2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlaarr aciLLLLLLLLL YARDIM
Sabah uyandım folik asit ilacımı aldım su içtim ve birden inanılmaz midem bulandı
hemen lavaboya gittim ve sarımsı beyaza yakın bi su kustum
sebebi ne olabilir normalde de bazı yemeklerden midem bulanıyor ama
içim kalkmasına rağmen kusmuyordum bu zamana kadar sadece 1 kez 8. haftada kustum
bulantı normal aslında ama benim korktuğum nokta rengi
sizce ne olabilir

evet canım konuşmak çok iyi geliyor bebişlere.mesela benim kızım ıssız adam müziğinde acayip hareketlenirdi:)))inşallah ogünlerde gelicek..

kızlar midem fena kuru ekmek iyorum banamısın emiyorya işyerindede lavaboya gidemiyorum kalabalık offffffffff((((((((((((

kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya

9+3 üz vede bendede his yok endişe etme henüz 2.5 cm fasulye :))) hissetmemen normal durum canım

kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya

benim kuzende 32 haftalık hamile şuan 16 haftalıkken duydum dedi Ama herkese göre değişken zayıf anneler ve ikinci bebeği olucak anneler daha şanslı bu konuda

sağol canım ben doktora gittiğide neredeyse 8 haftalıktı doktor beklesekte gelişme olmaz dedi çünkü kese şekli falan bozullmuştu cumartesi patolojiden sonuç gelecek işallah bişe çıkmaz işallah sende bebeğinin kalp atışlarını duyarsın sağlıklıdır bebeğin

aslında 11.haftalarda yapılıyor. Bana 20sinde gel ense kalınlığına bakalım test yapalım dedi Yani 11.Haftam bitiyor 12+3 oluyorum o zaman.

canım safradır o folic asitini kahvaltıdan sonra al Mideme benimki de dokunuyordu elevit kullanıyorum şimdi sadece Folicasit multivitamin ve demir ilaçları mide problemleri yapabiliyor tok karına al mümkün olduğunca

İstanbul-çekmeköy
36 yaş
54 kılo ile hamile kaldım
9 haftalık
2 kılo aldım
ilk bebek
----------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar eşler konusunda benim bildiğim tek şey var hepsi aynı ama isimleri farklı:)Onlardan ilgi alaka anlayış beklemek sizi daha mutsuz edebilir.

Benim eşimde çok alakadar işimizi yapıyor üstelik çokda mutlu yaparken.Ama bir bakıyorsun ben ayaga kalkınca kalkıp yorulucam diye 50 tane laf söylüyor bir yandan iyi bir yandan alt üst ediyor laflarıyla.ama bişey fark ettim dün benim göbik az daha çıkmıştı eskiden elbise olarak giydiğim bir straplez bluzu dün bluz gibi giydim eşofman üzerine bildiğin hoş bir gebe görüntüsü...Allahım eşim sanki bulutlarda nasıl izliyor beni övgüler falan...Çocuklara (ilk eşinden olan 2 oğlu bizimle yaşıyor)ikide bir ablanız bebekle çok tatlı oldu değilmi hadi ona hizmet edin yormayın üzmeyin demeler.
Bence göbik çıktıkça onlardada duygusal değişmler başlıycak o yüzden bişey yapmazlarsa üzülmeyin gerçekten kötü niyetleri yok sadece bizim< kadar hisli değil onlar düz bakıyorlar herşeye ...

u
Bu arada ben elevit isimli vitamin kullanıyorum.sanırım kılomu aldıran o .Çünkü yemeklerimde anormallik yok önceki gibiyim

kklebekk canım o tarz kusman normal.ben genelde sabahları hep o tarz kusuyorumm
rengi senin de mi böyle doktora danıştın mı hiç neden sarımsı bi beyaz acaba???

canım safradır o folic asitini kahvaltıdan sonra al Mideme benimki de dokunuyordu elevit kullanıyorum şimdi sadece Folicasit multivitamin ve demir ilaçları mide problemleri yapabiliyor tok karına al mümkün olduğunca

ben de elevit kullanıyorum ilk aydan beri ve aç karna alıyorum hep doktorum aç almamı söyledi

elevit kilo aldırır mı kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi

canım yok sormadım çünkü ilk hamileliğim çok daha kötüydü benim(( o zamanalr çok oluyordu bu durum.midedeki özsu denen olaymış.şuan onu çıkarınca rahatlıyorum yoksa fena oluyorumm

aynen canim.bende oyle 1 ay sonra randevum var.nasil gececek 1 ay bilmiyorm.ultrasona girince hic cikmak istemiyorum.hele kalp atislarini duyunca.

Benim doktorumdaki cihaz dışarı ses vermiyordu. o yüzden ben duyamadım.çok üzülüyodum. ve sürekli doktora gideyim iyi mi öğreneyim diye söylenip duruyorum. sırf iyi mi merakım yüzünden bebek kalp sesi dinleme cihazı aldım. ilk defa dün kullandım. ve duydum bebeğimin kalbini. çok mutlu oldum duyunca. ama acaba bir zararı varmıdır. aynı ultrason cihazının yaptığını yapıyor. ultrasonun zararı yok diyor doktorlar. inşallah bunun da yoktur.

ben de elevit kullanıyorum ilk aydan beri ve aç karna alıyorum hep doktorum aç almamı söyledi

elevit kilo aldırır mı kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi[/QUOTE]

canım bilemiyorum benimkinde tok karına günde 1 tane diyor İstersen bir de öyle dene yada rahatsız ediyorsa doktoruna söyle başka bişey versin Bende değiştirttim ilacımı Elevit kabızlık ya da karın şişliği yapabiliyormuş bildiğim kadarıyla

elevit kilo aldırır mı kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi

canım bilemiyorum benimkinde tok karına günde 1 tane diyor İstersen bir de öyle dene yada rahatsız ediyorsa doktoruna söyle başka bişey versin Bende değiştirttim ilacımı Elevit kabızlık ya da karın şişliği yapabiliyormuş bildiğim kadarıyla[/QUOTE]

eğer öyleyse çok kötü çünkü ben de fissür probelmi var yani basurdan daha ağır bi problem
özel hastaneye gidiorm 9 ay boyunca aynı doktora gidecem
ama kadın öyle yoğun ki aynı anda 3 hastayı alıo biri hazırlanırken birine bakıo

eğer öyleyse çok kötü çünkü ben de fissür probelmi var yani basurdan daha ağır bi problem
özel hastaneye gidiorm 9 ay boyunca aynı doktora gidecem
ama kadın öyle yoğun ki aynı anda 3 hastayı alıo biri hazırlanırken birine bakıo[/QUOTE]

canım mutlaka bu durumunu doktora anlat benim kullandığım ilaç elevit pronatal sarı bi hap Eğer devam et derse de tok karına dene ve ardından süt iç benim hiç bulantım olmadı ama önce kullandığım folic asit diye bi ilaçtı hem kabızlık hemde midemde gastrit tarzında problem oluşturdu Doktorun eminim ilacını değiştirecektir En azından gidene dek tok karına dene

ev işleri bitti kızımı banya yaptırıp uyuttum umarım ıkı saat uyur ,
azıcık dınleneyım mide bulan tım haififlemişti şimdi yıne fenayım meyve suyu içtim o yaptı galiba ya
sizler napıyosunuzzzzz

kızlar ya bişi sorcam saçma ve alakasız olacak belki ama sormak istiyorum kulaklıkla müzik dinlemenin bebeğe bi zaraı olabilirmi acaba yaa?? ben dışarı çıktığımda biyere gideceğim zaman hep mp3ü takar öle çıkarım ama nebilim aklıma takıldı ?? bu konuda bi bilgisi olan varmıdır acep şekerlerr??

kulaklık zarar vermez herhalde telefonu göbeğine yakın bıyere koyma yeter:)

selam annelerrrr nasılsınız bakalım?? karnım ağrıyor benim sizde de böyle bi ağrı varmı? karın kasık ağrısı vs.. bu arada bebeğinin kalp atısını benim gibi hala duymayan var mı

ne güzel neresindsin ank? hangi hast kontrole gidiyorsun?

seni hatırlıyorum cnm ymahalledemiydin?yanlış hatırlıyor da olabilriim. sen hangi hast kontrole gidiyorsun?

ben ankaradayım canım

günaydın güzel anneciklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…