2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlarrrrrr..
bizde erkenciyiz bugün oğluşum sabah minik ayaklarıyla uyandırdı annesini
zaten her sabah onunla uyanır oldum Allahım ömrüm yettikçe onla uyanmayı nasip etsin bana inş.
çok gezentiyiz bu aralar o yüzden çok katılamıyoruz aranıza teyzişler memlekette olunca hergün ayrı bi gezme çıkıyor bugün gene gezmeye gitcez paşamla..gezmeyi sevsin annesi gibide babayı bıkıp usandıralım

günaydın herkese...
ayy çok tırstım gelirken. eşim bıraktı servisin durağına. yerler buz olmuş. ama atlattık çok şükür bugünü.
benim karnım tam bir basketbol topuna benziyor. geçen gün ilk defa gördüm aynada.
tadilatta başladık. kızlar dua edin düzgünce çabuk bitsin. kayınvalidemde kalıyorum. ayy ne kadar zor ya. insanlar nasıl birlikte yaşıyor. rabbim yardımcıları olsun. benim 4. gecem ama zorlanıyorum ya insan evini arıyor. burnumda tütüyor evim.

maşallah oğluşuna
benimki artık sadece elimi koyunca vuruyor. sanırım çak yapıyor içerden

günaydın canımmm
alıştırma oğlumu öyle gezmelere zira heççç sevmem:)))

evet ya insan ne kadar tedirgin oluo...dün kar yağmaya başladı zaten ben stres olmaya başladım...haldur huldur yürürken normalde...:18::18:

maşallah oğluşuna
benimki artık sadece elimi koyunca vuruyor. sanırım çak yapıyor içerden

benimkide oynuyo elimi koyuyom konuşuyom 2 gündür elimi koydukça daha çok tepki veriyor artık sesimide biliyor heralde bebeğim
maşalahhh kuzularımıza yaa

ne güzel işte yağmurumu eve tıkmıcak gezdirip duracak hatununu ben oğlumuu ne günler için alıştırıyom zannediyonnn hııııı

günaydınlar herkese
çalışan arkadaşlar aman tiikkat edin gidip gelirken.hele istanbulda bugün buzlanma olacakmış bakalım.
kızımda anaokuluna gidiyo,ay içim gidiyo valla,servisten okula yürürken düşer filan diye:18::18::18::18::18::18:

Kaç yaşında kızın canım

eee yağmuru kim alıştıracak gezemeye o zmzna kadar:)))

evet canım :18::18::18:

uykusuz bir gecenin ardından işte geldik burdayız, herkeslere günaydın.
yattığım yerden telefonda tavla oynayarak saati 02:30 yaptım sonrasını hatırlamıyorum. uykucu kocamı da 8'de uyandırdım çorbasını içirdim işe gönderdim, ayy ben şimdiden çocuk bakar gibi oldum. eskiden ne yedi ne içti pek takmazdım ama şimdi merhamet dolu içim
böyk korkunç karlı buzlu istanbul

arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.bir hafta önce işe başladım.657'ye tabiyim.fakat bugün bir yazı okudum,yıkıldım resmen.120 gün primi olmayan devlet memuru 16 haftalık ücretli izinden faydalanamaz diyordu.ee ben de yeni başladığıma göre yani alamayacakmıyım o dört ay maaşımı?doğrumudur sizce?

günaydınlar bisde işyerimize geldik çok şükür

günaydın arkadaşlar, ankara da 2 gündür berbat buzlu eşim götürüyo servise, akşamları da rica minnet servisteki kadınların kollarına giriyorum..dikkat edelim kendimize..bi de sol bacağımda da berbat bi ağrı var siyatik gibi anlamadım ne olduğunu.. topallaya topallaya buzlarda yürüyorum..bence hamilelere tatil olması lazım ya..diyorum ki bu 32 haftada izne ayrılma işini boşuna koymamışlar..:44::44:

bende de öyle olmuştu
ama arda ki mesafeyi korumak lazım
çok alışıyo sonra
2. hamileliğimde o bana bakıyooo acıyo adam napsın

5,5 yaşında bıcırığım
maşalllah
bebeği nasıl karşılıyor gerçi kızlar da anne iç güdüsü fazla olduğundan daha çabuk alışıyorlar
erkekler daha yadırgıyor gibi

kızlar ben bugün yalova'yım di mi?
sen yalova ben kilis:)))

01 ADANA
02 ADIYAMAN
03 AFYON
04 AĞRI
05 AMASYA
06 ANKARA
07 ANTALYA
08 ARTVİN
09 AYDIN
10 BALIKESİR
11 BİLECİK
12 BİNGÖL
13 BİTLİS
14 BOLU
15 BURDUR
16 BURSA
17 ÇANAKKALE
18 ÇANKIRI
19 ÇORUM
20 DENİZLİ
21 DİYARBAKIR
22 EDİRNE
23 ELAZIĞ
24 ERZİNCAN
25 ERZURUM
26 ESKİŞEHİR
27 GAZİANTEP
28 GİRESUN
29 GÜMÜŞHANE
30 HAKKARİ
31 HATAY
32 ISPARTA
33 İÇEL
34 İSTANBUL
35 İZMİR
36 KARS
37 KASTAMONU
38 KAYSERİ
39 KIRKLARELİ
40 KIRŞEHİR
41 KOCAELİ
42 KONYA
43 KÜTAHYA
44 MALATYA
45 MANİSA
46 KAHRAMANMARAŞ
47 MARDİN
48 MUĞLA
49 MUŞ
50 NEVŞEHİR
51 NİĞDE
52 ORDU
53 RİZE
54 SAKARYA
55 SAMSUN
56 SİİRT
57 SİNOP
58 SİVAS
59 TEKİRDAĞ
60 TOKAT
61 TRABZON
62 TUNCELİ
63 ŞANLIURFA
64 UŞAK
65 VAN
66 YOZGAT
67 ZONGULDAK
68 AKSARAY
69 BAYBURT
70 KARAMAN
71 KIRIKKALE
72 BATMAN
73 ŞIRNAK
74 BARTIN
75 ARDAHAN
76 IĞDIR
77 YALOVA
78 KARABÜK
79 KİLİS
80 OSMANİYE
81 DÜZCE

günaydın herkese.......
ya ne zor şu karda yürümek, servise binmiyorum kayar diye korkumdan tramvayla geliyorum 2 gündür, eşim beni tramvaya bindiriyo inincede hangi öğrenciyi bulursam koluna girip getirtiyorum kendimi, çok komik yaaa, yaşlılar gibi :)))

yok ya olamaz öyle bişey
saçmalık olur yani
araştırman lazım canım
senin şu an her hangi bir güvencen var mı muayane olabiliyo musun

aman dikkat
kazasız bitsin bu günler

bende perşembe cuma günü izinliyim
misafirlerim gelecek tam 7 kişi 8 çocuk vayy vayyyy
bizle beraber 9 kişi 9 çocuk olcaz evde
şaka gibi ya
ve benim temizlik yapmakdan canım çıktıııı

perşembe cuma ctesi pazar bol bol gezeceğim bakalım
epey yorulacağa benzerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…