2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar 26 . hafta bitti 27 e giriyorum ama bu gün hafifde olsa kasıklarımda ağrı var batma gibi.Bunu yaşayan var mı?

evet bendede oluyor canım.dün kasıklarımın ağrısı çok fazlaydı,dediğin gibi batma gibi...bugün daha iyiyim.oğluşumunda ayakları aşağıda ,kasıklarıma bi tepiyo bi tepiyo maşallah.olsun o tepsin yeterki ben çok mutlu oluyorum

arkadaşlar 26 . hafta bitti 27 e giriyorum ama bu gün hafifde olsa kasıklarımda ağrı var batma gibi.Bunu yaşayan var mı?

Ben dünden beri çok fenayım. Eskiden sırt-bel ağrılarım olurdu ama bu sefer kalça kemiğimde çok kötü sancı var. Oturamıyorum, yürüyemiyorum, yerimden kalkmaya çalışınca pat diye düşüyorum. Yürümeye çalışınca bacağıma kadar iniyor sancı Bir de yetmez gibi midem yanıyor.

benim kızımında ayakları aşağıda acaba ondan mı oluyoki? ondan oluyosa olsun ben dayanırımda işte korkuyorum erken doğum mu diye.Rabbim hepsinin dünyaya sağlıkla gelmesini nasip etsin.

canım o kalçadaki ağrılar bende 4. aydan beri var kengi deniyo ona herkesde olmaya bilirmiş ama bende başlamıştı o dönemde.Ama epeydir yok. bir girince taş kesiliyordum. ama benimki böle garip sancı gibi de değil batıyo gibi kasıklarımdaki ağrı.

Benim belim sorunluydu zaten daha önceden, ama kalçadan vurmuyordu hiç sancım. Kasıklarımda batma falan hissetmedim canım hiç şimdiye kadar, sadece bebiş hareket edince bazen içerde bişiler batıyor gibi hissettiğim oldu o kadar.

anladım canım saol cevabın için elbet yaşayan birileri çıkar.

benim kızımında ayakları aşağıda acaba ondan mı oluyoki? ondan oluyosa olsun ben dayanırımda işte korkuyorum erken doğum mu diye.Rabbim hepsinin dünyaya sağlıkla gelmesini nasip etsin.

ondan olabilir tabi,ama bazen yalancı kasılmalarda olabiliyor.gelip giden ağrılar,sızılarsa problem diil,ama çok ciddi ağrılar varsa tabi şüphelenilmeli.yanlız sen batma tarzı demiştin sanmıyorum birşey olacağını.dediğim gibi en az 5 dk da bir gelen düzenli ağrılar doğum ağrısıdır.onun hariicinde endişeye mahal yok.sakin olalım olacağı varsa da geri gitsin.sıkıntı sitreste tetikleyebilir

3 Gündür sol tarafımda kasığımın üstüne, göbek deliğimle kasık arasında bir ağrı var. sabah biraz hareket yaptıktan sonra başlıyor ve genelde geçmiyor. günlük hayatımı etkileyemeyen bir ağrı ama kafama takıldı. böyle bir şey yaşayan var mı? yarın 26.haftaya giriyorum. bebişimin hareketlerinden bir azalma filan yok çok şükür ama o ağrıya kafayı taktım. doktor muayeneme de 1 hafta var. :26:

canım bence endişelenmene gerek yok.ara sıra böyle ağrılar olması normal.daha önce de yazdığım gibi sürekli ağrın yoksa,karnının üstü ağrı sırasında gerilmiyorsa bir problem yoktur.hele seni engelleyecek tarzda değilse hiç kafana takma.ama eğer sürekli oluyorsa ve karnının üstünde kasılmalar,gerginlikler oluyorsa doktorunu aramanda fayda var derim...

Benim hem sol hem sağ tarafta kasığımın üstünde yerleşmiş ağrım var canım. Çatı kemiğimle birlikte oradaki kaslar ağrıyor ama oturduğum yerde ağrı yok özellikle oturduğum yerden kalkarken çok ağrı oluyor. Doktorum durduğum yerde ritmik bir kasılma olmadığı sürece korkmama gerek olmadığını söyledi ki bu öyle birşey değil normalmiş yani.

canım karnın ustunde gerilme derken neyi kasdettin bende surekli kaarnımın icinde bişi bole sanki bi yere toplanıoo geriliyoo gibi oluyoo tam anlatamadım ama o duyguyu ne olduugnu cozmus deılım tabı kasık agrılarımda var benm hele 2-3 gundur baya rahatsız edıoo

canım geçende yazmıştın galiba bu durumu sen ama o zaman vakit bulup cevaplayamadım...karnın tek bir noktada top gibi şişip sertleşiyorsa elinle ellediğinde o taş gibi sertliği hissedebiliyorsan eğer bu yalancı rahim kasılmasıdır...doğuma hazırlıyor rahim kendini..ama herkeste olacak diye bişey yok..ben oğluma hamileyken çok sık yaşıyordum..doktorum düzensizse problem değil demişti..yarın doktoruna sor..ama eminim önemsemeyecektir..sende takma kafana..hamileliğinin keyfini çıkar

Son düzenleme:

evet canım aynen dedigin gibi bişi ama ben bunu sık yaşıyorum canım ya bende bebek bi tarafa toplanıyor diye duusnuyordum ama anlamıstım bi gariplik olduugnu bakalım yarın belli olcak yaa cok sagol aydınlattıgın ıcın

bende de çok sık oluyordu canım...doktorum önemli değil demişti..normal doğum için bi egzersiz diye düşün demişti...öyle de oldu..çok kolay bi normal doğum yaşadım..gerçi oğlum 35.haftada erkenden geldi hazırlıksızdım ama yinede güzel bi doğumdu...

anladım canım hakkımızda hayırlısı diyorum yaa aman çokta erken dogum olmasın da allah koruusn bebeklerimizi

Bayansucum gozun aydin cnm....masallah kizcemize...
sağol tezesi,öpüyoruss seni ve yağmuru
teşekkür ederim canım,yok ben bişi kullanmıyorum kramp için ama kalsiyum ve balık yağı kullanıyorum sürekli bilmiom bi faydası oluyormu:26:

çokkk komik yaaa
benim de bu aralar rüyamda görmediğim eş,dost akraba kalmadı
dün gece de ilkokul ardaşlarımı gördüm

kızlar o bebeğin biyerd toplanma hissi bende de oluyor ya başlarda başı poposu fln sanıyordum meğer kasılmaymış:18:birde ben,m çamaşırımın ön kısmında hep bir damla ıslaklık var akıntı mı yoksa su filan mı sızıyokorktum valla off:18:

canım evet oleymıs bende cok sık oluoo o toplanmaa allah korusun artık ne diyelim o ıslaklık bende her daim var off yaa :26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…