2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım bebelere bez die bi site vardı yukarıyada reklamını koymuslar
baktın mı oraya
ben hiç bez fiyatlarını bilmiyorum ama
70li 20 tl falan mı ne yazıyodu ?

canım bebelere bez die bi site vardı yukarıyada reklamını koymuslar
baktın mı oraya
ben hiç bez fiyatlarını bilmiyorum ama
70li 20 tl falan mı ne yazıyodu ?

yok canım görmedim o siteyi bakayım bii
fiyatlarıda dediğin civarlarda bende 20 küsürlü bi fiyata alıyodum
etrafımdaki tecrübeli anneler. en çok beze ihtiyacınız olacak falan dyince bende her ay 1-2 paket alayım dedim.sonradan sıkışmayalım. masraflar artacakk

missaltın
canım bulusma yerini sormussun
zeytinburnu olivium alışveriş merkezinin arka kapısının hemen karsısında
zeytinim simit&cafe var
pazar gunu saat 12

cuma gunu tekrardan teyid edilecek

ruyanaz sende gelmek istiyomussun bekleriz canım..

kuzular paraların içine mıçacak
fiyatlar 3 asagı 5 yukarı ne kadar bana da yazında bende ona göre bakıp alayım??

biz doktordan geldikkk...
bebeğim çok iyiymiş Allahıma şükür..25+4 ve 927 gr olmuş paşam maşalah oğluşuma..doktorumuz kilosu çok iyi maşalaha dedi :))) ama elinin biri yüzünde ağzınyla burnunu kapamış gene renkli görüntü alamadık yüzden babamız uzakta olduğu için siyah beyaz resmimizi verdi :))) şeker için kanımızıda verdik ve idrar tahlilide verdik..doktorum öğleden sonra ameliyatta olcağı için yarın sabahta onun sonucunu göstericez..bebeğimin iyi haberlerini aldım çok şükür inş. sonuçlarımda iyi çıkar :) bizden şimdilik bukadar kızlar ..

maşallah minik oğluşuna canım
komacan olacaklar sonra biz de pırtlatıcerices onları

çok güzel canım mşlhh
o eller hep yüzde zaten bizimde
profilden hiç fotomuz yok

maşallah cnm..bebeğinede sanada... umarım sonuçlarında temiz çıkar..

kızlar foto çekmeyi unutmayın taammı
vall şahsen ben merakla bekliyorumm ona göreee

gözünaydın canım
saglıkla kavuşman dileğiyle..

canım hangi marka stok yapıyorsun
ben prima premium care aldım
21tl bi paket ama her yerde aynı
20 ile 22 arasında
4-9kilo aldım
sadece bir paket 3-6 kilo alcam
gerisini 4-9 ve no:4 ondan alcam
sen nasıl yaptın

bebek bezi olayına bu ay bizde girmeyi düşünüyoruz.bende prima premıum care alıcam.yenidoğan kaç paket almayı düşünüyorsun peki?

tunicim msallah bebisine.bizde gittkgecen hafta doktora.nazli kizim yuzunu gostermedi tam.buyuyolar yaa onceleri miniciklerdi simdi hizli bir buyume evresine girdi bebislerimz.
hareketleri hissetme durumun nasil bu arada

ooo pazar gunu bulusmami var.ne guzel yaaa.bak mutlaka foto cekin kizlar.bekliyorz

canım hangi marka stok yapıyorsun
ben prima premium care aldım
21tl bi paket ama her yerde aynı
20 ile 22 arasında
4-9kilo aldım
sadece bir paket 3-6 kilo alcam
gerisini 4-9 ve no:4 ondan alcam
sen nasıl yaptın

canım bende prima alıyorum
1 paket yenidoğan aldım
2 pakette 3-6 kglık(2 numara)aldımm..
ben 3-6 kg devam edeyim diyodum ama bilemedim işte napsamki 2 paket yeterli olurmu
bendemi 4 numara almaya başlasam

menzil gelcem inşallah bir sorun çıkmazsa. işte cumartesi eminönüne gitme durumum var. çok yorulmaz yada dinlenmiş olursam görüşürüz inşallah. merak ediyorum koca göbüşlerinizi.

Hamilelik sırasında nadiren pelvis yani leğen kemiği eklemlerinde aşırı ağrı hissi oluşabilir. Özellikle simfizis pubis bölgesinde (önde orta hatta pubis tüylerinin olduğu bölgeye denk gelen eklem yeri) hormonlara bağlı eklemde aşırı gevşemeye bağlı çatı kemiği ağrısı (pubik ağrı) denilen şiddetli ağrılar olabilmektedir. Bu hormonlar doğum kanalını bebeğin doğumuna hazırlık amacıyla gevşetirler.

gözün aydın canım....
bu arada biz burda karla kışla boğuşalım, ha düştük ha düşcez diye diken üstünde yürüyelim, sen git alanyalarda sıcacık otur,hemde ailenin yanında ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…