2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar nasılsınz bakalım. Geçiyor günler bebişlere biraz daha yaklaşıyoruz

günaydın güzel göbüşlü anneler
ya otobüste kimse yer vermedi bana kocaman da göbüşüm var 45 dk.boyunca ayakta geldim belim inanılmaz ağrıdı sinirimden gözümden yaş geldi resmen ağlıcaktım ayyy bana nasıl yer vermezler diye
tam ineceğim yere yakın kızın biri yer vermez mi daha da sinir oldum o kadar başında durmuşum sinirimden oturmadım hatta onun yerine çantamı koydum insanlar mal mal bakıyor çok sinirlendim sabah sabah nasıl insan olmuşuz böyle ya

günaydın güzel anneler...bizde kalktık bugün işimize geldik.benim oğlan ayaklar sürekli aşağıda.bugünde bi vurdu bi vurdu aşağısı zonkladı resmen.bide kasıklarıma batma tarzı ağrılar giriyor.acaba oğlummu dedim ama değil heralde...:26:

bizim insanlarımız böyle işte canım.ay ya 45 dk yokmu çekiyorsun hergün.allah kolaylık versin ssana valla.allahtan benim yürüme mesafesi evim işime.dolmuşlarda,otobüslerde de gittim geldim bir ara bilirim zorluğunu ,bide hamileysen...

günaydın canım yaa sorma aynı şeyi bende yaşadım sinir oldum . hatta gecenlerde bi dolmuşa bindim şoför sağolsun bütün çukurlara girdi içim sallana sallana gidiyoduk ki en son dedim durun ben inicem 20 dk lık bi yürüyüş yaptım sinirimden indim yarı yolda

günaydın cnm...sıkma canını aynı dertlerden bizde muzdaribiz.hiç kimse yer vermiyor banada..annem üzerinde palton varken göbeğin belli olmuyor diyo ama bence bellide oluyo ama insanımız etrafındakilere bakmadığı için görmüyor tabi..zaten her yer buz kaymamak için içimden dua ede ede geldim. artık evde oturmak istiyorum ya...

Ay canım zor olmuştur senin için malesef insanlar çok duyarsız. Ya ben hiç kıyamam hamilelere ,çocuklulara filan. Benim de ev yakın o yüzden şanslıyım. Hayırlısı ile iznine ayrılsakta bu tür problemlerden kurtulsak..

günaydın annişlerrrrrr
nasılsınız bu gün
bizim ağrılarımız hat safada
bütün hayat neşemizi kaçırıyolar...

günde 2 tane magnezyum almama rağmen bu kas ağrısı beni öldürecekkkk

Öyle cnm hergün 45 dk yol çekiyorum çok zor ya öldüm resmen bacaklarıma bi baskı oldu zor durdum ayakta

evet ya saçma sapan kullanıyorlar bide bi ara sollama yaptı sol tarafımdaki kaburgama çarptım canım yandı o an baktım gözümden yaş gelmeye başladı

olur mu cnm ya hemde nasıl belli oluyor bende kaban giyiyorum dün akşam 70 yaşındaki bi amaca benim için yer istedi düşün artık kendisi de ayakta olduğu halde

Günaydınlar

Eki Görüntüle 329576 günaydınlarr çıtrlarr size sabah sabah oğluşumla resm çektirdik.herkese iyi çalışmalarrrr mucxxx

mşlh mşlh
ya bizim hiç doğru düzgün hamile fotomuz
çekilmek içimden hiç gelmiyor
şöle kocam ben ve kızımız

ahh canım ah insanlık ölmüşş artık
yaşlılara bile yer vermiyorlar görüyorum
koca koca adamlar en önde oturup hiç tınlamıyorlar
aslında bizimde sölememiz lazım diye düşünüyorum
şöförün uıyarması gerek
ön koltuklar yaşlı ve hamileler içinn
çok güzel hareketlerde bunun skecini yapmışlardı
kadın kalk diyo orası bana ait nerden biliyim hamile old
belki o senn göbeğin diyo ayyy

aman yaaa 6 aydırda bana sadece 5 kere yer vermişlerdir...
ben otobüse yada minibüse binince önce göbeğime bakıyolar sonra gözüme sonra da kafalarını çeviriyorlar
insanlarımız artık çok duyarsız, ve bunu liseli falan gençler bile yapıyor...

bir kere benim için bir kadın tartışma çıkarttı otobüste
diyolar ki binmesin bu satte işi ne?
iş saati işçiler yorgun....

günaydın herkese.........

İPEKKELEBEK göbüşünüz çok tatlı maşallah

bu arada artık uyuyamıyorum hep sola yatmak zorunda kalmak ne kötü, bütün kaburgalarım batıyo sanki hep aynı yatınca......

mantığa bakar mısın sanki keyfimden biniyorum ya da gezmeden geliyorum neyse cnm ya çok sinirleniyorum boşverin geçicek şurda 1,5 ayımız kaldı

çünkü artık çocuklarımıza sakın yerinden kalkma diye tembih
ediyoruz çok önceden rastaldım ilkokul öğrenci araba kalabalık
kalkmam diyo annesi sakın kalkma demiş
veya yanında çocuğu var biri bişey diyince ben onunda parasını
verdim diyo sanki ayaktakiler vermiyo ee o çocuk kalkıp
yer verirni sonraa
gerçi kimilerinede yer veriyorsun bi teşekkür etmez nezaketen
öküz gibi bakar elinden kitabını almak için teklif etmez vs vs

aynen canım aynennnn

banada daha hiç erkeklerden yer veren olmadı...
verirse yine orta yaşlı muhtemelen hamilelik yaşamış kadınlar yer veriyor..
ben başka bişi anlatim..
dün vapurdaydım...10 dk süryo vapurla karşıya geçmem..
çok yaşlı bi teyze ve yanında 35-40 yaşlarında bi kadın bindiler..(kadın dipçik gibiydi)
gençlerden biri hemen kalktı gel teyze otur die, yer veren kız arkaya doğru ilerledi.
yaşlı kadın yanındaki kadına o kadar ısrar ettiki sen otur die..kadında oturdu(muhtemelen kızıydı)
kendi ayakta durmaya devam etti, oysa yer veren kız yaşlı kadına yer vermişti..
aradan 1 dk geçti başka bi kız teyze gel otur dedi..teyzemde hemen pat die oturdu..
bi taşla 2 kuş..hem kendine hem yanındaki kızına da yer edindi...

işte bazılarıda böyle uyanıklık yapıyo,sanki gençler hep yer vermek zorundaymış gibi.ama gençlerde yorgun,hasta olabilir bunu düşünen yok

bende bu tip insanlara fena uyuz oluyorum ya...hiç yer vermiyceksin işte böylelere...

petuşşş morhipo da ISI diye bi marka var gördünmü bilmiyorum ama çok ucuz badyler tulumlar havlular ben markayı hiç duymadım, sen int. den alıyosun ya bu markaya hiç rastladınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…