evet canım dün kontrole gittik bebeğin boynuna 2 defa kordon dolanmış dedi doktorşimdilik bi sorun yok normal doğum kesinlikle riskli dedi.daha fazla dolanırsa sıkıntı yaratır dedi çok üzüldüm bebeğe bişey olacak diye
ya bu ağrı banada oldu sağ tarafımda..
sağ kalçamın içindeki kemik çok ağrıdo....sağ bacamın üstüne basamıodum..
düzenli magvital içiyorum artık..
belim eğikken sağ kalçamın üstüne basınca yine ağrıo ama çok şükür bundan bir ay önceki gibi değil...
ama yürümek işkence oluo gerçekten...bende uyyamıodum, çünkü dönerken çok acıodu(
merak etme kuzu onlar da gözlerinin içinden anlarlar sarılık olunca gözlerin içi bile sararıyo
sarılıktaki en belirgin belirti gözlerin sararması tatlım
onlarında gözleri beyaz neticede :)
canım kordon dolanması değil kordon düğümlenmesi tehlikeli,ben bir kaç gün önce bu konuda bir link vermiştim ,istersen bir oku canım,sayfanın ortalarında sarı renkli bir yazı,kordon dolanmasını anlatıyor,içini ferah tut,zaten doğumda tehlike sezerse doktorun müdahale eder merak etme
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 26.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım benim çok üzüldüm Allahım yardımcın olsun inş. korkma Allahım korur bebeklerimizi..geçmiş olsun..
sende bi belirtisi olmuşmuydu peki ağrı fgalan varmıydı yani?
ben bunu hiç anlamadım zaten...canım kordon dolanması değil kordon düğümlenmesi tehlikeli,ben bir kaç gün önce bu konuda bir link vermiştim ,istersen bir oku canım,sayfanın ortalarında sarı renkli bir yazı,kordon dolanmasını anlatıyor,içini ferah tut,zaten doğumda tehlike sezerse doktorun müdahale eder merak etme
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 26.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
petuuuu oluuummmmm oluuummmm ???
h.sonu buluşuyos dimi kesin??
kızlar pazar gunu z.burnunda buluşuyoss
gelen yok mu?
ya bana kalsa herşeyi tam olacaktı ama etrafımdaki herkes ağırdan alıyor.odası ve kıyafetleri eksik kaldı.onun kıyafetleri teyzeleriyle alıcaz.odasını dedesi alıcak.beğendim.alması kaldı.perdeleriyle uğraşıyorum bu ara bende.ama kar yağışı alışverişime sekte vurdu:) benim de ilk bebeğim kısmetse...sen çalışmıyorsun sanırım...aslen izmitli misin?yani gelin filan gelmiş olabilirsin diye soruyorum
tatlım bu aralar dr.ların geneli bu tur seyler söyler die bi yazsını okudum
kaan kocatepe'nin
bende artık korkmuyorum Rabbim en iyisini en hayırlısını bilir bizim için
bu topicteki herkes sag salim kavusacak yavrusuna ben inanıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun gecmiş olsun bi dahaki gidişinde kurtulmus olur yavrun inşallah
canım bende bir belirtisi yoktu en son 15 gün önce kontrole gittim bişey yoktu doktor normal ultrasonla baktı çok dikkatli incelemeye başlayınca anladım bi terslik olduğunurenkli ultrasonla 3 boyutlu baktı hemen çıktı zaten bebeğin boynunu çevresinde 2 tane kırmızı çizgi çıktı kordonmuş ya boğulursa dedim kordon sıkmaz şuan daha çok dolanırsa sorun ama dedi hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi bekliyoruz işte Allaha emanet yavrularımız
ben bunu hiç anlamadım zaten...
pancem dr bunu ultrason muayenesi sırasındamı gördü " hımm bu arada muayene esnasında göbek bağı 2 kere boynuna dolandı" mı dedi...daha öncedenmi olmuş eğer öyleyse bunu nasıl tespit edio....benim kızımın bi tane resmi var zira bende göbek bağı tam çenesinin altında boylu boyunca uzanıo, o muayene esnasındada dr demişti zaten göbek bağı sürekli elinin altında çenesinin altında net resim çekemiyorum die, ama telaşlanmak hiç aklıma gelmedi, herkese o resmi gösteriom bak bu da göbek bağı die:))
canım sen ben ve nefrazen varız şimdilik katılımcı olarak...başka katılım yok tahmin edileceği üzere..
ben daha önce ben gelirim diyen herkese özelden msj attım face de yazdım burayada yazım...
daha napabilirim bilmom:)
beni ve nefrazeni beğenirsen buluşyoz kısmetse yawwrum:))
yok çalışmıyorum canım kocam istemiyor saolsun
bebek olmasaydı girecektim ikna etmiştim eylül gibi
sonra kızım olunca vazgeçtim dolayısıyla
sen çalışıyormusun salen izmitliyim
evet kar etkilemiştir biraz olsun beğendiysen
alınır hemen önmli olan karar vermek
cinsiyeti ne bu arada benm kzım olacak:)
ben bunu hiç anlamadım zaten...
pancem dr bunu ultrason muayenesi sırasındamı gördü " hımm bu arada muayene esnasında göbek bağı 2 kere boynuna dolandı" mı dedi...daha öncedenmi olmuş eğer öyleyse bunu nasıl tespit edio....benim kızımın bi tane resmi var zira bende göbek bağı tam çenesinin altında boylu boyunca uzanıo, o muayene esnasındada dr demişti zaten göbek bağı sürekli elinin altında çenesinin altında net resim çekemiyorum die, ama telaşlanmak hiç aklıma gelmedi, herkese o resmi gösteriom bak bu da göbek bağı die:))
canım sen ben ve nefrazen varız şimdilik katılımcı olarak...başka katılım yok tahmin edileceği üzere..
ben daha önce ben gelirim diyen herkese özelden msj attım face de yazdım burayada yazım...
daha napabilirim bilmom:)
beni ve nefrazeni beğenirsen buluşyoz kısmetse yawwrum:))
inşallah canım aklım uçtu dün öyle deyince bide üstüne kaza yapıoyodumAllah korudu bebeğimi inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize:26:
ben çalışıyordum bebekten sebep ayrıldım.evde geçiriyorum hamileliğimi.doğumdan sonra bebeğimi biraz büyüteyim tekrar başlıcam inş..önce bebeğim dedik...benimde oğlum olucak inşş...çok beklenen bir bebek...allah inş..hepimizin kucağına almayı nasip eder....
Amin canım inş.
nerde çalışıyordunn
gelen su ile ilgili ne dedi dr.un canım
ben de hosptaliuma gidiyodum ama riskli nya benim de su azlığı var başından attılar 10 tane hastane gezdim hepsi zeynep kamile git dedi özeellerr başından attı yani özele 9 aydfa sorunsuz kadın lazım herkes ister sorunsuz olsun ben şimdi zeynep kamilin doçent semih tuğrula gidiyorum muayenehanesine doğumu zeynep kamilde yapçam mecbur dr.perinatoloji yani riskli gebelik uzmanı istersen ona git canım hem rahatlatıyo hem yanına girince 40 dkdan önce çıkmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?