gün içinde bazen kasık ağrılarım ve mide kazınmam oluyor ev işlerinden unutuyorum öyle hissediyorum bende ama inanırmısın geçenlerde müzik kutusunu tuttum karnıma sanki hissetti ve kıpırdadı gibi oldu yada bana öyle geldi bilemiyorum Gecede dua okuyorum içimden iyi ol tamam mı seni çok seviyoruz diyorum sanırım hareketlenince daha çok konuşmaya başlayacağız :))
kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya
kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya
geçmiş olsun hayatım ben de öyle bir tehlike atlattım korkulu 6 gün geçirdim ben de kürtaj olacağım diye beklerken 6 gün sonra doktorum kalp atımını gördü hala daha rüyada gibiyim cumartesi tekrardan görene kadar emin olamıyorum
merhaba sevda,
sagolasin canim...hepimizin bebislerini Rabbim nazarladan korusun...
bu arada kizlar ikili test kacinci hafta da yapiliyor ve o testte neye bakiliyor? Ben dün gittim doktora, 11 hafta 2 günlük dedi, ense kalinligi falan iyi dedi, ama ikili testten bahsetmedi..bir daha ki randevumuzda 28 Ekimde...
Bilgi verirseniz sevinirim... tesekkürler selamlar
arkadaşlaarr aciLLLLLLLLL YARDIM
Sabah uyandım folik asit ilacımı aldım su içtim ve birden inanılmaz midem bulandı
hemen lavaboya gittim ve sarımsı beyaza yakın bi su kustum
sebebi ne olabilir normalde de bazı yemeklerden midem bulanıyor ama
içim kalkmasına rağmen kusmuyordum bu zamana kadar sadece 1 kez 8. haftada kustum
bulantı normal aslında ama benim korktuğum nokta rengi
sizce ne olabilir
rengi senin de mi böyle doktora danıştın mı hiç neden sarımsı bi beyaz acaba???kklebekk canım o tarz kusman normal.ben genelde sabahları hep o tarz kusuyorumm
canım safradır o folic asitini kahvaltıdan sonra al Mideme benimki de dokunuyordu elevit kullanıyorum şimdi sadece Folicasit multivitamin ve demir ilaçları mide problemleri yapabiliyor tok karına al mümkün olduğunca
aynen canim.bende oyle 1 ay sonra randevum var.nasil gececek 1 ay bilmiyorm.ultrasona girince hic cikmak istemiyorum.hele kalp atislarini duyunca.
ben de elevit kullanıyorum ilk aydan beri ve aç karna alıyorum hep doktorum aç almamı söyledi
elevit kilo aldırır mı kullanan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi
canım bilemiyorum benimkinde tok karına günde 1 tane diyor İstersen bir de öyle dene yada rahatsız ediyorsa doktoruna söyle başka bişey versin Bende değiştirttim ilacımı Elevit kabızlık ya da karın şişliği yapabiliyormuş bildiğim kadarıyla
kızlar ya bişi sorcam saçma ve alakasız olacak belki ama sormak istiyorumkulaklıkla müzik dinlemenin bebeğe bi zaraı olabilirmi acaba yaa?? ben dışarı çıktığımda biyere gideceğim zaman hep mp3ü takar öle çıkarım ama nebilim aklıma takıldı ?? bu konuda bi bilgisi olan varmıdır acep şekerlerr??
ben de ankaradayım
şöyle hayatım arkadaşımda çıktı 3 ay kanaması oldu ama öyle böyle değil plesantadan parça düştü filan ilk bebekti allahtan doktoru akrabasıydı pıhtılaşma testi yaptı meğer pıhtılaşma varmış şimdi iğne oluyo kanaması filan da durdu maşallah istersen sen de gidip isteyebilirsin çok aklına takıyorsan sadece devlet testi ödemiyormuş 2 düşükten önce sen cebinden verirsen yaptırabilirsin
ANKARA - 26 - İnşallah ilk çocuk - son kontrole göre 7+2 - galiba iki kilo aldım şimdiden
ben ankaradayım canım
günaydın güzel anneciklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?