2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım benim çok üzüldüm Allahım yardımcın olsun inş. korkma Allahım korur bebeklerimizi..geçmiş olsun..
sende bi belirtisi olmuşmuydu peki ağrı fgalan varmıydı yani?

çok sağol canım ya iki defa dolanmış deyince korktum çok ya daha çok dolanırda boğulursa bebek diye korkuyorumhayırlısıyla bi atlatsak şu günleri:26::26:

tatlım bu aralar dr.ların geneli bu tur seyler söyler die bi yazsını okudum
kaan kocatepe'nin
bende artık korkmuyorum Rabbim en iyisini en hayırlısını bilir bizim için
bu topicteki herkes sag salim kavusacak yavrusuna ben inanıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun gecmiş olsun bi dahaki gidişinde kurtulmus olur yavrun inşallah

canım benim çok üzüldüm Allahım yardımcın olsun inş. korkma Allahım korur bebeklerimizi..geçmiş olsun..
sende bi belirtisi olmuşmuydu peki ağrı fgalan varmıydı yani?

canım bende bir belirtisi yoktu en son 15 gün önce kontrole gittim bişey yoktu doktor normal ultrasonla baktı çok dikkatli incelemeye başlayınca anladım bi terslik olduğunurenkli ultrasonla 3 boyutlu baktı hemen çıktı zaten bebeğin boynunu çevresinde 2 tane kırmızı çizgi çıktı kordonmuşya boğulursa dedim kordon sıkmaz şuan daha çok dolanırsa sorun ama dedihareketlerinde azalma olursa hemen gel dedibekliyoruz işte Allaha emanet yavrularımız

ben bunu hiç anlamadım zaten...
pancem dr bunu ultrason muayenesi sırasındamı gördü " hımm bu arada muayene esnasında göbek bağı 2 kere boynuna dolandı" mı dedi...daha öncedenmi olmuş eğer öyleyse bunu nasıl tespit edio....benim kızımın bi tane resmi var zira bende göbek bağı tam çenesinin altında boylu boyunca uzanıo, o muayene esnasındada dr demişti zaten göbek bağı sürekli elinin altında çenesinin altında net resim çekemiyorum die, ama telaşlanmak hiç aklıma gelmedi, herkese o resmi gösteriom bak bu da göbek bağı die:))
petuuuu oluuummmmm oluuummmm ???
h.sonu buluşuyos dimi kesin??

kızlar pazar gunu z.burnunda buluşuyoss
gelen yok mu?

canım sen ben ve nefrazen varız şimdilik katılımcı olarak...başka katılım yok tahmin edileceği üzere..
ben daha önce ben gelirim diyen herkese özelden msj attım face de yazdım burayada yazım...
daha napabilirim bilmom:)
beni ve nefrazeni beğenirsen buluşyoz kısmetse yawwrum:))

yalan dunya'yı izleyen var mı?
gülseye zaten bayılıyorum yine süper iş çıkarmışş
kadrosunun saglamlıgından
esprilerin kalitesine kadar superdi
ama ferihayla aynı gun tekrarlarından izledim

bu arada bu hamilelik ve yatak istirahati beni tv kolik yaptı

yok çalışmıyorum canım kocam istemiyor saolsun
bebek olmasaydı girecektim ikna etmiştim eylül gibi
sonra kızım olunca vazgeçtim dolayısıyla
sen çalışıyormusun salen izmitliyim
evet kar etkilemiştir biraz olsun beğendiysen
alınır hemen önmli olan karar vermek
cinsiyeti ne bu arada benm kzım olacak:)

inşallah canım aklım uçtu dün öyle deyince bide üstüne kaza yapıoyodumAllah korudu bebeğimi inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize:26:

öle tatlım Allaha emanet kuzularımız bol bol dua edelim korusun meleklerimizi..çok geçmiş olsun kuzum..yaramaz nasıl becermişte dolamış kordonu boynuna kıyamam Allahım tekrar ettirmesin inş.

begendimm begendimm hiç yoktan iyidir
yeri tam olarak anladın dimi canım?
tramvaydan inince bi taksiye bin yürüme
bide kar falan olursa riske atmayın kendinizii
bugunde hava gunluk guneslik inşallah böyle olur

ben çalışıyordum bebekten sebep ayrıldım.evde geçiriyorum hamileliğimi.doğumdan sonra bebeğimi biraz büyüteyim tekrar başlıcam inş..önce bebeğim dedik...benimde oğlum olucak inşş...çok beklenen bir bebek...allah inş..hepimizin kucağına almayı nasip eder....

petuş doktor 3 boyutlu ultrasonda gördü bebeğin boynunun etrafı kırmızı yanıp sönüyordu 2 şerit halinde noluyo dedim 2 defa kordon dolanmış dedi banada gösterdi dolandığı yeriçenesinin altında değil canım bariz dolanmış görünüyordu zaten

inşallah canım aklım uçtu dün öyle deyince bide üstüne kaza yapıoyodumAllah korudu bebeğimi inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize:26:

anneninn bebeğine yaptığı dua kabul olur kuzu dua et kuzuna bi de hiç evham yapma yaptığın evham onu da etkiliyo ne de olsa herşey olacağına varır yanii

Amin canım inş.
nerde çalışıyordunn

gelen su ile ilgili ne dedi dr.un canım
ben de hosptaliuma gidiyodum ama riskli nya benim de su azlığı var başından attılar 10 tane hastane gezdim hepsi zeynep kamile git dedi özeellerr başından attı yani özele 9 aydfa sorunsuz kadın lazım herkes ister sorunsuz olsun ben şimdi zeynep kamilin doçent semih tuğrula gidiyorum muayenehanesine doğumu zeynep kamilde yapçam mecbur dr.perinatoloji yani riskli gebelik uzmanı istersen ona git canım hem rahatlatıyo hem yanına girince 40 dkdan önce çıkmıyosun

Annem gidiyo yarın 5 gün yok
ben napıcam ne yer ne içeriz kızımla
bi wcye kalkıyorum bi namaza
pooff cok mutsuz oldum
kociş evde olsada takılsak ne gusel olur
içim sıkıldı şimdii ya tansiyonum yine duserde bayılırsam?
ya suyum patlarda dogum baslarsa?
ya ya ya?????

canım suyla ilgili bişey demedi rahim kapalı suyu normal dedi o gelen akıntıdır dedi.birde bebeğin toplanma olayını sordum günde 3-5 defa normalmiş artık doğuma hazırlıyo rahim kendini dedi.canım ben bandırmadayım dediğin doktorlar nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…