2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aman canım boşver fazla yorma kendini ben bi kek buzluktan bi börek ağırlıyom artık naapayım, temizliğe de 15 te bir kadın geliyo..o haftasonu çağırıyom herkesi :) valla kendimizi de kollamamız lazım aferin mi alıcaz artık

günaydın kızlar,
ankaranın karından dertli bir hamilede ben varım... çok zor geliyorum valla işe..kaymamak için nereye tutacağımı şaşırıyorum.hergün eşim bırakırdı eşim.kar başladı adamın sabahın köründe toplantıları başladı.mecbur belli bir yolu otobüsle geliyorum.Rabbim yardımcımız olsun işimiz zor bu soğukta.

ayy adana'yı görünce şöle bol acılı bi adana yemiş gibi oldum gözlerim pörtledi
bakın demişti dersiniz ben çanakkale gününde doğuruveririm yavrımı

dr benden iyi mi bilecek o bebeği ne zaman yaptığımı, adet gecikmesi var diye beni ciddiye almıyo ama ben bilirim ben bilirim...

102 gün diyo yaaaa
oxaman bende daha yurtdışındayımm 21 gün sonra yurtiçine giriş yapaciğim

sen yalova ben kilis:)))

ya ben de plakalara gelmek istiyom..1 haftam falan var hayırlısıyla..hamilelik askerlik gibi derlerdi de inanmazdım..2 erkek bir araya gelince askerlikten 2 kandın gelince hamilelikle doğumdan bahser, 50 kere aynı şeyi anlatsa sıkılmazmış..doğru sanki di mi kızlar

doğru doğru... eltim doğum yaptığında yanında bende vardım..dün akşam bana doğum hikayesini anlatıyo mesela..sonra birde güldük sen zaten biliyordun demi dedi de ama bence unutulamayacak bir gün..o yüzden çokça anlatılması normal

Kaynanam sağolsun dün 50. defa anlattı bana doğum hikayesini

evet kimsecikler madalya takmıyo, hatta yapsan kabahat yapmasan kabahat. yapınca "kendini niye yoruyosun" oluyo, yapmayınca "bu evin hali ne acık el at"...

kadis öncelikle teşekkürler cevapladığın için eşim de emekli sandığına bağlı ben de.ama şu 120 gün işi canımı sıktı.yarın personelle görüşürüm ama yarına kadar dayanamadım belki bilen vardır dedim tekrar teşekkür ederim.

günadın kızlarrrr

benim bu günlerde pek keyfim yok
çatı ağrısımı kas ağrısımı anlamadığım bişey beni çok zorluyor
geçeleri dönerken ağlatıyor
sol ayağımın üzerine basamıyorum
sanırım mecburen çekicem bu acıyı

peki ben böyle eminönüne nasıl gitçem ?

çok saçma devlet memuru kanununda öle bişey yazmıoki ben göremedim aç bak bakalım ölemi yazıoo her yazılanada inanma canımm

pançem geçmiş olsun canım yaaa rabbim korusun inşallahh bişeycik olmadan sağlıcakla doğar bebişimiz

çok sağolun kızlar desteğiniz için dünden beri bastığım yeri bilmiyorum sürekli bebek hareket ediyormu diye dinliyorumiki kere dolanmış olması çok can sıkıcı ya hareket ederken boynunu sıkarsa bebişim ooof of bilmiyorum nasıl geçecek günler

cnm sorununun ne olduğunu okumadım ama sanırım bebeğinde kordon dolanması var...hiç sıkma canını...içini ferah tut.herşey yoluna girer..sen strese girdikçe o masumda strese giriyor...

cnm sorununun ne olduğunu okumadım ama sanırım bebeğinde kordon dolanması var...hiç sıkma canını...içini ferah tut.herşey yoluna girer..sen strese girdikçe o masumda strese giriyor...

evet canım dün kontrole gittik bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış dedi doktorşimdilik bi sorun yok normal doğum kesinlikle riskli dedi.daha fazla dolanırsa sıkıntı yaratır dedi çok üzüldüm bebeğe bişey olacak diye

evet canım devlet hastanelerinde ebeler yaptırıyor ve doktordan daha da iyi yaptırıyorlar bence.çünkü gördükleri vaka sayısı fazla oluyor oralarda.zaten aksi bir durumdada doktor çağırılıyor.bazı ebeler dediğin gibi pek bir agresif özellikle emekliliği gelmiş,eski ebelerin tahammülü yok birşeye,he birde devlet kapısına sırtını dayayıp hiçbirşeyi umursamayanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…