Benim hem sol hem sağ tarafta kasığımın üstünde yerleşmiş ağrım var canım. Çatı kemiğimle birlikte oradaki kaslar ağrıyor ama oturduğum yerde ağrı yok özellikle oturduğum yerden kalkarken çok ağrı oluyor. Doktorum durduğum yerde ritmik bir kasılma olmadığı sürece korkmama gerek olmadığını söyledi ki bu öyle birşey değil normalmiş yani.
canım bence endişelenmene gerek yok.ara sıra böyle ağrılar olması normal.daha önce de yazdığım gibi sürekli ağrın yoksa,karnının üstü ağrı sırasında gerilmiyorsa bir problem yoktur.hele seni engelleyecek tarzda değilse hiç kafana takma.ama eğer sürekli oluyorsa ve karnının üstünde kasılmalar,gerginlikler oluyorsa doktorunu aramanda fayda var derim...
hakkatten bende gül gül öldüm, şu bilinç altı neler yapıyor
bu arada günaydınlarrr
biz çatı ağrısından uyuyumadık, resmen gece oturup ağladım sağa sola dönmek imkansız artık
hıııı evet ayrımı birleşikmi yazılır diye hiç düşünmemiştikkoyum simaydan yana...
daha sevimli daha güzel bi hatunu andıryo bana..
nilsu hem söylemesi daha zor hemde soğuk havalı bi hatun canlandı kafamda:)))
bide sürekli açıklamak zorunda kalacak..nilsu diyecek kesin ayrı yazcaklar, bilgilerinize ulaşamadık hanfendi diyecekler birleşik yazılyo die sürekli açıklama geçcek
simay daha güzel anlamı da guzeldı tam hatrlaymadım sımdı ama
SİMAY :))))) anlamları ne bilmiyorum ama simay hoş geliyo kulağa....
en güzel bişi....
yoktun sanki geçen hafta hıı???
en güzel bişi....
yoktun sanki geçen hafta hıı???
geçen pazartesi rapor almıştım tatlım... kar yağdı diye almıştım ama bugün çoook daha fazla kar var... sabah fenalaştım otobüste nasıl attım kendimi aşağıya anlatamam...bi de nasıl duyarlı bir milletsek bir Allahın kulu yer vermedi böle iki büklüm kaldım arabada... öle bakıyo millet ben olsam kahrolurum valla...
ya daha iki ay var izin almamıza şimdiden böyle oluyorsa sekizinci ayda üstelik ankara şubatında ne halt edicem bilmiyorum...
evettttttttt, dün itibariyle geçtik plaka sayımına...açalımmı artık "nisan 2012 anneleri geri sayım başlıoyo" topiğinipetuşşşş bugün Osmaniye'sinnnnnnnn
geçen pazartesi rapor almıştım tatlım... kar yağdı diye almıştım ama bugün çoook daha fazla kar var... sabah fenalaştım otobüste nasıl attım kendimi aşağıya anlatamam...bi de nasıl duyarlı bir milletsek bir Allahın kulu yer vermedi böle iki büklüm kaldım arabada... öle bakıyo millet ben olsam kahrolurum valla...
ya daha iki ay var izin almamıza şimdiden böyle oluyorsa sekizinci ayda üstelik ankara şubatında ne halt edicem bilmiyorum...
nassı iki ay ya ben şubat tatilinden sonr ayrılabiliyorum ama 2 hafta fln çalışcam sonra ayrılcam
hayırlısı olsun canım güle güle iyi gunlerde kullanmak nasip olsungünaydın kıslar biz geldikkk..
öpüyos her bi yerinizden..
annem geldi cumartesi günü.. cuma akşamı da kocişim geldi.. dün gitti tabi yine.. nassı özlemişim kuzucuğumu..
anneme de doyamadım dahaa.. anlamadım bile geldiğini.. telaş vardı evde.. ne telaşıı????
çünkü kızımın oda takımı geldi..
harika oldu.. bayıldım resmen.. henüz temizlenmedi çünkü bi kaç gün silmemek gerekiyormuş.. silip süpürüp fotolarını çekip ekleyeceğim.
biz kızımıza simay ismini düşnmüştük ama aklımızda işte tmm bu diye netleştirememiştik...
şuan aklımızda bi isim daha var
NİLSU sizce nasıl bu 2 isim arasında karasızız
Simay mı?
Nilsu mu?
evettttttttt, dün itibariyle geçtik plaka sayımına...açalımmı artık "nisan 2012 anneleri geri sayım başlıoyo" topiğini
ayy geçmiş olsun tatlım...malesef öyle...bende geçen hafta öyle oldum otobüs çok havasızdı..off off demeye başladım ayaktaydım ama kimse acımadı
zor attım kendimi durakta..indim yürüdm..
kardada nasıl olcak bilmom ya..burda kar yok ama yağdığında naparım stresi beni benden aldı...napcukkk biss
kızlar yaa bişi anlatıcamm..
cuma günü annemgilin evden beni arıyolar benimle görüşmek istediklerini söylüyolar.telefon numaramı istiyorlar. annem kim olduklarını soruyor.. avondan aradıklarını 2009 yılına ait borcum olduğunu icra takibine vereceklerini mi verdiklerinimi (annem paniklediği için tam anlayamamış ) söylemişler.. annemde numaramı veremeyeceğini hamile olduğumu..
durumu ben anlatırım kızıma şuan hassas bi dönemde sizi arattırıcam diyip telefonu kapatıyor..
neyse annemgil bunu anlattı. ben neyin borcu olduğunu bilmiyorum.. tmm avona bi ara üye olmuştum ama borcum yoktu eminim.. bizm bi tanıdık ben üye yapmıştı acaba kendisi benim adıma satış yaptıda parasınımı ödemedi diye düşünüyorum..475 lira borç çıkarmışlar bana..biraz önce aradım sistemde sorun var sizi arıcaz diyip kapattıılar.. şu zamanda nerden çıktı bu borç harç yaa.
ayrıca diyelimki öyle bi borç var adıma neden bu zamana kadar beklediler..belki bi dünya faiz bindi üzerine 3 yıl olacak nerdeysee..
belk 100 liralık borç oldu 475 lira
ben bu şekilde hakkımı arayabilrmiyimki..hiç adıma ne bi kağıt geldi ne bişi geldi borcunuz vardır diyee.
kalkmışlar bana 3 yıl sonra telde bildiriyolar şu kadar borç vardır diyee
nerelere başvurabilirim napabilirim
günaydın kızlar,midem çok yanıyo benim bugün,bir tane elma yedim bastırsın diye bakalım işe yarıcak mı?Sabah erkenden de ilaç almak istemiyorum,bunun akşamı var diye,tablet hakkımı geceye saklamak istiyorum,gerçi doktorum günde 3 taneye kadar izin var dedi ama ben yine de 1 taneyle sınırlamaya çalışıyorum,off yaa
bu arada emzirme için göğüs pedi hangi markayı alcaksınız kızlar?
cuma günü annemgilin evden beni arıyolar benimle görüşmek istediklerini söylüyolar.telefon numaramı istiyorlar. annem kim olduklarını soruyor.. avondan aradıklarını 2009 yılına ait borcum olduğunu icra takibine vereceklerini mi verdiklerinimi (annem paniklediği için tam anlayamamış ) söylemişler.. annemde numaramı veremeyeceğini hamile olduğumu..
durumu ben anlatırım kızıma şuan hassas bi dönemde sizi arattırıcam diyip telefonu kapatıyor..
neyse annemgil bunu anlattı. ben neyin borcu olduğunu bilmiyorum.. tmm avona bi ara üye olmuştum ama borcum yoktu eminim.. bizm bi tanıdık ben üye yapmıştı acaba kendisi benim adıma satış yaptıda parasınımı ödemedi diye düşünüyorum..475 lira borç çıkarmışlar bana..biraz önce aradım sistemde sorun var sizi arıcaz diyip kapattıılar.. şu zamanda nerden çıktı bu borç harç yaa.
ayrıca diyelimki öyle bi borç var adıma neden bu zamana kadar beklediler..belki bi dünya faiz bindi üzerine 3 yıl olacak nerdeysee..
ben bu şekilde hakkımı arayabilrmiyimki..hiç adıma ne bi kağıt geldi ne bişi geldi borcunuz vardır diyee.
32'den önce bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. kaç saatlik bir yol?herkese günaydın kıslar ben de bu gece gördüğüm kabustan sonra korkudan yataktan kalkamadım yeni kalktık sayılır
kıslar bişiy sorcam ben yarın 30. haftaya giriyom bu haftalarda uzun yolculuk tavsiye ediliyo mu acaba annemlere gidesim var ama
ben de simay'dan yanayımhıııı evet ayrımı birleşikmi yazılır diye hiç düşünmemiştikk
sağolun kızlarr
Simay şimdilik önde gidiyor :))
Simayın anlamıda parlayan ay . gümüş ay demektii
bu konu benim de aklımda. dün göğüs pompaları ile ilgili araştırma yaparken bir annenin yorumu çok hoşuma gitti, becerebilirsem uygulayacağım.günaydın kızlar,midem çok yanıyo benim bugün,bir tane elma yedim bastırsın diye bakalım işe yarıcak mı?Sabah erkenden de ilaç almak istemiyorum,bunun akşamı var diye,tablet hakkımı geceye saklamak istiyorum,gerçi doktorum günde 3 taneye kadar izin var dedi ama ben yine de 1 taneyle sınırlamaya çalışıyorum,off yaa
lansinoh marka aldım 60 lı....günaydın kızlar,midem çok yanıyo benim bugün,bir tane elma yedim bastırsın diye bakalım işe yarıcak mı?Sabah erkenden de ilaç almak istemiyorum,bunun akşamı var diye,tablet hakkımı geceye saklamak istiyorum,gerçi doktorum günde 3 taneye kadar izin var dedi ama ben yine de 1 taneyle sınırlamaya çalışıyorum,off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?