yaptcam dedim..yine ev temizledim, ütü yaptım, yemek yaptım falan falan..2 saat ayaklarımı uzatmışlığım yok...ama yinede dinlenmiş bi halim var, ii hissediyorum kendimi...havadan sanırım...soğuk ama açık güneşli

ohhh missss hadi gözün aydın canım...bekloz merakla
karbonatlı suyla silin bebeğin mobilyalarını diolar, gerçi annen var o en iisini bilirde yinede sölim bebem

gözünüz aydın tatlımm. iyi günerde güzel günlerde uyusunda büyüsün minik kızınn

ohh maşallahh nazar değmesin enerjineee

biz kızımıza simay ismini düşnmüştük ama aklımızda işte tmm bu diye netleştirememiştik...
şuan aklımızda bi isim daha var

NİLSU sizce nasıl bu 2 isim arasında karasızız

Simay mı?
Nilsu mu?

günaydınlar bizde geldik
sabah gelirken evde kahvaltı edeyim dedim otobüsten inince çıkardım ya benim bu midemde ne var anlamadım karnım çocuk varda midem de ne var yaff ?
şimdi iş yerimizde ediyos kahvaltımızı çayımızı

ohhh missss hadi gözün aydın canım...bekloz merakla
karbonatlı suyla silin bebeğin mobilyalarını diolar, gerçi annen var o en iisini bilirde yinede sölim bebem
aa bilmiyordum ben.. söyleyeyim anneme de..

gözünüz aydın tatlımm. iyi günerde güzel günlerde uyusunda büyüsün minik kızınn

ohh maşallahh nazar değmesin enerjineee
çok çok teşekkür ederim kuzucum.. aminn hepimizin melekleri inşallah..

oyum simaydan yana...
daha sevimli daha güzel bi hatunu andıryo bana..
nilsu hem söylemesi daha zor hemde soğuk havalı bi hatun canlandı kafamda:)))
bide sürekli açıklamak zorunda kalacak..nilsu diyecek kesin ayrı yazcaklar, bilgilerinize ulaşamadık hanfendi diyecekler birleşik yazılyo die sürekli açıklama geçcek

günaydın herkese.............
kaymadan düşmeden gelebildik işe bakalım giderken ne olcak...........
okullar tatil olmuş burda bende bekliyom acep hamilelerede tatil verirlermi diye )))
bu arada bugün 6. ayımızı bitirip 7. ayımıza girdik ve ben 10 kilo almıştım nasıl olduysa 1 kilo vermişim yani 9 kiloyla 6 ayı tamamlamış oldukkkkk..............

SİMAY :))))) anlamları ne bilmiyorum ama simay hoş geliyo kulağa....

hakkatten bende gül gül öldüm, şu bilinç altı neler yapıyor

bu arada günaydınlarrr
biz çatı ağrısından uyuyumadık, resmen gece oturup ağladım sağa sola dönmek imkansız artık

en güzel bişi....
günaydın hanımlar... bi tarafımız donmadan gelebildik işe nihayet abooooo nası ayaz

yoktun sanki geçen hafta hıı???

biz büyük bir görev bilinci ile işimizin başındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…