evet canım dün kontrole gittik bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış dedi doktorşimdilik bi sorun yok normal doğum kesinlikle riskli dedi.daha fazla dolanırsa sıkıntı yaratır dedi çok üzüldüm bebeğe bişey olacak diye
evet canım dün kontrole gittik bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış dedi doktorşimdilik bi sorun yok normal doğum kesinlikle riskli dedi.daha fazla dolanırsa sıkıntı yaratır dedi çok üzüldüm bebeğe bişey olacak diye
öyle de canım ah dinletebilse insan kendineaman canım boşver fazla yorma kendini ben bi kek buzluktan bi börek ağırlıyom artık naapayım, temizliğe de 15 te bir kadın geliyo..o haftasonu çağırıyom herkesi :) valla kendimizi de kollamamız lazım aferin mi alıcaz artık
ya ben de plakalara gelmek istiyom..1 haftam falan var hayırlısıyla..hamilelik askerlik gibi derlerdi de inanmazdım..2 erkek bir araya gelince askerlikten 2 kandın gelince hamilelikle doğumdan bahser, 50 kere aynı şeyi anlatsa sıkılmazmış..doğru sanki di mi kızlar
canımevet canım dün kontrole gittik bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış dedi doktorşimdilik bi sorun yok normal doğum kesinlikle riskli dedi.daha fazla dolanırsa sıkıntı yaratır dedi çok üzüldüm bebeğe bişey olacak diye
evet canım devlet hastanelerinde ebeler yaptırıyor ve doktordan daha da iyi yaptırıyorlar bence.çünkü gördükleri vaka sayısı fazla oluyor oralarda.zaten aksi bir durumdada doktor çağırılıyor.bazı ebeler dediğin gibi pek bir agresif özellikle emekliliği gelmiş,eski ebelerin tahammülü yok birşeye,he birde devlet kapısına sırtını dayayıp hiçbirşeyi umursamayanlar var.
cnm hiç sıkma canını...doktor takibi ile aşılmayacak sorun yok..diğer arkadaşlarında dediği gibi bebeklerin anne karnında kordona dolanması normal bir durum.kordona dolanıp düğüm haline getiren yaramaz bebekler bile varmış...sen büyütme içinde sorununu rahat olmakta her zaman fayda var...geçmiş olacak inşallah.
öyle de canım ah dinletebilse insan kendine
eşim yardımcı ya ondan aslında rahatlığım
sorma kaç yüz kere anlattım bilmem
canım
bana da demişti doktor
ama doğduğunda boynunda bile değildi
özel hastanelerde doktorlar nerdeyse her hastaya bunu diyor
o anlık bir durum olabilir sürekli kıpır kıpırlar bıcırıklar çünkü
ayrıca dolanmış olarak normal doğuran o kadar çok akdın var ki
başka bir gün başka bir doktora git bakalım o ne diyecek
bence de çok iyi yaptırıyorlar
en azında normal doğurtuyorlar kızsalarda bağırsalarda
özel hastane ilgi alaka güzel ama normal doğum sayısı çok az
perşembe günü komşum doğurdu tam 1 gün sonra Eve geldi
kendi kendine oturdu kalktı ağrısı yok sızısı yok
1 ay önce komşum sezeryan yaptı 2 normal doğumun üsütne 1 hafta ağrı sızı gırla
ben zaten kendimi hatırlamak bile istemiyorum
sezeryan olmak bence hiççç ii bişe değil
ilk doğum yapacakalr kendinizi sıkın
gerekirse gidin devlette doğurunn ama normal doğurunnn
canım çok geçmiş olsun, umarım bi sorun olmaz, sen içini ferah tut...........
çok geçmiş olsun canım ya... Allah yardımcınız olsun
wayyy way,zamanı geldiğinde accık biyerimizi kaldırır fazlalıkları aldırırız o zamanzaten 2. çocuktan sonra kendimi toplasamda kesin nazardan sarkarım o zaman
pancem çok üzüldüm canım endişeni anlıyorum ama gerçekten çok ciddi bi sorun olsaydı doktorun daha farklı şeyler soyleyebilirdi bu kordon dolanması olabiliyormus Annem anlatır normal dogurmus benı ozamn ultrason falan yok tabi bole detaylı bi çıkmışım sucuk gibi kordonuma dolanmısım ama acmıslar kordondan sonra kesmısler kordonu sulur bişi olmamıs allaha emanet bebegın canımslm kızlar size hiç iyi haberlerle gelmedim sabahtan beri ağlıyorum
bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin boynuna 2 defa kordon dolandığını söyledi
çoook moralim bozuk bişey olursa diye çok korkuyorum Allahım sana emanet meleğim nolur dua edin
inş cnm güzel haberle gel haberdar edersin sende herşeyi sor unutmaaacanım haklısın her doktorun yorumu da kendine göre değişiyo bir de bebeğin gelişimi için de bir ay diğer ayı tutmayabiliyo sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz kötü bi durum olmasın da hiç önemli değil.. bende haftaya çarşamba gidicem doktora çok özledim oğluşumu görmeyeli 5 hafta olduinş. güzel haberlerle dönerim
Kızlar bebişimin cicilerini ekledim ben de sonunda
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleribebisimize-neler-aldik-39.html
günaydınlar
tü tü maşallah
pancem çok üzüldüm canım endişeni anlıyorum ama gerçekten çok ciddi bi sorun olsaydı doktorun daha farklı şeyler soyleyebilirdi bu kordon dolanması olabiliyormus Annem anlatır normal dogurmus benı ozamn ultrason falan yok tabi bole detaylı bi çıkmışım sucuk gibi kordonuma dolanmısım ama acmıslar kordondan sonra kesmısler kordonu sulur bişi olmamıs allaha emanet bebegın canım
inş cnm güzel haberle gel haberdar edersin sende herşeyi sor unutmaaa
anaaam sen ebe misin:18:
saygı duyyorumama aama sen korkarsan biz napalım artıkınnn:18::18:
çok sağol canım daha fazla dolanıp boynunu sıkarsa diye korkuyorum çokinşallah bişey olmaz
Cnm Allahın izniyle bişeycik olmaz sen canını sıkma çok düşünürsen kendini çok yıpratırsın bebeği de sıkıntıya sokma cnm orda Allah yardım eder inş.meleklerimize....
bol bol dua et rabbim yardım eder merak etme
valla okadar çok doğum gördümki;iyisi kötüsü eğrisi doğrusu...benim hangisine denk gelir bilmediğim için korkum oyüzden.ama tabiki en iyisi normal doğum.bir ebe olarak normal doğumu destekleyenlerdenim
inşallah canım dua ediyorum sadece elimden gelen bişey yok başka
teodora sen ebeymişsin canım bana bu konuda bilgi verir misin bebeğimin boynuna 2 defa kordon dolanmış nasıl davranmam gerekiyor ya da bebeğime bişey olur mu boğulursa diye korkuyorum çok
ebe misinnnn
ne güzel
doğumdan korkmazsın hiç olmazsa :)
kızlar ne yesem midem yanıyor
nasıl atlatılır bu durum
gaviscon içsem rahatlıyorum ama bir sonraki öğünde yine yanıyor midem
günaydınlar herkesee
geçmişi okuduk biraz
yeni listemiz hayırlı olsun bizim daha var 3-4 günümüz
alınan cicileride iyi günlerde kullanalım inş.
alışveriş listesine steril gazlı be ve alkolüde ekleyin kızlar
göbek bakımı için
ben lcw protesto ediyorum küçücük badilerin içine
kocaman kocaman etiketler koymuşlar ve birlikte dikilmiş
söküp çıkartınca badilerde sökülüyo kesince azda olsa kenarda kalıyor
sinir oldum wenice öle değil mesela
mini damla idil baby iyi fakat ilkten acemiliğime geldiğinden
lcw den almıştım aklınızda bulunsun etiket olayı
pancem geçmiş olsun canım
bizde ilk zmanalr dr gittiğimizde
göbek kordunuyla oynuyordu endişelendim
dr dedi ki hiçbirşey olmaz onla oynayacak
o kadar çok dolanacak ki onları koruyan güzel bir
sistem var merak etmeyin demişti
o yüzden takma kafana (her nekadar böle dsekte takmadan olmuyor
biliyorum ama yapcak birşey yok)
kötü bir haber benden göğsümün altlarında
pembe pembe çizgiler var dün farkettim
sanırım çatlamışlar kremde sürüyordum ama
arada o kadar su içiyorum nasıl oluyor anlamadım
üzüldüm akşam biraz eşimde teselli ediyo lazer falan
yaptırırsın diye ama geçmezki dimi artık
canım asıl en çok ben korkuyorum:18:
selam mavilim.izmitlisin sanırım...bende izmitliim bir merhaba demek istedim
yaşasın bir ebe
birşey sorcam bu ebeler doğum zmanı gece olunca
ay bu kadını mı dinlicez diye iğne vuruyorlarmış gece
olmasın doğum diye
bazen kalçadan olman gereken iğneyi direk
damardan veriyormuş etkisi hemen olsun diyee
ya bunlara nasıl dikkat edebiliriz
yada başka neler vardır tembih etmemiz gerekn
şunu bunu yapmasın dediğin
ben eşime anlatıyorum bunları bak diyorum ben sorgulayamazsam
sen sorgula bu ne iğnesi neden yapıyonuz
bak araştır diyorum tamam diyo ama
geçiştiryo beni gibime geliyo:):) adamda haklı gerçi
bunaltıyorum bazenn
aa ne güzel canım evet
izmitliyim sen nerdesin hangi hastaneye dr gidiyorsun
ayy çok sevindirik oldum birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?