2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

teşekkür ederim. ben de bu zamana kadar ağrım olmadığı için nedir bu diye endişelendim:44: ritmik bir kasılma ya da gerilme yok neyseki

günaydın kızlar, bi de geldik pc başında kahvaltı yapıyoruz :126:

gece midem çok ağırdı yine uyuyamadım, oturma odasına yürüyüş pisti yaptım sehpalardan 2'de baladım 3:30'a kadar 3x1,5'lik alanda yürüdüm. sabahın da 8'inde kalktım eşimle beraber

hakkatten bende gül gül öldüm, şu bilinç altı neler yapıyor

bu arada günaydınlarrr
biz çatı ağrısından uyuyumadık, resmen gece oturup ağladım sağa sola dönmek imkansız artık

ahh canım o ağrı bende 2 aydır var ama 1 aydır uyuyamıyrm resmer.otursam ağrıyo yatsam ağrıyo oturmadan pantolonumu giyemiyom hatta öksürürken bile ağrıyo
dönemiyom yatakta sadece sol pelvik kemiğim ağrıyo ama senin?

herkese günaydın kıslar ben de bu gece gördüğüm kabustan sonra korkudan yataktan kalkamadım yeni kalktık sayılır
kıslar bişiy sorcam ben yarın 30. haftaya giriyom bu haftalarda uzun yolculuk tavsiye ediliyo mu acaba annemlere gidesim var ama

hıııı evet ayrımı birleşikmi yazılır diye hiç düşünmemiştikk

simay daha güzel anlamı da guzeldı tam hatrlaymadım sımdı ama

SİMAY :))))) anlamları ne bilmiyorum ama simay hoş geliyo kulağa....

sağolun kızlarr

Simay şimdilik önde gidiyor :))

Simayın anlamıda parlayan ay . gümüş ay demektii

en güzel bişi....

yoktun sanki geçen hafta hıı???

geçen pazartesi rapor almıştım tatlım... kar yağdı diye almıştım ama bugün çoook daha fazla kar var... sabah fenalaştım otobüste nasıl attım kendimi aşağıya anlatamam...bi de nasıl duyarlı bir milletsek bir Allahın kulu yer vermedi böle iki büklüm kaldım arabada... öle bakıyo millet ben olsam kahrolurum valla...
ya daha iki ay var izin almamıza şimdiden böyle oluyorsa sekizinci ayda üstelik ankara şubatında ne halt edicem bilmiyorum...

nassı iki ay ya ben şubat tatilinden sonr ayrılabiliyorum ama 2 hafta fln çalışcam sonra ayrılcam

petuşşşş bugün Osmaniye'sinnnnnnnn
evettttttttt, dün itibariyle geçtik plaka sayımına...açalımmı artık "nisan 2012 anneleri geri sayım başlıoyo" topiğini

ayy geçmiş olsun tatlım...malesef öyle...bende geçen hafta öyle oldum otobüs çok havasızdı..off off demeye başladım ayaktaydım ama kimse acımadı
zor attım kendimi durakta..indim yürüdm..
kardada nasıl olcak bilmom ya..burda kar yok ama yağdığında naparım stresi beni benden aldı...napcukkk biss

nassı iki ay ya ben şubat tatilinden sonr ayrılabiliyorum ama 2 hafta fln çalışcam sonra ayrılcam

benim doğum 7 nisan, ocaktan 2 hafta var, şubat ve martta da iki hafta var toplam sekiz hafta var izne ayrılmama, malum doğuma üç hafta kalana kadar çalışabiliyoruz ya

günaydın kızlar,midem çok yanıyo benim bugün,bir tane elma yedim bastırsın diye bakalım işe yarıcak mı?Sabah erkenden de ilaç almak istemiyorum,bunun akşamı var diye,tablet hakkımı geceye saklamak istiyorum,gerçi doktorum günde 3 taneye kadar izin var dedi ama ben yine de 1 taneyle sınırlamaya çalışıyorum,off yaa

bu arada emzirme için göğüs pedi hangi markayı alcaksınız kızlar?

kızlar yaa bişi anlatıcamm..

cuma günü annemgilin evden beni arıyolar benimle görüşmek istediklerini söylüyolar.telefon numaramı istiyorlar. annem kim olduklarını soruyor.. avondan aradıklarını 2009 yılına ait borcum olduğunu icra takibine vereceklerini mi verdiklerinimi (annem paniklediği için tam anlayamamış ) söylemişler.. annemde numaramı veremeyeceğini hamile olduğumu..
durumu ben anlatırım kızıma şuan hassas bi dönemde sizi arattırıcam diyip telefonu kapatıyor..
neyse annemgil bunu anlattı. ben neyin borcu olduğunu bilmiyorum.. tmm avona bi ara üye olmuştum ama borcum yoktu eminim.. bizm bi tanıdık ben üye yapmıştı acaba kendisi benim adıma satış yaptıda parasınımı ödemedi diye düşünüyorum..475 lira borç çıkarmışlar bana..biraz önce aradım sistemde sorun var sizi arıcaz diyip kapattıılar.. şu zamanda nerden çıktı bu borç harç yaa.

ayrıca diyelimki öyle bi borç var adıma neden bu zamana kadar beklediler..belki bi dünya faiz bindi üzerine 3 yıl olacak nerdeysee..
belk 100 liralık borç oldu 475 lira
ben bu şekilde hakkımı arayabilrmiyimki..hiç adıma ne bi kağıt geldi ne bişi geldi borcunuz vardır diyee.
kalkmışlar bana 3 yıl sonra telde bildiriyolar şu kadar borç vardır diyee
nerelere başvurabilirim napabilirim

Günaydınlar gece hiç rahat uyuyamayanlardanım bende çok kasıklarım agrıyor aslında tamda agrı deılde acıyor resmen yururken saga sola donerken nasıl iş bu anlamadım bugun doktoruma sorucam herşeyi

hayırlısı olsun canım güle güle iyi gunlerde kullanmak nasip olsun

simay kulaga daha hoş geliyor canım

Allah yardımcamaz olsun canım valla... balayı bitti sanırsam kevsimle beraber. kendimi yaşlı ve hamile bi kadın gibi hissidiyorum ben.
ankara don oluyor, valla evin önü buz pisti gibiydi sabah... dinç hissetsem bişi değil de leyla gibiyim feci düşük tansiyonum, iki adım atıyorum yoruluyorum çok gıcık bişi...

ayy sinir bozucu bişi o da... inş bi yanlışlık vardır...

ben bebedorunkini aldım canım

kağıt falan göndermediler dimi? fakslasınlar bakalım. neyin neyiymiş bu borç? allam ya bu zamanlarda böyle problem çıkınca insan çok sinir oluyor. bir yere imza attın mı? ürünleri senin aldığına dair imza varmıymış? öğren bakalım iyice aslını astarını. yasal değilse hiç bişey. sen onlara kız. sizi dava etcem de. beni rahatsız ettiğiniz için de. ama bir aslı astarını öğren.

32'den önce bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. kaç saatlik bir yol?

hıııı evet ayrımı birleşikmi yazılır diye hiç düşünmemiştikk

sağolun kızlarr

Simay şimdilik önde gidiyor :))

Simayın anlamıda parlayan ay . gümüş ay demektii
ben de simay'dan yanayım

bu konu benim de aklımda. dün göğüs pompaları ile ilgili araştırma yaparken bir annenin yorumu çok hoşuma gitti, becerebilirsem uygulayacağım.

doğumdan sonra ilk günlerde gelen sarı sıvı var ya sonra süt haline gelen işte o bebeğin ömrü hayatında alabileceği en yaralı besin, bunun fazlasının akarak çöpe gitmemesi için her 2 saatte bir bebeğini emzirdikten sonra makinayla sağmış aralarda vermiş bebeğine hem kilosu daha iyi ilerlemiş hem de o sağlıklı sıvı değerlendirilmiş. ben de orta karar manuel bi makina alacağım, çalışmıyorum evdeyim elektrikliye gerek yok. kaşıkla içireceğim bebeğime
sanırım bu durumda göğüs pedine gerek kalmaz???

kızlar elinizde hazırlamış olduğunuz listeyi eklerseniz sevinirim. bende aldığım şeyleri kontrol edip. yeniden bir liste düzenlicem inşallah.
bu arada günaydın herkese...
güzel bir hafta diliyorum. bebişlerinize ve sizlere.
inşallah sorunsuz güzel haberlerle atlatırız bu haftayıda.

lansinoh marka aldım 60 lı....

pıhhh çok sinir bozocu gerçekten...düz yerde sivri bela...
şöyle olmuş olabilir cnm..bazen bazı kurumları 100 lira 200 lira borcu önemsemezler...peşine düşmezler..sonra 2-3 yıl böyle geçer...bir varlık yönetim şirketine bu küçüjk borçları satarlar cüzi bi ücret karşılığı...bu varlık yönetim borçları bu küçük borçların peişne düşer...öyle olmuş olabilir...bunca zmndan sonra ortaya çıktığına göre...icra avukatı bi tandığım var ona maıl attım napılabilir die, tatildeydi..yrn dönecek ama telden bakınca döner mutlaka..hbr veririm sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…