günaydınlarrrrrr..
bizde erkenciyiz bugün oğluşum sabah minik ayaklarıyla uyandırdı annesini
zaten her sabah onunla uyanır oldum Allahım ömrüm yettikçe onla uyanmayı nasip etsin bana inş.
çok gezentiyiz bu aralar o yüzden çok katılamıyoruz aranıza teyzişler memlekette olunca hergün ayrı bi gezme çıkıyor bugün gene gezmeye gitcez paşamla..gezmeyi sevsin annesi gibide babayı bıkıp usandıralım
günaydın canımmmgünaydınlarrrrrr..
bizde erkenciyiz bugün oğluşum sabah minik ayaklarıyla uyandırdı annesini
zaten her sabah onunla uyanır oldum Allahım ömrüm yettikçe onla uyanmayı nasip etsin bana inş.
çok gezentiyiz bu aralar o yüzden çok katılamıyoruz aranıza teyzişler memlekette olunca hergün ayrı bi gezme çıkıyor bugün gene gezmeye gitcez paşamla..gezmeyi sevsin annesi gibide babayı bıkıp usandıralım
günaydın herkese...
ayy çok tırstım gelirken. eşim bıraktı servisin durağına. yerler buz olmuş. ama atlattık çok şükür bugünü.
benim karnım tam bir basketbol topuna benziyor. geçen gün ilk defa gördüm aynada.
tadilatta başladık. kızlar dua edin düzgünce çabuk bitsin. kayınvalidemde kalıyorum. ayy ne kadar zor ya. insanlar nasıl birlikte yaşıyor. rabbim yardımcıları olsun. benim 4. gecem ama zorlanıyorum ya insan evini arıyor. burnumda tütüyor evim.
maşallah oğluşuna
benimki artık sadece elimi koyunca vuruyor. sanırım çak yapıyor içerden
günaydın canımmm
alıştırma oğlumu öyle gezmelere zira heççç sevmem:)))
evet ya insan ne kadar tedirgin oluo...dün kar yağmaya başladı zaten ben stres olmaya başladım...haldur huldur yürürken normalde...:18::18:
günaydınlar herkese
çalışan arkadaşlar aman tiikkat edin gidip gelirken.hele istanbulda bugün buzlanma olacakmış bakalım.
kızımda anaokuluna gidiyo,ay içim gidiyo valla,servisten okula yürürken düşer filan diye:18::18::18::18::18::18:
eee yağmuru kim alıştıracak gezemeye o zmzna kadar:)))benimkide oynuyo elimi koyuyom konuşuyom 2 gündür elimi koydukça daha çok tepki veriyor artık sesimide biliyor heralde bebeğim
maşalahhh kuzularımıza yaa
ne güzel işte yağmurumu eve tıkmıcak gezdirip duracak hatununuben oğlumuu ne günler için alıştırıyom zannediyonnn hııııı
günaydınlar herkese
çalışan arkadaşlar aman tiikkat edin gidip gelirken.hele istanbulda bugün buzlanma olacakmış bakalım.
kızımda anaokuluna gidiyo,ay içim gidiyo valla,servisten okula yürürken düşer filan diye:18::18::18::18::18::18:
Kaç yaşında kızın canım
eee yağmuru kim alıştıracak gezemeye o zmzna kadar:)))
evet canım :18::18::18:
5,5 yaşında bıcırığım
günaydınlar herkese
bende de öyle olmuştuuykusuz bir gecenin ardından işte geldik burdayız, herkeslere günaydın.
yattığım yerden telefonda tavla oynayarak saati 02:30 yaptım sonrasını hatırlamıyorum. uykucu kocamı da 8'de uyandırdım çorbasını içirdim işe gönderdim, ayy ben şimdiden çocuk bakar gibi oldum. eskiden ne yedi ne içti pek takmazdım ama şimdi merhamet dolu içim
böyk korkunç karlı buzlu istanbul
maşalllah5,5 yaşında bıcırığım
sen yalova ben kilis:)))kızlar ben bugün yalova'yım di mi?
arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.bir hafta önce işe başladım.657'ye tabiyim.fakat bugün bir yazı okudum,yıkıldım resmen.120 gün primi olmayan devlet memuru 16 haftalık ücretli izinden faydalanamaz diyordu.ee ben de yeni başladığıma göre yani alamayacakmıyım o dört ay maaşımı?doğrumudur sizce?
günaydın arkadaşlar, ankara da 2 gündür berbat buzlu eşim götürüyo servise, akşamları da rica minnet servisteki kadınların kollarına giriyorum..dikkat edelim kendimize..bi de sol bacağımda da berbat bi ağrı var siyatik gibi anlamadım ne olduğunu.. topallaya topallaya buzlarda yürüyorum..bence hamilelere tatil olması lazım ya..diyorum ki bu 32 haftada izne ayrılma işini boşuna koymamışlar..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?