kızlar akşam yemeğimde taaaaammmm birrrr ekmek yedimmmm
karnı burnunda dedikleri bu olsa gerek
şifa olsun
bende sabah yarım öğle yarım ekmek yedim
akşam yemeği için hala yer yok
sabah hemde ekmekleri kızartıp t.yag sürüp sürüp yiyorumm :)
Allah Allaahhh keyfe bak
o haldee yiyelim güzelleşelim kaaardeşimmm
az önce kızımla poz verdikkkk :))
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-49.html#post22717151
şifa olsun
bende sabah yarım öğle yarım ekmek yedim
akşam yemeği için hala yer yok
sabah hemde ekmekleri kızartıp t.yag sürüp sürüp yiyorumm :)
ya ben cok merak ettim 1 ekmeği neyle yedin söyle Allah askına
ben artık tin tin yani kilo konusunda
bacaklarımdaki mor cizgileride görunce saldım iyice
20 gundur de tartılmıyorum ama benim göbeğim birden fırladı
hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... gögüslerim catlamıs ...2. aydan beri yag sürüyorum catlamasın die tamm son bi kac banyodan sonra sürmedmde yuh ya olur 2 keredende ühü ühü ühü ...
iyi akşamlar kızlar
dün akşam yemeğinde balık yedim. balığın bayat olduğundan şüphelenmiştim ama fazla da önemsemedim. neyse yedim 10-15 tane hamsi. gece birden midem bulanmaya başladı. eşiminde öyle onun da bulanıyor. anladık ki balık bize dokundu.kusmaya başladım ama geçmedi bulantu hala devam ediyor.tabi sonra korktum ya birşey olursa bebeği etkilerse. hemen acile gittik. doktor da önemli birşey değil dedi. kan tahlili yapsak da kanda zehirlenme çıkmaz boşuna kanını almış oluruz dedi. oksijen verdi. kendime geldim biraz.
yani böyle bir gece geçirdik. balığı severim ama şimdi o kadar tiksindim ki bir daha yiyemem herhalde. ve hala midem bulanıyor. ben 3 aylık dönemde bile böyle olmamıştım. kızlar dikkat edin balık alırken. buraya taze gelmiyor çoğu zaman (kırşehirde yaşıyorum )anlaşılan baya bayattı. o da bana denk geldi yaaa... bu arada oksijen alırken kızım coştu maşallah ne tekmeler ne dönmeler....zavallı yavrum dedim oksijene hasret kalmış....
valla bu hamilelik beni çok panik yaptı. normalde olsa hayatta gitmem acile. evde oturur geçmesini beklerim ama söz konusu onlar olunca herşey değişiyor.
hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... gögüslerim catlamıs ...2. aydan beri yag sürüyorum catlamasın die tamm son bi kac banyodan sonra sürmedmde yuh ya olur 2 keredende ühü ühü ühü ...
ay menzil kahvaltıda kızarmış kmeğe bayılırım ben de
sağolsun kocacm yaptı dugün.
kar tatilini en çok bu yüzden sevdm zaten. evde kocamla kahvaltıı yapıyom...
söyleyim ama canın çekmesin menemenle yedimm
hiç pişman değilim
valla canım bende ekmeği severim.hele sabahları kızartıp üzerine bişeyler sürmeye bayılırım.annem gitti bütün işler bana kaldı pek fazla giremiyorum sorma neyseki ara tatil geldi de rahatlıycam bide bn görmedim esim ctlamısmı dedi yok cnm dedim bi baktım yok cnm yataktan yeni kalktım iz yapmıstr dedim yok gecmedi gercekle yüzlesmek zorunda kaldım ... dün aksam su seker olayın az arastırayım dedim bnm 150 cıkmıstı dr sınırda demişti pek tehlikeli bişiymiş bebişin karacigeri gelişmiyomus fln bnde tırstım 1800 kalori dieti die bişi yazıyodu bnde bi uyayım dedim nerde bn öle bir dilim ekmekle kahvaltıyı yapamm ki aksama bozdum bnde bi oturusta 1 ekmek yiyip kalkanlardanm ekmegi kes demesnlerde neyi derlerse desinler
iyi akşamlar kızlar
dün akşam yemeğinde balık yedim. balığın bayat olduğundan şüphelenmiştim ama fazla da önemsemedim. neyse yedim 10-15 tane hamsi. gece birden midem bulanmaya başladı. eşiminde öyle onun da bulanıyor. anladık ki balık bize dokundu.kusmaya başladım ama geçmedi bulantu hala devam ediyor.tabi sonra korktum ya birşey olursa bebeği etkilerse. hemen acile gittik. doktor da önemli birşey değil dedi. kan tahlili yapsak da kanda zehirlenme çıkmaz boşuna kanını almış oluruz dedi. oksijen verdi. kendime geldim biraz.
yani böyle bir gece geçirdik. balığı severim ama şimdi o kadar tiksindim ki bir daha yiyemem herhalde. ve hala midem bulanıyor. ben 3 aylık dönemde bile böyle olmamıştım. kızlar dikkat edin balık alırken. buraya taze gelmiyor çoğu zaman (kırşehirde yaşıyorum )anlaşılan baya bayattı. o da bana denk geldi yaaa... bu arada oksijen alırken kızım coştu maşallah ne tekmeler ne dönmeler....zavallı yavrum dedim oksijene hasret kalmış....
valla bu hamilelik beni çok panik yaptı. normalde olsa hayatta gitmem acile. evde oturur geçmesini beklerim ama söz konusu onlar olunca herşey değişiyor.
iyi akşamlar kızlar
Menziiiiiiiil gitti mi annen?
yemek falan yaptırsaydn bol bol:))
bugün topik pek sessiz
birazdan hürremciler de gider
ben izleyemiorm star yok ayarlayamadk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?